| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Де-Жа-Вю AVAтьор
Брой мнения : 51 Регистриран : 20.10.2009 Age : 47
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 01:08 | |
| На първо хрумване ми дойде, че ставаме приятелки ..., но по - скоро ще избягам | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 01:31 | |
| Ето малко въпроси и от мен 1-От къде си и с какво се занимаваш 2-Колко дечица имаш 3-От какво се страхуваш 4-Какво обичаш да си похапваш 5-Какъв човек си-опиши се накратко 6-Как попадна във форума и какво ти е мнението за него 7-С какво си запълваш свободното време 8-Какво музика слушаш и какви филми обичаш да гледаш 9-Любима книга 10-Поздрави ни с нещо любимо За сега толкова от мен | |
|
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 01:48 | |
| Натали 1. От Североизточна България съм. В момента съм в майчинство. 2. Имам две деца - момиченце на 4 и момченце на 1г и 8м. 3. Страхувам се от страховете си. В смисъл, страхувам се от това, че често се страхувам без причина , и то, по отношение на децата най - вече. 4.Обичам салати, обичам и плодове. Със сладкото съм скарана. 5.Импулсивен, избухлив, но никога злобен и бързо ми минава 6. Приятел ми даде линк за форума. ....Какво да ми е мнението...ами ощене съм си изградила окончателно мнение. Хората, които срещнах до този момент са гостоприемни 7.Почти нямам свободно време . Дорими сега, върша разни неща. 8.Тук ме затрудняваш.... Гледам и слушам, според настроението. Мога да кажа обаче, какво не обичам. Не обичам джаз, ужаси , кървища и насилие общо взето. 9.Нямам, както нямам и любим филм. Имала съм любими неща, в даден период от време. При мен , важи принципа, че първата любов - хваща ръжда. Т.е. принципите не важат. 10. https://www.youtube.com/watch?v=Wjojgr7hgLw towa,но нямам идея как да го постна | |
|
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 02:20 | |
| Е за тва не се изказах твърдо...дали ми харесва форумът. Не ми харесва, че пишат много малко хора и няма ИЕкшън Само това му е кусура. | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 02:39 | |
| Какво според теб значи "екшън" във форума Как мислиш,трябва ли да се променат нещата тук и как Искаш ли да живееш на друго място Какво би променила в себе си Каво искаш да наследят децата ти от теб А какво неискаш Как се запозна със съпруга си Разкажи ни интересна случка | |
|
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 02:53 | |
| Опасна си, Никита Като казах екшън....имах пред вид, да пишат повече хора и диалога да не се изчерпвасамо със здрасти и чао. А за промяна тук....аз не мога да мисляи нямам право да кажа,защото от скоро ви посещавам и самата аз не съм на ясно с доста неща....какво остава, да давам оценки. На този етап, докато децата са малки , не бих искала да живея другаде. Бих променила бурният си нрав....ако можех обаче. А децата искам да наследят, чуството на справедливост от мен. Не искам да повтарят грешките ми . Искам да се вслушват в съветите ми. Със съпругът ми се запознах на служебен разговор. Щях да почвам работа при него....абе,любов от пръв поглед. Интересна случки ....хм знам ли, какво би ти било интересно....в момента съм с 39 градуса Т и вместо да дремя, аз отговарям на въпроси | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 03:42 | |
| Благодаря ти,Де-Жа-Вю! Дано се оправиш по-бързо! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 11:58 | |
| Здравей , Крис! Не , нямам талисмани. В тежки моменти ме крепи вярата, че всичко ще мине добре. За това, че нежният пол е по - силен....не вярвам ами съм сигурна направо. Дали е красавец, или възрастен....няма значение, щом няма чувства. Избирам тръпката В името на любовта, не бих се лишила от собственото си аз.Това, което съм. Духове незнам, но знам, че енергията не се губи и преминава от един вид в друг О дааа, най - добрата ми приятелка е от ученическите ми додини. От 24 години сме приятелки и въпреки, че рядко се виждаме.., като се срещнем все едно никога не сме се разделяли. Много приятно е чувството П.С. Забравих да отговоря на първият въпрос... Не. Нямала съм прякор | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 14:07 | |
| Ето и моите въпроси :
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Какво мислиш за преражданията? 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 7.Срамуваш ли се от нещо? 8.Любими филм, книга, литературен герой? 9.Любим актьор, актриса! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! | |
|
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 15:02 | |
| 1. Не. На този етап имам нужда от спокойствие. 2. На този въпрос вече отговорих. Страхувам се от страховете си. И да, има полезен страх. Този, който ни предпазва. 3.Не знам в каква степен се припокриват....няма нищо лошо в суетата , стига да не граничи със самовлюбеност.....Пък и като се замисля и това не е лошо, стига да е с мярка. 4.Чувството на удовлетвореност. 5.Ами честно да си кажа, имаше период , в който вярвах , че има прераждане....сега, по - скоро не вярвам. 6.Нещо , свързано с музика. 7.Не. Няма от какво. 8.Е това вече ми прилича на лексикон Отговорила съм на този въпрос. 9. 10. Нямам идеал за мъж. Мога да кажа само, че не харесвам руси мъже. | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 10 Ное 2009, 22:00 | |
| - Цитат :
- Мислиш ли, че славата ще те промени? Как? НЕ
Това съм го писала аз и ви благодаря,защото вие сте част от един за мен много важен урок: Ти днес не си онзи човек от вчера!Че всяка сутрин се събуждам нов човек ,обогатен от опита на предишния ден! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 10 Ное 2009, 22:02 | |
| - Gti написа:
-
- Цитат :
- Мислиш ли, че славата ще те промени? Как? НЕ
Това съм го писала аз и ви благодаря,защото вие сте част от един за мен много важен урок:Ти днес не си онзи човек от вчера!Че всяка сутрин се събуждам нов човек ,обогатен от опита на предишния ден! Gti, прекрасна си! Благодаря ти, че си сред нас | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 10 Ное 2009, 22:17 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 28 Ное 2009, 00:02 | |
| какво става тука......... защо има застой ако са се изредили всички може да се повтаряме..потретваме | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 28 Ное 2009, 06:46 | |
| Не са се,Gti е на ход! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 28 Ное 2009, 19:39 | |
| Ако Gti не избере скоро нова "жертва" ..предлагам да задаваме въпросите си към ОКТИМ | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 20 Дек 2009, 05:46 | |
| Пу, искам и аз да се чувствам звезда.... И да ме интервюирате, папарачки такива | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 20 Дек 2009, 15:43 | |
| Браво, Фарфолинка!!! С удоволствие задавам въпросите си! Ето ги : 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Какво мислиш за преражданията? 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 7.Срамуваш ли се от нещо? 8.Любими филм, книга, литературен герой? 9.Любим актьор, актриса! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 20 Дек 2009, 17:41 | |
| 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Хммм... Напоследък съм доста минорна, та не съм сигурна дали искам в момента каквито и да било предизвикателства. Но, да! Синът ми е такова, което усещам всеки ден. Искам и да си осиновим дете - да се преборим с българската бюрокрация ще е направо подвиг. Искам и да си направим едно идващата година. Споровете с консевирани хора са ми приятни. Предизвикателство е да стана малко по-търпелива и отстъпчива. Това ми е и новогодишното желание за N-та година. Отново.... Предизвикала съм се с невръщането ми на работа. 10 години работа за другите е достатъчно. Искам да работя за себе си, което си е сериозна работа.2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? Страх ме от това да не загубя себе си по пътя на откриването си. Объркано, нали?! Страх ме от някои насекоми. Като пеперудите например. Ужасни са! Уж са нежни и приятни, а в близък план са чудовища. И от хора-пеперуди ме е страх. Поне има начини да избягваш и двете. Страх ме е от смъртта. Знам, че не трябва. Но ме е страх. Панически страх. Просто не вярвам в прераждането и в безсмъртието на душата си и така нещата са си зловещи. Непреодолим страх. Или по-скоро последните метри към финала са страпшните.... Страх ме е от тъмното вкъщи. По улиците не. Но всеки път като загася лампата и ме полазват тръпки. Все едно винаги има някой отзад, който дебне. Детски страх, който не можах да преодолея. Поне вече не бягам като Фиби от "Приятели" към светлото, а се владея. Мисля, че има страхове, които не можем да преодолеем. Има такива, които са толкова ирационални, че все още мозъците ни не са достигнали нивото да могат да се справят с тази непозната логика. Името на полезния страх е "предпазливост". И добре, че го има. Охооо, за вредния страх мога да си говоря много. За мен най-вреден е този, който прехвърляме върху децата си и близките си. Слава богу моят е смекчен с много услилия. Просто бях луда глава, а майка ми ми даде чудесен пример. Предпочитам децата ми да се ударят и да не повторят, да се опарят и да не пипат повече, да поплачат и да си знаят за следващия път. И буквално, и преносно. Не искам да живеят в епруветка заради майка си. Много по-трудно ще им е после.3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? Суетата би трябвало да значи да си без недостатъци. Ама няма как. Та се чудя дали в процеса не губим повече, отколкото печелим. Суетността... При все, че може да се приеме за част от синонимното гнезденце... Няма лошо в това, да искаме да изглеждаме и да се чувстваме прекрасни. Но ще е хубаво да я обърнем тая суетност и към душите си. Че май само черупката ни интересува. 4.Кое е любимото ти чувство? Писах си за тия чувства в една темичка тука. Ако трябва да обобща, хубаво е да чувстваш позитивните неща. Но за да са ти любими и да ги оценяваш трябва да са предхождани от нещо нетолкова приятно или да можеш да се насладиш изцяло на момента. 5. Какво мислиш за преражданията? Нъцки. Нищо не мисля. Не вярвам, че се прераждаме. От там и страховете ми от смъртта сигурно. Приемам само, че с всичките си действия и контакти оставяме част от енергията си в другите. Ако това е прераждането, да! Но не вярвам в чудесното местенце, претъпкано като ЖП гара с чакащи душИ. Такива филми за мене няма.6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? Всяко нещо, което съм правила досега, ми е било приятно. Професията, която съм си избрала, е тази която съм искала. Т.е. искала съм знанията от нея. Туризъм! Включва всичко в себе си - от креативност, през икономическите дисциплини, през ПР, та стигаш до такт и умение за комуникация. Сега искам да се занимавам със социални неща - помощ за майки, детски центрове, работа с детски градини и общини. Искам и да работя с ръцете си, да създавам красоти. И май натам отиват нещата с работата "за мене си".7.Срамуваш ли се от нещо? Ми.... Май не. Срамувала съм се преди от постъпки. Но извлякох поуките си. Имам една много любима мисъл на един испански пич. Идеята му е, че хората се наказват многократно за грешките си, изпитват срам и така се тровят. А трябва да сме малко като животните в тези случаи - грешка, срам/наказание и слагане на точка. 8.Любими филм, книга, литературен герой? Улелелеелелеле! Обичам филми, които те карат да се замислиш. Малко са, но пък си заслужават. Обичам и научнопопулярни филми, занимаващи се с екология, физика и с различен поглед върху медицината. При книгите - обичам фентъзи, обичам определен вид фантастика, обичам английския хумор, обичам сериозните книги, обичам.... За да дам пример какви книги харесвам давам три заглавия в съвсем различни жанрове - "1984", "Трима души в една лодка...", книгите на Терко Прачетовия. И за да покажа колко съм лудичка... Не обичам хич "Под игото", но имам една част от него, която си чета редовно и се хиля както на никоя друга книга. Не бих могла да сложа етикет "любим" на което и да е от питанките ти. 9.Любим актьор, актриса! Харесва ми как играят Хю Грант, Жулиет Бинош, Джони Деп, Хю Лори, Мерил Стрийп.... Мале, за много други се сетих. На мнение съм ,че повечето актьори правят поне по 2-3 силни роли и много зависи от филмите като цяло. 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! Нямам идеал на външен вид. Прехласвала съм се по толкова различни мъже, че чак ми става лошо. Ако трябва да определя все пак един тип, то тогава.... Мъжете "Марлборо" ми харесват, макар че на 5 бях безнадеждно влюбена в Джейсън Донован. Да ме пита човек защо!!! Ето ви един такъв батко Не го считайте за реклама! Пушенето вреди на вас и другите около вас! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 20 Дек 2009, 19:12 | |
| Фарфолинка, благодаря ти за чудесните пълни отговори! | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 26 Дек 2009, 23:20 | |
| Фарфолинка, за мен беше удоволствие да прочета твойте отговори. | |
|
| |
черна роза AVAтьор
Брой мнения : 60 Регистриран : 22.11.2010
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 23 Ное 2010, 13:12 | |
| Тя темата много замряла. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 23 Ное 2010, 15:16 | |
| Ами, заповядай на "Горещия стол" тогава! Момичета, хайде да "разгорещим" Черната роза! Да задаваме въпроси! | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 23 Ное 2010, 16:02 | |
| искам да отговарям на въпросиииииииииииииииии | |
|
| |
stanislavan AVAтьор
Брой мнения : 69 Регистриран : 22.11.2010 Age : 54 Послание : Русе
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 24 Ное 2010, 19:33 | |
| | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 24 Ное 2010, 20:16 | |
| ами тя розичка ако я няма сега, нека някой друг зададе въпрсите | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 25 Ное 2010, 19:39 | |
| - Lady Marmalad написа:
- Така ето и правилата на играта.....
Избираме един потребител и в рамките на 3 дни всеки задава разни въпроси Като всеки потребител има право да задеде до 10 въпроса След като се избере жертва ...му пращаме ЛС да го поканим тук
След трите дена той избира следващият, на който ще задаваме въпроси! Започвам първа!
Правилата на играта са тези ... Тъй като Черната роза попита първа, реших, че ще е добре да задаваме въпроси първо на нея. Ако тя е съгласна , да започваме, ако не... бубалечето чака | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 25 Ное 2010, 23:46 | |
| абе кой ще я пита Розичка направо да я потпукваме:
Розичке кажи сега какъв е най ценния ти житейски урок, който научи за последните да кажем десет години? | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 00:05 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 02:40 | |
| Можеш ли да си представиш живота си след десет години? | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 02:58 | |
| - Фрина написа:
- Тъй като Черната роза попита първа, реших, че ще е добре да задаваме въпроси първо на нея. Ако тя е съгласна , да започваме,
Съгласна съм разбира се | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 03:04 | |
| - bubale4e написа:
- абе кой ще я пита Розичка направо да я потпукваме:
Розичке кажи сега какъв е най ценния ти житейски урок, който научи за последните да кажем десет години? Най-ценен не мога да характеризирам само един като такъв. Например научих че мога да прощавам, ако много силно обичам някого. Научих че въпреки че съм много силна жена, понякога и аз имам нужда да поплача. Живота ме научи и на много търпение, особено след като се родиха децата ми | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 03:06 | |
| - Treli_kardia написа:
- От какво се страхуваш?
Доста се замислих, но като че ли няма такова нещо. Освен може би смъртта! | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 03:08 | |
| - Бебсън написа:
- Можеш ли да си представиш живота си след десет години?
Да мога, но за жалост в представите ми вече не сме в България със семейството ми! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 16:37 | |
| Въпросите от мен 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Какво мислиш за преражданията? 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 7.Срамуваш ли се от нещо? 8.Любими филм, книга, литературен герой? 9.Любим актьор, актриса! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! | |
|
| |
KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 26 Ное 2010, 18:55 | |
| Готини въпросчета. Чакам с нетърпение отговорите. | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 00:33 | |
| - Фрина написа:
- Въпросите от мен
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Доста са. Искам да изкача Еверест, да скоча от самолет, да спя в палатка на метри от Grand Canyon, да се гмурна при Големия Бариерен Риф и още колко има............... 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? - Като се замисля .... само от смъртта. - Зависи от човека и от психиката му. Полезно е да се страхуваш да си пъхнеш ръката в крокодилска уста например хахахах. - Вреден е страхът, който те кара да обърнеш живота си на 180 градуса, който вреди на нас самите под една или друга форма. 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? Това което ме обзема само и единствено преди празници е предпразничната ми суета. По начало като всяка жена съм суетна, но в умерени количества. Мисля че разликата е ясна! 4.Кое е любимото ти чувство? Любовта, има ли нещо по прекрасно от това да обичаш истинки! 5. Какво мислиш за преражданията? Не вярвам че човек се преражда честно казано. Но ако наистина съм имала минал живот, може да съм била гейша 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? По професия съм компютърен техник. Харесва ми да работя именно това. 7.Срамуваш ли се от нещо? Наистина не се сещам за нещо конкретно. 8.Любими филм, книга, литературен герой? Харесвам филмите на Чаплин, филмите "Красив ум", "Бърз или мъртъв", "Тумбстоун" и още колко мога да изброявам. Няма как да кажа само един. Любима книга: харесвам Нора Робъртс и Дан Браун(имам почти всички техни книги). Нямам любим герой! 9.Любим актьор, актриса! Хю Джакмън, Мел Гибсон, Робърт де Ниро, Мерил Стрийп и Шарън Стоун. 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! Мъжът ми е идеалът ми, ако не беше нямаше да съм с него Снимка няма да показвам за да не ми завидите Да не кажете че съм лоша
Надявам се да ви е било приятно да ме четете | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 01:30 | |
| Какви са амбициите ти? Имаш ли принципи, какви и кога би ги нарушила? Какво искаш хората да мислят за теб? | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 01:46 | |
| Осъзнаваш ли колко си силна? Идват ли още сърничките на поляната срещу дома ти? Кога ще си изпием текилата? (за мъжа - потвърждавам, че е наистина страхотен!) | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 02:41 | |
| Черна роза, благодаря!!! Страшно ми хареса... Намерих много общи неща | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| |
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 02:57 | |
| | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 03:05 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 03:18 | |
| | |
|
| |
черна роза AVAтьор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 27 Ное 2010, 14:39 | |
| Има ли още въпроси за мен | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |