AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21

Go down 
+8
Фрина
KENGA
Любов
Сузито
Бебсън
T.N.T
Никита
AVAna
12 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next
АвторСъобщение
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПет 15 Апр 2011, 15:46

Бебсън,радвам се ,че детенцето е по-добре..
Това да се чува,повече да не ви хваща болест!!!
А ,на малката защо й отърваш на акъла.. Laughing ,
да не е бебе..та на обед да я взимаш Laughing
Да си беше починала малко,то с две деца на главата
болестта трудно се изкарва..,а имаш нужда от почивка.
Айде ,вече ставам ,че ще закъснея..
Върнете се в началото Go down
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

Брой мнения : 529
Регистриран : 19.11.2010
Послание : Алергична към простаци

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 17 Апр 2011, 17:52

Как сте, момичета ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290 , а момчето ни къде се изгуби, сигурно жена му му спира тока ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 267748
Моят син оздравява, аз също.
Крис, не се безпокой за мен, много товар мога да нося ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 17 Апр 2011, 19:38

Абееее,то и аз мога ,ама нали знаеш ..
всичко се понася до едно време ,
после организма отказва
и ако не организма, ..то психиката ти се претоварва.

Как сте момичата?
Честит празник ,на всички празнуващи!!!!
Да сте здрави и много ,много щастливи!!!

ФРИНА,как си ти?
Добре ли си,похвали се нещо де? Very Happy

НИКИТА,какво правиш мила?

Авана ,пак ни забрави!!
Ще ти се сърдим ,ей..калпазанка такава! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 936603

ТНТ,ей момченце..,къде се скри?
Преди поне закуската ни слагаше.. ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 267748

Марсиииииии,щеше да влизаш ..няма те..
само обещания!!!!

Това ,май беше за другата тема,сори ама не ми се прехвърля поста! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 267748
Никита
Модератор
Модератор
Никита

Брой мнения : 4507
Регистриран : 13.04.2009
Послание : някъде и навсякъде

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 17 Апр 2011, 20:49

Здравейте и от мен! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783
Бебс,радвам се че се оправяте!

Крис,благодаря,добре съм.Само днес почивам и гледам да
свърша колкото може работа,че като зацикля после пак...
Вече мисла да приключвам и да си почина! Smile
AVAna
админ
админ
AVAna

Брой мнения : 14495
Регистриран : 10.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 18 Апр 2011, 11:26

Крис не съм ви забравила! Всеки ден поглеждам какво пишете, но ми е трудно да се задържа пред компютъра.
Около мен има само болести и лоши новини и направо нямам сили вече!
На 02.04 получих нещо като микро инсулт... едвам говорех за около 2-3 дни и около 1 седмица само спях. Всичко ми е като на сън в това време.
Добре, че майка ми в това време беше добре и гледаше детето, защото аз изобщо не бях в час. За пореден път се разочаровах от здравната ни система и лекарите, но това няма какво да го обяснявам, защото всички сме на ясно колко са "любезни" и "компетентни".
Слава богу оправих се! и тъкмо бях добре детето започна да се оплаква, че му се пишка, но не може .... след това пък почна да пишка през 20 минути. Накрая взе и да повръща и айде и с нея по доктори. Пуснахме една венозна кръв и урина и се оказа, че е нещо бъбречно....
Директно в частната урологична клиника Уро Мед - Страхотни са всички там!!!! Направиха ехография и се оказа, че за щастие няма камъни и песъчинки както се очакваше първоначално, но пък има много силно възпаление на бъбреците. Настинката ни е ударила вместо в гърлото и хрема в бъбреците.
За първи път е на антибиотик. Зинат, който е отвратително горчив. Едвам го пие .... повръща го и се мъчи много.
Та такива перепетии си имахме ние.

А вчера въпреки, че детето не е много добре я водих на цирк. И Лейди Мармалад беше там с малката. Много доволни останаха децата от цирка. Аз галих змията и много се накефих - обичам ги тези гадинки... естествено, ако знам, че е безопасно. Ако съм някъде на саме със змия ще умра от страх. Детето язди понито и то 2 пъти. Абе кеф голям.
Иначе Марси щяха да идват с нас ама в последния момент се отказаха. То ега ти и цените за билети дето са избасали. Човек да не може да си заведе детето спокоъно на цирк. Аз с малката вчера 20 лв за билети, 4 лв за памук и пуканки, 10 лв за снимки със змията и понито, 2 лв за обиколка с пони и още някви дребни по пътя и отидоха 40 лв.

Днес аз съм на профилактичин преглед дано да каже доки да спирам да пия лекарства, защото хич нямам навика и все ги забравям. На детенце днес стирилна урина ще пускаме дано и при нея са добри резултатите.
https://avadiary.bulgarianforum.net
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 18 Апр 2011, 12:40

Авана Shocked
Много те прегръщам!!! Бързо да се възстановите и ти, и детенцето ти ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 18 Апр 2011, 13:57

Здравейте!

Ох, какви неприятни новини, Авана !
Понякога като го налегнат човек неприятностите, та сякаш наведнъж се стоварват. Стискам палци бързо да се оправиш, както и малката ти принцеска ! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290

Бабс, радвам се, че вие се пооправяте вече.

Да свършват всички лошотии !!!

Крис, Никита , при вас , надявам се всичко да е по обичайному. Така е най – добре.

ТНТ, не ни забравяй!

Аз днес съм на преглед. Както и , надявам се, да се запиша на ЖК. Стискайте палци всичко да е наред, че сега влизах в темата ( на ноемврийките) в Бг-мама, където пиша и само за един ден , две пишат че са вече без бебета, престанали да се развиват… Ужас !
Аз си знам, че първото тримесечие е много нестабилно и вероятностите за аборт са много големи… Ох.
AVAna
админ
админ
AVAna

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 18 Апр 2011, 17:51

Благодаря ви момичета!
Фрина пожелавам ти днес на консултацията да чуеш само добри новини и чуеш малкото сърчице да бие силно!
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 18 Апр 2011, 22:28

Ох,много съжалявам за това ,което те е сполетяло Авана Shocked
Трябва повече да се пазиш,да не се претоварваш емоционално.
Живота ни е труден,понасяме доста удари ..,
но е хубаво да търсим позитивното и да му се наслаждаваме ,
доколкото е възможно.
Дано занапред ,ти се случват само хубави неща!!!

Фрина,всичко ще е наред ,не го мисли ..
усмихвай се на щастието си и му се наслаждавай.
Греби от емоциите с пълни шепи и претворявай мечтите си в реалност!!!

Как сте ,момичета?
Аз се върнах от работа ,борих се с кирилизатора един час и половина,
докато го оправя ..нещо пак се беше прецакал..

Набухах се ,като прасенце..и направих шкенбенце.. Laughing
Авана,какво прави Лейдито?
Тя вече ни забрави напълно..жалко наистина,
но това си е нейно решение.
Ивон ,вероятно е станала още по-красива принцеска..,
с тия руси косици...?
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyВто 19 Апр 2011, 12:31

Добро утро ! Very Happy

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 010042688

Момичета, всичко е наред. Записах се на ЖК. Докторката ми се вижда свястна, внимателна и старателна. Пусна ми изследвания.

Пита ме колко кг беше преди да забременееш, а аз горката, нали със стари спомени ( честно казано бях понапълняла няколко месеца преди да забременея0, та мислейки, че ще дам по-горна цифра ( за всеки случай) викам 58 кг. Тя казва, добре, качвай се на кантара...

... тъдъннннн 63 !!!

Ох, викам, едва ли съм била 58 преди да забременея ... Ужас и смях...

Вие как сте?

Авана? Какво ти казаха на прегледа ?

I love you
AVAna
админ
админ
AVAna

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 01:47

Фрина радвам се че всичко е наред! Иначе аз 3 месеца ще пия хапчета като пенсионерка пък после ще видим....

Крис Ивон наистина е станала много сладка принцеса с тази дълга руса коса е направо като едно барби! А лейдито работииииииииии и няма време за нищо.
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

Брой мнения : 6735
Регистриран : 17.04.2009
Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 09:51

Добро утро Very Happy
ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 19:53

Привет !

Мерси за закуската ТНТ Smile !

Никой не пише ... Shocked

Аз утре си взех ден, че Тедито е много ентусиазиран за яйцата и трябва да отделя подобаващо време за боядисване Laughing

Да видим на края колко яйца ще останат ...

Авана, не се трвожи, че ще пиеш хапчета изестно време. Поноякога на човек му се напага да мине "поправка". Хайде, и повече никакви проблеми!!! I love you
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 19:59

Ха ..Фриииии..последните години аз все боядисвам яйцата..с Теди де..мъча се да вкарам идеята всичките да са червени..ама не ми се получава нещо Laughing
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 20:10

как, все червени!!! Ами то къде ще е емоцията в цялата работа Laughing . Тази година пак ли ще боядисвате заедно или на нея вече не й е интересно? Very Happy
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 20 Апр 2011, 21:59

A..тоз път с майка си..стига все аз Laughing
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 00:09

Привет!

ТнТ ,верно ли ти ги боядисваш?
Браво бе човек,все ме изумяваш!!!!!

Авана , важното е да си здрава ,пий си хапчетата и не се коси!!!
И както ти казах ,по ведро на нещата гледай ,
не се притеснявай и всичко ще е наред..

ФРИ,килцата да не те притесняват,хапвай си ,каквото ти е сладко ,
после бързо ще се възтановиш..не бери грижа..
Аз отново съм скапана ,направо отивам да лягам,
чаках да стане поне 21 ,та да не е съвсем с кокошките.. Laughing
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 09:24

Добро утро Very Happy

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 D0bad0b0d184d0b5

Ееееееее..Крис..кво те изумявам..живеем сами ..няма кой..жената по цял ден на работа..аз баща ,майка..абе всичко Laughing..а и готвя по-добре от нея Embarassed
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 10:45

Добро утро!
ТНТ,казвам изумяваш,защото има мъже ,
дето чакат всичко да им се поднесе и направи наготово.
И ако не се направи ,вместо да запретнат ръкави и да го свършат ..
започват да капризничат и да мрънкат.
Вчера даже ,една колежка ми разправи ,
как една жена живеела и работила в чужбина .
Там и се бил лепнал някакъв ,дето само лежал и й харчил парите.
Тя, по цял ден на работа и връщайки се вечерта уморена ,
той я посрещал с думите "Айде бе,направи нещо ,че детето е гладно"
Детето ..детето било гладно ,ами неговите ръце
да не са му набутани отзад?
Та ,заради това де ,казвам ,че е хубаво и мъжа на поназнайва
някои неща за домакинството и да отменя половинката си.

Деца ,пожелавам ви лек и весел ден!
Ставам да оправям малкия за яслите.
после ,може пак да седна ,защото съм втора смяна ,
но днеска смятам да не се престаравам с чистенето вкъщи,
на работата ми е доста натоварено тази седмица
и не ми се иска още от сутринта да се скапвам физически.
Ще сложа една манджичка на котлона ,ще си хвърля един душ
и ще си почивам през останалото време..
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 13:26

Здравейте и от мен!
Ани,пожелавам ти бързо да се възтановиш и да нямаш проблеми повече! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783
Лекарствата са най-малкия дерт,ще си ги пиеш колкото време трябва.
И аз доживот ще си пия едни... Smile
Сега е важно да не се натоварваш много нито физически,нито психически.
Повече разходки и спокойствие.
Малката как е сега? Надявам се всичко да е наред и при нея!
Фри,килцата ще ги свалиш,мила,важното е ти да се чустваш добре.
Теди как приема факта,че ще става батко? Smile
Крис,и аз съм така...скапана от всякъде... Crying or Very sad
Само днес почивам и от сутрината съм почнала с варене на яйца най-напред за градината,сега ще направя курабиите,а довечера с малкия ще боядисваме яйцата за в къщи.Оставям за в събота след работа да направя кифлите и козунаците,
че поне машинката ще ги замеси и няма да си чупя ръцете Laughing Laughing Laughing
ТНТ,тъкмо си наел...що даваш сега да ти развалят работа? Wink
Бог знай какви яйца ще направят...я някои шарени и няма да са само червени... Laughing Laughing Laughing
Ейй...ти си мъж мечта! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783

Пожелавам ви хубав и слънчев ден! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783 ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 13:59

Здравейте и от мен Smile !

Днес и ние ще боядисваме яйца. Теди малко ми накашля ( те в градината всички се изредиха болни ), та сега ми е малко дерт. Но всичко ще е наред.

Никита, Теди най много много не е на ясно какво ше бъде,а ма съм сигурна, че ще има кризисен момент. Той си е толкова разглезенияък Laughing , свикнал да е център на внимание, та ще видим , живот и здраве Very Happy .

Никита, като те слушам как си се развихрола пак ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 789138 ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290 , то не съм се и съмнявала нявам, де ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 267748 ...

ТНТ, наистина си страхотен, бравос ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 538379

Крис, поздрави, мила. Да вземеш да махнеш тези черешки, моля ... че от кога ги чакам да им дойде времето Embarassed

Авана, sunny ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyЧет 21 Апр 2011, 21:29

Laughing ..стига сте ме хвалили Laughing почвам да се чудя..аз ли съм..не съм ли Laughing
AVAna
админ
админ
AVAna

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПет 22 Апр 2011, 03:34

Днес боядисхме яйцата на бърза ръка. За първи път ръцете ми са толкова чисти. Ама не ми се занимаваше и на бързо ги нашарих. малко с памуче и другите едноцветни. Иначе все взимам някви специални бои та седефеви та мраморни та кви ли не съм цапотила, но сега реших да действам по експедитивно. Накупих си едни немски бои от Кауфланд. Всеки цвят се продав по отделно. Страхотно хващат! Само топнах яйцето и го вадя със страхотен наситен цвят.
В неделя на връх Великден сме на свадба. Днес си накупихме обувки и трите грации. Много е готино да се премениш! Харесах си и сандалки и чанта .... но другия път.
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПет 22 Апр 2011, 12:00

Добро утро ,сладури!
Авана ,аз винаги ги правя с памучето ,стават страхотни ,
красиви ..едно с друго еднакво няма.. Laughing
Честно да ти кажа ,не ми се занимава да ги шаря по по-различен начин.
Тази година ,в магазина ни донесаха най различни бои,
разни там за писани яйца,комплекти за направа с восък..
тинтири -минти и други екстри,ама не ми се иска да се клепоцам ,
пък и няма да имам време.
Довечера ще ги сваря само ,да са готови и в събота сутрин ще ги боядисам,
че после съм на работа до 20ч.
Хората месят ,козунаци правят ..курабии пекат ,аз съм мързеланка
и ще си ги купя направо от магазина. Laughing
ТНТ,ми нека си те хвалим де,какво ти пречи..
не ти ли става драго? Laughing
Пък дали си ти или не си .. Laughing сам си знаеш..ти си се познаваш най-добре..
ЛЕК ДЕН!
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПет 22 Апр 2011, 22:19

Наздраве ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 248386
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСъб 23 Апр 2011, 11:53

Добро утро!

Оф,един мъж си имаме във форума ..и да го оставим ,
сам да си вдига наздравицата.. silent
Наздраве ТНТ,с доста закъснение... Laughing
Как сте ,наспахте ли се ?

Днес ,пак съм първа смяна..пия си кафенцето ,
да се заредя с енергия ,че сега пак голям гърч ме чака..
не ми се мисли.
Laughing
Добре е ,че ще почиваме два дни ,да ми се отпусне
и тялото и душата от работа малко.

Ръката нещо ме боли тия дни,прекалих явно ,с рязането на пържолките.. Laughing
Много добре се храни народа, по празниците..
Упс,Фри ..извинявай миличка,сега май ще трябва да се въздържам
от подобни исказвания ,свързани с храна.. ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290

Приятен ден деца,
усмихвайте се и се забавлявайте!
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСъб 23 Апр 2011, 21:48

И аз бях 1 Very Happy
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСъб 23 Апр 2011, 23:32

Взех за 30 лв агнешко..и една торба със зелена салата..па утре ще видим Laughing
Бебсън
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Бебсън

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 14:30

Честит празник! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 16:46

Христос Воскресе!
Бъдете много здрави,обичани и късмет да ви спохожда!!! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 18:06

Честит празник на всички Very Happy
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 18:23

Христос Воскресе!!!
Бъдете здрави!!!
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 21:21

Кво е менюто тази вечер ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 804529
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 21:39

Во истина воскресе ! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 248386

Живот и здраве ! Любов и усмивки ! Мир и благоденствие ! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 10767
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 22:59

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 9582
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyНед 24 Апр 2011, 23:11

T.N.T написа:
Кво е менюто тази вечер ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 804529

хи-хи..
Тази вечер ,аз готвя супа с фиде и картофки и кюфтета, с доматен сос и зеленчуци.
Наздраве ТНТ! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 936603
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 25 Апр 2011, 00:03

Баси..що така мъчиш хората
Аз съм на агне със зелена салата и ориз................и ракия Evil or Very Mad
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 25 Апр 2011, 00:17

T.N.T написа:
Баси..що така мъчиш хората
Аз съм на агне със зелена салата и ориз................и ракия Evil or Very Mad
Баси..маси тва е Laughing
Нямам мъж вкъщи сега ,а ние агне не ядем geek
Предпочитаме менюто ,което правя..
Ти си яж агнето.. Laughing
Ама ..сипи и на мен една ракия..,че не съм пила от сто века.. Laughing
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 25 Апр 2011, 01:00

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 Rakia1-150x150
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyПон 25 Апр 2011, 13:30

T.N.T написа:
ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 Rakia1-150x150
Тенкс ТНТ,ама много се забави Laughing ,
вече си бех легнала ..и заспала ... Laughing
Уморих се ,да си чакам питието..
Нищо ,ще си го пийна довечера . cheers

Добро утро!Как сте?
Какво ще правите днес?
Времето е супер ,мислех да излезна днес
и цял ден да обикалям ,но май пак няма да стане ...
по независищи причини от мен.
Уф значи ,голям съм карък..направо ме е яд на мене си.. ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 559818 ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 478868 ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 728442
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyВто 26 Апр 2011, 03:45

Very Happy
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyВто 26 Апр 2011, 09:32

Добро утро!

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 88eb299f85ee
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyВто 26 Апр 2011, 11:19

Оооооо Никита,привет мила!
Как си?

Добро утро ,на всички !
Как сте,наспахте ли се ?
Настроени ли сте, за новата работна седмица?
Аз не съм на себе си ,нещо не ми се работи ,почива ми се,
но не защото ме мързи ,ами защото ми е кофти.
Лек ден !!!!
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyВто 26 Апр 2011, 19:14

Здравей,Крис!Здравейте всички! ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 992290
Щем нещем се настроихме за работната седмица.. Wink
Тя при мен не е спирала де... Laughing Laughing Laughing
Вчера и в неделя първата смяна си тръгнахме малко по-рано от работа-
като дойде втората смяна,която сега ще трябва да компенсирам,
че не е честно така и това ни беше почивката за тези дни...
И днес пак всичко отново... cyclops
Но няма накъде!

Искам да почивам вечеееее!!!

Вие как сте всички?
ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 2783
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 03:23

Ще почивам вече..поне аз Very Happy
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 10:58

Тнт,напоследък ,трябва да ти вадим думите с ченгел Laughing ,
много си пестелив ,бе човек.. Razz

Добро утро!
Днес имам бая задачки,ще си плащам сметките за месеца,
хич не обичам да ми олеква портфейла ,
ама няма начин.
Фрина ,къде се изгуби?
как си ,всичко наред ли е?
Лек ден ,деца..после ,ако остане време ,
пак ще пиша.
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 13:17

Добро Very Happy
...пестелив Laughing ..за кво Laughing
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 14:46

T.N.T написа:
Добро Very Happy
...пестелив Laughing ..за кво Laughing
Пестелив ,на думи.. Laughing
Цитат :
Тнт,напоследък ,трябва да ти вадим думите с ченгел
AVAna
админ
админ
AVAna

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 15:05

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 339261 аз само сметката за телефона днес ще оправя, но тя ми е достатъчна да ми олекне протмонето до безумие
Сузито
Личен състав на форума; Фотошопър
Личен състав на форума; Фотошопър
Сузито

Брой мнения : 2583
Послание : AVAdiary :-)

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 EmptyСря 27 Апр 2011, 16:15

Здравейте как сте Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21   ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 - Page 9 Empty

ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21
Върнете се в началото 
Страница 9 от 20Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Next
 Similar topics
-
» В спама надникнете,купона започнете!
» В спама се гмурнете и урока научете!
» Който в Спама не влезе....от тук с вирус да излезе!
» Хич не му мисли във спама си пиши!
» Работата зарежете, в СПАМА си пишете

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: Архив :: Заключени теми-
Идете на: