| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 13:11 | |
| След малко ще поканя някой! Само да се ориентирам.... | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 13:20 | |
| Каня Крис! По-късно ще си задам въпросите, а сега ще и пиша ЛС! | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 14:14 | |
| | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 15:34 | |
| - evita написа:
- Ооооооо имаме си нова жертвичка
Дааа! Давай,атакувай с въпроси, че аз не съм ги мислила още. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:35 | |
| Какво е за теб детето Можеш ли да живееш с мъж без любов Би ли изневерила Какво мислиш за приятелството Вярваш ли в доброто Какво мислиш за еманципацията Мъжете или жените са по-силния пъл според теб | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:36 | |
| Представи се в накртко... Детска мечта... Житейска мечта... Невъзможна мечта... Цветът на ежедневието ти... Цветът на спалнята ти... Цветът на фантазията ти... | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:36 | |
| Доволна си от.........? Недоволна от........? Кое може да те изкара от кожата ти? Любимо занимание....? Къде искаш да отидеш на екскурзия? | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:37 | |
| 1. Какво трябва да направи човек, за да те спечели бързо? А какво, за да те изгуби бързо? Принципите за теб са...? Количеството или качеството? Очилата ти розови ли са? Разкажи някоя щуротия! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:38 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:38 | |
| Срамувам се от... Искам да върна отново деня, в който... Ако можех... Понякога си пея... Родена съм, за да... Харесвам се когато.... | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:39 | |
| Кое е любимото занимание на вашето семейство Кое е твоето любимо занимание, когато имаш време за себе си Кое е нещото, което те кара да се гордееш Кое е нещото, което може да те вбеси Кое е качеството, което най-много цениш в себе си | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:40 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:41 | |
| Какво те разочарова? Какво ти дава криле? Колко струват приятелите? Какво цениш в хората? Обичаш ли крайностите? Кое е най-важното? За какво не ти пука? | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 16:41 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:13 | |
| - Lady Marmalad написа:
- Какво е за теб детето
Можеш ли да живееш с мъж без любов Би ли изневерила Какво мислиш за приятелството Вярваш ли в доброто Какво мислиш за еманципацията Мъжете или жените са по-силния пъл според теб Мале Лейди ще те убия..какво си направила ти.. милион и един въпроса...
Започвам да отговарям. Децата ми са всичко за мен! Целия ми свят!!!Мисля си ,че няма да мога да живея с мъж ,без любов. За мен любовта е движеща сила ,чувството , което ме зарежда и ми дава стимул да живея.На Емо не бих изневерила!!!! /виж,ако беше друг мъж..тогава,нямаше да съм толкова сигурна в себе си/ Той не заслужава да се подиграя така, с мъжкото достойнство и с чувствата му. Той е моят приятел,любовник и съветник в живота,вярвам му безрезервно, искам и той да вярва в мен.В приятелството се ръководя от максимата "Може и само един приятел да имаш,но да е истински верен" С моята приятелка сме близки още от детската градина вярвам й и я обичам с цялото си сърце... Иначе...познати за кафе..много Ако да си добър ,означава да те тъпчат.. не искам да съм добра Вярвам ,че доброто ще спаси света , но напоследък се чудя дали не съм прекалено оптимистично настроена в това отношение защото толкова малко добри хора срещам по пътя си...За еманципацията съм Жените са по-силния пол!!! В това,спор няма. Справяме се във всяка ситуация с лекота. Нямаме равни!!! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:25 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:31 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:44 | |
- 1. Какво трябва да направи човек,
за да те спечели бързо? А какво, за да те изгуби бързо? Принципите за теб са...? Количеството или качеството? Очилата ти розови ли са? Разкажи някоя щуротия! Да е истински,не понасям фалша , искам когато човек не ме харесва ..да не контактува с мен. Мразя двуличните и хората с високо самочувствие ..без покритие!!Ако ми забие нож в гърба,втори път няма да има тази възможност.Нещо необходимо, нарушавам ги единствено в името на хората , които обичам.Качеството.Преди бяха розови,сега ги слагам от време на време.. при необходимост. Бяхме гаджета още с Емо... Качихме се с компания на тепето,седнахме на камъните и си бъбрехме сладко. По едно време аз нещо казах на Емо,което не беше много за казване Той скочи и ме вдигна,отиде до ръба на скалата и ме държа така около 2 минути, ще помня този момент още дълго..ужасно беше,хем глупаво ,хем опасно. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:51 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 17:58 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:04 | |
- Кое е любимото занимание на вашето семейство
Кое е твоето любимо занимание, когато имаш време за себе си Кое е нещото, което те кара да се гордееш Кое е нещото, което може да те вбеси Кое е качеството, което най-много цениш в себе си Да сме на биричка с приятели. С хора ,които обичаме и които обичат нас.Да си правя разкрасителни процедури , да прочета нещо интересно,да погледам хубав филм.Децата ми,семейството ми.. Това,че съм човек на който може да разчиташ, човек на когото можеш да се опреш при нужда.Много неща ,могат да ме вбесят Ценя в себе си това,че може да се разчита на мен. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:07 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:16 | |
| Крисчеееее.... Какво най-много харесваш във форумчето? А какво би променила? За какво нямаш време? Колко парички ти трябват за един ден по магазините? Как се глезиш? Какво не би направила за себе си,защото...? Каква дреха харесваш ,но никога не би облякла? За какво търсиш помощ? | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:18 | |
- Какво те разочарова?
Какво ти дава криле? Колко струват приятелите? Какво цениш в хората? Обичаш ли крайностите? Кое е най-важното? За какво не ти пука? Това,че лошите хора са значително повече от добрите ,истинските хора. Това,че днес младите много трудно постигат целите си.. всичко в тази държава им пречи.Любовта на близките ми,грейналите очички на децата ми,влюбения поглед на мъжа ми.Много!! Те са ценни и необходими,за да се чувстваш завършен.Искам да са истинки,да умеят да показват чувствата си,да не се крият зад маски. С лицемерие и прикритост пропускаме истински ценните преживявания, заради които си струва да живееш.Да,или съм лоша или прекалено добра. Всичко зависи от човека срещу мен.Да си оценен по достойнство. Да даряваш и получаваш любов. да бъдеш човек с главно ЧВиж,за това ми трябва време да помисля май ,за всичко ми пука.. | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:20 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:37 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Крисчеееее....
Какво най-много харесваш във форумчето? А какво би променила? За какво нямаш време? Колко парички ти трябват за един ден по магазините? Как се глезиш? Какво не би направила за себе си,защото...? Каква дреха харесваш ,но никога не би облякла? За какво търсиш помощ? Харесва ми това,че имам възможност да изразявам себе си... чрез фотоси,цветове и блясък. Искам да има още много нови потребители, нови приятни и интересни личности, с които да се запозная и да го направим заедно всички още по-страхотно място.Нямам време за себе си. Напоследък не си обръщам много внимание, нито на здравето ,нито на духовните нужди.Не са ми нужни много пари,за да се почувствам добре. И малко подаръче да си направя ,пак ми носи радост. Предпочитам да се върна с изненада ,купена за някой друг от близките ми хора.От година и половина ..не съм се глезила истински. Не остава време за мен...глезя си децата. Не бих си купила нещо,което надхвърля финансовите възможности на семейството ни. Не бих ощетила по този начин децата си,задоволявайки собствените си мераци. Къса дънкова пола.Ама много къса Много харесвам жени облечени с такива поли,но не бих я облякла.Труден въпрос,старая се да не търся помощ, но при нужда се опирам на мъжа ми. | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:49 | |
| Такаааа, сега да си задам и аз едно две въпросчета, че то за мен не остана много Крис, Има ли нещо, което те кара да настръхнеш от страх? Ако погледнеш назад и разбереш, че можеш да изживееш живота си дотук отначало какво би променила? Случвало ли ти се е да нараниш някой много скъп за теб човек макар и да не си искала? Какво би те накарало да се изчервиш? Аз съм скромна - стига толкова за сега | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 18:58 | |
| | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 29 Юли 2009, 05:13 | |
| За мен останаха по-несериозни въпроси. Крис....... 1.Кажи някоя любима книга. 2.А любим филм? 3.Има ли книга/филм,в които да си видяла себе си или ситуация,в която си попадала? 4.Обичаш ли да готвиш и какво? 5.Как се забавлявате,когато сте заедно,цялото семейство? 6.Има ли моменти,в които се чувстваш безпомощна,при отглеждането на децата/визирам дъщеря ти,предвид възрастта й(абе,питам,за да знам какво ме очаква )? 7.Срещала ли си човек,на който се възхищаваш и той е пример за теб? 8.Доверяващ ли се на интуицията си,дори и разума да е на друго мнение? | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 29 Юли 2009, 11:16 | |
| - Lavender написа:
- За мен останаха по-несериозни въпроси.
Крис.......
1.Кажи някоя любима книга. 2.А любим филм? 3.Има ли книга/филм,в които да си видяла себе си или ситуация,в която си попадала? 4.Обичаш ли да готвиш и какво? 5.Как се забавлявате,когато сте заедно,цялото семейство? 6.Има ли моменти,в които се чувстваш безпомощна,при отглеждането на децата/визирам дъщеря ти,предвид възрастта й(абе,питам,за да знам какво ме очаква )? 7.Срещала ли си човек,на който се възхищаваш и той е пример за теб? 8.Доверяващ ли се на интуицията си,дори и разума да е на друго мнение? Нямам любима книга. В момента чета биографията на Лили Иванова "ИСТИНАТА" Интересно четиво,за мен тази голяма наша певица винаги е била мистериозно "забулена",ако мога да се изразя по този начин. сега мога да науча неща ,които никога не съм знаела.. за живота й,детството,браковете...образованието..Обичам леки филмчета,любовни.. Любим филм ,както вече май всички разбрахте ми е "Мръсни танци".. гледала съм го стотици пъти и мога още толкова ,без да ми омръзне.Не,няма такъв филм или книга. НЕ обичам да готвя Мъжът ми знае това и не ме тормози Иначе не готвя лошо,напротив някои гозби ги докарвам страхотно и на вид и на вкус. Пълнени чушки,правя ги по нетрадиционен начин,мусаката я правя муцка , едно сосче доматено със зеленчуци и пекани чушки..На този въпрос май вече отговорих Излизаме на заведение,хапваме пийваме и се веселим с хора, които обичаме и които ни обичат.Да ,има такива моменти за жалост .. Дъщеря ми е едно прекрасно момиче,но възрастта ,в която се намира често ме докарва до състояние ,в което наистина съм с "вързани ръце" Чак безпомощна не съм,но се боря доста с настроенията и прищевките й...Да,баба ми./Лека й пръст/ Тя беше човек ,които и на мравката път правеше. Обичаше всички хора и лошите и добрите. Никога не каза за някого лоша дума,помагаше на всеки ,с каквото може. Чудесна жена.Истински човек.Вярвам НА СЪРЦЕТО СИ!!! То ,никога не ме е подвело. | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 29 Юли 2009, 12:42 | |
| Благодаря за отговорите! Уж гледах да не се повтарям . | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 29 Юли 2009, 14:16 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 29 Юли 2009, 14:21 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 30 Юли 2009, 13:48 | |
| Аз така като гледам, май няма да има повече въпроси | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 30 Юли 2009, 16:45 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 30 Юли 2009, 19:14 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 30 Юли 2009, 19:16 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 30 Юли 2009, 19:27 | |
| А впрочем защо я няма Савана, да не се е случило нещо. Още от преди моята липса я няма | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
evita АVAзарибен
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 04:11 | |
| Савана ще е скоро тук,така че повикай друг,за да не бавим играта! Има една нова Снежинка (snowflake3),бих се радвала да разбера повечко за нея! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 11:50 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 12:17 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 12:25 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 12:52 | |
| И така....... Чакай докато не се е появила Лейдито да питам От къде си? С какво се занимаваш? Как разбра за този форум? Харесва ли ти при нас? Има ли нещо, за което не ти остава време? Какво мислиш за изневярата? Омъжена ли си? (Обвързана ли си - в случай, че нямате брак ) Ако отговора на предишния въпрос е да - как се запознахте? Какво те кара да се усмихваш? Вярваш ли в Бог? За какво мечтаеш? Айде стига за сега, после пак | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 14:15 | |
| 1-Представи се накратко 2-Имаш ли деца и ако не колко искаш да имаш 3-Детската ти мечта беше..... 4-Настоящата ти мечта е.... 5-Как се разтоварваш в свободното си време 6-Има ли нещо което не харесваш в себе си и ако имаш възможност би ли го коригирала 7-Ако попаднеш на самотен остров и трябва да избереш само 3 неща-кои ще са те Айде стига и от мене -за сега | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 31 Юли 2009, 22:23 | |
| юхуууууууууууу тук съм 1-Коя е най-голямата ти мечта 2-Вярваш ли че мечтите се сбъдват 3-Брак по любов или брак по сметка според теб е по-удачния вариант 4-Как би реагирала ако хванеш мъжа си в изневяра 5-А ти би ли изневерила 6-Ако можеш да избираш в кого или в какво да се преродиш какво би избрала | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |
| |
|
| |
| Интервюююююююю | |
|