| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Юли 2011, 02:16 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Юли 2011, 15:08 | |
| Привет !
Никита, това с безпаричето май е основния проблем... Хората са направо подтиснати.... масово... гадост....
Авана, пиши да знаем как сте !!! Пиши, моля те !
Теди вдигна температура. Тази сутрин се събуди с 38.7 и кашлица... Откъде пак... направо чай... | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Юли 2011, 20:13 | |
| Здравейте от мен! Фри,как е детето сега?Имали още Т.? Ходихте ли на лекар? Ти как си?Пази се ей,че сега много лоши вируси има! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Юли 2011, 01:25 | |
| Абе Бебс къде изчезна...не може да се разберем за събота | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Юли 2011, 01:36 | |
| Наздраве | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Юли 2011, 01:37 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Юли 2011, 11:54 | |
| Добро утро! ТНТ,няма да се разберете , за биричката в събота.. то ,при вас разбиране няма... Как сте деца,аз си направих кафенце,лакирах се и чакам децата да станат. После ще ходим до Данов ,да запиша каката, излезнали са списъците, приета е на първо класиране. Лек ден ,сладки! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Юли 2011, 16:59 | |
| Разбрахме се | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 09 Юли 2011, 11:41 | |
| Крис, права беше , не се разбрахме , те отиват сега, а аз мога да се измъкна най-рано следобед, като заспи малкия Събуждам децата и отиваме в парка, преди да е станало ужасно горещо Пожелавам ви хубав ден | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 10 Юли 2011, 00:05 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 11 Юли 2011, 01:35 | |
| Много почивате , никой не пише Гледам волейбола и се ядосвам. Искам бразилците да спечелят, пък не се знае , руснаците не се дават лесно | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 11 Юли 2011, 22:32 | |
| Баси басейна..7 часа.едва издържах..и -60 лв.Ако питам жените ще стоят там докато пукнат После минахме през Кауфланд..аз чаках жената на паркинга,че се нервя като влизам с нея На излизане ми вика..че на касата започнали да и говорят на англиски..аз и викам..че как няма да почнат..само тъп чужденец в БГ може да изгори така Бебс..ще пием бира явно..така ще е по-лесно Крис..филми що не гледаш | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 12:17 | |
| Здравейте на всички! Моят малкия пак кашли страхотно и ще се водим на лекар...!!! Писна ми от тази кашлица - беше спряла и сега пак...ужас | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 14:59 | |
| Привет! Турнах едни чушки пълненки,нямаше да готвя , ама домочадието ще умре от глад вече... с тая сухоежбина.
ТНТ,гледам си сериалите, мъжо беше по тази част , със свалянето на филми,аз нямам нерви и време , за такива екстри. Той всяка Божа вечер ,това правеше, сваля ,гледа ... после процедурата се завтаря..
НИКИТА,мила ,защо пак се е върнала тази кашлица? Дано бързо отмине. Аз миналия месец ,20 дни кашлях ,без да ме боли гърлото. Просто така,от нищото.. Не съм пила нито сироп ,нито лекарства ,мина си само, а имах чувството ,че никога няма да спре. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 15:55 | |
| Незнам Крис!!! Вече направо не ми се мисли...всички деца кашлят в градината като разпрани, на всичко отгоре пак имат варицела и са в карантина до 24.07 След обяд сме при лекарката да видим какво ще каже. И аз ще слагам пълнени чушки. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 17:15 | |
| Mmmm, искам и аз пълнени чушки , но не мога и да си помисля да пусна фурната в това време Никита, алергия ли е или нещо вирусно? Дано бързо да мине Крис, и ти ли нямаш нерви да теглиш филми , аз даже и на знам как се прави... ТНТ, бира - кога? Вземи и жената да й видя новия тен | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 20:31 | |
| Привет. Не знам , момичета с тази кашлица. Явное някакви вируси върлуват. И ние, първо аз, после Теди ... и двамата минахме през антибиотик. За съжаление и при теди се наложи, че не сваляше повече от 3 дни температурата под 38.00 Сега да се отчета ... връщам се от фетална. Бяхме - мама, тати и бати Теди ( че Теди е болен и си е в къщи сега ). Всичко е наред. Отново щще е момченце . Развълнувана съм... Като пусна лекарката на 4 Д се видя личицето му в профил ... Май на мама ще мяза ... Тьдъдъдъъъън. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 21:53 | |
| Здравейте на всички Бебс..казвай кога..утре след фитнес мога..след 19.30 ч | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 12 Юли 2011, 23:14 | |
| При нас се оказа,че е вирусно и няма да пием АБ. Изписаха ни 2 вида сиропи,капки за носа и едни хапченца,които дребния неще да пие не че и другите иска де,ама като са сиропи е по-лесно Фри,радвам се,че всичко е наред при бебчо. Явно ще си мъжка мама | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Юли 2011, 00:42 | |
| Никита, тези хапчета не се ли разтварят във вода? Много е неприятно детето да не иска хапчета, и аз имам този проблем с малкия ТНТ, аз пък от 19 съм на тренировка...пак няма да стане Фрина, честито за мъжката новина И аз се развълнувах с теб | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Юли 2011, 01:50 | |
| Бебс,не се разтварят ...незнам защо ги изписват на малки деца такива. Ще трябва да ги стривам и да ги давам с нещо,че голяма борба беше днес..чак повърна горкия | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Юли 2011, 16:16 | |
| Здравейте! Днес не сме си показали носа навън още...такава жега е Досега се занимавах с дребния,че той като кашли е такъв киселяк... само мрънка и иска нещо...ама ще търпим - само да минава по-бързо тази гадна кашлица | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Юли 2011, 23:22 | |
| Привет! Никита ,много неприятно с тия хапчета и Лилито повръщаше ,давах й ги с лъжичка кисело мляко. Въпреки всичко ,пак й се гадеше.
Фринааа,мъжка майка ,браво!!! Хубаво беше ,да ги "нашариш" , ама и така не е лошо,да са живи и здрави само!!!!
Бебс,даааа много ме мързи ,първо да си избирам , а после да свалям...
ТНТ,тренирането му е майката ..
ТНТ,кажи нещо да кача килограми .., като изключим това ,да се тъпча, като прасе. Щях да пробвам пак със протеини ,но нали каза ,че не ставало така..
Нали не пречи, да си ги пийвам пак?
Тооо ,хубаво ,че свалих корема ,ама покрай него измършавях , като бездомно куче.. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 14 Юли 2011, 16:47 | |
| Крис..с гейнъри Има и протеин в тях..но са точно за покачване на килограми | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 14 Юли 2011, 20:55 | |
| Здравейте сладури | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Юли 2011, 02:12 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Юли 2011, 02:29 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Юли 2011, 23:15 | |
| - T.N.T написа:
- Крис..с гейнъри
Има и протеин в тях..но са точно за покачване на килограми Така се казва ли? Има ли различни фирми производители, какво точно да кажа ,като го издирвам и къде да търся? Нещо по конкретно кажи де.., така е много общо казано. Пише ли на кутията как точно се пие или ти ще ми кажеш? Приблизително ,колко струват ?
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!!!! Как сте? Аз се сварих в тази адска жега , докато се прибера от Смирненски. В рейсовете е непоносимо,мирише на смесица от пот и разни други работи.. Жегаа,жегааа..... Не ми стига ,че едвам си държа очите отворени ,докато пътувам, ами и лошо ще ми стане от този задух. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 16 Юли 2011, 01:24 | |
| Крис много въпроси Разгледай тук Трябва да ми кажеш до какви пари..на много злояди съм помогнал..поне са качили И трябва да ми вярваш Оф..линка ще ти го пратя на лични..че разпънах форума | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 16 Юли 2011, 14:01 | |
| ТНТ,благодаря ! Да ти кажа не съм злояда , хапвам си три пъти в деня. Но ,не качвам и грам. Вероятно ,каквото хапна ...го "отмивам", с навъртането на километри през деня. Много не ги разбирам тия работи.. Хубаво ,ще ги взема тия неща , за качването на килограми, но дали няма пак да ми се лепят , повече от необходимото на бедрата и корема? Ужас! Много се притеснявам за това...
Ами ,питаш до какви пари? Ако може да е до 50 лв.,ако става и за по-малко ..още по-добре. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 16 Юли 2011, 18:40 | |
| - Kris написа:
- ТНТ,благодаря !
Да ти кажа не съм злояда , хапвам си три пъти в деня. Но ,не качвам и грам. Вероятно ,каквото хапна ...го "отмивам", с навъртането на километри през деня. Много не ги разбирам тия работи.. Хубаво ,ще ги взема тия неща , за качването на килограми, но дали няма пак да ми се лепят , повече от необходимото на бедрата и корема? Ужас! Много се притеснявам за това...
