AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 09 Сеп 2011, 11:46 | |
| Добро утро! Как сте? ТНТ,да не ни заряза...? Скучно ли ти стана ,с едни и същи жени, толкова време?
Ще ми се ,отново да се оживи форума!!!! Така ми се иска ,всички да се върнат... по един пост на ден да драснат ,пак ще ми е приятно да ги чета !!! Липсвате ми!!!!! Толкова беше приятно,цветно ,пъстро ...имаше настроение!!!
ПП. Имаше друга тема за това , но сега нямам време да търся. Лек ден !!! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 09 Сеп 2011, 23:10 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 10 Сеп 2011, 03:08 | |
| Хе...не пиша защото няма никой | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 10 Сеп 2011, 13:02 | |
| Привет ! Как сте? Ние сме добре. Нищо ново под слънцето. След ремонта си има бая работа,но аз напредвам много бавно , като се старая да не забелязвам, защото действам приоритетно. Не бива да се натоварвам много ... В общи линии ремонта се състои в следното. Сложиха се тапети във всикчи стаи, корнизи, парапети. Сложи се балатум в коридора и кухнята и мокет в спалнята. Не резреших да се пипа пода на хола, че вече много щеше да ми дойде. Стана чудничко... Само старите мебели много не пасват ... ама няма пари... Но направихме някои размествания, което разнообрази. Сега мисли, да купим легло на Теди и да го наместим в хола някъде, че по-големите мъже ще спят там , живот и здраве като се роди малкия. Ох, да ви кажа какво легло харесах за Теди, но - "пари нема" ... 554 лв Теди скоро има рожден ден ... За Рождения ден, много ми се искаше да празнува с деца Теди, но не мога да го измисля. Много се натоварвам психически от всяко нещо и после ми се отразява злееее... В къщи няма да стане . А в клуб, сигурна съм, че пак ще се натоваря много - голямо напрежение ще ми дойде да мисля кой как се чувства и т.н... Тъй, че в градината - с торта и балони . И в къщи и така... За подарък го питахме - от единия си дядо искал пушка, от леля си - пингвини ... От нас - торта. Викаме му, ама то торта тъй или иначе ще има , кажи сега... Та сме му обещали разходка и Джъмбо и каквото си хареса Хайде, пак ще пиша ... Ама пишете и вие | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 10 Сеп 2011, 19:04 | |
| Фри,и ние бяхме харесали такова легло за малкия,но татко му не се съгласи...вика колко още време ще спи в него,а е много като пари и е прав за това. Ако имаме средства да сменяме на няколко години мебелите що да не му купим такова легло да се кефи докато е малък.Ама нямамееее затова му купихме ей това легло и той е много доволен. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 10 Сеп 2011, 20:20 | |
| А, и аз бях резната веднага . Обикновено легло ще му копуваме. А вашето е страхотно !!! Супер просто! И теди иска много да се качва по стълбички, ама не става. От една страна, той все още спи с решетките в бебешкото си легло, защото се върти много и винаги пада, когато спи другаде. От друга страна, мислим да спи в хола с баща си и там не върви да "тупордисам" детско легло на два етажа . Но леглото е идеално за детска стая . Бравос! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 10 Сеп 2011, 21:06 | |
| Фри,разгледай из големите магазини,сега има доста промоции на легла на добри цени. И аз в началото се притеснавах да не падне малки,ама за сега не с ее случвало,то си е обезопасено с летва отпред. Ама при вас наистина нестава да го сложиш в хола... Нищо,живот и здраве по-натакък за двамата направо ще мислите нещо. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 11 Сеп 2011, 12:18 | |
| Добро утроооо! Ей ,че приятно ,Фри се появи на хоризонта и е написала пост..чудно ! Фри ,радвам се ,на промините ,които правите у вас! Не се ядосвай ,за старите мебели ,то не е възможно всичко наведнъж да се обнови..,след време , може и нови да купите . ние така преди години ,теглихме кредит и обновихме целия апартамент ,от...до... Стана страхотно ,но после четири години изплащахме , което пък ,не ни се услади много..много..
ТНТ,радвам се ,че влизаш и излизаш..и това е нещо .., говори ,че не сме забравени и изоставени , като застаряваща жена..
Никита ,ти показвала ли си това легло преди това Имам спомен ,че съм го виждала ,ама дали ти го показа или друг някой ,не си спомням... Страхотно е,много ми харесва. Да си го ползва детето със здраве и удоволствие!!!!!
Иначе ,аз съм добре,ако някой се интересува Днес ми е почивен ден,смятам да сготвя нещо и да излезнем с малкия до центъра ,да си направим един-два тигела из магазините. Трябва да му взимам маратонки,спортно екипче за яслите и едно калъфче за телефона ми.. Искам и дънки да си купя ,но както винаги ще се върна без дънки , че винаги търся точно това ,което го няма.. Искам класически изчистен модел ,а те са такива кичозни , че направо.. Искам и да са лекинко ластичен плат ,че тия дето нямат такава нишка, са ми много неудобни.. Какъв към такъв чишит...сама не се понасям?!? Айде ,приятен ден!!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 11 Сеп 2011, 13:57 | |
| Здравейте и от мен! Крис,показвах леглото,когато го купихме и явно затова имаш спомен. Благодаря за пожеланието!Малкият наистина много си го харесва,а това е най-важното. А интересуваме се как си! Пожелавам ти приятен шопинг и да си намериш това,което търсиш! Ние също още не сме купували нищо за градината, а трябва да сменяме целия гардероб...всичко му е малко вече... И аз днес почивам и ще се наложи да свърша сумати неща в къщи. Ама ще ви наглеждам от време на време. Приятен и хубав ден на всички!!! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 11 Сеп 2011, 20:56 | |
| М дааа,вероятно тогава съм го видяла и съм запомнила..леглото , ами то такова хубаво нещо забравя ли се? Аз ходих до центъра,взех на Владо един екип спортен и маратонки му взех ,това е,нищо друго , както предполагах дънки не си купих.. Платих си телефона ,като по чудо намерих случайно отворен офис в неделя. Много съм доволна ,тъкмо утре няма да натоварвам Лилито и с тази задачка,че тя като разбере ,че и утре ще гледа цял ден Влади .... направо ще ме... Но ,не сме готови още ,картона ни е в яслата , а без него не искат да ни приемат в понеделник,та остава за вторник. Днес беше ужасна жега,не се търпеше ...смятах цял ден да сме по улиците , ама не ни огря. Прибрахме се ,сготвих ..сега пак ще излезнем . И такааааа,това от мен . | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 12 Сеп 2011, 01:49 | |
| С радост ви изчетох Фрина, и аз правих РД на каката като бях бременна и не трябваше никак да се натоварвам, затова извиках клоун в детската градина и една огрооооооооооомна торта, две питки и сок за децата, и това беше. Лошото беше, че милата остана без подаръци, но нямаше как иначе. Никита, леглото е супер!!! Искам и аз такова, но мъжът ми каза - я стига, след десет години как ще качва мацките на него, ще вземат да го строшат и да се пребият , той, милият, си мисли, че ще изкара десет години едно такова легло , при моите деца не може да стане това нещо. Крис, за какви застаряващи жени говориш те са в друг форум,не тук Съсипахме се от работа днес - изкарахме всичко от едната детска, боядисахме я и сложихме тапети на едно точно определено място, изчистих прозорците и утре ще наредя обратно дрехите. Сигурна съм, че навъртях поне 10 км пеша с децата на разходките през деня и като по чудо малкият току-що заспа , пожелавам ви лека нощ и се тръшвам при него | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 12 Сеп 2011, 14:05 | |
| Привет и от мен ! Пожелания за приятна и спокойна седмица ! Да ви се оплача, днес чаках повече от час да ми вземат кръв, щях да припадна. И тъкмо дойде моя ред и се сетиха някакви, че вили за проследяване на кръван захар и са с предимство... после пак, тъкмо да стана да влизам и някаква дойде и искаше да се врежда, че идвала била преди няколко дни, но се оказало, че още нещо трябвало... Значи, нестига, че не ползвам предимство, ами и аз да давам предимство на вски , който реши, че е "само за нещо си"... Хората вече се развикаха и аз се включих, че няма да я пусна вече... Без малко да си припадна там... Освен това съм качила много малко кг. 5 от началото на бременността. От два месеца не съм качвала, и като си гледам краката, свалям . Лекарката ми вика, че не било хубаво и ми изписа витамини и минерали... Ужас. Аз си мислех, че като съм си в къщи ще стана 100 кила, а пък то... Оф, надявам се бебчето поне да си наддава както трябва... Иначе за мен не е добре, че много ще се изтощя... Та такива работи...Хайде, до скоро ! Бебс, развесели ме с мацките на горното легло | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 12 Сеп 2011, 22:20 | |
| Здравейте! Фри,какво да ти кажа,мила!!!!! За съжаление сме "криворазбраната цивилизация" - вече никой не се замисля и не дава предимство на никой за нищо. Аз днес се сблъсках със същия проблем. Малкият го хвана пак летния инфекционен вирус и едва се държеше детето,а при джипито бабите за рецепти дори се мъчеха да ни прередят. Добре че доктора ни извика да влезем. А за свалянето на килограми и аз мисля,че не е добре. Ще трябва да вземаш нещо,пий че да нямаш проблеми. Колко остава още?Кога си на преглед да разбереш как е положението с бебчо? Дано всичко да е наред! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 12 Сеп 2011, 22:25 | |
| Бебс,и ние се замислихме най-напред дали ще може да го ползва по-дълго време (особенно за мацките,че още от сега сме ги навъртяли няколко ) Ама леглото има възможност да се разглоби и да се ремонтира и ще стане нормално легло(ако оцелее както казваш... ) | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 13 Сеп 2011, 22:45 | |
| Привет ,сладури! ТНТ,...кажи нещо де..,стига си мълчал!!!!!
Фрина ,мила ,не се притеснявай!!!! Бъди спокойна,пий витамините и се храни по-добре.., за да качиш малко килца ,да си спокойна и ти и доктора . Всечко ще е наред,вярвам в това!!! Целувки!!!
Как сте ,всички? Какво си правите? Днес Влади ходи за пръв ден на градинката.., много се дра милото на мама.. Сутринта станахме,облекохме се и отидохме без проблем. Там сложи пантофите,влезе до стаята с децата и даде на заден.. започна да се дърпа ,викаше че иска при мама..Ужас! толкова жално ме викаше ,че направо сърцето ми се скъса. Слезнах на долния етаж ,останах още пет минути и чаках , за да се уверя ,че се е успокоил ,но не..продължи да реве и да ме вика. Тръгнах за работа и го оставих Следобед госпожата ми каза ,че всичко било наред,хапнал си ,после спал.. и така. Утре ще видим ,като знае къде ще го водя , дали изобщо ще иска да тръгне от вкъщи?!? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 14 Сеп 2011, 17:58 | |
| Как сте всички? Ние вече сме по-добре - нямаме Т и бързо овладяхме повръщането и разтройството, дори вече е гладен душицата ... то с тази диета няколко дни,как няма да е гладен сега... Утре вечер сме на преглед при очен лекар да видим дали не е оттам проблема с главоболието. Ако всичко е наред ще търсим другаде причината,ама да видим какво ще каже лекаря най-напред. Такива работи при нас. Добре че ми дадоха болнични,че иначе незнам как щях да се оправям. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 14 Сеп 2011, 22:48 | |
| Крис..какво да кажа..Баууу Тренирах ..отивам на кръчма При мен нищо ново..работа и тва е. Успешна година на всички ученици | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 16 Сеп 2011, 09:50 | |
| Добро утрооо! ТНТ,...мяу! Никита,тия болести направо ..., дано се възстановите бързо.
ПП.Леле ,аз сега разбрах ,че сте болни..
Вчера и на колежката ми ,нищо й беше зле, отпаднало и повръщала предната вечер. Е ,дано не е вирус,че... Иначе и при мен е едно и също ,работа ,децата...къщата... Почти нямам време за друго,то нямам и желание , че Владимир е станал ужасно непослушен. За да ида да пия кафенце ,трябва преди това пет валеряна да пия. то не стои мирно и непрекъснато нещо се сърди.. , през пет пинути ...не ме обича.. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 16 Сеп 2011, 21:49 | |
| Здравейте! Ние вече сме добре - вируса мина,ходихме и на очен лекар и се оказа,че трябва да носим очила И едното ни оченце ни е "мързеливо" - вижда по-слабо и като не може натоварва другото. Лекарката каза,че страшно много деца има с проблеми - или с често премигване или с далекогледство. Утре ще вземем очилата,днес той си ги харесва и дано ги носи,че иначе незнам направо... Надяваме се да е само времемно това и като ги поноси известно време да се оправи проблема. Отиваме вън да играем сега. Приятна вечер на всички! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 17 Сеп 2011, 12:29 | |
| Привет! Никита ,щом си е харесал моделчето ,ще ги носи ,не се притеснявай! Моята Лилия пък ,много искаше да носи очила ,водих битка с нея , докато разбере ,че не е наложително. В един период виждаше замъглено и ходихме на лекар, казаха ,че вероятно нещо й са преуморени очите и й изписаха рецепта за очила ,но с такъв минимален диоптър , че бяха необходими само ..в краен случай. И то,само за в училище ,ако стои на последния чин и не е в състояние ,да види написаното.. Слава Богу ,не ги взехме,съгласи се с мен ,че не е нужно.
Иначе сме добре,малкия вече трети ден ходи без да плаче на градинката,много бързо се климатизира,само първите два дни плака и сега все едно цяла година е ходил.. Много съм щастлива ,че това ми беше голям дерт . | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 17 Сеп 2011, 12:43 | |
| Привет и от мен ! Никита, радвам се,ч е момченцето ти е оздравяло ! Аз на 7 години сложих очила, също с мързеливо око. Далекогледство. Казват, че някои ги изрстват. Дано с Ники да е така !!! Какво да се прави, ще свикне. ... Крис, радвам се, че Влади бързо е свикнал с градинката . Каката как беше на първия учебен ден? Ентусиазирана ли е, че започва пак училище? Хайде, поздрави и приятен ден ! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 19 Сеп 2011, 14:11 | |
| Здравейтеее!!!!! Ох,че тежко време вън... излизах малко по задачки и се прибрах вир вода, а не е чак толкова горещо днес. Фри,и аз се надявам да го израсте, но дори и да не стане няма да е първия или последния. Важното е на него да му е добре и да не се притеснява от очилата. За сега ги носи с желание,да видим по-нататък как ще е. Крис,идеално,че малкия се приспособил толкова бързо, че да не се притесняваш. Те бързо се оправят сегашните малчугани - много оправни... Захващам с къщната работа,ама ще ви наглеждам... Хубав ден на всички ви!!!!! | |
| | | evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 19 Сеп 2011, 14:19 | |
| Здравейте мили мои. Аз отново се завърнах. Беше ми много мъчно за вас, въпреки че винаги когато можех надничах, но тогава беше малко пусто откъм хора - все пак лято беше. Иначе като цяло ние сме добре, само дето сега и нас ни мъчи вируса. За сега само с темтература минаваме. Фри, от това което успях да прочета разбрах, че семейството се увеличава - честито и от мен. Пожелавам ти всичко да е ОК и без проблеми. Еми от мен за сега това - радвам се че всички сте тук - Никита, Крис, Фрина - много целувки на вас и малчовците. Т.Н.Т. и той е тук видях А къде са другите? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 19 Сеп 2011, 15:12 | |
| Еййй,Евееее,добре завърнала се!!! Страшно се зарадвах като видях,че си писала! Моля,навеставай ни по-честичко!!! Пожелавам ви бързо да се оправяте! Това лято тез вируси не се спряха еййй. Пораздвижи се форума... Очакваме и още включвания -Авана,Сузи,Водна,Натали...и другите... айде идвайтеееее... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 20 Сеп 2011, 08:58 | |
| Добро утро Днес-14 г брак..няма да черпя | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 20 Сеп 2011, 09:20 | |
| Добро утро и от мен! ТНТ,все пак честито! Още много години да се обичате и търпите! И да изненадаш днес жената, ейй! | |
| | | evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 20 Сеп 2011, 14:14 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 20 Сеп 2011, 16:25 | |
| Благодаря ви | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 21 Сеп 2011, 09:18 | |
| Добро утро! При нас заваляяяя... Приятен и хубав ден на всички! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 24 Сеп 2011, 22:45 | |
| ТНТ,честита годишнина!!!! С много,закъснение , ви пожелавам от сърце .. МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!! ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ ЗАЕДНО И СЕ РАДВАЙТЕ НА ВСЕКИ ПРЕКАРАН МИГ,В КОЙТО ОКОЛО ВАС СА ЛЕТЕЛИ ЦВЕТНИ ПЕПЕРУДИ, НОСЕЙКИ НА КРИЛЕТЕ СИ ЛЮБОВ, СТРАСТ И НЕЖНОСТ!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ КРЕПЕТЕ ЕДИН ДРУГ , В ТРУДНИ МОМЕНТИ,БЪДЕТЕ СИ ОПОРА ... НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСЯКА УСМИВКА,ПОГЛЕД И ПРЕГРЪДКА, И ТАКА .....ЗАВИНАГИ!!!!!!хА сЕга, доБРа ВЕчЕР! Как сте,извинете ,че отсъствах ,но малката пак повреди мишката... и реших преди да взема нова , да я понакажа известно време да стои без мишка , та да внимава следващия път. | |
| | | Никита Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 28 Сеп 2011, 13:42 | |
| Привет ! Как сте ? Еви, радвам се, че се появи ! Как си ти? Как е дететнцето? Да, аз чакам второто си дететнце, живот и здраве през ноември. Малко остана,но труднооо . Никита, Крис, ТНТ, Бебс пишете по-подробно как сте? Никита, Ники свикна ли с очилата вече. МНого е сладък и му отиват. Крис, Влади свикна ли с новата градинка вече? Лили как е с пубертета тази година? Бебс, бандата слуша ли ? ТНТ, не си спрял да теренираш, нали ? Слушат ли жените? Готвиш ли им още? Ние сме добре. Гледам да не се натоварвам много. ПОръчахме обикновено легло за Теди и гардероб , но още не са ги доставили , уж били на склад ( вече втора седмица0, та взех да се ядосвам вече). Ама сигурно, защото поръчахме и монтаж, та предполагам, че както във всяка българска фирма имат кът на работници... На 24-ти Теди навърши 4 годинки. Дойде дядо му и леля му. А ние черпехне с торта, която правихме двамата с Теди. ( много държеше на това ). След това ходихме на ресторант . Теди получи много подаръци и така. Бях се притеснила, че няма да му е интересно без деца, но не беше така. Детето се чувстваше празнично и се забавлява много. А в понеделник занесохме торта, балони, свирки и др. в градината и там са си празнували децата... Абе, доволна съм. Това в общи линии при нас. Скоро не съм ходила на преглед. Моля се поне още месец да удържа... Вчера се депресирах малко като видях една приятелка, която е бременна с термин, една седмица преди мен. Нейния корем е огромен. Аз направо се губе пред нея... Ама той доктора ми каза, че големината на корема не било важно... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 28 Сеп 2011, 14:28 | |
| Фри,да ви е живо и здраво детенцето,много да ви радва и слушка! И да е горд батко на едно прекрасно бебче! Пожелавам още страхотно и спокойно детство, изпълнено с много игри и забавления! Ти само дето се притесняваше как ще изкарате без деца РД. Радвам се,че Теди е бил доволен. А на теб да устискаш още малко...неостана вече, само да мине другия месец... А иначе ние сме добре. Ники свикна с очилата и не ги сваля... харесва се с тях и това е добре Скоро ще ходим на контролен преглед да видим как е положението, макар че за толкова кратко време невярвам да има промяна Аз днес почивам и пак съм се захванала със сто работи... Пуснах преди малко машината да направя едно хлебче, ама няма да готвя днес - за довечера само едни пържени картофки, че сме само двамата с Ники ,нашия тати е на работа. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 29 Сеп 2011, 10:59 | |
| Добро утро!
Фрина,да ви е живо ,здраво и щастливо, малкото момченце!!!!! пожелавам му безгрижно детство и много,много късмет в живота!!!! Що се отнася до големината на корема по време на бременността и аз съм чувала ,че няма значение. Освен това ,скоро гледах една серия от поредица ,за бременни жени, които разбират ,че ще раждат едва ,когато започват родилните им болки. Нямат нито корем ,нито им се гади ,нито пък им отичат краката Фрина написа: - Цитат :
- Крис, Влади свикна ли с новата градинка вече? Лили как е с пубертета тази година?
Влади ,плака само първите два-три дни и после спря. Много съм щастлива ,защото силно се притеснявах , че трудно ще се климатизира в новата обстановка. Обаче ,сега си ходи и си пее,дето се вика,няма праблеми , да чукна на дърво! А ,каката ..за нея какво да ти кажа,пак си е все "в крачка",трудно водим нормален диалог, в повечето случаи аз викам по нея, защото ме е довела до лудост. Нищо ново,разхвърляна ,неподредена ,мързеливичка в повече от необходимото.. Единственото положително нещо е,че поне гледа Влади при нужда. Ама ,ще се търпим още няколко години , нямам избор ,какво да се прави пубертет. Докъдето оцелея...
Никита,радвам се ,че малкия свикна с очилата и най-важното ,че се харесва с тях.Браво! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 03 Окт 2011, 01:42 | |
| Аз пък ще кажа добър вечер. Крис,и аз също се радвам от това и от резултата- в петък бяхме на преглед и има промяна в зрението. Докторката е доволна,аз още повече.. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 03 Окт 2011, 12:38 | |
| Привет ! Да ви пожелая приятна седмица на всички ! Никита, Крис , благодаря ви за пожеланията, момичета !!! Никита, много се радвам, че детето се повлиява така бързо. Това че чудесно !!! Крис, добре, че Влади е свикнал бързо. Явно добре се държат с дечицата в тази градина, а и това че е по-голям също си има значение... А за пуберитета, какво да се прави. Както казваш, ще трябва да се изтрае | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 06 Окт 2011, 11:51 | |
| Привет! Тия няколко дни , ми е ужасно напрегнато. Влади е болен ,татко го гледа ,обаче днес е последният ден ,в който може да си вземе почивен ден, а утре Владито пак е вкъщи и няма кой да го гледа. Моята колежка и тя е с болно дете , което не е на училище и не ми е ясно как ще стане работата , та да мине и петъка ,без проблеми с гледането и ходенето на работа. Това,да си с малко дете и работеща ...направо е ужас! Мисля ,да го заведа в някой детски център ,за следобяда до1 7 ч., но то там ще си дам надницата ,която ще изработя , с тия цени ,дето ги слагат на час забавление. Ох,незнам какво да направя. От друга страна пък ,нали е болен , а там ще има и други деца..,не е приятно , не няма да стане и това ,не е варианта.. Въпреки ,че той имаше Т само първия ден, във вторник,нито кашля,нито е отпаднал.. само запушен нос . | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 06 Окт 2011, 12:39 | |
| Здравейте и от мен! Крис,съжалявам миличка,че дечко е болничък! Да се оправяте бързо!Много лошо наистина,че няма кой да го гледа,знам от опит... И ние се чудим какви врътки да направим като имаме проблем. Скоро нали беше болен и взех болнични,ама то нестава все да вземаш... И да не говорим колко пари си назад... - Kris написа:
- Това,да си с малко дете и работеща ...направо е ужас!
Наистина е така! | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 06 Окт 2011, 23:33 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 06 Окт 2011, 23:33 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 07 Окт 2011, 15:58 | |
| E,ТНТ..много се смях на този виц.., има нещо вярно..
Никита ,оправих работата с отсъствието от работа. Работих от 8 до 12 и сега съм си вкъщи при Влади. Добре е ,че шефа ми е уникален , та нямам проблеми.
Иначе ,да ви се оплача ,че нещо ми е отпаднало и на мен, само дано не ме е заразил ,ако е вирус ,а не проста настинка, че болен не се работи. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 08 Окт 2011, 22:43 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 10 Окт 2011, 22:22 | |
| Май сме само двамата Крис Как да постигнем душевен мир Изпращам ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот. Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал. Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнала и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички.. И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо... Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 11 Окт 2011, 10:47 | |
| Е ,вероятно не е стигнала ,до работното си място..
ДОБРО УТРО! Оправям се за работа, а тази сутрин така ми се спинка. Нещо съм настинала,не се чувствам добре от вчера , много ми е студено и ми се стои в леглото. този дъжд,дето се сипе още от вчера , направо ме влудява,не ми се излиза изобщо . Искам да си стоя вкъщи ,със чашка чай ,в ръката. А, отгоре на всичко ,след работа съм на родителска . | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 11 Окт 2011, 16:45 | |
| Добро утро..Добър ден..Добра вечер ...и...Лека нощ | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 11 Окт 2011, 17:47 | |
| - T.N.T написа:
- Добро утро..Добър ден..Добра вечер ...и...Лека нощ
Еееее как така сега толкова работи изведнъж? Здравейте на всички! Искам да ви кажа,че не съм изчезнала. Тук съм,влизам да нагледам кой как е,но не ми се пише изобщо. Имам много проблеми и тревоги в момента и не ми е до нищо да ви кажа. Щом вчера забравих,че имаме годишнина от сватбата,кво да говорим... Цели 13 години.... Почерпете се с малко закъснение. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 12 Окт 2011, 10:05 | |
| Ники....честито | |
| | | Любов Модератор
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
| | | | ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|