| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 31 Авг 2009, 23:14 | |
| - Фрина написа:
- Какво си учила , Принцеса и какво искаш да работиш?
завършила съм природо математическа гимназия, бакалавър съм по Туризъм и магистър по бизнес финанси, искам да работя в банка, но досега не ми се отворил парашута. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| |
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 01 Сеп 2009, 11:21 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 01 Сеп 2009, 12:02 | |
| - desi slava написа:
- Коя зодия си
СКОРПИОН | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 01 Сеп 2009, 17:40 | |
| Няколко въпросчета и от мен... Какво мислиш за живота си Искаш ли да промениш нещо в него А в себе си Имаш ли хоби и ако имаш какво е то Как си представяш бъдещето Какви искаш да бъдат децата ти Какво разбираш под израза "свободно държание" Страхуваш ли се от нещо Колко често използваш думите "Обичам те" Как се почуства,когато ги чу за пръв път Какво най-много мразиш | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 01:39 | |
| Какво мислиш за живота си-харесвам живота си, искам да е точно такъв какъвто еИскаш ли да промениш нещо в него-само едно нещо бих променила ако можех, но не мога А в себе си-искам да съм по -търпелива Имаш ли хоби и ако имаш какво е то-имам да да събивам дреболии,салфетли, картички,ей такива неща. Как си представяш бъдещето-надявам се по добро за децата ни, с по малко войни и конфликти в световен мащаб. Какви искаш да бъдат децата ти-най-вече добри, горди че са това което са. Какво разбираш под израза "свободно държание"-свободно да общуваш с околните, свободно мислене, свободата да избираш, а не някой или нещо да ти пречи/ Страхуваш ли се от нещо- от смърта Колко често използваш думите "Обичам те"-често. всеки ден дори. Как се почуства,когато ги чу за пръв път-не си спомянм кога е били, станало ми е приятно предполагам Какво най-много мразиш-лъжата и лицемериеето | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 03:14 | |
| Здравей,Принцеса,ето и моите въпроси:
Какво може да те изкара извън релси? Смяташ ли,че си лишена от нещо в името на брака и децата? Kъде срещна половинката си ? Смяташ ли,че мъжът те промени и как? Какво ти харесва и какво не ти харесва във форума? Какви са плановете ти за в бъдеще? Има ли нещо което би ни било интересно да научим за теб? | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 10:56 | |
| Принцеска,благодаря за отговорите!!! | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 17:45 | |
| Какво може да те изкара извън релси? първо детето , ако реши че ще ме ядосва , направо ме побърква, лицемерието, закъснението на някой, мразя да чакам , държа на точността.Смяташ ли,че си лишена от нещо в името на брака и децата? не, не смятам, но в кръга на шегата съм лишена от свободно време Kъде срещна половинката си ? ми в една кръчма.Смяташ ли,че мъжът те промени и как? да промени ме,надявам се за по-добро, станах по уравновсена и определено пораснах доста.Какво ти харесва и какво не ти харесва във форума? като цяло форума ми харесва, нямам забележкиКакви са плановете ти за в бъдеще? да започна хубава работа,след време да имам още едно дете и ако си харесам нещо да запиша да поуча още малкоИма ли нещо което би ни било интересно да научим за теб-ми незнам, не се сещам, освен че съм голяма купонджиика. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 17:46 | |
| Момичета благодаря за въпросите, найстина се забавлявах, надявам се да сте получили задоволителни отговори | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 02 Сеп 2009, 17:47 | |
| Благодаря за отговорите, Принцеса ... Беше ми много приятно! | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 03 Сеп 2009, 00:57 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 03 Сеп 2009, 18:03 | |
| свършихте ли с питанките, да каня ли следващия? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 12:26 | |
| | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 18:31 | |
| Принцесо ,отново благодаря за поканата и сега какво? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 18:33 | |
| Чакаш въпроси и отговаряш ... Един момент... | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 18:36 | |
| Gti,1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2.От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3.Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5.Какво мислиш за изневярата? А какво е изневярата по принцип? 6.Как се запозна с мъжа ти? Тпй ли е "Любовта на живота ти"? Благодаря предварително за отговорите ! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 19:14 | |
| 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Много ,ама много искам да скоча с бънджи ,с парашут , с парапланер,рафтинг,искам да се гмуркам и сега за това се сещам ,но са доста неща. 2.От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?Страх ме е е от лаещи срещу мен кучета,въпреки ,че си имам голямо куче,иначе съм прекалено смела.Още не мога да разбера от къде идва този мой страх ,но със сигурност ще го преодолея и да всеки страх може да бъде преодолян. В темата"Да померишеш страха съм писала много за него",много книги съм чела повечето психологически и съм се убедила страхът на човека е не само най-голямата му спирачка ,но и най-големият му враг и трябва всеки сам за себе си да се бори с него и да го преодолява ,ако иска да расте.И пак казвам нямаме нужда от страхове ,а от знание как да се прадпазваме и как да реагираме.Нали всички са гледали "Да оцелееш на ръба " или "Екстремно оцеляване",нещо такова ,но там винаги казват не се паникьосвайте. 3.Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?Да едно и също е ,но това е широка тема ,много ме затрудни.Пък и аз почти не съм суетна. 4.Кое е любимото ти чувство?Любовта 5.Какво мислиш за изневярата? А какво е изневярата по принцип?За мен тя е не просто изневяра ,а предателство.Нарушаване на вярност, обикновено в любовта и нарушаване на вярност към принципи, идеали ; измяна 6.Как се запозна с мъжа ти? Тпй ли е "Любовта на живота ти"?Бяхме колеги,аз работех на басейна като спасителка ,а той в ресторанта сервитьор.И да това е любовта на живота ми. Фрина и аз ти благодаря. | |
|
| |
Gti АVAприятел
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 19:18 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 19:27 | |
| Здравей Gti ! Моите въпросчета са: Разкажи ни повече за себе си Как разбра за форума Какво ти е мнението за него Как протича един твой ден Какво обичаш най-много да правиш А какво мразиш да правиш Любимо занимание Любима музика Искаш ли да промениш нещо в живота си | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 20:09 | |
| ДжиТи, ето малко и мен,мила! Какво е ужас? Какво е страст? Какво е знание? Какво е нужда? Какво е любов? Какво е празна чаша? Какво е буря? | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 20:30 | |
| Разкажи ни повече за себе си Щастлива майка съм на прекрасно момченце и щастлива жена на мъжа си.Наистина съм щастлива и искам да заразя другите със щастието си.Посветила съм се на другите ,аз не съм важната.Завършила съм НСА с първа специалност учител по физическо възпитание и втора специалност ски.Щастлива съм ,че и сега си имам ученичка по плуване.Ще запиша и сега магистратура спортна психология,нямам търпение.Обичам хората и искам да им помагам.Дори напоследък съм и по-толеранта към не така добрите,вечно намръщени хорица,защото те имат най-голяма нужда от помощ.В мир съм себе си .Целта на живота ми е самоусъвършенстване,а и сега още повече като разбрах ,че единствено чрез него можеш да храниш някаква надежда да промениш съдбата на другите.Как разбра за форума От Шоколадчето. Какво ти е мнението за него Супер форумче с готини хорица Как протича един твой ден Като съм на работа ,работя барманка(в момента съм на работа),като нямам работа съм във форумите или чета,напоследък доста книги прочетох,нали сме в криза и нямам много работа.Като съм почивка отделям цялото си време и енергия на любимите ми мъже.Какво обичаш най-много да правиш Да се разхождам в планината А какво мразиш да правиш Не мразя Любимо занимание Да чета,да танцувам,да си играя със малкия,да плувам.... Любима музика Харесвам всякаква музика,хубавата. Искаш ли да промениш нещо в живота си Най-вече себе си от това да съм още по-търпелива,да спра цигарите и още куп неща ,иначе си го харесвам,нали ви казах щастливка съм
Последната промяна е направена от Gti на Пет 04 Сеп 2009, 20:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 20:54 | |
| Ей Шоколадче Какво е ужас? Чувство на силен страх, отвращение или погнуса,чувство на трагичност, обреченост, безнадежност,събития, случки, картини, които предизвикват силно чувство на страх, паника. Ужасът Шоколадче е най-ужасното нещо.Какво е страст? Неудържимо увлечение, желание, чувство, което трудно се контролира; разпаленост,плуването е моята страст,мъжът ми същоКакво е знание? Съвкупност от факти от една област, които едно лице е усвоило;науката като цяло; познаниеКакво е нужда? Потребност, необходимост,бедност, недостиг;Голяма нужда:отделяне на изпражнения. • Малка нужда. отделяне на урина Какво е любов? Чувство на самоотвержена и силна привързаност към някого, основано на кръвно родство, приятелство, разбирателство;склонност, пристрастие, предпочитание, привързаност към нещоКакво е празна чаша? Празната чаша за мен лично ми напомня винаги безпристрастно да гледам на нечия информация ,без предрасъдъци,без предубеденостКакво е буря? Силен, стихиен вятър, обикновено придружен с дъжд или сняг.Преносно:Изблик на силни, интензивни преживявания и вълнения;силни, необикновени събития, случки, социални вълнения. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 20:54 | |
| Благодаря ти за отговорите!!! | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 04 Сеп 2009, 20:59 | |
| - Никита написа:
- Благодаря ти за отговорите!!!
И аз ти благодаря за вниманието. След три дни ли наистина ще дойде ред на следващия? | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 13:19 | |
| - Gti написа:
- Принцесо ,отново благодаря за поканата и сега какво?
мойте въпросчета малко по късно че сега нямам време | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 13:44 | |
| ето и мойте въпроси Име- Фамилия- Роден на - Коя е любимата ти кухня ? Каква музика обичаш ? Любим филм ? Любима книга ? Какво спортуваш ? Чужд език, който харесваш ? А държава ? Каква е твоята мечта ? Любимо списание? какво е за теб Модата? Приятелството е...? Любовта.....? Секса...? Феминизма....? Отношението към различните....? Забавленията за теб са...? Алкохола е.....?
Любима мисъл? Каква мечташе да станеш като малка? А каква стана? Обичаш ли? Обичана ли си? Каква е за теб идеалната връзка? С какво се гордееш? От какво се срамуваш? На кого би искал да приличаш? А на кого - не? Опиши себе си с една дума. Опиши приятелите си с една дума. Какво те възхищава? Какво те отблъсква? В какво настроение си най-често? Как смяташ, че те възприемат другите? А как искаш да те възприемат?
Как виждаш света след 10 години? Къде би искал да живееш? Какво би искал да притежаваш? Опиши идеалния партньор. Колко деца искаш да имаш? От какво искаш да умреш? Какво искаш да видиш преди да умреш? А да направиш? Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Най-лошото? Най-милото нещо което някой е правил за теб? А най-подлото? Мразиш ли някого? Кого? Защо? Кое свое качество не понасяш? Би ли убила човек, ако беше законно? Какво ще кажеш за България? Доволна ли си от живота си? Ако не, защо? Какво би променил в света? Любим цитат? Любим исторически период? Защо? Любима личност? Защо? Любим сезон? Любим цвят? Любимо животно? Каква музика предпочиташ? Любим автор? Притежаваш ли пороци? Кои? Съжаляваш ли за нещо? За какво? Разкайваш ли се за греховете си? В какво вярваш? Какво искаш? Твоето мото? Какъв е смисълът на живота? 3 неща без които не можеш Мислиш ли, че славата ще те промени? Как? | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 19:53 | |
| Име- Фамилия- Роден на - Коя е любимата ти кухня ?Българска Каква музика обичаш ? Хубава Любим филм ?"Смело сърце" Любима книга ?"Селистинскто пророчество" Какво спортуваш ?Тичам и преподавам плуване Чужд език, който харесваш ? Английски А държава ?Италия Каква е твоята мечта ?Да скоча с парашут Любимо списание?Незнам какво е за теб Модата?Съвкупност от привички, предпочитания и вкусове за формите на предметите от бита и за облеклото, които господстват през определен период. Приятелството е...?Богатство Любовта.....?Нещото ,за което си заслужава да умреш Секса...?Върховно изживяване Феминизма....?Движение за равноправие на жената Отношението към различните....?Всички сме хора Забавленията за теб са...?Развлечения Алкохола е...нещото,което ми замайва главата от време на време Любима мисъл?Щастието е избор Каква мечташе да станеш като малка?Лекарка А каква стана?Учителка Обичаш ли?Много Обичана ли си?Много Каква е за теб идеалната връзка?В,която се дава свобода и подкрепа С какво се гордееш?С добрината си От какво се срамуваш?Не се срамувам от нищо На кого би искал да приличаш?На себе си А на кого - не?- Опиши себе си с една дума.Бунтарка Опиши приятелите си с една дума. Не станаха ли много въпросите.Диаманти Какво те възхищава?Природата Какво те отблъсква?Негативизма В какво настроение си най-често? Как смяташ, че те възприемат другите?Добричка,че чак може да си изпатя А как искаш да те възприемат?Все ми е тая вече Как виждаш света след 10 год?Все повече хора ще започнат да се осъзнават,аз съм оптимист непоправен Къде би искал да живееш?България Какво би искал да притежаваш?Знание Опиши идеалния партньор.Широкоскроен Колко деца искаш да имаш?Три От какво искаш да умреш?От смях Какво искаш да видиш преди да умреш?Щастливи хора А да направиш?Да спася света Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?Детето ми Най-лошото?Гневът ми Най-милото нещо което някой е правил за теб?Надписът на вратата ни с маркер:"Обичам ви повече от всичко на Света" А най-подлото?Предателството на един познат Мразиш ли някого? Кого? Защо?Не Кое свое качество не понасяш?Няма такова Би ли убила човек, ако беше законно?Не Какво ще кажеш за България?Обичам я Доволна ли си от живота си? Ако не, защо?Да Какво би променил в света?Материализма Любим цитат?Няма невъзможни неща Любим исторически период? Защо?Незнам Любима личност? Защо?Ганди..... Любим сезон?Всички Любим цвят?Розав Любимо животно?Котка Каква музика предпочиташ?Нямам предпочитание Любим автор? Майкъл Нютон Притежаваш ли пороци? Кои?Имам ,но сега нямам време ,трябва да обмисля отговора Съжаляваш ли за нещо? За какво?Не Разкайваш ли се за греховете си?Грехове? В какво вярваш?В това,че любовта ще спаси Света Какво искаш?Повече усмивки Твоето мото?Горе главата Какъв е смисълът на живота?Усъвършенстване 3 неща без които не можеш .Любов,семейство,страст Мислиш ли, че славата ще те промени? Как? НЕ
Последната промяна е направена от Gti на Пон 21 Сеп 2009, 21:09; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 20:29 | |
| Благодаря | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 20:39 | |
| - Крис написа:
- Измъчи жената...много питанки ,много нещо..
айде де давайте и вие | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 05 Сеп 2009, 20:47 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 00:58 | |
| Малко въпроси и от мен
Какво искаш да промениш в държавата ? Как избра името на детето ти? Ккаво не харесваш в себе си? Какво би променила в мъжа до теб? | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 06:14 | |
| Какво искаш да промениш в държавата ?Безотговорността на хората Как избра името на детето ти?Ами роди се близко до хубав празник. Ккаво не харесваш в себе си?Че немога да откажа цигарите,че си изпускам нервичките от време на време,иска ми се да съм още по-търпелива.Май наистина са малко пороците ми вече.Иначе не само се харесвам ,но и обичам. Какво би променила в мъжа до теб?О,в него нищо ,не е моя работа,аз имам работа върху себе си.Не ,че е перфектен ,но той е голям човек ,аз си го обичам и такъв,другото си е негов проблем. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 15:44 | |
| Оооооо...спортистка ..и аз нямам въпроси..само чета | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 16:48 | |
| Благодаря ви за вниманието?Ако няма повече въпроси,помогнете да си избера следващия?Може ли някой да ми каже кой досега е отговарял.Иска ми се да ви прочета ,всички,но сега нямам много време?Ще го направя ,някой път. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 17:12 | |
| бЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ А КОЛКОТО ДО СЛЕДВАЩИЯ МОЖЕ ДА ПОКАНИШ Ms SMITH тя е един от най новите потребите мисля че ще и бъде приятно | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 17:17 | |
| - Принцеса написа:
- бЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ
А КОЛКОТО ДО СЛЕДВАЩИЯ МОЖЕ ДА ПОКАНИШ Ms SMITH тя е един от най новите потребите мисля че ще и бъде приятно Принцесо,много ти благодаря ,наистина много ми помогна,пращим и съобщение. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 18:47 | |
| Blagodarq za pokanata!Mnogo milo,obeshtavam da otgovorq....malko po-kusno | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 19:33 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 21:02 | |
| ето и от мен
Без какво не излизаш от къщи? Любим предмет в дома ти? Идеала ти за мъж? Пари или любов? Какво е нещото което мразиш най-много? Какво харесваш в България, а в Щатите? Любимо място за почивка? Любим автор? Драма или Комедия? | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 06 Сеп 2009, 22:34 | |
| Blagodarq za vuprosite i se izvinqvam za latinicata,no nqmam kredor.
Последната промяна е направена от Ms SMITH на Вто 20 Окт 2009, 22:38; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 08 Сеп 2009, 14:18 | |
| Юхууууууууууууу,да не забравиш и моите въпроси.. и тези на Принцеската също... | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 08 Сеп 2009, 21:04 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |
| |
|