Ами ,питаш до какви пари? Ако може да е до 50 лв.,ако става и за по-малко ..още по-добре. Няма да ти се лепят,спокойно | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 16 Юли 2011, 20:40 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 16 Юли 2011, 20:59 | |
| Моят мъж пиеше такива неща едно време , пак супер масс имаше в името, мързи ме да обръщам на латиница , и при него имаше ефект - освен че качи малко килца, беше пълен с енергия Как сте? Аз бях ужасно болна, но вече съм на крак | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Юли 2011, 01:17 | |
| Крис, пушка съм, оказа се, че май слънчасах и ме удари в бъбреците, адски болеше и не съм била много на себе си, ама мина, слава богу, сега болката е съвсем поносима | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Юли 2011, 08:39 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Юли 2011, 11:02 | |
| - T.N.T написа:
- Kris написа:
- ТНТ,мерси,после ще го прочета ,
че сега направо съм гроги. Преди минути се прибирам от работа.
Точно това ми трябва,да кача килца и да кипя от енергия.. Много обичам ,да съм бодра ,силна и в кондиция.. , че иначе не се понясям. Бебсън,вече добре ли си? Ще ти трябва тогава още една добавка+гейнъра А ,моля те! Сто лева да дам за тия нещица ,не ми се нрави. Аз за сто лева ще оженя още веднъж... Виж ,вие дето тренирате ,сте свикнали да се "хабите" за такива екстри,ама аз предпочитам да ги дам за някое парцалче или за удоволствие на децата.
А сега ДОБРО УТРО! То ,днес е неделя,вероятно никой няма да влезе , за да прочете ,че съм поздравила , ама аз да си напиша поста , пък и в понеделник може да го прочетете | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Юли 2011, 14:54 | |
| Е,вече не е утро,ама пък е Добър ден!!! Влизам и аз за малко да нагледам и изчезвам,че днес много задачки!!! Хубав ден ви пожелавам! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Юли 2011, 08:41 | |
| Крис..поне вземи ..гейнъра Добро утро на все | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Юли 2011, 13:10 | |
| Добро утро и от мен! Днес почивам и най-накрая се наспах - добре,че го няма малкия Сега се чудя какво да сложа да готвя, ама май ще излезна най-напред докато е по-хладно и чак тогава ще се залоствам на котлона. Хубав и прохладен ден ви пожелавам! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 19 Юли 2011, 01:03 | |
| Dobyr we`er Да де, добър вечер имах предвид Май само тук не съм се похвалила, че освен моите деца гледам и още две , взехме племенниците на мъжа ми за няколкоп седмици при нас, така че ако някой иска да ми подари медал , моля да заповяда Те са по-големи, но все пак са си деца | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 19 Юли 2011, 18:56 | |
| Здравейте на всички! Бебс,че то тва си е за хвалба наистина влезнала си напълно в матрицата... И явно скоро няма да пиете бира с ТНТ... Аз едва се прибрах от работа...хем съм близичко ама то е такава жега вън... искам да се захлади малкоооо | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 19 Юли 2011, 19:11 | |
| Привет ! Присъединявам се към оплакващите се от жегата... ох, не били глупави хората, че си слагат климатици... не се живее просто... Мдаааа... Бебс, какво да ти кажа ... това си е направо изпитание . Никита, как си ти, душицо ? Крис, справяш ли се със жегата и децата . Какво му мисли за напълняване... Много си си добре . ТНТ, не си попълвал скоро темата с филми . Чакам препоръки... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Юли 2011, 21:54 | |
| Фриииии..не знам....отскоро гледам все стари филми,но добри | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Юли 2011, 11:06 | |
| Добро утро | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Юли 2011, 22:34 | |
| Здравейте! Тези дни съм доста заета и рядко успявам да пиша, прочитам набързо и изчезвам и така... и тази жега ще ме умори... Фри,добре съм миличка,благодаря че попита. Малкият съм го пратила при баба му,че инае няма да мога да си свърша работата. Беше почнал пак да кашля зверски,но сега вече е добре. Бебс, побъркват ли те дечурлигата? Крис,ти как се справяш с това тичане от къщи до работа и обратно? ТНТ,ходил ли си скоро за риба? Днес как изведнъж ми се прияде прясна рибка... А вие как сте?Дано всички да сте добре! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Юли 2011, 23:35 | |
| Крис..не съм...нямам време Стягам се за море | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Юли 2011, 23:48 | |
| Хаххахаа...че от кога аз съм Крис? А за морето - супер!Кога заминавате? На Варна ще су ходиш,нали? Тъкмо ще видиш с вашите. Ако не се засечем - весело изкарване | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
|
| |
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|