Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Здрасти!!!! Запознай ни със себе си..коя си,каква си, от къде си? Какво цениш най-много в себе си..коя черта от характера? А коя не харесваш? Какво харесваш най-много във външния си вид? А какво не харесваш? Какъв трябва да е човек ,за да ти стане приятел? А какъв трябва да е ,за да го зачеркнеш от списъка на приятелите ти? Какво ти харесва най-много тук във форума? Как релаксираш? Книга или филм предпочиташ? Имаш ли си домашен любимец? Една твоя детска мечта? Една настояща мечта? Вярваш ли в Бог?
1. С кои три думи би описала живота си? 2. Ако беше цвете какво щеше да е то? 3. Какво е за теб щастието? 4. Как попадна в този форум? 5. Поздрави ни с твоя любима песен 6. На къде е тръгнал света? 7. За какво би завидяла на някой?
....толкова от мен!
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Ето и от мен малко: 1. Какво те свързва с Гърция? 2. Какво означава ника ти? 3. Кое е любимото ти ястие? 4. С какво се занимаваш, имам предвид професионално? 5. Създаваш впечатление, че си спокоен и подреден човек. Такава ли си наистина?
Засега толкова, по-късно може пак да питам.
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
Последната промяна е направена от Treli_kardia на Пон 10 Яну 2011, 20:00; мнението е било променяно общо 1 път
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?
3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5.Какво е семейното ти положение? Имаш ли любим, деца? 6. Какво мислиш за преражданията? 7 Какво разбираш под "задгробен живот"? 8. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие?
Сапфира AVAЛюбист
Пожелавам на теб и твоя любим, ако вече сте готови за детенце, в най -скоро време да бъдете дарени с това голямо щастие! Ако пък още не сте готови, то когато решите , да стане бързо, лесно и безпроблемно!
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
Аааа недей така , все ще намериш въпроси останали скрити в торбата..
то моето е.....чувал
Любов Модератор
Здравей, ето и моите въпроси: Как се казваш,на колко години си? Омъжена ли си ? Мислиш ли човекът с когото си в момента е голямата ти любов? Как си представяш идеалната романтична вечер? Щастлива ли си? Как си представяш живота след 10 години? Имаш ли домашен любимец? Ревнива ли си ? Това е от мен !
Сапфира AVAЛюбист
Ето от мен: Обичаш ли да пътуваш Как искаш да изглеждаш примерно на 40 години Обичаш ли да ходиш на заведения Какви Искаш ли сватба когато се омъжиш Как си я представяш А себе си като булка
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 27 Авг 2009, 13:20
Трели, днес трябва да поканиш някой!
Сапфира AVAЛюбист
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 27 Авг 2009, 15:00
ами аз не знам кой. Изберете вместо мен, аз заминавам за Бяла
VODNA Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 27 Авг 2009, 15:32
Treli_kardia написа:
ами аз не знам кой. Изберете вместо мен, аз заминавам за Бяла
Добрееемм! Да заповяда desi slava!
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 28 Авг 2009, 02:34
Деси
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?
3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"? 6. Вярваш ли в Бог?
7. Какво мислиш за преражданията?
8. Какво разбираш под "задгробен живот"? 9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 10. Пусни три твои любими песни!
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 28 Авг 2009, 10:29
Здравейте момичета, сега отивам на работа, вие си задавайте въпросчетата, а аз ще ви отговоря като успея да се вмъкна Обичам ви
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 28 Авг 2009, 21:00
Ето и от мен: 1. Каква музика слушаш и има ли стил в музиката, който не понасяш? 2. Колко е важен сексът според теб в една връзка? 3. Кое е най-екстремното ти преживяване? 4. Изживяваш ли нещата или си по-скоро непукист? 5. Къде би живяла, ако имаше възможност?
3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"? 6. Вярваш ли в Бог?
7. Какво мислиш за преражданията?
8. Какво разбираш под "задгробен живот"? 9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 10. Пусни три твои любими песни!
1. Ако се води за предизвикателство искам да видя кит на живо но не в басейн, а в открито море. 2. Страх ме е от високи и нестабилни повърхности и от кучета (нападали са ме три пъти). Това да ли страхът може да бъде преодолян зависи от желанието и волята на човека. Не знам дали полезният страх има име, но той е полезен тогава, когато запазва живота и здравето на човека, защото ако не се страхуваш от нещо, не се и пазиш от него, нали? Вреден е прекаленият страх, защото не мисля че страхливци са постигнали напредъка в живота на хората през вековете. 3. Не мога да ти отговоря 4. Щастието 5. Хората казват че през живота си срещаме три любови - първа, голяма и истинска, ТОЙ е истинската 6. Да 7. Мисля че съществува нещо такова 8. Съществуването на душата след смъртта 9. Екскурзовод 10.
Име: Десислава Местожителство: гр.Смолян Възраст: 27г. Образование :средно "Мениджмънт в хотелиерството", в момента уча висше - "Туризъм" Семейно положение : женена с деца
1. Кое първо гледаш в един мъж....ама честно! 2. Опиши се с три думи... 3. Какво работиш? 4. Пусни ни три твой любими песни 5. Как си почиваш?
....за сега това от мен
1. Усмивката - винаги първо нея, после всичко останало 2. Емоционална, усмихната и леко срамежлива 3. В момента работя в един цех за производство на материали за автомобилната промишленост. Не съм доволна от работата си 4. Току що пуснах, но мога да пусна още три
5. Като чета книга, шия гоблен, виждам се с приятели или тук със вас
Ето и от мен: 1. Каква музика слушаш и има ли стил в музиката, който не понасяш? 2. Колко е важен сексът според теб в една връзка? 3. Кое е най-екстремното ти преживяване? 4. Изживяваш ли нещата или си по-скоро непукист? 5. Къде би живяла, ако имаше възможност?
1. Не харесвам метъл иначе слушам всичко останало, стига да е смислено, а не някакви буболечки, прашки и т.н. 2. Достатъчно, но не е и на първо място. 3. Не мога да се сетя....... май нямам такова 4. Много силно изживявам всичко. 5. За постоянно само тук - в Смолян, а за известно време - в Холандия
Любов Модератор
Разкажи ни за себе си.. Според теб ,има ли благородна лъжа? Имаш ли талисман? Каква мечтаеше да станеш ,когато беше малка? А, за какво мечтаеш днес? Най-големият ти страх е... Предавал ли те е приятел/ка? Останали ли са ти верни приятели от ученическите ти години..? Имала ли си прякор? Какво предпочиташ: Красив плейбой без пари или грозноватичък ,но с дебел портфейл? Имаш ли татоировка? А пиърсинг?
Айде ,стига ти толкова!!!
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
Адашче първо благодаря за поканата Крис мерси за въпросите, започвам.
Разкажи ни за себе си..--Ами умна съм, чаровна и капризна. Според теб ,има ли благородна лъжа?Зависи от лъжата , но какво означава благородна лъжа, лъжа ли не я приемам. Имаш ли талисман?Едно оченце , което ми виси на врата. Каква мечтаеше да станеш ,когато беше малка?Докторка, но биологията не ми се отдаде на по късен етап. А, за какво мечтаеш днес?За мир и любов по света. Най-големият ти страх е...Да се случи нещо на детето ми. Предавал ли те е приятел/ка?Да Останали ли са ти верни приятели от ученическите ти години..?От ученическите не, от студетските да. Имала ли си прякор?Не Какво предпочиташ: Красив плейбой без пари или грозноватичък ,но с дебел портфейл? Красивия плейбой, не съм от хората, който ламтеят за пари. Имаш ли татоировка?Не, искам но мъжа ми не ми дава да си направя. А пиърсинг?Нямам и не бих си и направила.
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
1. Вярваш ли в живота след смърта? 2. Вярваш ли в Бог? 3. Има ли нещо, което искаш да постигнеш в живота си, но все още не си успяла? 4. Съпругът ти ли е голямата ти и истинска любов? 5. Какво мислиш за изневярата? 6. Би ли простила изневяра, а и ти самата би ли изневерила? 7. Каква музика предпочиташ да слушаш? 8. Пусни 3 твои любими песни
Айде стига толкова засега
Любов Модератор
1. Вярваш ли в живота след смърта?Не 2. Вярваш ли в Бог?Би могло да се каже 3. Има ли нещо, което искаш да постигнеш в живота си, но все още не си успяла?Да , не съм започнала работата която искам. 4. Съпругът ти ли е голямата ти и истинска любов?Твърдо да 5. Какво мислиш за изневярата?-Тя е нещо първично . 6. Би ли простила изневяра, а и ти самата би ли изневерила?изневерявала съм на бивши гаджета, не бих посмяла да изневеря на мъжа ми, надявам се и той да не го направи 7. Каква музика предпочиташ да слушаш?слушам всякаква музика, зависи от повода 8. Пусни 3 твои любими песни
Какъв е твоят начин да разпуснеш когато си в напрежение?
Признаваш ли грешките си? И извиняваш ли се когато знаеш, че не си била права, а си наранила някого?
Какво мислиш за агресията у децата? какъв е начина да се преборим с нея? Има ли нещо което да те плаши до смърт?
какво обичаш да правиш през свободното си време?
Кое е най-ужасното нещо което си правила?
Срамуваш ли се от нещо?
Да си представим, че имаш важна среща... делова... по пътя ти се къса чорапогащника. нямаш време да търсиш да купуваш нов защото закъсняваш. какво ще направиш?
какво мислиш за живота си?
какво би си пожелала?
какво правиш с опаковката от бонбона след като го разопаковаш?
С какво си облечена като спиш?
Ето още един любим "въпрос" който от време на време се сещам да задавам Представи си, че трябва да публикуваш обява във вестник за запознанства "Любовта е сладка". как би изглеждала твоята обява, с какви думи би потърсила мъжа на живота си. Не е нужно да пишеш само положителни качества, можеш да изтъкнеш и свои недостатъци поднесени по-шеговито...
Засега толкова Благодаря за отговорите предварително
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
Какъв е твоят начин да разпуснеш когато си в напрежение?- разпускам с чаша вино и приятна компания Признаваш ли грешките си? Да когато смятам че съм виновна за нещо и правя грешка я признавам, държа и другите да си ги признават. И извиняваш ли се когато знаеш, че не си била права, а си наранила някого?Да държа да уточнявам нещата, ако съм наранила някой без причина ще се извиня. Какво мислиш за агресията у децата? какъв е начина да се преборим с нея? Има ли нещо което да те плаши до смърт?Ами какво да мисля, прави ми впечатление че доста от подрастващите са агресивни, според мен това се дължи както на родителите, така и на филмите който са изпълнени с ужаси и агресия,а родителите не спират децата да не ги гледат, дължи се и на постоянното висене пред коомпютрите с часове и пак няма кой да направи забележка.С нея можем да се преборим ние родителите като ограничаваме децата малко повече.До смърт ме плаши само смърта.
какво обичаш да правиш през свободното си време?да чета книги, да пия кафе с приятелки , да пазарувам, да седя на компа, да готвя
Кое е най-ужасното нещо което си правила?ми най ужасното , не се сещам в момента. Срамуваш ли се от нещо?-не , не мисля че има от какво
Да си представим, че имаш важна среща... делова... по пътя ти се къса чорапогащника. нямаш време да търсиш да купуваш нов защото закъсняваш. какво ще направиш?ще го събуя
какво мислиш за живота си?харесвам живота си, смао едно нещо бих променила ако можех. какво би си пожелала?здраве и любов какво правиш с опаковката от бонбона след като го разопаковаш?ми преди ги събирах, сега ги хвърлям или ги давам да дечко да си играе с тях С какво си облечена като спиш? зависи с какви намерения си лягам, както си лягам с пижама, така и с еротично бельо
Ето още един любим "въпрос" който от време на време се сещам да задавам Представи си, че трябва да публикуваш обява във вестник за запознанства "Любовта е сладка". как би изглеждала твоята обява, с какви думи би потърсила мъжа на живота си. Не е нужно да пишеш само положителни качества, можеш да изтъкнеш и свои недостатъци поднесени по-шеговито... Търся закачлив, позитивен , любеобилен самотник, аз съм капризна красавица, търсеща еротика , екзотика и още нещо.
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
* Правила ли си секс за една нощ? * Би ли променила нещо в миналото си? Съжаляваш ли за нещо? * Срамуваш ли се от нещо? * Любими филм, книга, литературен герой? * Любим актьор, актриса!
*Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти!