AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 21 Ное 2011, 15:12 | |
| Здравейте и от мен! Крис,благодаря добре сме.А вие как сте? Аз днес почивам,ама от сутрината меря улиците по задачи. Прибрах се за малко и пак изчезвам. А как ми е студено само и не ми се излиза .... Фри,как си мила?Как е бебчо? А Теди? ТНТ,знам,че при теб винаги всичко е наред,ама пиши от време на време. Днес имаме и рожденничка ТУК. Пожелавам на всички приятен и хубав ден! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 22 Ное 2011, 02:12 | |
| ДОБРА ВЕЧЕР!!! Ами и аз съм добре Никита,преди час се върнах от работа. Тази вечер научих някои неща , които не ми бяха много приятни да ги чуя, но пък се тушираха малко от други думи ,които чух.. та малко се уравновесиха нещата.. Децата са здрави ,слава Богу... Влади ,днес ми подари едно таралежче, направено от картоф и клечки за зъби. Много сладичко ... Та ,той ме развесели и ми направи вечерта приятна. сега ще си лягаме ,ще си пусна нещо да се отпусна и така... Утре ,пак сначале..
| |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 23 Ное 2011, 12:11 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 23 Ное 2011, 22:31 | |
| Добра вечер! Крис,не се ядосвай,мила. Кой когато има време влиза и хвърля по едно око. Като вземем да се застояваме зимата повече в къщи и повече ще пишем... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 24 Ное 2011, 11:52 | |
| - Никита написа:
- Добра вечер!
Крис,не се ядосвай,мила. Кой когато има време влиза и хвърля по едно око. Като вземем да се застояваме зимата повече в къщи и повече ще пишем... Да бе,блаженни са вярващите!
Добро утро! Ти ,как си Никита? Аз ,се приготвям за работа. Много ми е трудно ставането сутрин напоследък, имам чувството ,че сто килограма камъни имам , върху очите.. Лятото повече работа имахме ,повече обикалях и вънка, а ставах все едно съм спала 24 часа. Нямах проблем,даже и на компа съм стояла до 3-4 ч. и пак не ми е тежало ставането рано.. Както и да е... Фрина ,как си миличка,как са децата? | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 25 Ное 2011, 20:19 | |
| Ехо!!! Криссссс,не така с лошото деее... Ние двете нали сме тука, ТНТ се появява от време на време, Фри и тя ще почне да се появява по-често. Аз тези дни пак имам доста задачки, а как съм уморена само... В неделя ще правим 40 на татко и трябва да свърша сумати работи. Вземам след малко малкия от градина и го засилвам при баба му, че иначе няма да мога да се оправя тази вечер и утре след работа. Иначе сме добре,поне за сега сме здрави. Всички да казват кой как е и какво прави! Ще влизам от време на време да поглеждам има ли някой . | |
| | | Никита Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 26 Ное 2011, 22:46 | |
| Добра вечер! Как сте? Сега си варя едни макаронки,че цял ден си ги представям , сложени пред мен на масата ,поръсени със сирене... Ще хапна ,после ще лягам ,най вероятно ,то нямам какво друго да правя. Все се каня ,да поспя до късно в недерята ,но ми е трудно. Ставам рано искам или не , защото целия гръб ме боли.. Не ми е ясно от леглото ли е или вече ми са стари кокалите.. , ама ми се налага да съм ранобудна. Айде лека нощ !ФРИНА ,как са децата? Ти ,как си?
Никита ,целувки миличка и продължавай ,да се отбиваш... | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 27 Ное 2011, 22:19 | |
| Добра вечер! Крис,отбивам се,как няма да се отбивам... Тъкмо преди малко се прибрахме и сядам да нагледам къде какво. Запалих печката да се стопли и ще къпя детето,че после и ние един по един. Мисля после да хапнем и да видя някое филмче и да помързелувам, че днес се поуморих от тичане и напрежение. Пожелавам на всички хубава вечер! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 28 Ное 2011, 11:58 | |
| Добро утро! Тия дни ,не ми е до говорене, нещо ме е" стегнала шапката"...
Снощи ,с Адито писахме букви. научих го ,да пише първите буквички , от имената на семейството. В началото се дърпаше ,но като видя , че се справя отлично и го похвалих , интереса му се засили.. После искаше още..и още ,но оставихме за тази вечер. Много красиво написа В, направо да не повярваш и то от първия път. Оф,не ми се пише... Приятен ден! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 29 Ное 2011, 00:40 | |
| Добра вечер! Оххх и мен ме е "стегнала шапката", дали от прекалена умора или от напрежение, ама всичко вече ми идва в повече. Не мога да търпя гюролтии - вчера многото хора , събрани на едно място и всеки говори.... направо ужас. Исками се да съм някъде на тихо и спокойно местенце и да релаксирам известно време...ама нямааааа Приятна вечер! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 29 Ное 2011, 11:17 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 29 Ное 2011, 20:17 | |
| Лелееее..как ме разсмя самоооо.... Ама ми дойде супер след напрегнатия ден. Много ми е интересно защо не можеш да видиш снимките в галерита ми? Аз все от едно и също място качвам всичко. Ще пробвам сега да го сменя. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 30 Ное 2011, 19:44 | |
| Хаааа и аз ще кажа Здравей Крис! При мен свърши за днес работния ден. Дори малко множко пак дойде,че днес отидох от 5 часа, ама нали е края на месеца и се прави инвентаризация... Но иначе деня ми мина спокойно ,за което се радвам Почти винаги е едно голямооо напрежение, но днес беше добре. И аз като теб си мислех цял ден кога ще се прибера и да полегна малко... Дребният го няма и сега е момента да си почина. А по-късно ще приготвя нещо за хапване - мисля да пържа риба. В събота ходихме да хванем малко и аз умрях от студ Пожелавам ти наистина да се наспиш,миличка! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 01 Дек 2011, 12:06 | |
| Добро утроооо! Никита ,благодаря ти за пожеланието , да се наспя наистина добре, е...... на спах се. Снощи също спах ,като новородено.., оставих климатика през ноща да работи , беше топличко ,гушнах си мъничето , замириса ми на бебе и откъртих. Станах чак сутринта ,събудена от телефона и алармата му. Днес,съм уж в настроение ,напослудък хич го нямам, но се надявам с наближаването на Коледните и Новогодишни празници...да се възвърне ,че иначе кофти. Пък и Лилито другата неделя има Рожден Ден, навършва 15 години, дано й дойде акъла в главата Днес ,съм втора смяна,много ми е гадничко ,че ще се наложи да стоя до 8.30 часа,а децата пак сами вкъщи ... Два часа ,от 5 до 8 ще съм опъната ,като струна от напрежение..., но такъв е живота,какво да се прави. Никита ,аз хич не ям риба, а пък да я ловя хептен няма начина да ме накараш... Ами ,хайде лек ден и много,много усмивки! | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:12 | |
| ЛЯТО идва СПАМА не почива Дойде зима ,бре хора...още сме на таз тема..срамота Нещо мен ме удари в главата..и взех да бягам всеки ден извън града....днес-6км крос Наздраве | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:14 | |
| На 50 стр..ли се пускаше нова тема | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:15 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:16 | |
| Осъден
Събуди се! (събуди се) Вземи четка и сложи малко грим Скрий белезите, за да заличиш шока (Скрий белезите, за да заличиш удара) Защо остави решенията си на мен Върви да създаваш други измислици…
(Искаше ти се) Вземи четка и сложи малко грим (Искаше ти се) Скрий белезите, за да заличиш шока (Искаше ти се) Защо остави решенията си на мен? (Искаше ти се)
Не мисля че вярваш, в моето Лицемерно самоубийство Аз плача, когато ангелите заслужават да умрат…
Събуди се! (събуди се) Вземи четка и сложи малко грим Скрий белезите, за да заличиш шока Защо остави решенията си на мен Върви да създаваш други измислици…
(Искаше ти се) Вземи четка и сложи малко грим (Искаше ти се) Скрий белезите, за да заличиш шока (Искаше ти се) Защо остави решенията си на мен? (Искаше ти се)
Не мисля че вярваш, в моето Лицемерно самоубийство Аз плача, когато ангелите заслужават да умрат…
Господи! (господи) Господи! (господи) Господи! (господи) В ръцете ти оставям духа си. В ръцете ти… защо ме изостави? В очите си… изостави ме. В мислите си… изостави ме. В сърцето си… изостави ме.
Повярвай.. в моето лицемерно самоубийство Аз плача, когато ангелите заслужават да умрат. В моето лицемерно самоубийство, Аз плача.. когато ангелите заслужават да умрат.
| |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:17 | |
| Как сте всички Фриии..как сте | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:19 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 01:23 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 11:33 | |
| Добро утроооо! ТНТ,ти се появи.. Ще направим нова тема, ама дали някой ще пише в нея.. дето викаш ,цяло лято 50 страници мъчим да напълним.. Ужас! Аз сега си пия кафето и отивам на работа. Вчера шефовете си прибраха близначетата от болницата... Вечерта и двечките плакали ,та със шефа си тръгнахме по-ранко с един час.. Сърце му татково не трае ,да плачат мъниците и отиде да помага . Уф,много приятни вълнения! И аз да можех ,още едно бебенце щях да си направя.. Фриииии,нищо не ни споделяш, какво правите ,как се чувствате?! | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 18:12 | |
| Привет ! Сколасах най-накрая... Теди беше цяла седмица, май повече в къщи с мен и бебето . Майка уж дойде да помага, но се тръша с кашлица и я затирихме в сестра ми, та така... То иначе и аз с кашлица влязох да раждам, де... беше ужас лсед операцията, ама хайде няма да се оплаквам ... Теди и той още накашля, а и той заедно с мен се разболя... Който ни знае, за иронията... спряхме Теди от градина една седмица преди да родя, уж да не носи вируси иии познайте, точно тогава се разболяхме всички ... Иначе, сме добре ... Мисля, че се възстановявам по-бързо от секциото, в сравнение с предния път. .. Да знаете, как ми беше чудно как ще приема и обикна друго детенце , освен Теди... А сега се чувствам така, сякаш винаги е бил с нас , малкия ми Дани. Наистина любовта е безгранична... Колкото повече, толкова повече... )) Дани се храни добре, да. На всеки 3 часа се буди да суче. Има си колики от време навреме. Всичко е нотмално. Теди свиква. Обича братчето си и гледа да се грижи за него... Но малко му е терсене, че цялото внимание не е вече само за него . Но се справя добре. Ето снимки Ох, сетих се нещо смешно : Вчера гордата баба ( да се разбира, майка ми) каза : " Дани ще прилича на Ричард Гиър. Аз много го харесвам" )). Предавайки думите й на Динко, той отвръща " Ами, да. Добре, че не е казала че прилича на Данчо Караджов ( знаейки, че той й е другият любимец )... Наистина ми стана много смешно... )) | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 02 Дек 2011, 22:39 | |
| Ауууу Фрииии,голям сладур си имаш! Да ви е наистина жив и здрав малкия,пък и батето разбира се и много да ви радват двамата. Че Дани голеничък ми се вижда на снимката...пу,пу... Радвам се че всички сте се оправили в къщи и вече сте здрави. Навестявай ни по-честичко да ни казваш как сте! ТНТ,айде де,давай да я изписваме тази тема и да почваме новата... то наистина срамота от толкова месеци я влачим... Аз пък нещо немога да влезна във форума от снощи само се мъчи да зареди и толкова... едва сега успях,дано няма повече проблеми. Сега отивам да правя вечеря. Приятна вечер на всички! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Дек 2011, 16:00 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Дек 2011, 17:13 | |
| Никита, мила да са ти живи и здрави именниците !!! МНого щастие на цялото семейство ! Да си изкарате страхотно... Представям си пак каква маса ще подготвиш . Каква риба ще готвиш? Я кажи, тази разкошна торта, дето си показала твое дело ли е? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 06 Дек 2011, 17:45 | |
| Благодаря ,Фри! Ще приготвям пълнен шаран пожелание на моя мъж. А тортата е мое дело,ама нямах време да я правя по-така... и стана малко обикновена,но малкия си я хареса пък... | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 08 Дек 2011, 10:35 | |
| Добро утро! Крис,благодаря ти! Еййй,изписахме я тази тема най-накрая... кой ще пуска новата сега? Пожелавам ви хубав ден на всички! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 08 Дек 2011, 23:06 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
| | | | ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |