AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 12 Окт 2011, 23:51 | |
| Е....такова чудо...не е било от години..10 часа маратон на компа..с една игра ....добре ' че дойде време за тренировка | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 14 Окт 2011, 11:08 | |
| Добро утро! Крис,ТНТ,много ви благодаря! Крис,и пуберските изпълнения ще минат,ама до тогава...дупе да ти е яко! ТНТ,ти какво си направил,бе човек?10 часа...? Пожелавам ви хубав ден на всички! Аз почвам да мятям по задачи,че пак много днес! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 14 Окт 2011, 14:38 | |
| Добро утро! ТНТ,браво на теб,страхотно си се забавлявал..
Аз, снощи прекарах ноща, по ужасен начин. цяла нощ кръстосвах между леглото и банята.. Имах кошмарно главоболие , което не се повлия от нито едно от болкоуспокояващите , които изпих. Кошмар! Сутринта си взех от аптеката Нимезил,та ме успокои и добре ,че ми помина ,инак не ми беше ясно , как ще отида на работа... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 16 Окт 2011, 13:41 | |
| Добро утро!Днес голям сън... Време е за кафе сега. Пожелавам и хубав и спокоен ден! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 16 Окт 2011, 14:46 | |
| Добро утрооооо! И ние спахме до 10 часа. даже ,ако Лилия не беше заключила външната врата твърде шумно, вероятно щяхме да спинкаме с Адито и до 11 Как сте ? Снощи Влади нещо се оплака от ухо,каза ,че го боли главата , а пък си показваше вратлето. реших ,че е ухото и сложих капки. Дадох и нурофенче ,та заспинка и спа спокойно през ноща. дано не го заболи пак,че вече ми писна с тия болежки. То тия болести една след друга идват, нямаме вече спокойствие поне един месец , без нещо да ни има. Иначе сме добре,аз си работя, стана студено и моите болки в ръцете се върнаха. Как ще издържа и тази зима, не ми е ясно. ФРИНА,как си мила? напиши някой ред ,да сме спокойни ,че всичко е ОК!!!! Целувки!!! | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 18 Окт 2011, 13:46 | |
| Привет ! Да се разпиша, че съм добре, че да не ме мислите ! Но не ми се пише ... Пък няма и какво де Теди в петък и понеделник го оставихме в къщи, че имаше хрема. Днес пак го пратихме, че много се натоварвам по цял ден с него и вечер само контракции, а е раничко още. Трябва да държа ... А нервите как ме гонят, не е истина просто... Но го отдавам на хормоните. Дано, че иначе няма да ме издържат . Решили сме нищо да не купуваме до раждането, а това ме дразни много допълнително ( като несвършена работа)... Динко ще доведе майка ми в събота, живот и здраве . Тя ще донесе дрешки от Теди, та ще видя какво има, какво ще трябва да се купува... Вълнения . Хубави! Дай Боже всичко да е наред само ... Хайде, поздрави и целувки от нас ! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 19 Окт 2011, 23:01 | |
| Фри ,радвам се ,че писа. вече съм спокойна! Още колко ти остава до термина, извини ме ,че питам ,може и да си споменала , но аз много забравям?!? И ние нищо не взехме до началото на 9 месец, после вече не издържах и купихме всичко необходимо. Само количката оставихме ,за след раждането и много съжалявам , защото след това бързай ,бързай и не можах като хората да си разгледам.
При мен нищо ново и ние сме в очакване да двете бебчета на шефовете ни, още месец и ще се появят живот и здраве. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 22 Окт 2011, 22:08 | |
| Здравейте! Не съм се вясвала от няколко дни,но имах много лоши неща на главата си и не ми беше изобщо до нищо. Не искам да ви натоварвам с моите проблеми,но ще споделя с вас,защото си ви чувствам много близки. Изгубих един от скъпите за мен хора в моя живот - баща си. Знаех,че е болен,че има много гадни болежки,но все пак се надявах, че по някакъв начин ще съумее да се възтанови поне малко,но уви. Колкото и да си подготвен за такива неща,пак не може да си на 100% готов. Все още не мога да повярвам,че се случи,но си е факт. Но такъв е живота - едни си отиват,други идват. Като споделям с вас ми олеква някакси. Обичам ви всички и ми липсвате! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 22 Окт 2011, 23:58 | |
| О,НИКИТА! Моите съболезнования !!!! Миличка,горе главата,вярвай ,че е на по-добро място!!!! Какво повече да ти кажа,с какви думи да те утеша? Няма утеха ,зная това,само времето ще притъпи болката от загубата, но никога няма да я заличи напълно. Бъди силна! Целувам те!!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 25 Окт 2011, 23:58 | |
| Благодаря ти, Крис! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 26 Окт 2011, 12:23 | |
| Привет ! О, мила Даре това ли било ?!! Аз се надявах да са някакви неприятности, свързани с работа или нещо друго, но да е неприятност, колкото и да е голяма... а не загуба ... Много съжалявам ! Това са най-трудните моменти в живота на човек и да, колкото и да мислим, че сме подготвени... е тежко... Силно те прегръщам, мила !!! Мислела съм си, от толкова години човек е на този свят. Смърта е нещо толкова естествено в него, а не сме се научили да я приемаме... без това да остави голяма рана и да боли... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 26 Окт 2011, 13:31 | |
| Добро утро! Как сте? Аз заведох мъника на градинката ,хапнах и си пийнах кафенцето, след мъничко започвам да оправям къщата.. Днес обаче няма да готвя,довечера ще опържа едни филийки , че има останал много от стария хляб. Утре ,ще го мисля ,какви ще ги творя, може една супа пак да направя, то сега ,в студените зимни дни върви топличка супичка. Исах да се боядисам ,но нещо ме мързи,пък и трябва преди това да се подстрижа , а нещо и за това ме понамързява... Абе общо взето ,направо не ми се говори.. Вчера ходихме да подстригваме Влади, доста късичко го направиха,трудно го възприемам , но се надявам да свикна. Само една фризьорка ,ме разбра от първия път , как искам да го подстригва и за жалост вече не е в този салон до нас. Явно е имала някакви пререкания със шефката си и е напуснала. Сега ,кой ще го подсригва така хубавко... Както и да е,ЛЕК ДЕН ви пожелавам, пълен с милион страхотни преживявания!!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 26 Окт 2011, 20:10 | |
| Много ти благодаря, Фри! Знам,че всичко ще мине - аз съм корав човек, но няма как да не се разтроиш. Пък и притесненията ми бяха много повече за майка, че тя женицата е с два инсулта... Но и тя е добре,така че вече се поуспокоих. Ти как си,мила?Колко още ти остава? Майка ти дойде ли вече?А Теди как е? Крис,ти днес да не би да почиваш? Децата как са?Надявам се да сте здрави всички! Малеее,засипах ви с въпроси!!! Аз отивам сега да взема малкия от градина и да свършим малко работа докато е още светло не е станало студено. Пожелавам ви лека и хубава вечер! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 27 Окт 2011, 02:04 | |
| Добра вечер! Никита,не ,не съм почивала , бях втора смяна ,преди час се прибрах. Ходих след работа да взимам малкия от татко, че го гледаха ,нали каката е втора смяна на училище. Днес бях с другата колежка в една смяна , вечерта прибирахме стаката и оправяхме магазина двете, та ми беше много приятно ,не съм бързала , не съм се притеснявала.. Бавничко и спокойно,кеф! Утре съм първа смяна,мисля още от сега какво да приготвя за вечеря, вече ми омръзна ..всеки ден готвене ,не че готвя всеки ден , но то и през два дни да готвя ,пак ми е досадно,като се има предвид, колко много я обичам тази процедура.. Упс,какво изречение стана километрично , дали не трябваше да го префасонирам в две по-кратички..? Оф,ще си лягам,започна едно предаване ,дето си го харесвам, отивам да се опъна и да му се наслаждавам. Лека нощ! пп.Фрина ,колко остана, кога ще ни зарадваш? | |
| | | AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 29 Окт 2011, 14:54 | |
| Дари, моите съболезнования за баща ти! Лека му пръст! Наистина това е най-тежкото и страшно нещо на този свят - да загубиш близък човек! Фрина как си? Не си се появявала от няколко дни - да няма вече втора радост вкъщи? Аз съм се хванала с едни нови начинания и съм нон-стоп пред компютъра. Чета ви редовно и в момента в който реша, че ще пиша виждам, че само проблеми са ми в главата и се отказвам Иначе от 1 седмица Дари съм я приместила в нова градина и за сега да чукна на дърво ходим на градина, което си е жив напредък. Малко с викове и писъци сутрин, но като влезе се успокоява веднага. Водих я дори на психиатър, защото не знам какво да правя с това моето дете и с тази нейна свръхпривързаност към мен. Не съм доволна от докторката, защото това, което ми каза си го знаех и аз, а на мен не ми харесва..... просто трябва дори и на сила да накарам детето да се отдели от мен, а аз на сила не искам да я карам да прави каквото и да било. До сега винаги съм била на принцпи, че детето колкото и да е малко има право на мнение. От както се е родила е имала прово на мнение и мога да кажа, че изобщо не е разлигавена за разлика от много други деца.... А иначе аз въпреки, че още не съм готова с всичко ще ви кажа, че правя с един мой познат он-лайн магазин. Ще видим дали ще тръгне и дали ще има смисъл цялото това време, което загубих, за да го правя. Освен като магазин сайта ще работи и като посредник при он-лайн пазаруване. Ако решите да купувате нещо от английски сайтове можете да се свържите с мен и да помогна при покупките. В момента от www.sportsdirect.com/ подготвям поръчка за вторник. Наистина е ужасно много като работа, но само със счетоводството не става при положение, че повечето ми фирми фалираха. Крис как е твоята Тийн? А Влади? ТНТ най-сериозния мъж! Добре, че си ти да разведряваш обстановката от време на време. Целувки на всички | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 29 Окт 2011, 23:01 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 01 Ное 2011, 14:12 | |
| Добро утро! Има ли ,на кого да го пожелая?
ТНТ,къде си? Никита....как си мила? Фринаааааа,ритка ли бебчето? Споменах ли,че моята шефка роди ,преди няколко дни ?! Две момиченца,толкова мили спомени нахлуха в мен с това раждане.. толкова приятни моменти си припомних... Незабравимо е! Лавандулке,видях ,че си си влизала в галерията, ама тук не си се отбила..Защо?
Авана,кажи нещо..,по-точно напиши нещо ... | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 01 Ное 2011, 19:45 | |
| Привет ! На линия съм още - 2 в едно . ( надявам се поне още седмица ) Тези дни не съм отваряла компютъра, че Теди си е в къщи. Авана, добра е инициативата. Стискам палци да имате успех с начинанието !!! Да ни уведомиш после, да знаем от кой онк-лайн магазин да пазаруваме . Не знам какво да ти кажа за прекалената привързаност на Дари. Аз също мисля, че не бива да се насилва. Може би трябва да почувства сигурност не само когато е с теб . .. Навестявай ни и пиши по-често , независимо дали имаш проблеми или не... Виж, всички имаме и все си се оплакваме ... Това за сега. Поздрави и целувки на всикчи, че Теди не ми дава да пиша повече . | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 02 Ное 2011, 11:29 | |
| Добро утрооо! Фри ,стискай малчо още в коремчето, да си изкарате докрай бременността и тогава го пускай, бебчо навънка.. Да ,Авана оплаквай ни се, виж аз съм първа пушка ,в оплакването .. То ,проблемите никога не свършват, ако взема да се спирам да пиша,защото ги има ... изобщо няма да имам желание да влизам по форуми.. Така ,че споделяш или не ,поне пиши,да знаем , че си с нас.. Днес ,съм първа смяна,сега се оправям и заминавам.. тая моята щерка ..вънка студ,тя още с коженото късичкото якенце ми се облича.. Май ,ще чакаме да падне сняг ,та да се облече , както трябва за зимно време.. Верно ,че през деня не е токъв студ,но сутрин в седем часа си е направо бррррр Какво да ги правиш,деца... Лек ден! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 03 Ное 2011, 01:06 | |
| Здравейте,милички! Ани,много ти благодаря! Радвам се да видя,че си писала. Не се притеснявай от привързаността на Дари, тя все пак не се е откъсвала и за миг от теб. И не я насилвай,малко по-малко всичко ще си дойде на мястото. Пожелавам ти успех с новото начинание. Да имате много клиенти и много продажби! Крис,добре съм,миличка. Но тези дни имам много работа и не ми остава никакво време, дори и в къщи нищо не съм погледнала,добре че е моя. Сега малко ще се поуталожят нещата и се надявам да имам повече време. Фри,още малко остана.Стискай поне още една седмица. Сега ще ти е най-тежкото,ама ти си герой! ТНТ,къде си бе човек? Липсваш ни. И всички ни липсвате.Пишете поне от време на време. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 03 Ное 2011, 14:07 | |
| Добро утроооо! Да ТНТ,направо прекали вече .., заряза ли ни? Изоставени ли сме? Къде си,жена ти ли не ти дава да пишеш? Не се скатавай ей!!!!Ще се бием!!! Никита,така е мила, ежедневните задачи направо ни разказват играта.. но затова сме създадени жени, за да се справяме с всичко! Такава ни е орисията... само да сме здрави,за да имаме сили ,това е важното.., другото тъй или иначе ,трябва да се свърши. Мен ,така ме е хванал един мързел, че вече дълго време не ме е пускал..и дали изобщо ще ме пусне..!? да има как да си почивам и да гледам телевизора, а ако имам възможност и да си подремна следобед , ще е направо върхът. Обаче ,нямам този луд късмет..все работа ..работа... Така ми се иска ей сега ,да пусна щорите, да се завия с родопското одеалце и да си спя..спя.., чак докато стане време да взимам Адито от градона. Ама не,трябва да мия съдовете,да пускам прахосмукачката и да се къпя. После пак на работа,чак до тъмно. Ами ,айде лек ви ден!пп. Лавандулкеееееееееееееее,пак не пишеш тук,да ти се порадваме.. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 07 Ное 2011, 23:47 | |
| Добра вечер! Крис упорито държи фронта! Добре че си ти да пишеш! Аз рядко успявам да седна на компа - нямам много време за нищо . Бързаме да зазимим къщата докато е още хубаво времето, в почивните дни пък сме при майка да и помогнем и на нея сега... Толкова много неща ни се струпаха изведнъж,че се чудим от къде да започнем и свършим... На всичко отгоре и Ники е болен - почна да накашля от вчера и днес го заведох да му сложат за всеки случай едни слушалки и се оказа че имаме хрипчета... И сега АБ... Ама дано се оправи по-бързо детето и добре че има кой да го гледа, че иначе незнам как ние щяхме да се оправяме. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 01:55 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 02:34 | |
| Оооо ТНТ,ти се появи! Я пиши как си?Какво правиш? Всичко наред ли е при вас? Ние тук само си се оплакваме,като няма кой да ни ръчка... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 02:41 | |
| Аз не се оплаквам..супер съм ..и семейството също.....може би съм такъв човек..никога не се оплаквам...дори и да ми е кофти | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 11:51 | |
| Браво,обичам такива хора.. жалко ,че не съм от тях..
Добро утро!
Никита ,ами какво да правя , списвам по някой пост.... Кофти ,че сте болни. Бързо да оздравявате!!!! И Владимир вчера ,нещо не беше наред. На градината не е закусил ,не е обядвал.. само таратора си изял . Стоял на едно столче и цяла сутрин ,плакал за мама. Това ,е необичайно за него ,по принцип , нямаме проблеми в градината. Играе си ,не се притеснява от това ,че мен ме няма до него. Госпожата ми звъня ,да ме пита, дали не се е оплаквал предишната вечер от нещо. Нямахме оплаквания...не ми е ясно ,защо се е държал така. Защо ,е отказал храна. той обичайно си изяжда всичко там. Снощи нямаше Т ,но беше кисел вечерта , искаше да го гушкам. Не ми даде да гледам телевизия , искаше да се гушкаме и да заспим заедно. Днес ,ще го пращам на градината,дано всичко си е наред!!!! Лек ден!
| |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 21:33 | |
| Здравейте! Аз сега се прибрах от работа...от първа смяна... Крис,и аз се надявам да му мине бързо, поне си пиел лекарствата,че вчера нещеше и за малко да изяде шамарите. Дано с Влади всичко е наред,че това май ми намирисва на гадни грипни симптоми. ТНТ,то нали знаеш,че оплакването и мрънкането вървят ръка за ръка с нас. Добре че не сме те зарзили. Радвам се,че всички в къщи сте добре. Фри,надявам се всичко да е наред при теб. Чакаме вече радостна новина. Мисля малко да почина сега,ама ще наглеждам. Липсва ми времето,когато си лафихме тук и пиехме по нещо. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 23:03 | |
| До 24 часа всички да са влезли..защото аз ще се ядосам..и става лошо | |
| | | Никита Модератор
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 08 Ное 2011, 23:28 | |
| Амнистия за теб..но само засега | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 09 Ное 2011, 10:34 | |
| Добро утро! Благодаря ТНТ за амнистията! А снощи как съм заспала на дивана, че като ме събуди моя в 12.30 да се местя и като ми се подпряха очите - няма заспиване. А сега ми се спи и то ужасно,ама трябва да се работи. Приятен и хубав ден на всички! | |
| | | Любов Модератор
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 09 Ное 2011, 19:30 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 09 Ное 2011, 23:41 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 09 Ное 2011, 23:45 | |
| Здравейте! Аз днес немога да се прибера от ходене по задачи. След работа тръгнах да оправям сметки,после да си прибера детето, че баба му утре е на доктор в Пловдив и няма как да е при нея. Преди час се прибрахме и сега яде детенцето и гледа "Ян Бибиян" После ще се борим с пиенето на АБ и сиропите. Крис,добре че не е грип,просто може да не му е било комфортно на детето. ТНТ,НАЗДРАВЕЕЕЕЕ! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 11 Ное 2011, 00:22 | |
| Привеет! Как сте? ТНТ,как е,тренираш ли ,все така усърдно? Аз ,да ти кажа взех да пълнея..,бавно ,но славно. Няма да казавм по какво най първо ми пролича.. Много съм доволна.. Ядене му е майката и то редовно. Дано успея за два -три месеца ,да се добера до така желаните 65 килца. Никита,как си миличка??Фринаааааа,къде си бре жена? Как си? Аз след малко заминавам , да си гледам сериалчето.. и после легом. Лека вечер ! | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 12 Ное 2011, 02:57 | |
| Тренирам Ти искаш да качваш ли ? Наздраве | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 12 Ное 2011, 10:21 | |
| Добро утро! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 12 Ное 2011, 23:38 | |
| - T.N.T написа:
- Тренирам
Ти искаш да качваш ли ? Наздраве Еeeeeeeeeeeee,ти пък ме уби... Аз ,даже те бях питала за нещо ,дето се качва от него.., забрави ли?беше ,говорил за нещо 60..80 лв..., как пък не,вместо да ги дам за ядене, Ама и без добавки и тинтириминтири...се справих. Ям си и си качвам ,бавно ,но славно. Доволна съм...,ще продължавам ! НАЗДРАВЕ!!!! Тъкмо си допих конячето и количката, хапнах обилно и ще видя , какво ще гледаме с малчо по телевизията. Какво става със ФРИНА? Някой има ли идея? | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 14 Ное 2011, 10:04 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 14 Ное 2011, 19:08 | |
| Здравейте! Тъкмо се прибрах от работа и ви чета. Фри очакваше към средата на месеца да се появи бебчо , но повече нищо незнам. Дано всичко наистина е наред! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 15 Ное 2011, 00:09 | |
| Сега сме средата на месеца... Фрина ,очакваме радостната вест!!! Да споделим с вас ,това щастие!!!
ТНТ,такива филми аз не гледам , но децата ще се порадват на котенцето.. Иииииии,много те моля,да не си говорим сега за години.., забавен метаболизъм и подобни неприятни теми...
Никита,чети мила и пиши ,че инак сме загазили..
И аз сега ще попогледна малко из форумите и отивам да лягам. Сложих една баница да опека, че малките ми я искат още от преди два дни.. С този мой мързел ,до никъде няма да стигна.., мързел относно готвенето де... , да не ме помислите ,че съм си мързелана по принцип. Утре ,ще сваря и един фасул със свинска мръвчица, ммммм много вкусно става. Ще купя навръщане от работа пукани ,люти чушлета и ще се навечерям с кеф и половина. Вече се чудя ,какво да готвя ,то и без това рядко ми се случва, представям си ,ако готвех всеки ден.. За други ден съм го измислила ,гювечета ще правя..,ами после...? Днеска ,Влади пак се е ударил в устата , паднал и така кофти се е прехапал,устничката му беше цялата подута. Сега поспадна доста ,до утре сутрин няма да си личи нищо. само дето още ще го боли ,вероятно... Все му върви да се удря в устата..,вече за кой ли път... добре е поне ,че зъбите пак не са пострадали.. Не ми се мисли.. Ами ,лека ви нощ!
| |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 15 Ное 2011, 19:51 | |
| Привет ! Влизам с радостната вест . На 9-ти с планово секцио се роди и Даниел - 3250 г и 49 см . Всичко мина нормално. В неделя ни изписаха . За малко до се изложа и да не ни изпишат, защото не можех да се изходя до последно . Срамота, а без изхождане, не пускали ... Но аз положих цялата си воля ( и разхлябителни и хванах последния влак в събота посред нощ , та на сутрината за везитация в неделя бях "пушка' )... Всичко е наред. Дани е прекрасно бебче. Кърмя го и се възстановявам. ПОчти няма време за нищо друго... Поздрави и целувки !!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 15 Ное 2011, 20:58 | |
| Еййй, ФРИ ,ЧУДЕСНА НОВИНА! Да ви е живо и здраво бебчето,много да ви радва и да се гордеете с него! Важното е,че всичко е минало добре и вече сте в къщи. Как е бати Теди?А таткото? Пиши когато имаш възможност да знаем как сте! Букет за мама И за Дани | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 15 Ное 2011, 22:02 | |
| Фриииии... Чудесна новина...радвам се ,че всичко е минало добре. Да сте живи и здрави..и много да ви радва | |
| | | Любов Модератор
| | | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 16 Ное 2011, 22:50 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 21 Ное 2011, 11:32 | |
| Добро утро! Много е тихо тук.... Как сте?
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
| | | | ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |