Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 19:49
Здравейте и от мен! Оххх,тези сметкиии...само за тях май работим Дано скоро малко да се пооправи положението, ама май не виждам светлинка. Дааа,Фри се загуби,ама може и да си е на Бургас. Затова пък Сузи се появи.
Ани,ти как си?А малката?
Днес в градината на детето ще има тържество,което трябваше да е на двора. А то валиии!!!Горките дечица как ще са разочаровани. Сега най-вероятно ще ги набутат в една малка зала,а къде ще са родителите... После ще пиша пак.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 22:18
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 28 Апр 2011, 23:53
Добра вечер!
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 29 Апр 2011, 01:03
Здравейте !
Как сте? Влизам да кажа, че съм вече добре . Бях в болница за няколко дни - прокървих и с контракции. Вече съм по-добре. Но съм страшно отпаднала. Сега трябва пазене. Това е.
Приятна вечер !
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 29 Апр 2011, 10:59
О Фри,неприятно! Дано ,всичко да е наред вече!!!
Добро утро!
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 29 Апр 2011, 15:33
Фри Дано това да е било най-трудното от бременността ти! Карай я по-спокойно и не се претоварвай в никакъв случай с физическа работа. Като всяка жена, която си стои вкъщи съм сигурна, че ти се иска да ти е оправенко и изчистенко, но малко по-кротко ... Стискам палци всичко да е наред вече!
Дари и аз и малката сме добре. На нея й пуснахме нови изследвания след лекарствата и излезнаха идеални. Мен ме наболява глава, но се преживява. Все пак за 34 години никога не ме е боляла глава и сега е крайно време да приличам и аз на нормалните хора Почнах да обръщам всичко на майтап, но за съжаление имам толкова много работа, че не мога да се отпусна да си почина за по-дълго!
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 29 Апр 2011, 16:49
Привет Фри, не се плаши, мила, аз половината си бременност я изкарах по болниците, от първия до последния ден бях на лекарства и пак се получиха нещата, само ще си лежкаш повечко и да те глезят повечко Авана, и ти се пази, Мен почти никога не ме боли главата, защото е празна Никита, Сузи, привет ТНТ, кога ще пием бира, стопли се вече
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 29 Апр 2011, 19:02
Кажи кога..аз съм на линия Taзи вечер съм в Рока
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 30 Апр 2011, 01:39
Ееее, късно е вече... Кое е Рока , не ги знам вече кръчмите
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 30 Апр 2011, 02:30
Кафе-театъра ..сага си влизам
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 30 Апр 2011, 11:07
Добро утро! Как сте? Приготвям се ,за работа,днес децата пак ще са сами, ще ги мисля цял ден. Вчера сутринта ,излизаме с Ади ,за да ходим на яслите. Той си застава до стената пред външната врата , както прави всяка сутрин и се заковава на едно място , докато заключвам. Обаче ,се сетих че телефона ми е останал на телевизора и на бегом се връщам вътре ,като казвам на Владито да стои мирени да не мърда крачка дори. Връщам се ,и го намирам чак доло на входа ,до вратата.. Представете си ,за три секунди е слезнал по тия стръмни стълби , без да се държи за никъде ,че няма перила. Направо косата ми се изправи!!!! Ами ,ако се беше спънал или залитнал..,не ми се мисли просто!!!! После му се накарах едно хубаво за това,макар ,да бях виновна и аз в по-голямата част от случилото се.. Ужас!!! После ,ми тръгна деня кофти,отидох да си платя сметката за телефона, приготвила съм си аз 150 лв..и хоп...233 Тия от м-тел прекаляват направо ,такива сметки ни натряскаха, след уж онзи срив в системата им.. Платих 100 и сега трябва да се изръся още толкова , чуе и отгоре ,за да ми се уредят нещата. Оф,оплаках ви се Айде, лек ден!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 30 Апр 2011, 15:41
Добро да е Крис и аз съм на м-тел..наистина си правят каквото си искат. Знам случай в нашия град..човек плаща големи суми към М-тел..вади разпечатки..там вижда ,че има много разговори към Глобул..при положение,че има втори тел. на Глобул..и говори когато му се наложи от него..да не е луд да говори от мтелския...и така няколко месеца тлъсти сметки...един ден без да знаят М -тел..като си плаща сметката..отива при адвокат/или някво друго лице,ще те излъжа/..вади картата пред него ,заключват я в касата на кантората..описват часа и датата на заключване..след месец..отива и взема картата..вкарва я в тел...и отново голяма сметка..после отива в М-тел...да не ти обяснявам кво става..скандал..извинения от м-тел..дори те тайно са ходили при тоз адвокат да се молят да не се разчува случаят......
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 00:25
Много сте асоциални днес ...сигурно защото времето е социално
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 00:47
Наздраве
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 01:52
Наздраве Нямам сили... а утре ще е още по-натоварен ден... Да свършат почивните дни, та да си почина най-накрая
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 12:20
T.N.T написа:
Добро да е Крис и аз съм на м-тел..наистина си правят каквото си искат. Знам случай в нашия град..човек плаща големи суми към М-тел..вади разпечатки..там вижда ,че има много разговори към Глобул..при положение,че има втори тел. на Глобул..и говори когато му се наложи от него..да не е луд да говори от мтелския...и така няколко месеца тлъсти сметки...един ден без да знаят М -тел..като си плаща сметката..отива при адвокат/или някво друго лице,ще те излъжа/..вади картата пред него ,заключват я в касата на кантората..описват часа и датата на заключване..след месец..отива и взема картата..вкарва я в тел...и отново голяма сметка..после отива в М-тел...да не ти обяснявам кво става..скандал..извинения от м-тел..дори те тайно са ходили при тоз адвокат да се молят да не се разчува случаят......
Добро утро ,на всички!
ТНТ,честно да ти кажа ,направо не ми идва на ум , какво да направя. Съжалявам ,че подписах договора си с тях , за две години ! Остават ми още 8 месеца,чудя се ,дали да не си платя неустойката ,за оставащото време и да приключа с тия небивалици. Направо ,се подиграват с хората. При двеста безплатни минути и един номер,с който говоря абсолютно свободно..да платя 50 лв за един месец,че и за останалите три по още толкова.., че и отгоре даже..? И това ,при положение ,че преди съм плащала най-много25- 30 лв. Уф, не знам,ще видя какво ще измисля. Между другото ,ужасно много жалби са пуснати от хората ,заради това.., на мен не ми се занимава изобщо ,ама ще помисля по въпроса.
Как сте иначе ,спите още вероятно,само аз вместо да почивам , съм станала още преди час.. Съседката от горния етаж от седем часа сутринта е взела да чисти нещо по терасата и лумка ,като изоглава.. И така прави всеки почивен ден,накрая ще я питам ,какво толкова прави? Много ми е интересно,сякаш мести някакви железа или варели
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 13:01
Здравейте и от мен !
Крис, какво да ти кажа, всички хора са пропищели, но лошото е, че са пропищели от всички оператори и М-тел и Глопул и Виваком... Абе, ужас, нямаме алтернатива направо...
Относно Влади, напълно те рабирам. И аз понякога се учудвам как Теди изведнъж прави нещо, неочаквано за мен, защото по принцип действа по друг начин... Ама от децата всичко може да се очаква...
Бебс, много гора се чувстват като теб. Чакат да идат на работа, та да си починат
А аз пък съм много ядеосана... Вчера Теди и мъжа ми отидоха в Стара Загора на сватба. По обясними причини, аз пропуснах. Сватбата беше вечерна. .. Снощи им звъня към 11 часа, да видя какво става, те още на сватбата, а Теди заспал на едно канапе и си спи там в пушилката и течението ( предполагам ), а мъжа ми стои там, защото още не били пристигнали младоженците с чашите, за поздравления и съответно подаръци... На всичкото отгоре теди ял само хлаб и салата, защото сервирали в 10.30 ... Направо се вбесих... Викам му, тръгвайте си. Поздравете младоженците, дай им плика и тръгвайте... Не, те сега тръвали с чашите... В 12.30 ми се обади, че са се прибрали... Страшно се ядосах... Горкото ми детенце. Дано не се раболее сега... Та ги мисля. Само да се приберат по живо по здраво...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 17:34
Честит празник
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 19:44
Здрасти! Ами така е Фрина,мъжете не мислят,като нас жените.. На повечето ,не им идва на ума ,че е студено,че е топло.. или ,че е късно.. Ащо се отнася до мобилните сметки..,нямам думи направо. То и сметките за ток ,ни оставят безмълвни.. , ако има как и въздуха да плащаме и то в двоен размер , ще е още по-добре.. Вчера чух нещо ,което не съм знаела досега, че едно време имало ергенски данък Ако не си се оженил/омъжила до определена възраст или пък нямаш деца..плащаш ,че си ощетил страната.. верно ли е това,аз направо останах ,като гръмната?
ТНТ,какъв празник?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 21:07
Крис ...кой си набор 1 май ден на труда..още помня как марширувахме под знамената
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 21:20
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 01 Май 2011, 23:58
T.N.T написа:
Крис ...кой си набор 1 май ден на труда..още помня как марширувахме под знамената
Упс, дори не съм забелязала ,че сме 1-ви лелееее,голяма съм шматка.. Абе ТНТ,колко пъти ще ме питаш кой набор съм..? пък и нали знаеш ,че жена над 28 за такова нещо не се пита, още по -малко пък и от мъж..
Какво си правите? Аз си пуснах музичка и с Влади си денсим..двамката Каката е още вънка и се цепи от колектива..
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 00:18
Що жена да не се пита..аз си има теория..жена не си казва годините..ако през тях нищо не е направила с живота си..не виждам място за срам в годините Една жена е красива ..така както се чувства..има жени които на 50 г са като 20 годишни..има и такива които се раждат бабички
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 00:31
Ееееееее...тва е,браво на теб! Ами, мен въобще не ме е срам от годините ми, ама така е приказката Пък и не ми личат.. И срам ме е да си призная,обаче се чувствам почти на годините на дъщеря си..,само дето започвам тялом да се амортизирам.., Минеш ли 30 и започват разни части от него ,да се оплакват, че все ги боли нещо.. Айде ,чао ти сега ,че щерката напира да сяда. Лека и приятна вечер!!!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 01:29
Чао..чао...кои са тез части бре..където не могат да се редактират А и те не са токова важни ..ако си бил с човека ..цял живот ...когото........обичаш
Последната промяна е направена от T.N.T на Пон 02 Май 2011, 01:57; мнението е било променяно общо 1 път
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 01:31
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 02:28
Лека
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 14:47
Добро утро Честит имен ден на всички...празнуващи
..и на жена ми,де
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 20:35
Здрасти! Честито на жена ти ТНТ! Да е жива ,здрава и с много любов, да те дарява.. Аз пак не съм в час ,какво е днес?
Влади ми е с висока Т,викнаха ме от яслите , да си го прибера. Дали му нурофенче и сега е добре,но се вижда че му е лошичко. Чакам да мине половин час и отиваме при джипито,да го прегледа и да изпише лекарства.
Много мразя да излизам през работно време, чевствам се ,като кръшкачка ,която се скатава.. Уф,много съм проста,хем знам ,че не е вярно и пак... Този свят ,е за непукистите,на тези дето не им пука от нищо .. им е най-добре Айде ,ставам..ще оправям Владунко и ще ходим
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 02 Май 2011, 22:49
Благодаря..Крис Влади бързо да се оправя Няма никой...............отивам да тренирам
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 11:15
Добро утро! Благодаря ти ТНТ...за пожеланията ,към Влади! Тази нощ ,нямаше температура, но цяла нощ не съм спала от притеснение ,да не вдигне , а аз да не го усетя и да спя .. Вдига 39.9 от раз ..за секунди дето се вика, а после ужасно трудно му я свалям. Дано днес да няма проблеми и да е свеж ,че татко ще го гледа , а после пак Лилито. Много мразя да съм на работа ,а детето ми да е болно и друг ,да го гледа. Чувствам се лош родител,но не съм си шеф, да си отсъствам ,кагато искам. Оф,исках да си постоя сама малко ,но Влади стана.. Защо толкова ранко ,друг път по това време го вдигам за яслите и спи ,като пънче.. По сто пъти го будя ,а сега ..
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 12:27
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 12:34
Добро утро и от мен !
ТНТ, да е жива и здрава жена ти ! Да сте все така единни , да се обичате и да се множите ! Междувпрочем , как се казва тя? Какъв имен ден се презнуваше вчера ?
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 12:36
Крис, мила ужасно е да ти е болно детенцето... И Теди така вдига изведнъж температура. Стискам палци бързо да се оправи !!! Какво каза лекарката на прегледа вчера ? ПОздрави и целувки !!!
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 12:49
Фрина,изписа антибиотик,каза ,че гърлото му е много червено . Капки коаргол и ксилометазолин ,също така и капки за ушетата. Ами ,това е,ще си ги пием и ще чакаме да оздравеем.. Ти как си Фрина,добре ли се чувстваш?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 13:10
Фрина написа:
Добро утро и от мен !
ТНТ, да е жива и здрава жена ти ! Да сте все така единни , да се обичате и да се множите ! Междувпрочем , как се казва тя? Какъв имен ден се презнуваше вчера ?
Боряна Касабова
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 13:13
ТНТ, наистина ли ? Ама, вярно, че ти беше Касабов
Пфууу, не ми се говори вече, Крис ... Вчера бях по Шейновото цял преди обед. Щех да припадна накрая... Хубавото е, че видях бебчето на 4Д. Всичко му е наред, Ура ! Отговаряло на 12-та, вместо на 11-та седмица. Доктора вика, забременяла си на 7-я, вместо на 14-я ден... Па знам ли ... После дадох кръв за биохимичен скрининг. Ще чакам резултата след 10-на дни. Но лекаря мери на ехлграфа гънката на шийката (показател показващ риска за синдром от Даун). Каза, че е идеална !... Казах му, че все още имам кървене. Той реши да ме погледне и видя полип на шийката. МНого се ядоса, че са ме държали 4дни в болница и са ме лекували неадекватно , след като е трябвало да се махне полипа... ОФФФФФФФФФ... Та, междудругото ми махна полипа , обгори мястото и така... После си взех болничкния и лакатушейки се прибвах ...
Та такива работи... Дай Боже всичко да е наред оттук нататък...
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 14:49
Браво Фрина,радвам се ,че поне накрая ,са те лекували адекватно.. то нашете лекари са едни.. Дано нямаш проблеми, повече! Не си спомням кой ми го каза,май колежката ми, че една лекарка от старата генерация й споделила "Сега все още има кой да ни лекува , но за децата ни дали ще има ,не съм сигурна.." Представи си ,щам лекар го е казал това.., за какво всъщност става въпрос.
Оф,аз след един час ще отивам на работа,така не ми се ходи , като знам ,че оставям болно дете вкъщи.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 03 Май 2011, 23:02
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 04 Май 2011, 17:30
Привет !
Как сте?
Крис, Влади пооправи ли се? ТНТ, трнираш ли ! Никита, къде се изгуби? Авана, как си? Пиши по-често, да те знаем
Поздрави ! Аз си почивам...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 04 Май 2011, 18:06
Фрииии..че как....всеки ден
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 04 Май 2011, 20:58
Привет ,сладури! Фрина,Влади е добре,хванали сме болестта в началото и с антибиотика се справяме чудесно. Няма Т,само малко сополки, но той по принцип винаги си е с течащ нос, откакто ходи на яслите. Никита ,наистина се загуби... Предава фронта и тя май.. дано е добре! Авана ,как си мила?
Аз се наработих,връщам се и очаквам Влади да ми скочи на торбата.. , нали още от вратата гледа ,какво му нося.. Той обаче спи ,каката го приспала към три часа , вместо в един-два . Нека си поспинка,та и аз да имам минутка почивка, след работния ден.
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 02:26
Да оздравяват болните , и аз съм в отбора на майките с болно дете, и хич не съм в настроение. Моят син изкарва тежко ваксинацията с Пентаксим, то дори не е Пентаксим, а май онова предишното, което не било добро. Понякога се чудя с тези ваксини наистина ли им помагаме или... ? Лека нощ ви желая
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 11:22
Добро утрооо! Бебс,много гадно така,оправяйте се ...! Тия ваксини , аз също не ги обичам и аз като теб се чудя , дали помагат или вредят?!? Луда работа,като трябва да го бодат и направо не ми се ходи..
Иначе, как сте? Тази нощ спах много неспокойно,зъб ме боля, каня се от две седмици да го оправя и все нямам време. Тъпча се с едни аулини и нимизили, вече се отрових с тях. Пък и престана да ми минава болката от прахчетата, вероятно е станало още по-сериозно и искам- не искам ,ще трябва да отивам на зъбар. Тази седмица ни съвпадат смяните със зъболекарката , но другата ,няма отърване...и слава Богу, че все си намирам оправдяние,да не ходя. Пък и те ,с тия безбожно високи цени на услугите им.., кой знае ,какво толкова правят.. Касата поема 15 лв.,обаче 40 си ги плащаш ей така..., все едно даваш 2 лв.. Днеска мислех да поспя,малката пак ме събуди рано.., какво прави това момиче,хич не може да пази тишина сутрин. Имам чувството ,че нарочно трополи.
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 12:40
Ееееееее,чакай ..чакай...нямам сили вече.. два часа ви чакам... Ами,лек ден ви пожелавам,че ставам да си оправям къщата.
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 12:52
Привет ! Бебс, това е много гадно. Уж Пентаксима вече се поема от касата, а от както уж е така, все липсва а и вече не можеш да си го купиш свободно, защото не внасят хората вече за свободна косумация... нали уж се поема от Здравната каса... А другото лекарство, знам, че се понася по-трудно... Ох, скоро да се оправя дететнцето ти
Крис, радвам се, че навреме е изписала лекарката антибиотика, та бързо сте овладяли положението... Това със зъболекарите е кошмар, напълно те разбирам...
Аз също не спах много снощи, все едни тревожни мисли... абе глупости и мухи само в главата ми...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 12:56
Kris, Не се сърди. Аз сутрин бързам да вляза, но всъщност още нямам време да пиша ... Та за това... Аз пък вече съм на линия, ще наглеждам отвреме на време... да видим, ще се появи ли някой цял ден...
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 13:55
Оооооо Фриии ,здрасти! Не се сърдя,просто си говоря.. Защо не си спала спокойно, какви са тези тревожни мисли , които занимават бременната ти главица? Яяяяяяя стига ,много те моля,мисли само позитивно.., забранявам ти ,да се тревожиш ,за каквото и да е било!!! Аз пък ,още не мога да започна да оправям..Владо спи. Ще взема да го вдигна вече,направо се оля .. Мисля ,да пусна звука на телевизора , да видя дали ще се събуди,да не го будя аз,че ще стане кисел..
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 14:26
Миличкото, сигурно е изтощено ... Ти втора смяна ли си?
Крис, какво да ти кажа, аз и без друго съм си тревожна по натура... Да мисля позитивно в момента ми е направо меко казано трудно... Ами какво искаш... Аз сега съм в заслужена почивка. Пазя се, не шетам... седя, демек. Пускам телевизора : 1*-ви филм : Спешно отделение; следва Частна практика. След това за разнообразие - Шепот от отвъдното, продължаваме с Д-р Хаус, да не пропуснем и Анатомията на Грей... Превключвайки каналите , попадам на сериаът Кости и нещщо като Математичски престъпления или нещо такова ... имам ли избор, ми кажи
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 05 Май 2011, 14:46