Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 15:33
ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ,в новата ни темичка..на СЛАДКИ ПРИКАЗКИ!!!!
Аз слагам масата , а от вас настроението!!!!
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 16:20
Добре заварила, Крис!
Само весели, забавни и позитивни теми да ни вълнуват и съответно да споделяме тук
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 16:27
Я,нова темичка имаме вечееее Крис,много съблазнителни неща си сложила...ммммммм Айде тогава и аз да се отчета тука
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 18:36
Айде, честито! Ето ни и доброто настроение...поне за начало!
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:11
Пфууу.пак не мога да го прослушам поздрава.. Иначе ,мерси ШОКОлад Какво правите момичета,как сте..? При нас в Пловдив времето е малко мрачно,няма слънце..,но така ми е по-добре. Вчера се къпах три пъти през деня и един преди да легна. Ужасна жега беше,а нали Адито е болен и не смея да пусна климатика.
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:18
Здравей, Крис! Аз чакам сега отново информация, която трябва да ми изпратят от другия отдел,за да започна аз моята си работа по тях... Пак ще стоя след работа, а сега не мога да работя, поради липса на информация и така... Но да гледам позитивно
Търся интересни уроци, които да пробвам във Фотошоп. Теди заспива рано напоследък вечер и аз вместо да гледм TV или да чета (нещо не ми се чете напоследък), след като си свърша домакинските задължения, разтоварвам с Фотошопа. Действа ми ободряващо и зареждащо...
Чакай, май ще ми дойде справката след малко ...
До скоро. Поздрави и целувки
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:26
Айде Фри,дано да дойде и да не се налага да работиш след работно време. Нали трябва и да починеш..и с домашните задължения да се справиш.. И аз чакам ,детенце да стане от сън ..сега се мотам из нета и се чудя...блъскам си главата с едни въпроси..,дето вероятно нямат отговор..
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:44
Ще почакам, май... Фалшива тревога ... Крис, и аз съм с такива въпроси в главата... Надявам се всичко да се нареди както трябва да бъде...
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:49
Нещо ми отиде доброто настроение ..по дяволите ФРИ... Чудя се,защо ме вълнуват неща,които другите хора зачеркват с лека ръка..? Толкова ли съм наивна...,че понякога се ядосвам за неща,които според другите не са толкова важни ..? Има разни дребни ,красиви неща,.които не са от жизнено важно значение ,..но съществуват и не е редно да ги изтриваме сякаш с гума..
Последната промяна е направена от Крис на Пет 18 Юни 2010, 19:51; мнението е било променяно общо 1 път
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:50
Виж ,колко съм развълнувана,та пиша като първокласник!!!!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:54
Крис, всеки се впечатлява и вълнува от различни неща. Често нещо, от което някой се вълнува, друг го смята за маловажно. Няма защо да се терзаеш, че теб те вълнуват неща, които повечето хора „не виждат”… Знай, че винаги ще има някой, който вижда нещата като теб : ...
А другите, Който иска да "изтрива малките красиви неща с гума", ти недей и не се тормози
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 19:58
Така е,така е... Преди малко ,много се ядосах,но ще ми мине... Всеки да прави ,каквото реши за добре!!! Никому не можеш насила да сложиш думи в устата и писалка в ръката/образно казано/ На мен ми е добре,това е важното..,какво съм седнала да ги мисля другите...
ЧЕРПЯ МЕЛБА!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 18 Юни 2010, 20:13
Никой не сяда на масата..,мелбата се разтече ... Айде чао ви,детенце стана от сън..
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 19 Юни 2010, 16:58
Здравейте! Ка сте? Много ми се спиии... А Теди не ще... Снощи почти не можах да спя...Оф
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 19 Юни 2010, 17:47
Привет ! И Адко не искаше да заспинка,но го натиснах и отлетя ,към страната на сънищата.. Много е взел да бърбори,по цял ден не се спира..главата ми е като камбана ,ама ми е приятно
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 00:00
Крис написа:
Нещо ми отиде доброто настроение ..по дяволите ФРИ... Чудя се,защо ме вълнуват неща,които другите хора зачеркват с лека ръка..? Толкова ли съм наивна...,че понякога се ядосвам за неща,които според другите не са толкова важни ..? Има разни дребни ,красиви неща,.които не са от жизнено важно значение ,..но съществуват и не е редно да ги изтриваме сякаш с гума..
Хехххееее! Крис, пробудила си се! Добре дошла, скъпа! Свиквай с това, но вместо да си тъжна от факта, усмихни се! Усмихвай се на всички и на всичко, радвай се! Жизненоважно...Крис, жизненоважни са само храната и водата...така че си вади изводите за всичко останало! Всички сме еднакво важни, затова не се сърди на тези, които са с различно мнение - напротив, вземи си нещо от тях, ако можеш, и дай им нещо! Предай нататък нещо хубаво!!!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 00:51
ШОКОЛАД написа:
Крис написа:
Хехххееее! Крис, пробудила си се! Добре дошла, скъпа! Свиквай с това, но вместо да си тъжна от факта, усмихни се! Усмихвай се на всички и на всичко, радвай се! Жизненоважно...Крис, жизненоважни са само храната и водата...така че си вади изводите за всичко останало! Всички сме еднакво важни, затова не се сърди на тези, които са с различно мнение - напротив, вземи си нещо от тях, ако можеш, и дай им нещо! Предай нататък нещо хубаво!!!
Добра вечер ,сладурки! Шоколад,не съм заспивала изобщо ,спят дълбоко онези, които са затворили очите си за всичко друго, освен за храната и водата.. Не се сърдя на никого,с различно мнение от моето.. Ядосвам се,че запалват огън ,а после го оставят да тлее,докато огасне съвсем. А още по-лошото е,че дори не правят опити да разровят въглените, белкем огъня се разгори отново..с пълна сила!
пп. Млъквам,че вече станах банална
Хубавото,което мага да предам нататък,е никога да не оставям нещо красиво да загива.. Вярвам ,че ме разбираш! И се усмихвам ШОКО,всеки път,когато влизам тук
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 00:55
Абсолютно разбирам, но също така знам и за какво говоря! Ще видиш...когато спреш да се бунтуваш ( казвам го преувеличено )!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 00:57
ГЕРИ, как си?
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 14:41
Добро утро!!!! СМИТИ,радвам се да те видя!
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 20 Юни 2010, 18:55
Крис написа:
ГЕРИ, как си?
Благодаря добре!
Блъскам се като предошла река в бряг.
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 12:20
Добро утро! Слънчев ден! Лека, позитивнаа и ползотворна седмица!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 18:16
Мерси Фрина и на теб прекрасен ден ти желая..
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 18:57
Здравейтееее! Какво правите,сладурки?
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:15
Оооооооо ,Никита..привет! Ние сме ОК,а ти?
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:17
Раздвам се,че сте ОК! И аз съм супер,само дето ми е много горещо - преди малко се прибрах от работа,а вън е ужас направо
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:19
Привет, Никитаааа!
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:26
Привет Фри! Ихааа,кво е хубавоооо!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:34
Влади е здрав вече,утре сме на градина и дай Боже да не се разболява повече. Тук ,слънцето се скри,не е толкова топло вече,щяхме да излизаме ,но май ще вали...
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 21 Юни 2010, 19:39
Крис,много се радвам за детенцето! Дано не се разболява повече!
Тук пече още много яко,ама като нищо може и да завали по-късно.
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 22 Юни 2010, 19:04
Ехооо!Здравейте,сладурки!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 22 Юни 2010, 19:12
Здрасти! Как сте,на мен днес ми е едно такова смотано.. Научих ,че една моя колежка /бивша/, която много обичам и която е страхотен човек .. е болна от рак. Ужасна новина!!! Много ми е кофти...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 22 Юни 2010, 19:15
Здравейте и от мен .
Крис, надявам се болестта на колежката ти да е в ранен стадий и да може да се овладее. Дано е хванато на време...
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 22 Юни 2010, 19:22
Еее Крис,много лошо,но както каза Фри дано има някакъв шанс за лекуване тази гадна болест. Важното е да не се предава жената,а да се бори с всички сили.
Аз преди малко се прибрах от бачкане и точно хапнах,че ми беше залепнал корема за гърба направо
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 22 Юни 2010, 20:42
Дано се излекува!
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 23 Юни 2010, 12:09
Добро утро!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 23 Юни 2010, 12:12
Добро урто и от мен!
Приятен, макар (като гледам) и неслънчев ден !
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 23 Юни 2010, 16:52
Момичета,аз тръгвам за работа. Приятен ден на всички!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 23 Юни 2010, 16:55
Приятна работа, Никита!
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 24 Юни 2010, 12:19
Добро утро!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 24 Юни 2010, 12:26
Добро утро и от мен!
Никита, имам нужда от удърна доза кафе,... Мерси, мила
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 24 Юни 2010, 12:35
Оххх,пък аз отивам в кухнята,че нямам никакво време.. ще трябва да отивам и на работа после...
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 24 Юни 2010, 13:07
Добро утро !!
Как сте,какво правите? ФРИНА,снощи да не сте пирували до посред нощите, та имаш нужда от толкова кафе..?
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 25 Юни 2010, 12:07
Добро утро!
Хайде, кой как ще пие кафето днес? Сервирам! Появилите се първи имат по - голям избор
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 25 Юни 2010, 12:15
Ихааа,аз съм първаааа! Добро утро Фри!Мерси за кафето!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 27 Юни 2010, 18:09
Привет! Има ли някой ?
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 12:54
Добро утро! Остана ли кафенце за мен
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:00
Здравей,Деси! Радвам се да те "видя" отново! За теб винаги има кафенце - заповядай
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:01
Мерсии
Никита Модератор
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:06
Как си Дес?Какво правиш? Аз бързам да сготвя,че ще отивам на работа.
Sponsored content
Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете!
Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете!