AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 11 Авг 2011, 20:22 | |
| Ейййй,къде сте бе хорааа Крис,Фри,Ани,къде се загубихте? Липсвате мииии! ТНТ и Бебс поддържат обаче спама... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 11 Авг 2011, 22:42 | |
| Май само аз | |
| | | Никита Модератор
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 12 Авг 2011, 01:13 | |
| ................и аз | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 12 Авг 2011, 20:17 | |
| Привет ! Аз съм тук, но не пиша. Няма какво. Бях се поизнервила от оношението, което ни заобикаля като излзем от къщи ( понеже ми се наложи пак да вляза в болница...) Нямам думи от отношение или по-тончо липса на такова... и на безхаберие и нежелание.... и така. Сега съм вкъщи. Гледаме да държа фронта. Стискайте палци, че има още поне 3 месеца... За съжаление, пак ще пия антибиотик, че имам бактерии в урината... И така, милички, какво да пиша . Сега, живот и здраве, май най-накрая ще правим освежителен ремонт в къщи, че всичко е капнало. Ще идва свекар ми, аз ще се изнасям в сестра ми така. Да не мине котка път. ТНТ, върнахте ли се от Варна? Доволен ли си? Ама сигурно малката е по-доволна . Никита, вие как сте, миличка? Юнака слуша ли? Ти кога ще излизаш в отпуск? Бебс, ти още ли "си почиваш"? Кога ще се връщат дечурлягите? Крис, Авана, къде се изгубихте ??? Особено за Крис съм озадачена... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 12 Авг 2011, 22:43 | |
| Разбира се че Теодора е по-доволна ....аз не обичам да се пека не излизам от водата ....сложих няколко нови филма.....иначе са много | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 14 Авг 2011, 01:51 | |
| Фрина, съжалявам да прочета това, че са се отнесли зле с теб Не разбирам как е възможно!!! Давам си сметка каква късметлийка съм била да получавам досега винаги добро отношение, но ме боли сърцето като чуя как много хора покрай мен нямат този късмет. Все по-често има случаи на незаинтересованост, на лошо, враждебно отношение. Надявам се скоро да се оправят бактериите и да си изкараш следващите месеци спокойно и в заслужена почивка. Моето дете се върна от морето отдавна, даже вече забравих, че са ходили Най-накрая се вижда краят на сагата, в която живеем от две години - започнахме един строеж без никакви пари. Пространството на втория етаж, където живеем, беше колкото една по-голяма гарсониера. Хванахме се да строим нова кухня с трапезария и всекидневна, а досегашната кухня да стане втора детска стая... Амбициозна работа, там заминаваше буквално всяка стотинка, което не отива за храна. И вчера се пренесохме в новата кухня, днес сготвих там, има още дребни неща за довършване, но не ме дразнят, като знам колко я изстрадахме тази постройка. Няколко дни почивка и после разбиваме бившата кухня и всичко пак започва отначало Крайният срок за всичко е 15 септември... Никита, как си? ТНТ, какви филми? | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 14 Авг 2011, 18:05 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 15 Авг 2011, 15:57 | |
| Честит празник,Фри!
Оххх,искам да ви кажа ,че съм преуморена от тази скапана работа. Искам почивка,ама не виждам кога ще бъде това. С тези отпуски е някакъв кошмар сега при нас и уж се очакваше да има по-малко хора в магазините,а то обратно. Сега отивам пак на бачкане. Хубав ден на всички!!! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 15 Авг 2011, 17:58 | |
| Бебс, честита ти нова кухня ! Представям си, сигурно е трудно, но поне си струва. Хайде, скотро да се похвалиш с ново разширениие !!! Никита, напълно те разбирам , мила ! Мъжът ми , гледам и той е все по-уморен. .. надявам се скоро да можеш да си починеш !!! ПОздрави ! | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 16 Авг 2011, 02:05 | |
| Аааааааа..Фриииииииии..честит имен ден...ако не греша Много здраве ,щастие и любов | |
| | | Фрина Модератор
| | | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 17 Авг 2011, 12:02 | |
| Фрина, на патерици честит имен ден! Никита, пожелавам ти да ти накарат да излезеш в дъъълга платена отпуска и да си починеш! ТНТ, мерси за линка | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 17 Авг 2011, 22:17 | |
| Благодаря ти,Бебс! Ама за съжаление не се очаква скоро такова нещо... Добре поне,че малкия е на "бабин дом" и имам що годе малко време за някои неща А той пак почнал да кашли и днес си взеха отново сиропите. Вече незнам с тази кашлица.Писна ми!!!! | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 18 Авг 2011, 12:41 | |
| Дано бързо оздравее, мила! Искам и аз бабин дом | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 19 Авг 2011, 09:53 | |
| Добро утроооо! Ставам рано днес,не ми се спи. Тези дни не ме свърта ,сън не ме лови.. Мъжо ,ще си идва във понеделник-вторник и сме в очакване на събитието. Владимир е днес последен ден на ясли и го отписват,на 12 септември тръгва на градина. Жална ми е майка ,започваме всичко отначало.. нова обстановка,нови учителки и деца.. Не ми се мисли ,ще свикне ли бързо или какъвто ми е чувствителен , ще се мъчи няколко месеца ,да се впише. Лилито ,тя също в нов клас ,ново училище ,нови учители... милите ми деца.. ...а майка им .., за нея още повече ми е жал.. Такаааа,лек ден ви желая сладури и много приятни мигове!!!! ТНТ ,нещо ти е мътен аватара...
ФРИииииии,честит имен ден мила, със закъснение , но надявам се приемаш поздравленията! | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 19 Авг 2011, 16:19 | |
| Мътен....като няма кой да оправи настройките на телефона | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 19 Авг 2011, 19:05 | |
| Ооо, Криссс,радвам се,че се появи ! Дано да няма такива инциденти повече! И че ще си имаш мъжле вече си е супер! А децата ще свикнат...може да е малко зор,но ще се оправят. А Влади кой ще го гледа до 12 септември? Наистина ще ти е много трудно. Ние в събота ще кръщаваме на кумците детенцето. От работа не ми е останало време да излизам да пазарувам, ама след малко тръгвам,че мен чака. И после трябва да отидем да си вземем и нашето дете... Абе,задачки колкото щеш. И аз ви пожелавам всичко най! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 20 Авг 2011, 00:26 | |
| ТНТ,ами оправи си ги де..мързел..с мързел такъв..
Никита,няма да е трудно миличка,аз съм в отпуск от понеделник, чак до 5 септември,после остава една седмица , все ще я избутаме..няма проблем. Къде Лилия ,къде сестра ми..къде татко.. Фрина ,къде си мила,как си ,в кой месец стана? Бебчо ритка ли или повечко си кротува? | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 20 Авг 2011, 16:06 | |
| Бубс..хайде да те водя на басейн за 2 часа..тръгвам към 15 ч Жените ги закарах в 10 ч..аз сега тренирах..ще ида към 15 ч да ги взема и се връщаме към 17-18 ч | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 21 Авг 2011, 13:57 | |
| Здравейте и от мен! Крис,ако знаеш само как ти завиждам за отпуската! При мен не може да се получи да почивам толкова време за съжаление. Оххх,май в последно време само се оплаквам...ама съм много уморена... Днес имам пак толкова много задачки,че вече направо ми писва. Само с един почивен ден,да се чудиш от къде да я започнеш и кое по-напред да свършиш. Иначе и вчера почивах,ама нали кръщавахме и то целия ден беше в движение.Всичко мина супер. Приятен ден и от мен! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 21 Авг 2011, 14:36 | |
| Да ,знам какво ти е и аз доскоро само се оплаквах.. то ,наистина за нищо не ти стига един почивен ден.. много кофти така. И аз днес правя голяма чистене,банята,прозорците..., добре ,че Лилия ми помогна ,та сега по-бързо ще свърша и няма да се преуморя толкова. Пусто ,много е пъргава ,ама и много мързелива. За половин час пусна прахосмукачката ,изми пода и прозорците.. демек ,свърши повечето работа, Ама ,много трудно се захваща да работи , скитането по кафета ..е по-съблазнително. | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 22 Авг 2011, 13:12 | |
| ТНТ, сори, не съм видяла , как изкарахте на басейна? Ние имахме семейно събиране на Дряновския манастир, а вечерта бях на форумска среща с една мацка, от друг форум, много добре си изкарахме. Крис, колко странно, че предпочитат да ходят по кафетата , ако наложиш правило първо да поработи, после да излезе, сигурно ще лети с прахосмукачката... Ще видя след няколко години как ще е при мен с моята мързелива щерка. Никита, я вземи да избягаш някъде! Май че имаш страшна нужда от почивка. Фрина, как си | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 22 Авг 2011, 19:51 | |
| Е ..как..аз със зора Писнаха ми тез басейни Днес -гаден ден ..почина колага на работа | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 22 Авг 2011, 20:13 | |
| ЕЕее,ТНТ,много съжалявам ,за колегата!!!! Мир, на праха му!!!!
Бебс,дано не е мързелива ,колкото моята..
Никита,почивай мила..всеки удобен момент!! ФРИНА..къде си бре жена , драсни няколко реда!
Моята почивка започна ,днес цял предиобед обикалям квартала с Влади , не иска да се прибира вкъщи,стои му се вънка.., ама голяма жега,не се търпи.. Искам на климатето ....в магазина.. Иначе ,нищо ново ,освен ,че утре е денят ,в който мъжо ми се прибира, за десет дни ,но и това е нещо ..на фона на едната година отсъствие. Приготвих хапването ,въпреки ,че едва ли ще предпочете манджа , пред пържоли примерно. Обаче ,като се прибере ,ще ходим да напазарим заедно , каквото му се яде,че аз не мога да гадая. Сега отивам да къпя малкия ,че ходихме на фризьор. Този път ,много трудно го кандардисах да седне, а още по-трудно да му вържат пелерината. На косъм беше да стане от стола и да не свършим работата. Уви ,един сладолед го изкуши и склони да го подстрижат... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 22 Авг 2011, 23:06 | |
| ТНТ,гадна работа...съжалявам! Мир на праха му! Бебс,и на мен ми се иска от време на време да избягам, ама къде ли... Крис,те май сега всичките деца трудно се хващат да направят нещо. Айде момчетата иде-дойди,ама и момиченцата са така. И мои познати се оплакват от този проблем. А утре ще ти е супер ден сигурно.И не само де. Десет дни са нищо,но все пак ще сте заедно. Децата сигурно и те чакат вече с нетърпение. Фри,пиши как си ,мила!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 25 Авг 2011, 01:00 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 25 Авг 2011, 10:58 | |
| Привет сладури! Как сте? Моята отпуска ,тече с пълни сили , вече половината минава , а аз дори повече съм се изморила Влади ,се е лепнал за баща си , като гербова марка и го имитира ,всяка минутка. Много е щастлив,още отваря очички сутрин и първо за него пита... Има си вече мотор и джип с дистанционни и го влече все към парка , за да ги кара. На джипа му видя сметката още първото излизане, сега съм го увила в едно тиксо, че така са счупени заднете гуми, че лепилото не го лови. Чак мен ме е яд,..много.. Аз казах ,че не е за такива играчки ,че е малък, но баща му и калеко му са на друго мнение..
Нен пък ,от понеделник ме е заболяла една глава, не ми минава от нищо, снощи щях да пия есин солен айрян, но забравих и сутринта се събудих отново с главоболието. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 26 Авг 2011, 12:59 | |
| Привет ! Крис, радвам се, че нещата са наред при вас. А при децата промяната често им се отразява добре. Аз бях в сестра ми известно време, че правихме освежителен ремонт в къщи. Станало е много хубаво. Доволна съм. Хайде, че имам много за подреждане. До скоро ! | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 27 Авг 2011, 00:46 | |
| Привет и от мен! Фрина, честит ремонт! Крис, пиеш ли нещо за главоболието? Кка си, НИкита? ТНТ, съжалявам за колегата ти... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 29 Авг 2011, 22:12 | |
| Привет! Аз ,нямам много свободно време ,за да пиша, но ви поглеждам ... Как сте? ние ,обикляме почти през цялато време, с тати и Влади ,а каката си е с приятелите... Прибираме се ,хапваме ..спинкаме и пак вънка. Оказа се,че мъжо най вероятно няма да замине пак, ще си остане тук в страната, което от една страна е чудесно, защото каката ще има мъжки контрол през годината и няма пак да си ги върши ,каквито иска щуротии... БЕБС,пия за главоболието нимезил прахчета ,не ми минава, но вчера и днес не е толкова силно , вероятно минава вече.. ТНТ,оправи я тази снимка от аватара ,че направо... Иде ми ,аз да я фокусирам.. ФРИНА,честито мила ..за ремонта!!! да се наслаждаваш на новичкото и чистичкото ...!!! И ние другата седмица ще мажем.., Емо иска и ламината да сменя , ама няма..аз не му давам. Приятна вечер ,на всички!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 29 Авг 2011, 22:22 | |
| Здравейте и от мен! Крис,супер е че ще има мъжки контрол в къщи. И на теб ще ти олекне малко така. За Лили няма да е много добре,ама ... Аз успях малко да си почина поне психически - ходихме за два дни на морето,че не бяхме водили никъде детето тази година. Не че два дни са нещо,ама се откъснах поне за малко от глупостите. Малкия беше многооооооо доволен. А как се опекох само... Приятна вечер и от мен!!!
Последната промяна е направена от Никита на Вто 30 Авг 2011, 19:42; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 30 Авг 2011, 11:22 | |
| Добро утрооо! Браво Никита,за два ..за два , ние и толкова няма да отидем. Добре е ,че си събрала тен и малкия се е налюбувал на плажа и вълните. Аз си пия кафенцето ,че после ще излизаме. Лек ден! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 31 Авг 2011, 21:05 | |
| Здравейте! Как сте всички? При мен нищо ново - само това, че тези дни сме го ударили на хоцкане... РД,гости и такива...отдавна не бяхме го правили И не бях се завъртала в кухнята доста време, ама сега се пържа...трябва да се яде!!! Хубава вечер на всички ви! | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 31 Авг 2011, 21:21 | |
| Привет и от мен. ! Мдааа, трябва да се ядееее. Иаз готвя сега . Нищо ново и при нас. Приятна вечер пожелавам на всички ! | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 01 Сеп 2011, 20:55 | |
| Много готвене , и аз това правя. Приятна вечер от мен | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 01 Сеп 2011, 21:49 | |
| Благодаря,Бебс! Готвене,готвене...мен ме мързи в последно време... Правя нещо за ядене само,ако вече няма нищо в хладилника. И тази вечер пак няма да готвяяяя... Приятна вечер и от мен! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 03 Сеп 2011, 19:31 | |
| Здравейте! На мен не ми е оставало много време да седна да пиша. В последните дни се прибирам все по никое време от работа. Ама другата седмица се надявам да не е така положението и да се появявам по-често... А пък от колко време не съм отваряла Фотошопа и не съм правила нищо... дори и нови снимки за подпис не съм търсила... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 04 Сеп 2011, 18:38 | |
| Привет ,сладки! И аз нямам време,макар да съм в отпуск вече две седмици, ама то моето си има оправдание ,докато се видя с мъжо ми.., че нали днес си заминава пак. После ,ще влизам по-честичко. Сега влади ще е тук в квартала на градина , няма да губя време по рейсовете , ще си свършвам по -бързо работата и все ще драсвам по някой ред.. И аз не съм търсила нищо от много време, не съм правила нови профили ,то и желанието нещо ми позамръкна ... вече никой нищо не прави ,и така.... Липсва ми Шокото,тя поне подклаждаше огъня.. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 04 Сеп 2011, 19:07 | |
| Здравейте и от мен! Крис,нали нямаше да занимава или аз не съм разбрала правилно? То си е нормално,мила да му обръщаш внимание,така,че не се притеснявай. Супер е,че Влади ще е близо на градинка, това е много удобно и за него и за тебе. Фри,Бебс,ТНТ,как сте?Къде сте? И на мен ми липсват много хора... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 05 Сеп 2011, 08:09 | |
| Крис..каква снимка да сложа | |
| | | Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 05 Сеп 2011, 11:40 | |
| Добро утро Не съм писала, защото с бясна скорост тече ремонтът на стаята на малкия, за да може да направим и стаята на кака му за първия учебен ден. Или нещо работя тук, или чистя, или съм навън с децата да оставя мъжа ми да работи на спокойствие, та затова нямам време. След 15. септември ще се успокоят малко нещата при мен. Пожелавам ви хубав ден, май че е понеделник? Няма значение, нека е хубав и весел! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 05 Сеп 2011, 11:52 | |
| Добро утро! ТНТ,тази е много приятна ... Бебсън,хубаво е да направи човек ремонтче, свеж полъх в ежедневието ни... И Емо щеше да маже ,а дори килима не занесохме да изперат , така се развиха нещата ,че не ни остана време за нищо. НИКИТА,щеше да си остава , защото шефа му там се оказа......нещастник ,обаче има приятели там , които му намериха работа и замина отново. Зет ми остана тук,не тръгнаха заедно. Абе кофти работа ,но в чужбина всички българи са едно голямо...а...ко... и всеки гледа да те прецака..
Ама нищо,нещата се оправиха и сега стискам палци нещата там да му тръгнат отново с пълна сила. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Сеп 2011, 20:11 | |
| Здравейте! Прибрах се от работа и бързам да надникнаама пак няма никой... За цяло лято не можем да изпишем 50 странички,бре!!!! Айде,че трябва да пускаме скоро есенната тема... Крис,важно е че всичко се е наредило, сега пак малко ще ти е кофти без мъжо,ама... Бебс,да се оправяте по-бързо с този ремонт. че да си починеш после. Фри,ТНТ,Сузи,Авана,Водна,Натали и още другииии,къде сте???
Последната промяна е направена от Никита на Пет 09 Сеп 2011, 20:01; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Сеп 2011, 20:18 | |
| Привет ! Влизам да ви поздравя само. Ние бяхме за няколко дни в Банкя, че нали е наблизо. Теди пошляпа в басейна. Научил се бил да плува ... И така... Ще пиша скоро повече. Иначе всичко е ннормално . Поздрави и целувки на всички . | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Сеп 2011, 21:43 | |
| Фри,радвам се,че сте сменили малко обстановката. Теди сигурно е бил многооо доволен. Чудесно е,че всичко е нормално при теб! Ние отиваме да си приберем детето,че от 10 дни е при баба си, не сме го виждали и вече много ни домъчня. Сега вече ще си е тук горкото - няма да има сборни групи и да искат да отсъстват децата. Приятна вечер на всички!!! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 08 Сеп 2011, 23:15 | |
| Добра вечер!!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
| | | | ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите