AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+19Radiana Принцеса октим desi slava AVAna Марчелина Сапфира ШОКОЛАД T.N.T evita Сузито gergana1958 Ms SMITH Никита natali Любов Фрина Божествена VODNA 23 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 10 Апр 2010, 18:15 | |
| Божиииииии, къде се загуби? как си? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
| | | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 11 Апр 2010, 16:58 | |
| Днес наистина съм поспаланка Мерси за кафенцето и закуската Крис. Как сте вие,Влади как е,какво стана с яслата,а с твоята работа Ох от кога не съм влизала,да се поразтоваря малко но с тези разходки и работа из дома все не ми остава време Аз си пуснах платената отпуска,но най-вероятно няма да ме върнат на работа,че ще има разправии,пък ще видим накрая какъв ще е резултата | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 11 Апр 2010, 18:38 | |
| Здрасти НАТ! Нищо не стана с яслата на Влади,чудят се как да се подиграват с майките. Март месец ,трябваше да тръгне на ясла,но някоя квачка не си свършила работата и не ме записала за март месец,а си останало в тетрадката записано , че януари месец съм се отказала да ходим на ясли. Сега ме записаха чак за септември месец,ама се питам има ли смисъл изобщо да ходи зимата,март месец ще навърши три години. Луда работа,ще взема да ида при кмета,та да видим няма ли да го вземат сега? | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 12 Апр 2010, 12:03 | |
| Добро утро! Момичета, трябва да се научим да си търсим правата. Крис, щом не ти дават платената отпуска можеш да подадеш жалба в Инспекцията по труда. Наскоро ходих до моята месторабота да питам дали ще ме вземат след майчинството, но аз искам към юли да се върна, живот и здраве, тъй като първо искам да дам малките на ясла, да съм си у дома, докато свикнат и едва тогава да започна. Един вид отидох да дам знак, че мога да се върна на работа, пък и да опипам почвата. На моето място сложили една бабичка и ми съобщават, че нямат нужда от мен поне засега, тъй като не съм случила на баби, които да ми гледат децата. Така или иначе нито работното време, нито условията на работа ме устройват там, но поне си изясних нещата. Когато дойде време да отида да си пусна платената отпуска, вече бях настроена по-борбено, изчетох Кодекса на труда, Закона за дискриминацията и всичко правно що ме защитаваше и ми дава основание да ходя, да се жалвам по разни инспекции. Бях се подготвила за война, така да се каже. Те пък взеха, че ми разписаха молбата за платен отпуск и не се наложи да вадя "арсенала" си. Не може по този начин да ни сритват от работните ни места, а ние с наведени глави да подвиваме опашки и да не правим нищо, особено когато Закона е на наша страна. Само трябват здрави нерви и решителност. Аз си знам, че каквото и да стане ще е най-доброто за мен. Стигнах до извода, че с толкова деца, само държавна работа би ме устроила напълно така, че търся в тази насока. Но Крис, не се давай!!! | |
| | | Любов Модератор
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 12 Апр 2010, 15:12 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 14 Апр 2010, 12:50 | |
| Да, за съжаление забелязвам все по-голям стрес и липса на реакция у хората. За съжаление повечето хора са на ниво задоволяване на първични потребности… Битието определя съзнанието, казват… Забелязвам една всеобща апатия, породена от един постоянен стрес от това дали утре ще си на работа, дали ще приемат детето ти на ясла… Насаждане на негласно внушение за това, че трябва да си единствено доволен, че днес си на работа и търсенето на права се гледа с очи, сякаш си луд да се опълчиш, защото трябва да си пазиш службичката, че кой ще храни къщата… Трябва да си единствено благодарен на съдбата, ако случайно приемат детето ни на ясла или градина. Оттам насетне как гледат детето ти, дали го държат голо по потник, защото се е намокрило и ги мързи да погледнат в сакчето за други дрехи, дали държат отворени прозорците дори когато децата спят… Дали са 40 деца в група, вместо 18, както е по закон…Защото децата ни не са картофи за съхранение, все пак… Нали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нещата опират до приемането в детско заведение. Никой не следи и не обръща внимание как ги гледат … Нямаме право на това… Нормално било все да са болни… Не, не е нормално… За съжаление нищо не мога да направя за да подобря положението в градината… Единствено мога да спра детето си от там и да се оправяме поединично… Ако майка ми не може да гледа детето, аз ако трябва ще напусна работа. Може да живеем бедно, но няма рискувам здравето на детето си в момент, когато формира имунна система и хроничните болести само чакат да се настанят… Няма сега да казвам, че нямам избор и да пращам детето си там, където не може да изкара 3 дни без да се разболее… Не, това не е нормално!!! И аз направих своя избор и не ме интересува как учудено ме гледат хората, че „ще загубя „ заветното скъпо място в яслата, където чакат толкова деца…
Казват, рибата мирише от главата… Аз съм упорит човек, при това не се отказвам лесно, не си мълча и се боря… Това, което виждам, обаче в обкръжение, убива всичко детско у мен… Всяко надигане на глас в нашите условия е борене с Вятърни мелници… И все пак, човек трябва да не спира да опитва…
Водна, силно се надявам да са те осигурявали на реална заплата за отпуската… Въпреки, че дори да ти изплатят отпуската по официалната заплата, пак е нещо. Те може би точно на това разчитат, че за малко пари няма да си губиш времето да си търсиш правата… И много гледай къде се разписваш… | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 15 Апр 2010, 12:28 | |
| | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 16 Апр 2010, 01:06 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| | | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 16 Апр 2010, 02:39 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 16 Апр 2010, 19:45 | |
| Благодаря ви милички!!! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| | | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 23 Апр 2010, 09:25 | |
| | |
| | | desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 25 Апр 2010, 10:26 | |
| Добро утро и от мен | |
| | | Никита Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Апр 2010, 00:35 | |
| И на мен ми е мъчно за вас момичета но напоследък ми дойдоха много задачките и нямам време за компютъра. Надявам се от сега нататък да не е така | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Апр 2010, 11:08 | |
| Ааааааааааааааа,разбираме те,не се притеснявай деси! Когато имаш време наминавай,да не се забравим
Момичета,снощи така жестоко си прескрипах нокътя на ръката , че един час не знаех на кой свят съм. Прилоша ми ,догади ми се..и плаках ,като малко дете Такава болка не бях изпитвала никога, ако не се брои раждането на децата. Сега,навярно ще ми падне нокътя.. УЖАС! Върха на пръста ми е ,като изтръпнал и нокътя сякаш е чужд,а не моя. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Апр 2010, 19:36 | |
| Крис,много съжалявам!Много е гадно,дано се оправи по-бързо! Деси,май всички работещи сме много заети и за съжаление не ни остава много време за други неща. Поне при мен сега е така е. | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Апр 2010, 23:30 | |
| Крис, сложи си компрес от настърган лук- увий го с прозрачно фолио и стой,колкото можеш по-дълго! Помага! Знам от опит! | |
| | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Апр 2010, 10:41 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Апр 2010, 10:46 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Крис, сложи си компрес от настърган лук- увий го с прозрачно фолио и стой,колкото можеш по-дълго! Помага! Знам от опит!
Оф,чак сега прочитам поста ти Шоколад,болката вече попремина,сега само ми е като изтръпнал нокътя и ако случайно го докосвам боли,но иначе се търпи. Този лук за кое точно помога,да спре да боли или да не пада нокътя?
Деска,лек и усмихнат ден и на теб!!!! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Апр 2010, 13:06 | |
| Лука най- вече помага, ако пръстът ти забира - изсмуква възпалението. Определено облекчава и болката! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Апр 2010, 13:42 | |
| Мерси за инфото,беше ми полезно да го науча. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Апр 2010, 22:31 | |
| Здравейте, сладурки! Как сте? Нямам време да ви нагледам напоследък. Поздрави! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 28 Апр 2010, 17:07 | |
| Привет! Крис, радвам се за теб. Стискам палци детенцето да свикне бързо и да не се разболява . Все пак ще започва лятото. И на теб пожелавам само положителни емоции на работа. Ти пак на същото място ли реши да се връщаш? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 28 Апр 2010, 17:46 | |
| Благодаря ти Фри! Ами шефа ми размисли и ме повика отново щях да откажа, защото нали първо беше ми казал ,че няма работа .., но при тази безработица просто нямам избор. Пък и там си ми харесва, свикнала съм. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 28 Апр 2010, 17:52 | |
| Радвам се, Крис. Мисля, че постъпваш правилно. Мисля и че не трябва да таиш лоши чувства към шефа си. Сигурна съм, че не е лично. По-скоро е лично това, че те връща, значи те цени.... Предполагам, че им е много напечено на всички … | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 29 Апр 2010, 12:03 | |
| Добро утро! Крис,супер е че се връщаш на работа! Друго е да си сред хората...и аз се бях побъркала от стоенето в къщи | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 29 Апр 2010, 12:49 | |
| Да,Крис,много е трудно когато няма кой да ти помага или да те отмени поне за няколко часа... Аз си починах обаче като дадох дребния на градина... | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 29 Апр 2010, 12:55 | |
| Лек и на теб! | |
| | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 05 Май 2010, 10:02 | |
| Добро утро Желая ви хубав ден | |
| | | Любов Модератор
| | | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 05 Май 2010, 12:40 | |
| Крис, пожелавам ви да няма рев и драми! Добро утро и от мен в този слънчев ден! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 05 Май 2010, 12:41 | |
| Добро утро и от мен!Браво, Крис! Не се тревожи-ще свикне,в началото сигурно ще се опита да си прокарва номерцата да не ходи... големи тарикатчета са И дано лелките са свестни и да ги гледат добре Деси,здравей и на теб! На всички лек и хубав ден! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 05 Май 2010, 13:44 | |
| Здравейте и от мен ! Крис, ведро и спокойно тръгнете! Всичко ще е наред! Никита е права, всички деца си изваждат хитринките в началото . Но, определено на повечето деца им харесва там. Стискам палци всичко да мине леко и по-спокойно. В тази връзка, да се отчета и аз. Както се случва обикновено, здравият разум надделя над чувствата. Бях споделила преди време, че мисля да отписвам Теди. Това, което направих, обаче е да подам молба за отсъствие през май. Август градината почива. Юни и юли е по желание и то регламентирано. Директорката се оказа по-разбрана, отколкото очаквах. Та …Панта рей - всичко тече, всичко се променя. .. през септември Теди ще е по-голям… всичко ще е по-различно… Мисля, че човек все пак, трябва да бъде гъвкав… | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 06 Май 2010, 01:39 | |
| | |
| | | gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 06 Май 2010, 11:49 | |
| Добро утро момичета! Да е честит празника на всички които празнуват днес! А аз да почерпя. Здраве и късмет на всички! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 06 Май 2010, 13:30 | |
| Гери,честит празник и от мен!Да ти е живо и здраво името, със здраве си го носи! Бъди закриляна от Св. Георги и нека той те дарява с красота, увереност, смелост и само хубави моменти. Честито на всички празнуващи днес! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
| | | | Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|