AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+19Radiana Принцеса октим desi slava AVAna Марчелина Сапфира ШОКОЛАД T.N.T evita Сузито gergana1958 Ms SMITH Никита natali Любов Фрина Божествена VODNA 23 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 11 Юни 2010, 17:50 | |
| О НИКИТА,чак сега видях ,че си написала за вирусчето... Дано се оправиш бързо,че да се ходи на работа болна е ужасно неприятно. Привет Фрина!! Как си ти? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 12 Юни 2010, 11:26 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 12 Юни 2010, 18:27 | |
| Страхотно,хапнах си..преядох Моето мъниче днес не иска да заспива.. вече е три часът ,а още вилнее из къщата. Сутринта обикаляхме магазините,търсихме шапка , има много модели,но аз исках определен цвят и модел ,та се мотахме дълго. стана ужасно топло,пихме по едно газирано и се прибрахме на сянка. Следобед ще ходим на бира,намерихме едно кафене с пясъчник и се посипваме с прахоляци ,до късна вечер. Снощи ,едвам го прибрахме,рев един час..трудно се успокои. ШоКо,как си ти,Давид какво прави,слуша ли те? | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 12 Юни 2010, 23:52 | |
| Добре сме , Криско! Давид расте и хубавее! Слуша детето, ходи на градина! Ставам да правя салатата аз, че ще гледаме мач! | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 13 Юни 2010, 03:35 | |
| Благодаря ви милички! Днес бях малко по-добре,въпреки че от снощи дигам Т(то само след обяд де) Но не ме боли гърлото,хремата почти отмина. Сега като спре и кашлицата и готово. Виждам,че всички останали сте добре. И дребните ви са добре.Това да се чува. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 13 Юни 2010, 11:31 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 14 Юни 2010, 12:39 | |
| Добро утро! Пожелания за слънчев, лек ден и приятна, ползотворна и весела седмица! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 12:13 | |
| ДОБРО УТРО ,на всички!
ЛЕК и усмихнат ден милички!!! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 12:38 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 12:46 | |
| Добро утро и от мен! Крис, бързо да оздравява момченцето ти! Миличкото! Тези болсти... Лек и позитивен ден! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:23 | |
| Здравейте момичета! Охх,сега се прибирам от работа и направо щях да пукна... цял ден на работа с климатик и като излезнах навън... адСега ще почина малко и отивам да взема дребчо, че и му обещах да го водя да играе някъде, само дано не завали,че много се заоблачи тук. Крис,да ви излизат по-бързо зъбките и да се маха таз Т, че представям си какво му е на детето... И аз бях преди наколко дни с 38,8 Т...ужас направо | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:43 | |
| Привет НИКИТА! Как си,минаха ли ти болежките вече?
Влади допреди малко пак беше с 39.2 Т,въртях едни телефони на джипито,на мъжо ми ..на майка,каквато съм паника..хич ме няма Чак ме хвана от притеснение ..да не ви казвам какво, че не е за казване.. Ама се справих де,няма проблем,смъкнах му я на 37.8, сега си играе,утре рано ще ходим на лекар. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:48 | |
| Да Крис,сега съм добре,да чукна на дърво Добре е че сте свалили Т дано му муне бързо нз детенцето! Аз отивам да се обличам и да вземам малкия,че вън е ужас направо... почна и да гърми тук и ще ни се размине разходката Ама ще взема чадъри за всеки случай де Айде милички до скоро!После пак ще съм тук (най-вероятно) | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:48 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:54 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:55 | |
| Лесно е така... Ох, Крис. Какво да ти кажа. Стискам палци всичко да мине бързо. Хубавото е, че сега като е вдигнал толкова висока Т, е голяма вероятността да е убил вируса и да започне да се подобрява... Целувки! Никита, жегата е нетърпима, не знам какво ще е юли и август направо... ПОздрави! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 19:56 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 20:04 | |
| Мдаааа, и Натали, и Смит... Чакаме и други включвания | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 20:08 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 20:16 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 15 Юни 2010, 20:31 | |
| | |
| | | gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 11:17 | |
| Добро утро! | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 11:17 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 11:28 | |
| Добро утро,Гери! Благодаря добре!Стягам се да водя дребния на градина и се чудя в този дъжд как ще отидем А ти как си?Не си се появялала доста време. Мерси за кафенцето! | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 11:50 | |
| Привет Никита! И аз съм добре. Аличка е при нас и с дядо и и се радваме. Това е и причината да не влизам толкова често. А както знаете гледама и свекъра и свекървата и почти нямаме време.
При нас поваля 3-4 мин и това беше всичко.
радвам се ,че и вие сте добре. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 12:24 | |
| Здравейте и от мен! Гери и аз се радвам, че наминаваш. Хубавото е, наистина,че Аличка сега е при вас... Поздрави!
Лек и приятен ден на всикчи! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 12:32 | |
| Добро утро и на теб Крис! Нядявам се Влади да е добре вече! Гери,много се радвам,че Али е при вас. Радвайте и се всяка секунда! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 12:35 | |
| Фрииии,здравей ! Остана и теб да питам как сте? И аз ви пожелавам хубав ден! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 12:48 | |
| Ние сме добре . Мъжа ми е в отпуск да гледа Теди, че майка не е добре и тъй като Теди пак беше болен на скоро не ни се рискува да го пращаме пак на ясла. Прекалено много му се събра тази година боледуване... Крис, пиши лсед като ходите на лекар какво става с Влади! Никита, ти оправи ли се вече съвсем? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 12:56 | |
| Ох тези болести,аман от тях вече! Дано не се разболява повече душицата! Аз още малко кашля,но иначе съм добре, мина гадния вирус. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 13:52 | |
| Oх, ужас…Абе, голяма безотговорност и еднопосочност цари, съм забелязала сред лекарското съсловие. И това Т 39-40 градуса за нищо ги нямат лекарите. А то си толкова сериозно, опасно и рисковано. И е индикация, която лекарите често са склонни да омаловажат и препшат на вирус. А би трябвало първо да се изключат другите възможности, които са по-опасните, още повече че децата много бързо се влошават ( трябваше още вчера да го прегледа или да те прати при друг, нали си й се обаждала... ох, много им се ядосвам… правилно е направил мъжа ти, че се е накарал на джи пито_ }Вече сте на антибиотик, нали? Стискам палци бързо да се подобри. Следи го много, защото въпреки антибиотика може още два дни да продължи да се влошава… Досаждай и при най-малкото притеснение на лекарката и искай да го преслушва по-често… Кога сте на преглед пак? Не искам Крис да те плаша, извини ме. Просто, няколко пъти преживяхме подобен сценарий тази година и съм много резервирана към желанието и компетентността на лекарите… | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 14:00 | |
| Оххх и аз много им се ядосвам на тез лекари. Добре поне че нашия праща веднага на друг и не се мъчи да лекува той,особенно детето. Пък и аз вече като видя зор си го водя направо при специалист,платя си и чиста работа. Поне му се обръща внимание. Крис,да се опрявате - бързо да минава таз ангина! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 14:11 | |
| МЕРСИ,НИКИТА!!!
Писна ми ,от болести.. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 14:17 | |
| - Фрина написа:
- Oх, ужас…Абе, голяма безотговорност и еднопосочност цари, съм забелязала сред лекарското съсловие. И това Т 39-40 градуса за нищо ги нямат лекарите. А то си толкова сериозно, опасно и рисковано. И е индикация, която лекарите често са склонни да омаловажат и препшат на вирус. А би трябвало първо да се изключат другите възможности, които са по-опасните, още повече че децата много бързо се влошават ( трябваше още вчера да го прегледа или да те прати при друг, нали си й се обаждала... ох, много им се ядосвам… правилно е направил мъжа ти, че се е накарал на джи пито_ }Вече сте на антибиотик, нали? Стискам палци бързо да се подобри. Следи го много, защото въпреки антибиотика може още два дни да продължи да се влошава… Досаждай и при най-малкото притеснение на лекарката и искай да го преслушва по-често… Кога сте на преглед пак? Не искам Крис да те плаша, извини ме. Просто, няколко пъти преживяхме подобен сценарий тази година и съм много резервирана към желанието и компетентността на лекарите…
Фрина,да омаловажават високата Т..много ме е яд.Дете с 40 градуса ,а да не искат да дойдат вкъщи , за да го прегледат. Джипито каза,че от температура не се умирало.. представяш ли си? Вчера от болницата ми дадоха една листовка,в която пише ,че при 41 градуса ,се увреждала нервната система,а той нямало опастност.. И ми се накара ,че съм давала нурофена през 6 часа ,а не през три-четири, а в листовката изрично пише, че нурофена се дава три пъти за двайсет и четири часа. Или през седем часа някъде... Можело да направи гърч,но нищо нямало да му стане, паникьосвали сме се излишно един вид... | |
| | | Фрина Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 14:40 | |
| Крис,това за мен вече много несериозно отношение на лекарката към случая. Не може така,ние си плащаме и не трабва да постъпва така,особенно пък и с дете. Оплачи се от нея или пък я смени,аз така бих направила,няма да се подиграват с нас,я. Според мен не се ядосвай,ами вземи мерки.Не може да си правят каквото искат. Целувки и от мен ! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 15:14 | |
| Мерси ФРИ и НИКИТА, за целувките! - Цитат :
- Оплачи се от нея
НИКИТА,снощи Емо беше много афектиран от отношението на лекарите.. и каза на личния доктор ,че ще се оплачетам ,където е необходимо.., А той вика:"Ми оплачи се..,ако всички вземете да изявявате желание , да идваме на консултация по домовете...,какво ще стане тогава, няма да има хора ,които да идват в кабинетите"" И взе да разправя,как не сме слушали ,какво ни говорили,как да смъкваме високата Т ,как да храним децата ,когато са болни.. че не е трябвало да давам филия с масло и сирене,защото щял да започне да повръща..и тем подобни.. Ами то милото на мама,болно,с Т едвам гледа ,ама искаше да яде масло и сирене,как да му откажа.. Не сме питали,като сме ходили по кабинетите,не сме си записвали.. Изкара ни ,най некадърните родители... Всички майки сме били такива..не сме знаели ,какво да правим.
Давах нурофена,през 6 часа,както пише в листовката,а той вика..че бил вдигнал 40 градуса ,защото трябвало да му го давам през четири часа . Нурофена се дава даже през седем часа,а той каза да не слушам ,какво пишело в книгите.. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 15:31 | |
| Това е пълно безобразие, безхаберие, демонстрация на незаинтересованост . Така, станало е ясно, че не е просто вирус , а ангина. Това, обаче този ГП, който си мисли, че си е свършил работата не е пожелал да провери още вчера и той е отговорен. Т е била само индикация ....… Наличието на една гнойна ангина е вече проблем и неовладяна много бързо, може да доведе до пневмония за часове… Тъй, че този ГП е реагирал неадекватно и незантересовано и си е за докладване… Сега е юни, аз също мисля, че светкавично трябва да бъде сменен, най-малкото защото подобно отношение е недопустимо и от него не може да се очаква помощ (дори и поради липса на желание)… Срамота! Чак подобно отношение не ми се е случвало…Ужас | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 16 Юни 2010, 15:50 | |
| Искат ,хем да им е лесно и леко..хем пари да взимат..големи заплати. Ще го сменя ФРИ,знаеш ли отколко време се каня,че ми е писнало вече от него.
НО на мен друго ми е страшно..,защо отказаха от бърза помощ да дойдат ... и държавната и частната..?! Да съм го водила на дежурен кабинет ,как да го вдигна ,да го мъкна по таксита в 22-23 ч....ами ,ако получи гърч по пътя...? Не е ли редно ,щом става въпрос за двегодишно дете ,да са по отзивчиви...? | |
| | | Фрина Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
| | | | Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|