AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+19Radiana Принцеса октим desi slava AVAna Марчелина Сапфира ШОКОЛАД T.N.T evita Сузито gergana1958 Ms SMITH Никита natali Любов Фрина Божествена VODNA 23 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 07 Май 2010, 11:31 | |
| Благодаря Ви!
Нека и Вие сте живи и здрави и още повече усмихнати! | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 07 Май 2010, 11:31 | |
| Добро утро! Кафенце? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 08 Май 2010, 00:29 | |
| | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 08 Май 2010, 00:45 | |
| Ot dva dena pisha i suobshteniqta mi ne izlizat nikude?!!!!!!!!! Ujas! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 08 Май 2010, 00:46 | |
| Shoko mersi za profila ! | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 08 Май 2010, 00:47 | |
| | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 08 Май 2010, 04:13 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 10 Май 2010, 14:07 | |
| Здравейте! Как сте? Ние по празниците бяхме в Троян. Много приятно изкарахме. Очарована съм от гледките, които се разкриваха. Ходихме до Троянския манастир и тъй като беше рано сутринта към 9.30ч., успяхме да присъстваме на сутрешната литургия в църквата към Манастира. На двамата свещеници, които водеха богослужението припяваха 3-ма монаси на няколко гласа. Страхотно внушение! Теди слушаше очарован и в захлас…. Възхитена съм от Ловеч. Ловешката крепост е нещо, което трябва да се види. Много съжалявам, че този прекрасен град няма голяма популярност. Толкова е красив и има толкова забележителности, както и прекрасна природа. Видяхме и Крушунските водопад… Напълни ми се душата… Много съм доволна. Следващият път ще отседнем в Ловеч … | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 11 Май 2010, 04:35 | |
| Привет! Фри ,много се радвам ,че си се забавлявала и си останала очарована ,от видяното. Момичета,днес най-сетне махнахме бибата на Ади.. Направо камък ми падна от сърцето. Какво ли не пробвах,та я крих,та уж кучето я изяло ..нищо не помогна..пищи ,сърди се и си я иска. Днес ,сутринта се ядосах и я резнах,оставих толкова от каучука,че да не е в състояние да я смуче. Мрънка..буташе си я в устата и се мъчеше да я задържи ,сърди се..и накрая отказа да заспи. Но,вечерта затвори очи от раз..толкова съм щастлива,че се отървах от тая гадосия... Дано и утре заспи по същия начин | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 11 Май 2010, 12:16 | |
| Поздравления Фрина!Чакаме снимки! Крис радвам се,че си успяла най-после!Браво! А с гърнето как сте?Научи ли го да си казва,или си ходи сам направо в тоалетната? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 11 Май 2010, 12:36 | |
| Смити ,привет! С гърнето сме много зле..сяда на него,стои по половин час, чете книжки,гледа телевизия ,но нищо не пуска вътре. Станем ли,вдигнем гащите и хоп свършили сме работата. Лелките от яслата ще го научат. Там всичко е колективно,като види другите деца,как го правят и той ще свикне. Иначе се храни сам,нямам проблеми с това,течно ..сухо..хапва без дори да се капе по дрехите. | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 03:57 | |
| | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:03 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:15 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:21 | |
| Никита, как си миличка? Затъжих се за теб | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:21 | |
| ФРИ,и на теб приятен ден,мила! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:24 | |
| - Фрина написа:
- Никита, как си миличка? Затъжих се за теб
Аааа добре съм,благодаря! Днес съм втора смяна и използвам че няма никой да посея малко на компа Иначе дребния ми беше болен пак - вирусен фарингит ама вече се оправи Вие как сте,Теди как е? | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:31 | |
| Оф, тия болести.... Горкичкото... Ами, Теди е добре, Никита. Мислим сега малко да постои в Бургас, да видим ... Аз ще ходя с него за една седмица и после ще го оставим за малко още. И така... Реших, че е добре да оставям нещата на времето, а не да се пъна да решавам кардинално всички въпроси за когато и да се отнасят.... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 12:38 | |
| Да,добре ще е да смени малко климата.Дано му се отрази добре. Пък и на теб... Правилно си решела-поне според мен де всичко ще си дойде на мястото с времето, има неща,които ние не можем да променим и да искаме | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 13 Май 2010, 21:31 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 14 Май 2010, 11:02 | |
| Добро утро сладурки! Крис,дано и днес мине така леко в яслата.Стискам палци. А дребния е вече добре...(да чукам на дърво) | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 14 Май 2010, 12:15 | |
| Крис,нормално е да се гушка в теб след яслата, все пак то не е делено детето,свикнало е да си само край него и като те загуби за малко(а то сега не е малко време вече),после те търси. Може да започне и да те стиска за врата и като го водиш... явно инстинкт да не загубят мама. Така че се въоръжи с търпение,ще свикне. Гадно е да го гледаш милото как протяга ръчички,но нямаме голям избор. Лек и приятен ден и от мен! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 14 Май 2010, 12:37 | |
| Добро утро и приятен ден, момичета! Никита, кафето е навреме и изглежда прекрасно. Радвам се, че палавника е добре Крис, мила какво да ти кажа.. Никита ти го е казала точно. Мисля, че единственото, което можем да правим е да повтаряме на дечицата си колко много ги обичаме и че никога няма да ги изоставим, и че са големи вече и трябва както ние ходим на работа, така те да ходят там… Или нещо в този дух… на мен ми говореха когато пусках Теди за първи път на ясла, че трябва да устискам и да не се пречупвам, защото е много трудно. И ако Теди не се разболяваше тежко всеки път, сигурно щеше да се получи и той да свикне… Стискам палци, Крис. Само да не се разболява, ще свикне детенцето… | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 14 Май 2010, 12:49 | |
| Да,Фри,така е.Трябва да се говори с децата спокойно и свободно,да им се обясняват нещата. Аз точно така процедирах с моя като тръгна на градина. Отначалото беше:"неискам да ходя,гадно е","не харесвам госпожите" и тем подобни. И всяка сутрин обяснявах защо трябва да ходи и накрая свикна. А сега иска да ходи на работа а не на градина,защото бил голям вече... | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 14 Май 2010, 21:57 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 15 Май 2010, 10:26 | |
| Добро утро ! НАТАЛИ,честит празник мила! БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
Благодаря ви момичета ,за подкрепата ! Втория ден на Ади мина страхотно спокойно, не е плакал ,през цялото време си е играл спокойно. Даже сутринта, исках да отидем преди яслата до магазина, който се намира срещу нея,обаче той ме задърпа да влизаме в двора на яслите Явно му е хаесало предния ден. Засега всичко е спокойно,ще видим другата седмица, когато го оставя и да спинка там. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 15 Май 2010, 13:19 | |
| ЧРД, Нат! Бъди щастлива!!! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 21 Май 2010, 11:48 | |
| ДОБРО УТРО!!! ЗАПОВЯДАЙТЕ КАФЕНЦЕ Да ви е сладко!Да ви се оплача,че Влади е болен. След четири дни на ясла ,сме със сополи, запушен нос и температура. Но мисля ,че не се е разболял от децата , а от вятъра ,който ни обрули в сряда сутрин на спирката. Там ,няма къде да се скриеш,макар да беше облечен топло му замръзнаха и ръцете и нослето. Още сутринта започна да киха ,а вечерта беше настинал. Сега се гледаме четири дни вкъщи,дано в понеделник да е вече добре. | |
| | | Никита Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 21 Май 2010, 17:55 | |
| Мерси Никита,дано наистина бързо да се оправи. Сега се върнахме от лекар,на антибиотик сме, слагаме и капки за нос,за уши..и сироп за кашлицата. Освен това,давам нурофен през шест часа и витамин С.. Като почна с лекарствата и нямам спиране.... Сега спинка милото,ама му хърка носа,хем е с капки ..и пак се буди непрекъснато,не може да се наспи. | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 24 Май 2010, 11:41 | |
| Натали, със закъснение ДА СИ ЖИВА ИЗДРАВА! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 24 Май 2010, 18:02 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 12:05 | |
| Добро утро! Как сте ? Крис, позната картинка... Как е вече Влади? И ние се върнахме скорострелно и болни. Теди отново не сваля температурата цяла седмица, на антибиотик и с ужасна кашлица... аз сега след седмично отсъствие със страх ще звъня на шефа да казвам, че пак ще отсъствам , този път по болест... Аман... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 12:10 | |
| Оооооо Фри,съжалявам !! Оправяйте се бързо! Има вирус ,със кашлица и температура Дано се стабилизира бързо и да тръгнеш на работа, та да нямаш проблеми със шефовете!
Влади е на същото положение,кашля,киха..само дето няма Т. Днес ,ще ходим на преглед отново и да видим ще продължавам ли с антибиотика. Освен това,не помня дали казах ,че вади и два кътника. Ужас! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 12:13 | |
| - Крис написа:
- НИКИТА..ХВАНАХ ТЕ!
СТОЙ ..не мърдай!!! Стоя,стоя...днес почивам и съм тук... мисля да помързелувам малко | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 12:17 | |
| Крис,Фри,съжалявам че дребните са болни! Да се оправят бързо...ех тези вируси Ники и той накашля още,но само от време на време. Явно е доста упорит тоз вирус. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 12:39 | |
| Хайде, БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕЕЕЕ Поздрави и приятен ден, момичета | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 13:08 | |
| Фри,обадили се на шефа си?Няма проблеми,нали? Оххх,да се опрявате бързо,ей! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 13:59 | |
| да, обадих се. няма проблем, да. Поне това... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 14:06 | |
| Ееее супер...добре,че има все още шефове,дето да разбират за какво става дума... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 18:56 | |
| Фри ,браво ,че не ти е направил проблем. На мен днес сутринта ми се обади ,да ме пита дали ще започвам работа.. Казах му ,че Влади още не е свикнал на яслите и че не зависи от мен ,кога ще го оставят да спи следобед. Не мога аз да ги накарам... Викам му,ако много бърза да си намери някоя друга, а той веднага "Защо ,имаш някоя предвид ли?" Ужас! Обясних му,че аз искам да се върна на работа при него,но ми трябва още поне седмица , свободно време,за да си оправя нещата . Ако може да ме изчака ,а той "Ми ще видим ,дали ще мога да те изчакам.. " И като се има предвид ,че не съм му се молила аз за работа,а той ми се обади. Много добре знае ,че съм с дете,което свиква тепърва с яслите.. | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 19:03 | |
| Крис така са всички и моята шефка не искаше да ме връща,после пък каза,че ще ме вземе и сега съм платена отпуска и като свърши уж почвам.И аз много се притеснявам как ще се оправям,малката посвикна долу-горе на яслата,но нали знаеш как е,винаги може да изникне нещо,а моята шефка не е от най-разбраните и едва ли ще ме търпи,ако почна да отсъствам.Но като няма къде да ходя за сега ще се връщам,пък ще видим какво ще стане.Ние сутрин като се оставяме ревем,като я вземам пак,а иначе там си е спокойна и спи,но със храненето имат малко проблем,дано отмине и това. А Влади от колко време ходи,че още сте до обед,ние ходихме 3 дена и на 4 я оставиха да спи и то по мое настояване,защото свиква така като я вземам на обед и после става по-зле. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 25 Май 2010, 19:36 | |
| Четири дни ходи до обяд на петия се разболя. Шест дни вече сме на антибиотици и се гледаме вкъщи Натали. Сега ,като тръгне и ще ги помоля по най-бързия начин да остане да спинка , но знам ли..как ще реагират ,дали ще са съгласни. Дали той ще спинка,че ние сме малко трудни със заспиването. Притеснявам се и че като започна работа ,ще боледува често, ще се налага да отсъствам..,кой ще ме търпи? Мога да се сменям с колежките,но дали и те ще ме търпят? То ..едно ли е..две ли..? | |
| | | Никита Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 26 Май 2010, 11:50 | |
| Добро утро! Никита ,страхотна закуска. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
| | | | Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |