| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|
+8Фрина KENGA Любов Сузито Бебсън T.N.T Никита AVAna 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 30 Мар 2011, 23:41 | |
| Здравей | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 00:04 | |
| Как си? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 01:04 | |
| Супер | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 01:27 | |
| Хаххаха...голям разговор направихме тази вечер... ..не можем да се засечем изобщо... Аз изчезвам,че утре съм в тъмни зори на работа. Лека на всички! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 01:34 | |
| Аз пък тъкмо дойдох | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 21:58 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 31 Мар 2011, 22:11 | |
| Добра да е! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 01 Апр 2011, 13:48 | |
| Привет! Как сте? Нямам време тия дни да се добера до компютъра.. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 02 Апр 2011, 04:38 | |
| Добре сме | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 02 Апр 2011, 20:52 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 02 Апр 2011, 22:10 | |
| Привет . Ние с Теди бяхме навън днес. Малко ветровито, но приятно... Теди пя, но най-вече се люля на люлките. Сготвих прясно зеле, че това искаше Теди и кюфтета... Сега ще почина малко и така | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 04 Апр 2011, 15:13 | |
| Добър ден! Как сте всички? Аз днес почивам,ама съм се развихрила из къщи да вкарам малко в ред и да наготвя,че пак като зацикля на работа.... Ама ще се вясвам от време на време. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 04 Апр 2011, 18:19 | |
| Здравейте и от мен . Как сте? Аз да се опалача, че все ми се гади и съм „кълбо от нерви”… Тези хормони направо са се побъркали. Не си спомням с Теди да ми е било така зле… Това с гаденето не знам как ще го преодолея. Забелязвам, че киселото мляко примерно ми действа добре. Но за кратко време, след което отново – гадене. Това, заедно с непрекъснатите ми менящи се настроения, е ужасно. Не знам. Хайде, до скоро ! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 04 Апр 2011, 18:45 | |
| Фри,всичко ще мине,мила - само спокойствие трябва. Нормално е да ти бушуват хормоните,ама е гадно като ти се гади. Надявам се да е само за кратко. А пък нали знаеш,че всяка бременност е различна,така че не сравнявай с първата. Почивай повече и хапвай каквото ти действа добре. Поздрави и се пази!!! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 05 Апр 2011, 10:55 | |
| Здравейте! Фрина ,нормално е ...трудно е,но всичко си заслужава..нали знаеш? Права е НИКИТА,като казва ,че всяка бременност е различна . Моите две бременности са живото доказателство , че не всичко ,което говорят хората е вярно. "Знае се",че второто дете се ражда по-лесно,при мен беше обратното , "знае се ",че обичайно гаденето приключва до началото на 5 месец.., при мен продължи до самото раждане.. Така че..зареди се с търпение и добро настроение... Аз почти не хапвах нищо друго ,освен ябълки,които спираха гаденето за кратко , както при теб..или пък някаква супичка... Откъде ги качих тия килограми не ми стана ясно,ама айде.. ФРИНА,наслаждавай се мила на прекрасните мигове, които изживяваш в момента и не позвалявай на гаденето и хормоните, да ти развалят настроението! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 05 Апр 2011, 20:43 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 05 Апр 2011, 22:16 | |
| Направо от нощна смяна отидох за риба на един язовир...преди малко се върнах..не съм спал..умрях от студ..ама поне риба има ..2 часа я чистя ...........сега се чудя как да отмириша колата | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 06 Апр 2011, 15:25 | |
| Здравейте! Момичета, благодаря ви. Действително сте прави… Ще се постараем . ТНТ, бравос ! И колко риба хвана? Каква? С какво ще я готвиш. Виж, за чистенето ти завиждам. Но друго си е прясната риба, струва си и студа и чистенето ... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 06 Апр 2011, 19:23 | |
| Фрииииии Сега пак от там се връщам..много риба...таранки..по 500-600 гр едната ..обаче таз мисля да я раздам на познати | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 10:48 | |
| Добро утро ,сладури! Как сте?
ТНТ,браво ,за наловената рибка! Обаче ,си представям ,как мирише колата ти... , замирише ли ми на риба и направо... /слагам тази емотка,че нямаме такава ..с повръщане / Когато мъжа ми ходи за риба ,после най -гадната част ми е това , че ще я чисти в банята..и ще ми смърди всичко. Търкай..търкай..,няма измирисване два дена...гадост! ФРИНА,как си миличка? | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 14:36 | |
| Здравейте и от мен! Фри,как си миличка?Всичко наред ли е? Теди как е? Крис,и вие как сте?Сигурно вече си на работа.Как смогваш и ти с това тичане... ТНТ,само ако знаеш как ми се ходи и на мен за риба... И хич да не хванем,поне малко ще се разнообразя и почина. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 14:52 | |
| Привет НИКИТА! Добре съм ,благодаря ! Още не съм тръгнала на работа,но се оправям ... Ще влезна да си хвърля един душ ,че се боядисвах сега. Каката е вънка,използва ваканцията ,че после пак училище,Влади и сън.. друго няма за нея,за жалост. Нали ми помага! Влади и той е добре,леко е сополив,но засега нищо сериозно. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 14:59 | |
| Крис ,какъв цвят направи косата? Радвам се,че децата са добре.И аз съм втора смяна на работа. От сутрината хиляди задачки свърших...да ида на работа,че да си почина малко... ...или по-скоро да да се доуморя и довечера да съм гроги... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 15:20 | |
| ОФ,така е Никита,то за нас няма почивка, на работа ,вкъщи ..децата ,мъжете и накрая едвам се довличаме до леглата..
Косата ми е,вече червеникаква.. ,такъв красив цвят си я бях докарала , ама пусто мерак за промяна..някаква.. Сега се опитвам да я направя по-светла, наслагвам един такъв светло кафяво-меден цвят.. Ама то става червено..,само на слънцето има наченки..на меден цвят Абе ,с две думи..нямам думи! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 15:22 | |
| Внимавай само да не я повредиш от честото боядисване,че после няма да има съвсем оправяне. Надявам се да успееш с желания цвят! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 15:28 | |
| Аааа,аз не я боядисвам често ,един път в месеца. Тя и без това ми е нещо изтощена,ползвам маски ,балсами и пак нищо. Сега ,ми казаха за едни ампули ,ще си ги взема пък дано се оправи малко. Иначе не ми изглежда зле,бива..не е за оплакване още.. От една боя ми стана така ,а преди това ми беше много мекичка и лъскава. Тогава нямах много пари в мене и си взех една от 6 лв мисля , че беше.., та съжалих после 100 пъти ,че го направих. Иначе по принцип си взимам добри бои и нямам проблеми с боядисването. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 15:33 | |
| То и аз така - кво ли не и слагам,ама при мен е защото е руса и колкото да в пазя все се одърпва по края. Оххх трябва да се стягам вече...а хич не ми се ходи... Лека работа,Крис! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 15:45 | |
| Лека и на теб,мила Никита! Аз също ще ставам ,че няма време. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 07 Апр 2011, 21:56 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Апр 2011, 14:13 | |
| Здравейте !
Крис, поздравления за новата прическа ! Сигурна съм, че ти отива. Ти си бяла и какъвто и цвят да я направиш, все ще си красива ! Само, въпрос на избор.
Сега съм в двоумения относно воденето на ЖК. Първият път се бях записала платено в Шейново. Беше 320лв за цялата бременност и включваше Доплер и биохимичен скрининг. До скоро нямах съмнение, че ще се запиша отново там ( поне там са събрани само специалисти и някак човек е спокоен, че знаят какво правят)… Какво беше неудоволствието ми, когато разбрах, че ЖК там е вече 500.00 лв ( това не ме учуди много ), но по-лошото е, че не включва нищо друго, освен това, което се полага Здравна каса. Освен това, аз и без друго посещавам и ще посещавам д-р Ковачева, която ми направи секциото предния път..… Та сега мисля да се записвам в поликлиниката. От друга страна, обаче ме е страх какви некадърнички са там. Да не ме объркат нещо… И така…
Ох, наистина съм станала супер тревожна…
A как съм напълняла... Ужас... С предната бременност качих само 12 кг... А сега, както съм започнала
| |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 08 Апр 2011, 22:58 | |
| Благодаря ти, Фрина! Да ти кажа и аз взех, да се харесвам.. сега след двайсет дни ,ще повторя боядисването със по-силния оксидант и се надявам да стане още по -добре.
Относно напълняването ти ,не се тривожи миличка, това си е нормално,стига да не е толкова прекалено в последствие , че да окаже влияние на теб и на плода. Надявам се ,че ме разбираш ,какво искам да кажа.. Аз първата бременност ,бях качила точно 13 кила ,а втората 22, но не се притеснявах изобщо,похапвах си , каквото ми се иска и това е.. после бързо се отървах от ненужните кила , ей така ..дори без да правя усилие.., покрай детето ...като с вълшебна пръчица.. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 09 Апр 2011, 11:15 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 09 Апр 2011, 14:30 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 10 Апр 2011, 00:34 | |
| Благодаря ви, сладури!
НИКИТА,да е жив и здрав баща ти!!!! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 10 Апр 2011, 02:40 | |
| Благодаря ви! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 10 Апр 2011, 11:34 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 10 Апр 2011, 12:30 | |
| Ааа... станала съм,Крис! Добро утро и от мен! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 11 Апр 2011, 14:45 | |
| Здравейте!
Приятна седмица желая !
Крис, как изкарахте празника, мила? Как сте, другите?
Да се оплача … Както споменах , тази бременност едрея доста бързо. Панталоните ми опъват вече яко. Най-гадното е, че нямам нито една дреха за бременни. Имах толкова удобен и готин панталон. И блузки… Оказа се, че като съм пращала в Бургас наши стари дрехи, съм пратила и тях. А баща ми ги раздал на село, за циганите… Така да не ми се дават излишни пари… а пак ще трябва да купувам и то скоро. А ми се искаше поне да направя първото основно изследване – ранния скрининг… Лекарката ми вика, няма ли д правиш направо амниоцентеза, предлагали на всички над 35г., а аз съм вече на 36 и скоро, живот и здраве 37 ще направя… Аз викам, не ! Първо скрининг, ако има показания за амницентеза, тогава… Такива работи…
| |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Апр 2011, 19:12 | |
| Привет и ЕХООООО!!! Какво става, бе хора? Защо никой не ще да пише? Хайде бързо всичко на отчет !!! Чакам . Аз вече минах по реда си. При мен нищо ново | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 13 Апр 2011, 22:06 | |
| Здравейте и от мен! Как сте сладури?В това време май не се заседяваме много в къщи. Ние с дребния преди малко се прибрахме - досега игра навън. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 14 Апр 2011, 00:47 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 14 Апр 2011, 14:21 | |
| Здравейте! Крис, Никита, честито на патерици Съжалявам, че не влизам често, малкият ми е много болен, с пневмония е и ми е трудно. | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Апр 2011, 13:29 | |
| Добро утро! БЕБС,много неприятно ,че сте болни.. Пожелавам ,бързо оздравяване!!!!!
ФРИ..,аз лично нямам тия дни време да се отчитам, съжалявам Тичам непрекъснато,това да направя ..онова...
НИКИТА,.."в това време" казваш,имаш предвид в това хубаво време ли..? Защото при нас времето е ужасно ,духа вече толкова време ,студено е.. ужасно неприятно ,а за разходки не ми се мисли.. И двамата с Влади ,сме настинали ,запушени носове и разни подобни.. Онзи ден изпуснахме сутринта рейса и се ветряхме още петнайсет минути на спирката..направо лудите ме хванаха. Като имаш предвид ,че Влади беше облечен с дебелото яке и шапката и пак настина. Иначе и при мен нищо ново,бяхме на рожден ден снощи ,на племенницата.. децата си изкараха страхотно,Влади цяла вечер беше ,като на рали с един мотор.. Обикаляше три часа из центъра,като се има предвид , че мотора се тика с крака , как не хвана мускулна треска не ми е ясно.. Обаче, вечерта легна и заспа от раз и цяла нощ не е станал нито да пишка ,нито да пие вода. Ваня,получи толкова много подаръци ,че после ги извозваха до тях, като дарове от свадбено тържество.
Емииии,това е от мен. След малко ставам да се приготвям. Ще пооправя вкъщи и отивам да работя. ЛЕК ДЕН! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 15 Апр 2011, 14:41 | |
| Zdrawejte, momi`eta i момчета , сори за латиницата, заблеяла съм се пак. Синчото е по-добре, действа му антибиотикът и даже мисля след малко да поизлезем, че горкото е запряно като агънце в кошара. Но е студено и духовито навън Крис, много се радвам за племенницата ти, представям си каква еуфория е имало с толкова много подаръци. Отивам да си прибера щерката от детска, изнуди ме като другите да я взема наобяд, макар че така ми се щеше следобед да си полежа и да си поболедувам на спокойствие. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
| |
|
| |
| ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 | |
|