| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 14 Окт 2009, 14:15 | |
| ...и аз ти благодаря за отговорите Айде идвай вече,че многооо ни липсваш!!! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 14 Окт 2009, 16:02 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 15 Окт 2009, 12:24 | |
| МНого ми е трудно да избера кого да покана май всички са канени Има ли някой мераклия да отговаря на въпроси | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 15 Окт 2009, 13:14 | |
| Мисля, че Сузи не е била канена... | |
|
| |
Marcy AVATурист
Брой мнения : 132 Регистриран : 12.04.2009 Age : 53
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 15 Окт 2009, 16:28 | |
| И Радиана не е била - на линия е, може и нея да я разпнем! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 15 Окт 2009, 16:57 | |
| Мисля, че и Марчелина... Ето - избор!!! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 15 Окт 2009, 17:20 | |
| Да,да..казвайте кой да почваме.. Авана ,кажи ти..избери.. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 16 Окт 2009, 23:15 | |
| чакам да изберете ..да го почвам...с малко въпросчета | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 17 Окт 2009, 00:33 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 17 Окт 2009, 00:58 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 18 Окт 2009, 03:28 | |
| Хайде Сузито я почвайте Пиша й ЛС | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 18 Окт 2009, 04:38 | |
| Така Сузи ето моите въпросчета: 1.Опиши се с три думи 2.Как минава един твой ден 3.За какво мечтаеш 4.Има ли нещо за което съжаляваш в миналото и ако имаше възможност би ли го променила 5.Какво обичаш да си похапваш 6.А да си пийваш 7.Обичаш ли да ходиш по заведения или си по-скоро домошарка 8.Как се запозна с половинката си 9.Какво искаш да наследят децата ти от теб 10.И в тази връзка искаш ли да имаш още деца 11.Какво мислиш за изневярата,ти би ли простила и склонна ли си да прибегнеш до нея 12.какви филми обичаш да гледаш,каква музика слушаш 13.Харесваш ли се-би ли променила нещо във външния си вид 14.Какво не харесваш в хората и какво харесваш в тях 15.Мразиш ли нещо или някого 16.С какво би искала да се занимаваш За сега толкова от мен | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 18 Окт 2009, 06:10 | |
| Сузи...
Харесва ли ти квартала ,в който живееш?
За какво не ти остава време?
Имаш ли си талисман?
Вярваш ли в Бог?
Какво харесваш в характера си и какво не харесваш?
Лесно ли прощаваш?
Какво не би простила никога?
За какво мечтаеш? | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 19 Окт 2009, 02:08 | |
| - natali написа:
- Така Сузи ето моите въпросчета:
1.Опиши се с три думи -добра,лоша,импулсивна 2.Как минава един твой ден - много еднотипно почти едно и също скука 3.За какво мечтаеш - неказвам 4.Има ли нещо за което съжаляваш в миналото и ако имаше възможност би ли го променила - за нищо не съжалявам,щом е станало така е трябвало да бъде 5.Какво обичаш да си похапваш -ядки всякакви 6.А да си пийваш -бира,уиски и кола 7.Обичаш ли да ходиш по заведения или си по-скоро домошарка -изобщо не съм домошарка 8.Как се запозна с половинката си - запозна ме една приятелка с мъжа ми 9.Какво искаш да наследят децата ти от теб -хаха ината да е упорит 10.И в тази връзка искаш ли да имаш още деца - искам още едно по възможност момиче ,но има време 11.Какво мислиш за изневярата,ти би ли простила и склонна ли си да прибегнеш до нея - значи бих простила ако е моменто превличане само еднократно разбира се , и не не бих отмъстила за изневяра със изневяра 12.какви филми обичаш да гледаш,каква музика слушаш - комедии,екшъни музика почти всякаква 13.Харесваш ли се-би ли променила нещо във външния си вид - бих 14.Какво не харесваш в хората и какво харесваш в тях -нехаресвам надменните и надути без покритие дребни душици,които дори незнаят къде се намират харесвам директни и открити хора 15.Мразиш ли нещо или някого - не не мразя никого а дали мразя нещо мммммм незнам,тиква 16.С какво би искала да се занимаваш-
За сега толкова от мен Мале колко въпроси Благодаря на Авана за поканата | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 19 Окт 2009, 02:14 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 19 Окт 2009, 12:52 | |
| Сузи, малко въпроси и от мен Ето и моите въпроси : 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Какво мислиш за преражданията? 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 7.Срамуваш ли се от нещо? 8.Любими филм, книга, литературен герой? 9.Любим актьор, актриса! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 19 Окт 2009, 19:24 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 20 Окт 2009, 19:35 | |
| - Фрина написа:
- Сузи, малко въпроси и от мен
Ето и моите въпроси :
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? - Да има няколко 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? - това,от което ме е страх дори неискам да го произнасям на глас ; не не мисля,че всеки страх може да се преодолее колкото и силен характер да си ;Всеки страх,който може да ти навреди психически 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? -Всеки нормален човек е суетен малко или много,дори да отрича не е вярно!Всеки иска да изглежда добре.Суета-суетност еднакво,суетност може да звучи като вманиачена болест 4.Кое е любимото ти чувство? - спокойствие и душевен мир 5. Какво мислиш за преражданията? -невярвам 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? -о ще помисля 7.Срамуваш ли се от нещо? - и да и не 8.Любими филм, книга, литературен герой? - нямам любими филми книги и герои,това не го разбирам мога да харесвам нещо но чак пък любимо Харесвам книгата ''Не без дъщеря ми'' 9.Любим актьор, актриса! - е нямам любими,Любимо за мен са семейството ми! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! оф мале да го опиша можели висок,строен ,не слаб и хилав, а здрав и набит мускулест мъж,да не е с нежни черти като жена | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 20 Окт 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 20 Окт 2009, 21:34 | |
| Благодаря Сузи!!! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 20 Окт 2009, 22:44 | |
| Благодаря, Сузи ! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 23 Окт 2009, 19:10 | |
| Аз ли трябва да го поканя | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 23 Окт 2009, 19:21 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 23 Окт 2009, 19:23 | |
| Айде каня тогава Радиана,ще и пратя лс на другото място да дойде Вие започвайте със въпросите | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 23 Окт 2009, 19:36 | |
| | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 01:40 | |
| | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 01:57 | |
| Ще чакам | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 01:59 | |
| Radiana... Как се чувстваш във форума? Коя е твоята страст,какво те влече най-силно? За какво най-често проявяваш скруполите си? Кой от публичните личности би искала да сготви за теб и какво? Какво е чувството да отделяш толкова време за кулинарийни вкусотии? Какво е за теб Пазарджик? Има ли спомен от детството ти,който те кара още да се чувстваш дете? Кое парче изплува в съзнанието ти,когато чуеш думата "музика"? Имаш ли чувство за хумор? Какво си завършила? Какво цениш у приятелите си? Подаръкът,който желаеш е... Опиши се с няколко изречения. Благодаря! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 08:57 | |
| Ради..пълна автобиография | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 11:40 | |
| Ето и моите въпроси :
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Какво мислиш за преражданията? 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? 7.Срамуваш ли се от нещо? 8.Любими филм, книга, литературен герой? 9.Любим актьор, актриса! 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти! | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 14:28 | |
| - Ms SMITH написа:
- Radiana...
Как се чувстваш във форума?Ами чувствам се добре,никога не съм предполагала,че този вид общуване ще ми хареса. Коя е твоята страст,какво те влече най-силно?Книги и цветя. За какво най-често проявяваш скруполите си? Кой от публичните личности би искала да сготви за теб и какво?Миро от Каризма,а какво да е,а да торта "Трюфел" Какво е чувството да отделяш толкова време за кулинарийни вкусотии?Приятно ми е,но да не мислите,че всеки ден го правя. Какво е за теб Пазарджик?Роден град,който за моя радост в последните1-2 години благодарение на кмета върви към подобрение. Има ли спомен от детството ти,който те кара още да се чувстваш дете?Почти всички,въпреки,че бях добро и кротичко дете имах лудо детство.С брат ми правехме състезания по-бягане,къбло на пред,кълбо на зад,и през лятото на моравата също се състезаваме все едно сме малки деца. Кое парче изплува в съзнанието ти,когато чуеш думата "музика"?Труден въпрос,обичам музиката,слушам редовно(не чалга),но не помня имената на песните. Имаш ли чувство за хумор?Да. Какво си завършила?Спортно училищеи разни безобразни курсове Какво цениш у приятелите си?Това,че винаги мога да разчитам на тях,както и те на мен,честноста,доверието. Подаръкът,който желаеш е...Екскурзия. Опиши се с няколко изречения.Ще си позволя да цитирам любимо мое стихотворение, Доброта
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме.
