| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+19Radiana Принцеса октим desi slava AVAna Марчелина Сапфира ШОКОЛАД T.N.T evita Сузито gergana1958 Ms SMITH Никита natali Любов Фрина Божествена VODNA 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 26 Май 2010, 13:14 | |
| Добро утро момичета,как сте! Никита не знам за кафето,но тая тортичка като я гледам и направо ми иде да я изям през монитора Ние се заведохме сутринта и сега ще излизаме с баткото по задачи,че но обед като напечеее и ще ме домързи Той е вече ваканция,по цял ден ще има да се чуди какво да прави Приятен ден ви желая и много слънчево настроение | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 26 Май 2010, 16:19 | |
| Здравейте! Мерси, Никита... Дай насам тортата | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 13:19 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 14:56 | |
| ПРивет Мерси за кафенцето Никита,сега отивам и аз да си направя едно голямо кафенце Днеска си позволих да си поспя повече и сега продължавам с почивката След обед съм на фризьор,дано ме направят както искам | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 16:55 | |
| Чудесно,Нат!Дано наистина те направят както искаш! И аз мисля да променя нещо косата... и май ще я отрежа късо ...още не съм решила окончателно, ама натам вървят нещата Аз досега готвих,сега мисля да направя една бисквитена торта, че по-бързо става и после ще почивам. | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 17:16 | |
| Е Никита ще ти идвам на гости,така да знаеш,аз днеска съм го отдала на релакс Само ще почивам,аз правих миналата седмица тортата с рула,а сега съм решила да правя нещо като парфе,но първо трябва да си купя тортена форма Ох,че като се вземем после от ясла ще има да се ядосваме взаимно с малката Тя и преди искаше все при мен,но сега е нещо кошмарно,иска постоянно да я държа в мене и само върви и мрънка мама,та мама,ужас на моменти направо откачам Ами ти какво готви,че се чудя аз утре какво да го измислям | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 17:31 | |
| Заповядай,Нат!Гости винаги приемаме - сърце широко... Видях аз тортата ти с рулата - много хубава беше станала! Аз най-вероятно ще направя нещо подобно,само че с бисквити, че това имам в къщи.Пък и имам много ягоди и като ги смеся със сметана - ето ти готов крема... А днес правих пържени тиквички с чеснов сос, пресни картофки с копър и чесън във фурната и пържени пилешки сърчица с лук. Хич нездравословна кухня... | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 17:49 | |
| Може да не е здравословна,но е много ммммм вкусна И аз много обичам тиквички,а за тортата си представям какво чудо ще стане,сметана и ягоди...ох дояде ми се Ще я видя ако я пуснеш,но вярвам,че ще стане чудесна Ох аз отивам да се къпя и ще отлитам на вън,да имам време преди фризьора да пия още едно кафе Много усмихнат ден ти желая и приятно тортоправене | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 17:51 | |
| Благодаря ти!И на теб приятно кафе и фризьор - да стане прическата така както искаш! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 17:54 | |
| Привет!!!! Как сте? Днес ходих да правим снимка на Ади ,заради упоритата кашлица. Всичко е ОК,няма нищо обезпокоително,но продължава да си кашля. Два сиропа ПРОСПАН вече изпихме. И второто шише антибиотик привършваме,ефекта е "Мижи..да те лъжа" . Трябваше утре да е на ясли,но вероятно ще отиде в понеделник. Дано се оправи скоро,че станаха 8-9 дни лечение с минимален резултат. Сополите си текат,кашлицата леко намаля,но не е спряла.
Днес ,гледам и племенничката. Сутринта ходихме в парка,наиграха се и сега мъника спинка, а двете каки си играят в другата стая. С триста зора го приспах,иска при тях. Натали,дано ти направят косата ,както желаеш. И аз още чакам ,след абитюренските балове,ще се правя на кичури, за да се изсветля,че тия тъмни тонове вече ми омръзнаха. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 19:16 | |
| Крис,добре е че няма нищо на снимката,поне сега ще си по-спокойна. Като чета днес ти е натоварена програмата ...с три хлапета - добре че двете са по-големи и се гледат сами Моят дребния като беше с кашлица му изписаха и противоалегричен сироп и се оправи долу горе бързо - без АБ за една седмица. Пиехме и хомеоптични за настинка и грип. Добре поне че му помагат и не се налага да пием АБ. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 19:39 | |
| Привет и от мен . Днес не ми се пише нещо. Крис, радвам се, че му няма нищо на момченцето ти . Дарка, много е хубаво това, че се повлиява детето от сиропи и хомеопатични средства... на нас пък, никога не ни се разминава без антибиотик, за съжаление. И най-малката хрема свършва с усложнение... | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 27 Май 2010, 20:19 | |
| Фри,какво има,мила? Виждам,че нямаш желание да пишеш? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 28 Май 2010, 13:44 | |
| Добро утро! Тук съм и съм добре. Откъде ви хрумна, нищо мои няма, просто си мълча . ПОздрави и целувки! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 28 Май 2010, 13:48 | |
| Здравейте и от мен! Аз днес съм в релакс до обяд,че после ще отивам на работа. Сутрината дребния много ме ядоса -това дете незнам вече какво да го правя. То бива инат,то бива чудо,ама такова нещо небива За малко да изяде шамарите и така да отиде на градина. Че и днес неискаше и да отива... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 28 Май 2010, 13:50 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 28 Май 2010, 13:59 | |
| Приятен ден Крис!И на всички | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 29 Май 2010, 18:40 | |
| Ехооооо....какво правите днес в това време? | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 30 Май 2010, 13:25 | |
| Здравей,Крис! Благодаря добре съм!Снощи бяхме на купон и се измъкнах преди половин час Сега да се разсъня малко и отивам да готвя,че няма нищо за ядене, а имаме на гости едно приятелче. Ти как си?Как са децата? | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 30 Май 2010, 13:38 | |
| Браво ,радвам се ,че си се забавлявала снощи! Аз съм ОК ,децата също. Спинкат още.
Лек ден мила,че аз ставам!!! Ще си направя едно кафенце,не съм пила тази сутрин и сега още спя... | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 30 Май 2010, 13:40 | |
| Лек ден и на теб Крис! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 30 Май 2010, 22:13 | |
| Ехооооо, минавам за малко! На гости на мама сме и нямам време! Поздрави от Сливен и ще си пишем подробно след още една седмица! Целувки! Иначе аз си ви наглеждам при всяка възможност! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 31 Май 2010, 11:10 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 02 Юни 2010, 13:56 | |
| Добро утро, сладурки!!!!! Как сте? | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 02 Юни 2010, 14:22 | |
| Добро утро Крис вие как сте,оздравяхте ли,защото ние сме болни предния път и се размина АБ,но сега вече ще пием,кашля направо ужасно,сега ще се гледаме у дома,дано се оправи по-бързо,поне не е отпаднала и умърлушена. Много ме е яд на тая ясла,няма дете дето да не кашля и то наистина си кашлят,моя само се ядосва и вика,че това не е ясла,а развъдник на болести А Г-жата като пита едно от майчетата дали му дава някакъв сироп,че много кашляло детето,а отговора и беше,че той не кашля,аз не съм го чувала Направо думи нямам,докато има такива и здравите дечица ще се разболяват,само дето даваш една камара пари за лекарства и докато тръгне пак и резултата е нулев Оплаках ви се рано-рано и спирам вече. Фри ами вие оправихте ли се,ходите ли на ясла Шоко много хубаво,че сте на гости на мама,приятно доизкарване ви желая | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 02 Юни 2010, 19:20 | |
| Натали ,много жалко ,че сте болни.. Оправяте се бързо! Така е,тия ясли...са ужас.Хубаво е ,лелките като видят болно дете, да не го пускат на другата сутрин да влиза отново. И да не се допускат деца с лекарства,кашлици и сополи сред останалите дечица. Всички знаем ,колко е трудно намирането на работа и как всеки си пази хляба, точно заради това ,майките водят болни децата в яслата ,ама защо персонала ги приема???? за тях е ОК,болни деца,по-малка бройка..по-малко работа.. Жалко е ,но е истина! В едно от пет детски заведения спазват стриктно реда , повечето си вършат своеволия. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 03 Юни 2010, 12:38 | |
| Здравейте момичета! Как сте?Какво правите? Няколко дни не съм влизала,че имахме авария по трасето на нета и много ми липсвахте! Натали да оздравява бързо малката принцеса!Еххх тези болестиии | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 03 Юни 2010, 14:10 | |
| Здравей Никита Долу-горе сме добре,но кашлицата много ни мъчи,има ужасни храчки и не може да ги изкара,като дърт тютюнджия кашля а как ме ядосва не е истина Ами ти как си,днеска почивка ли си | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 03 Юни 2010, 14:20 | |
| Оххх душица!Ще се оправи,ама ще е зор с таз кашлица,тръдно минава. Аз днес съм в почивка и след малко ще излизам,че трябва да си взема някои неща. И довечера сме на детски РД и трябва да допълня подаръка. А как не ми се ходи по магазини само ако знаете... ама няма начин Приятен и слъчнев ден на всички! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 03 Юни 2010, 14:33 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 04 Юни 2010, 10:54 | |
| Ехеее Крис,много рано си станала,закуска си приготвила,кафенце си направила... Благодаря! Сега и аз да ви кажа добро утро! Отивам да водя дребния на градина и после съм тук до някое време. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 04 Юни 2010, 11:52 | |
| Причтен и слънчев ден, момичета ! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 06 Юни 2010, 20:06 | |
| Как сте,сладурки? Аз сега се прибрах от работа и отивам да готвя,че после трябва да отивам да си прибера детето,че е на гости на баба си. После пак ще ви нагледам! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 07 Юни 2010, 11:24 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 09 Юни 2010, 23:06 | |
| Почна лятната ваканция май...Няма лошо! На мен все по-малко ми се стои пред компютъра! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 10 Юни 2010, 01:13 | |
| - Крис написа:
- Еееееееееееееее,прекалявате вече...
Сори Крис! С тези смени,редко мога да засека някой тук. Само като почивам. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 10 Юни 2010, 10:31 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 10 Юни 2010, 12:09 | |
| Добро утро! Лек и приятен ден на всики! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 10 Юни 2010, 13:26 | |
| О Фрии,привет!!!! Аз ,заведох мъника на яслите и сега ще закуся тук пред компа. После се захващам да готвя нещо ,че следобяд ще ми е трудно. Ади го взимам към два часа и докато се приберем става три и половина.. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 11 Юни 2010, 09:35 | |
| Добро утро! Слагам ви кафето и закуска и отивам на работа. Да ви се оплача,че ме е лепнал някакъв вирус и ужасно ме боли гърло,хремава съм и кашля. Приятен и слънчев ден на всички! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 11 Юни 2010, 16:56 | |
| Как сте, момичета? Никита, бързо да оздравяваш ! Крис, привет! Хайде, слънчев ден! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
|
| |
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|