| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Апр 2011, 15:46 | |
| Бебсън,радвам се ,че детенцето е по-добре.. Това да се чува,повече да не ви хваща болест!!! А ,на малката защо й отърваш на акъла.. , да не е бебе..та на обед да я взимаш Да си беше починала малко,то с две деца на главата болестта трудно се изкарва..,а имаш нужда от почивка. Айде ,вече ставам ,че ще закъснея.. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Апр 2011, 17:52 | |
| Как сте, момичета , а момчето ни къде се изгуби, сигурно жена му му спира тока Моят син оздравява, аз също. Крис, не се безпокой за мен, много товар мога да нося | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Апр 2011, 19:38 | |
| Абееее,то и аз мога ,ама нали знаеш .. всичко се понася до едно време , после организма отказва и ако не организма, ..то психиката ти се претоварва.
Как сте момичата? Честит празник ,на всички празнуващи!!!! Да сте здрави и много ,много щастливи!!!
ФРИНА,как си ти? Добре ли си,похвали се нещо де?
НИКИТА,какво правиш мила?
Авана ,пак ни забрави!! Ще ти се сърдим ,ей..калпазанка такава!
ТНТ,ей момченце..,къде се скри? Преди поне закуската ни слагаше..
Марсиииииии,щеше да влизаш ..няма те.. само обещания!!!!
Това ,май беше за другата тема,сори ама не ми се прехвърля поста! | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 17 Апр 2011, 20:49 | |
| Здравейте и от мен! Бебс,радвам се че се оправяте! Крис,благодаря,добре съм.Само днес почивам и гледам да свърша колкото може работа,че като зацикля после пак... Вече мисла да приключвам и да си почина! | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Апр 2011, 11:26 | |
| Крис не съм ви забравила! Всеки ден поглеждам какво пишете, но ми е трудно да се задържа пред компютъра. Около мен има само болести и лоши новини и направо нямам сили вече! На 02.04 получих нещо като микро инсулт... едвам говорех за около 2-3 дни и около 1 седмица само спях. Всичко ми е като на сън в това време. Добре, че майка ми в това време беше добре и гледаше детето, защото аз изобщо не бях в час. За пореден път се разочаровах от здравната ни система и лекарите, но това няма какво да го обяснявам, защото всички сме на ясно колко са "любезни" и "компетентни". Слава богу оправих се! и тъкмо бях добре детето започна да се оплаква, че му се пишка, но не може .... след това пък почна да пишка през 20 минути. Накрая взе и да повръща и айде и с нея по доктори. Пуснахме една венозна кръв и урина и се оказа, че е нещо бъбречно.... Директно в частната урологична клиника Уро Мед - Страхотни са всички там!!!! Направиха ехография и се оказа, че за щастие няма камъни и песъчинки както се очакваше първоначално, но пък има много силно възпаление на бъбреците. Настинката ни е ударила вместо в гърлото и хрема в бъбреците. За първи път е на антибиотик. Зинат, който е отвратително горчив. Едвам го пие .... повръща го и се мъчи много. Та такива перепетии си имахме ние.
А вчера въпреки, че детето не е много добре я водих на цирк. И Лейди Мармалад беше там с малката. Много доволни останаха децата от цирка. Аз галих змията и много се накефих - обичам ги тези гадинки... естествено, ако знам, че е безопасно. Ако съм някъде на саме със змия ще умра от страх. Детето язди понито и то 2 пъти. Абе кеф голям. Иначе Марси щяха да идват с нас ама в последния момент се отказаха. То ега ти и цените за билети дето са избасали. Човек да не може да си заведе детето спокоъно на цирк. Аз с малката вчера 20 лв за билети, 4 лв за памук и пуканки, 10 лв за снимки със змията и понито, 2 лв за обиколка с пони и още някви дребни по пътя и отидоха 40 лв.
Днес аз съм на профилактичин преглед дано да каже доки да спирам да пия лекарства, защото хич нямам навика и все ги забравям. На детенце днес стирилна урина ще пускаме дано и при нея са добри резултатите.
| |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Апр 2011, 12:40 | |
| Авана Много те прегръщам!!! Бързо да се възстановите и ти, и детенцето ти | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Апр 2011, 13:57 | |
| Здравейте! Ох, какви неприятни новини, Авана ! Понякога като го налегнат човек неприятностите, та сякаш наведнъж се стоварват. Стискам палци бързо да се оправиш, както и малката ти принцеска ! Бабс, радвам се, че вие се пооправяте вече. Да свършват всички лошотии !!! Крис, Никита , при вас , надявам се всичко да е по обичайному. Така е най – добре. ТНТ, не ни забравяй! Аз днес съм на преглед. Както и , надявам се, да се запиша на ЖК. Стискайте палци всичко да е наред, че сега влизах в темата ( на ноемврийките) в Бг-мама, където пиша и само за един ден , две пишат че са вече без бебета, престанали да се развиват… Ужас ! Аз си знам, че първото тримесечие е много нестабилно и вероятностите за аборт са много големи… Ох. | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Апр 2011, 17:51 | |
| Благодаря ви момичета! Фрина пожелавам ти днес на консултацията да чуеш само добри новини и чуеш малкото сърчице да бие силно! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 18 Апр 2011, 22:28 | |
| Ох,много съжалявам за това ,което те е сполетяло Авана Трябва повече да се пазиш,да не се претоварваш емоционално. Живота ни е труден,понасяме доста удари .., но е хубаво да търсим позитивното и да му се наслаждаваме , доколкото е възможно. Дано занапред ,ти се случват само хубави неща!!!
Фрина,всичко ще е наред ,не го мисли .. усмихвай се на щастието си и му се наслаждавай. Греби от емоциите с пълни шепи и претворявай мечтите си в реалност!!!
Как сте ,момичета? Аз се върнах от работа ,борих се с кирилизатора един час и половина, докато го оправя ..нещо пак се беше прецакал..
Набухах се ,като прасенце..и направих шкенбенце.. Авана,какво прави Лейдито? Тя вече ни забрави напълно..жалко наистина, но това си е нейно решение. Ивон ,вероятно е станала още по-красива принцеска.., с тия руси косици...? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 19 Апр 2011, 12:31 | |
| Добро утро ! Момичета, всичко е наред. Записах се на ЖК. Докторката ми се вижда свястна, внимателна и старателна. Пусна ми изследвания. Пита ме колко кг беше преди да забременееш, а аз горката, нали със стари спомени ( честно казано бях понапълняла няколко месеца преди да забременея0, та мислейки, че ще дам по-горна цифра ( за всеки случай) викам 58 кг. Тя казва, добре, качвай се на кантара... ... тъдъннннн 63 !!! Ох, викам, едва ли съм била 58 преди да забременея ... Ужас и смях... Вие как сте? Авана? Какво ти казаха на прегледа ? | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Апр 2011, 01:47 | |
| Фрина радвам се че всичко е наред! Иначе аз 3 месеца ще пия хапчета като пенсионерка пък после ще видим....
Крис Ивон наистина е станала много сладка принцеса с тази дълга руса коса е направо като едно барби! А лейдито работииииииииии и няма време за нищо.
| |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Апр 2011, 19:53 | |
| Привет ! Мерси за закуската ТНТ ! Никой не пише ... Аз утре си взех ден, че Тедито е много ентусиазиран за яйцата и трябва да отделя подобаващо време за боядисване Да видим на края колко яйца ще останат ... Авана, не се трвожи, че ще пиеш хапчета изестно време. Поноякога на човек му се напага да мине "поправка". Хайде, и повече никакви проблеми!!! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Апр 2011, 19:59 | |
| Ха ..Фриииии..последните години аз все боядисвам яйцата..с Теди де..мъча се да вкарам идеята всичките да са червени..ама не ми се получава нещо | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Апр 2011, 20:10 | |
| как, все червени!!! Ами то къде ще е емоцията в цялата работа . Тази година пак ли ще боядисвате заедно или на нея вече не й е интересно? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 20 Апр 2011, 21:59 | |
| A..тоз път с майка си..стига все аз | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Апр 2011, 00:09 | |
| Привет!
ТнТ ,верно ли ти ги боядисваш? Браво бе човек,все ме изумяваш!!!!!
Авана , важното е да си здрава ,пий си хапчетата и не се коси!!! И както ти казах ,по ведро на нещата гледай , не се притеснявай и всичко ще е наред..
ФРИ,килцата да не те притесняват,хапвай си ,каквото ти е сладко , после бързо ще се възтановиш..не бери грижа.. Аз отново съм скапана ,направо отивам да лягам, чаках да стане поне 21 ,та да не е съвсем с кокошките.. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Апр 2011, 09:24 | |
| Добро утро Ееееееее..Крис..кво те изумявам..живеем сами ..няма кой..жената по цял ден на работа..аз баща ,майка..абе всичко ..а и готвя по-добре от нея | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Апр 2011, 10:45 | |
| Добро утро! ТНТ,казвам изумяваш,защото има мъже , дето чакат всичко да им се поднесе и направи наготово. И ако не се направи ,вместо да запретнат ръкави и да го свършат .. започват да капризничат и да мрънкат. Вчера даже ,една колежка ми разправи , как една жена живеела и работила в чужбина . Там и се бил лепнал някакъв ,дето само лежал и й харчил парите. Тя, по цял ден на работа и връщайки се вечерта уморена , той я посрещал с думите "Айде бе,направи нещо ,че детето е гладно" Детето ..детето било гладно ,ами неговите ръце да не са му набутани отзад? Та ,заради това де ,казвам ,че е хубаво и мъжа на поназнайва някои неща за домакинството и да отменя половинката си.
Деца ,пожелавам ви лек и весел ден! Ставам да оправям малкия за яслите. после ,може пак да седна ,защото съм втора смяна , но днеска смятам да не се престаравам с чистенето вкъщи, на работата ми е доста натоварено тази седмица и не ми се иска още от сутринта да се скапвам физически. Ще сложа една манджичка на котлона ,ще си хвърля един душ и ще си почивам през останалото време.. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Апр 2011, 13:26 | |
| Здравейте и от мен! Ани,пожелавам ти бързо да се възтановиш и да нямаш проблеми повече! Лекарствата са най-малкия дерт,ще си ги пиеш колкото време трябва. И аз доживот ще си пия едни... Сега е важно да не се натоварваш много нито физически,нито психически. Повече разходки и спокойствие. Малката как е сега? Надявам се всичко да е наред и при нея! Фри,килцата ще ги свалиш,мила,важното е ти да се чустваш добре. Теди как приема факта,че ще става батко? Крис,и аз съм така...скапана от всякъде... Само днес почивам и от сутрината съм почнала с варене на яйца най-напред за градината,сега ще направя курабиите,а довечера с малкия ще боядисваме яйцата за в къщи.Оставям за в събота след работа да направя кифлите и козунаците, че поне машинката ще ги замеси и няма да си чупя ръцете ТНТ,тъкмо си наел...що даваш сега да ти развалят работа? Бог знай какви яйца ще направят...я някои шарени и няма да са само червени... Ейй...ти си мъж мечта! Пожелавам ви хубав и слънчев ден! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 21 Апр 2011, 13:59 | |
| Здравейте и от мен ! Днес и ние ще боядисваме яйца. Теди малко ми накашля ( те в градината всички се изредиха болни ), та сега ми е малко дерт. Но всичко ще е наред. Никита, Теди най много много не е на ясно какво ше бъде,а ма съм сигурна, че ще има кризисен момент. Той си е толкова разглезенияък , свикнал да е център на внимание, та ще видим , живот и здраве . Никита, като те слушам как си се развихрола пак , то не съм се и съмнявала нявам, де ... ТНТ, наистина си страхотен, бравос Крис, поздрави, мила. Да вземеш да махнеш тези черешки, моля ... че от кога ги чакам да им дойде времето Авана, | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 22 Апр 2011, 03:34 | |
| Днес боядисхме яйцата на бърза ръка. За първи път ръцете ми са толкова чисти. Ама не ми се занимаваше и на бързо ги нашарих. малко с памуче и другите едноцветни. Иначе все взимам някви специални бои та седефеви та мраморни та кви ли не съм цапотила, но сега реших да действам по експедитивно. Накупих си едни немски бои от Кауфланд. Всеки цвят се продав по отделно. Страхотно хващат! Само топнах яйцето и го вадя със страхотен наситен цвят. В неделя на връх Великден сме на свадба. Днес си накупихме обувки и трите грации. Много е готино да се премениш! Харесах си и сандалки и чанта .... но другия път. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 22 Апр 2011, 12:00 | |
| Добро утро ,сладури! Авана ,аз винаги ги правя с памучето ,стават страхотни , красиви ..едно с друго еднакво няма.. Честно да ти кажа ,не ми се занимава да ги шаря по по-различен начин. Тази година ,в магазина ни донесаха най различни бои, разни там за писани яйца,комплекти за направа с восък.. тинтири -минти и други екстри,ама не ми се иска да се клепоцам , пък и няма да имам време. Довечера ще ги сваря само ,да са готови и в събота сутрин ще ги боядисам, че после съм на работа до 20ч. Хората месят ,козунаци правят ..курабии пекат ,аз съм мързеланка и ще си ги купя направо от магазина. ТНТ,ми нека си те хвалим де,какво ти пречи.. не ти ли става драго? Пък дали си ти или не си .. сам си знаеш..ти си се познаваш най-добре.. ЛЕК ДЕН! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 22 Апр 2011, 22:19 | |
| Наздраве | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 23 Апр 2011, 11:53 | |
| Добро утро!
Оф,един мъж си имаме във форума ..и да го оставим , сам да си вдига наздравицата.. Наздраве ТНТ,с доста закъснение... Как сте ,наспахте ли се ?
Днес ,пак съм първа смяна..пия си кафенцето , да се заредя с енергия ,че сега пак голям гърч ме чака.. не ми се мисли. Добре е ,че ще почиваме два дни ,да ми се отпусне и тялото и душата от работа малко.
Ръката нещо ме боли тия дни,прекалих явно ,с рязането на пържолките.. Много добре се храни народа, по празниците.. Упс,Фри ..извинявай миличка,сега май ще трябва да се въздържам от подобни исказвания ,свързани с храна..
Приятен ден деца, усмихвайте се и се забавлявайте! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 23 Апр 2011, 21:48 | |
| И аз бях 1 | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 23 Апр 2011, 23:32 | |
| Взех за 30 лв агнешко..и една торба със зелена салата..па утре ще видим | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 14:30 | |
| Честит празник! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 16:46 | |
| Христос Воскресе!Бъдете много здрави,обичани и късмет да ви спохожда!!! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 18:06 | |
| Честит празник на всички | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 18:23 | |
| Христос Воскресе!!! Бъдете здрави!!! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 21:21 | |
| Кво е менюто тази вечер | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 21:39 | |
| Во истина воскресе ! Живот и здраве ! Любов и усмивки ! Мир и благоденствие ! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 24 Апр 2011, 22:59 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 25 Апр 2011, 00:03 | |
| Баси..що така мъчиш хората Аз съм на агне със зелена салата и ориз................и ракия | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 25 Апр 2011, 00:17 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 25 Апр 2011, 01:00 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 25 Апр 2011, 13:30 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 26 Апр 2011, 03:45 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 26 Апр 2011, 11:19 | |
| Оооооо Никита,привет мила! Как си?
Добро утро ,на всички ! Как сте,наспахте ли се ? Настроени ли сте, за новата работна седмица? Аз не съм на себе си ,нещо не ми се работи ,почива ми се, но не защото ме мързи ,ами защото ми е кофти. Лек ден !!!! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 26 Апр 2011, 19:14 | |
| Здравей,Крис!Здравейте всички! Щем нещем се настроихме за работната седмица.. Тя при мен не е спирала де... Вчера и в неделя първата смяна си тръгнахме малко по-рано от работа- като дойде втората смяна,която сега ще трябва да компенсирам, че не е честно така и това ни беше почивката за тези дни... И днес пак всичко отново... Но няма накъде! Искам да почивам вечеееее!!! Вие как сте всички? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 03:23 | |
| Ще почивам вече..поне аз | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 10:58 | |
| Тнт,напоследък ,трябва да ти вадим думите с ченгел , много си пестелив ,бе човек..
Добро утро! Днес имам бая задачки,ще си плащам сметките за месеца, хич не обичам да ми олеква портфейла , ама няма начин. Фрина ,къде се изгуби? как си ,всичко наред ли е? Лек ден ,деца..после ,ако остане време , пак ще пиша. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 13:17 | |
| Добро ...пестелив ..за кво | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 14:46 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 15:05 | |
| аз само сметката за телефона днес ще оправя, но тя ми е достатъчна да ми олекне протмонето до безумие | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 27 Апр 2011, 16:15 | |
| Здравейте как сте | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
|
| |
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|