И вените ми, сплетени в гора,
ми търсят ново, благородно име.
Понякога съм толкова добра!...
И скрива ме във коша си чемшира
на двора. Неизмислена игра
ме търси и ръцете ми намира!
Понякога съм светла като мед.
Тогава светли устни ме обичат.
Понякога съм златен слънчоглед,
красив като главата на момиче.
Понякога съм бяла и добра.
Как рядко ми се случва да съм бяла!
Тогава искам сън да подаря
на всекиго. И свойта обич цяла
да счупя на парченца от стъкло,
да пръсна и добри ръце да сгрея.
И дала сок на нечие стъбло,
да пазя свойта тайна, че живея!
Благодаря!За нищо,беше ми приятно! Фрина,ще отговоря и на твоите въпроси,сега спирам,че брат ми ще идва с бебчо на гости. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 14:29 | |
| Опс,на един въпрос не съм отговорила,после ще допълня | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 24 Окт 2009, 21:01 | |
| Ради... Какво би откраднала? Какво би дала? С какво не се разделяш? Пред какво се умиляваш? Кое е твоя слабост? А твоята сила...? Какво обичаш и какво мразиш? | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 01:33 | |
| - Фрина написа:
- Ето и моите въпроси :
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вреден страх?Страх ме е да не се случи нещо лошо на децата ми.Да бъде преодолян надали,но заровен дълбоко в дебрите на мозъка да това може.Полезния страх това е предпазливост.Вредния страх е нерешителнос. 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?Суета е стремежа ни да изглеждаме добре в собствените си и на другите очи.Да се хвалим пред другите когато сме деца с куклите си,когато сме тийнейджъри с дрехите си,когато имаме деца с тях 4.Кое е любимото ти чувство?На спокойствие. 5. Какво мислиш за преражданията? Мисля си,че има нещо вярно. 6. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие?Ландшафтен архитект.Дори обмислям да запиша нещо подобно да уча. 7.Срамуваш ли се от нещо?Да,но няма да кажа какво е. 8.Любими филм, книга, литературен герой?филм "Време разделно",книга"Железния светилник",герой Рада от "Под игото". 9.Любим актьор, актриса!Не гледам много филми,и нямам любимци. 10.Покажи ни снимки на мъж, който най много се доближава до идеала ти ето го
| |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 01:47 | |
| | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 01:48 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 01:59 | |
| | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 02:02 | |
| Добре тогава каня ДЕ ЖА ВЮ | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 02:04 | |
| - Radiana написа:
- Добре тогава
каня ДЕ ЖА ВЮ Прати й ЛС,за да знае ,че е поканена. Защото може да не отвори точно тази тема, за да разбере. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 02:06 | |
| Търся я из темите,ако знаеш къде е писала подай линк. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 16:22 | |
| В спама... | |
|
| |
Radiana АVAприятел
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 19:06 | |
| - T.N.T написа:
- В спама...
Благодаря! Изпратих и ЛС,давайте въпросите. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 25 Окт 2009, 19:38 | |
| - Radiana написа:
- Моля да се яви T.N.T
..аз бях от първите..втори път няма да стане | |
|
| |
Де-Жа-Вю AVAтьор
Брой мнения : 51 Регистриран : 20.10.2009 Age : 47
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 26 Окт 2009, 01:01 | |
| отговаряй 1 въпрос Вървиш по горска пътека и виждаш змия........ а...захапваш я б..бягаш в..ставате приятелки | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |
| |
|
| |
| Интервюююююююю | |
|