| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+22Алекса KENGA черна роза chopy78 Talasym bubale4e Бебсън evita Сузито VODNA Radiana AddictedSunny Сапфира natali T.N.T Ms SMITH desi slava gergana1958 ШОКОЛАД Никита Фрина Любов 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 08 Дек 2010, 15:27 | |
| Крис, какво работиш? Лека работа ти пожелавам | |
|
| |
KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 08 Дек 2010, 19:56 | |
| Здравейте момичета! Днес е направо пролет, но аз не успях да се насладя на слънчицето Имах среща, а темата на разговор не беше една от най-положителните. Даже ме натовари психически повече от колкото беше нужно. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 01:41 | |
| Дани, аз прочетох малко от темата ти и също много се натоварих. Като събера сили утре, ще почета още. Надявам се разговорът да е бил ползотворен. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 04:16 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 05:16 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 13:03 | |
| Добро утро от чучулигите , нали се делим на чучулиги раноставащи и сови къснолягащи Тук вали дъжд!!! А аз мислех след малко да хуквам с бебчото по улиците чак до следобед | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 13:33 | |
| Здравейте,момичета! И при нас се помъчи да завали,но не стана Дори набързо заведох детето на градина да не се намокри. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 13:42 | |
| Привет, Никита! Аз започвам част от голямото зимно почистване Искам да съм богата, да имам чистачка и само да прокарвам пръст по мебелите и да пискам - "Хуанитааааа, праааааааааах!" Много Хамерикански филми гледам май | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Дек 2010, 14:04 | |
| И аз това почнах да правя - трябва да изчистя и после да бягам на работа | |
|
| |
KENGA AVATурист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 13:11 | |
| Добро утро! Тази сутрин при нас е много студено, но грее слънчице. Прозорците са заскрежени. Температурата на слънце е -5 градуса. Не ми се мисли колко би показал термометъра пред къщата. Там е сянка и е север.
Два дни бях без нет. Направих коледното почистване и днес с детето ще слагаме украсата. Хич не ми се захваща, но съм обещала. | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 14:13 | |
| Добро утро на всички Как сте днес,при нас има сняг,не е много,но децата си умират от кеф,особенно баткото Изпратих го на олимпиада по математика,дано се справи детенцето Сега ще си изпия кафенцето пред комп,ако ме остави малката разбира се и ще се захващам да чистя,че с този един ден почивка не ми стига времето | |
|
| |
KENGA AVATурист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 14:25 | |
| natali, стискам палци на детенцето ти да се справи по възможно най-добрия начин | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 14:27 | |
| | |
|
| |
KENGA AVATурист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 14:34 | |
| T.N.T, да ти е живо и здраво детенцето! Много щастие и усмивки й желая! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 22:18 | |
| | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 11 Дек 2010, 22:31 | |
| ТНТ Да ти е е жива и здрава малката Теди! За тати момиченцата остават винаги малки колкото и да пораснат. Пожелавам ти и тревогите ти да бъдат малки, а щастието голямо!!!! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 00:58 | |
| Честито на рожденичката! Пожелавам й здраве и верни приятели! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 01:29 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 02:35 | |
| Ей! Много рожденници днес! Крис да ти е жива и здрава малката дама! Пожелавам й най-щурите купони /въпреки, че мама ще се притеснява/! Да е жива и здрава, а не на последно място и да се сеща и за училището и да й се падат най-лесните въпроси и задачи. Отличния успех е въпрос и на късмет, а не само на знания! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 12:53 | |
| Крис, на патерици, но честито и от мен! Пожелавам здраве и любящи родители! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 14:27 | |
| Благодаря ви ,от нейно име! Много хубави пожелания ,сте й отправили!!!Добро утро! Днес съм спала до късно,смятах да стана и да седна малко на компа, докато спят децата,но съм се успала. Сега ,ще имам време само да си изпия кафето тук и се залавям за работа, когато стане мъника. Дано следобед да успея да го приспя,та да си намеря малко време за форума. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 19:16 | |
| Здравейте! Крис, със закъснение : Честит рожден ден на момичето ти ! Да е жива и здрава, весела и разумна! Много щастие и късмет! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 12 Дек 2010, 20:34 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 13 Дек 2010, 00:18 | |
| Благодаря ви | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 13 Дек 2010, 00:31 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 13 Дек 2010, 17:46 | |
| Здравейте, честит истински сняг Никак не му се радвам обаче | |
|
| |
KENGA AVATурист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 13 Дек 2010, 19:47 | |
| И аз не му се радвам. Така хубаво се попързалях пред нас, че за момент реших, че в дерето ще скоча с колата. Наложи се, да направя кръгче за да мога да прибера колата в двора, а после как ще я изкарам...идея нямам.
Обичам снега само ако не ми се налага да излизам, а детето е във ваканция. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 14 Дек 2010, 00:47 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 14 Дек 2010, 02:34 | |
| Крис,T.N.T, да са ви живи и здрави дечицата! Няколко дни нямах никакво време да влизам,ще ме извините. Честит ви и първи сняг! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 14 Дек 2010, 12:16 | |
| Никита ,Нат ..благодаря ви!!!
ТНТ ,нещо притеснява ли те? Шегувам се ...
Та..в този ред на мисли, малката чела веднъж тук във форума , че има един мъж и че му пращам /е/, емотки с прегръдки и целувки.. запомнила,но не ми казала нищо. Вчера ,се регнала в едно онлайн радио и чета ,че диджеят я пита момче ли е или момиче ..после изпълнява дадения от нея поздрав и й праща емотиконка със целувка, а тя му отговаря с прегръдка. Аз я питам ,"ти познаваш ли го ,та му пращаш такива емотикони..?, а тя .."А ти познаваш ли ТНТ от вашия форум...?" Аз и казвам " Ами ,само от нета го познавам,но това не ми пречи , да го поздравявам по този начин!", а тя " Ами и на мен ,не ми пречи..." | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 14 Дек 2010, 13:35 | |
| Хахаха, Крис, добре те е подредила Пожелавам ви хубав ден и много, много бодрост | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 01:31 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 09:10 | |
| - Крис написа:
- Никита ,Нат ..благодаря ви!!!
ТНТ ,нещо притеснява ли те? Шегувам се ...
Та..в този ред на мисли, малката чела веднъж тук във форума , че има един мъж и че му пращам /е/, емотки с прегръдки и целувки.. запомнила,но не ми казала нищо. Вчера ,се регнала в едно онлайн радио и чета ,че диджеят я пита момче ли е или момиче ..после изпълнява дадения от нея поздрав и й праща емотиконка със целувка, а тя му отговаря с прегръдка. Аз я питам ,"ти познаваш ли го ,та му пращаш такива емотикони..?, а тя .."А ти познаваш ли ТНТ от вашия форум...?" Аз и казвам " Ами ,само от нета го познавам,но това не ми пречи , да го поздравявам по този начин!", а тя " Ами и на мен ,не ми пречи..." | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 12:01 | |
| | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 12:30 | |
| Здравей, Крис! Аз си пия кафето и се наслаждавам на тихите мигове, когато съм сама. Рядко ми се случва | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 13:04 | |
| Добро утро Крис,Беб! Аз заведох малкия на градина и сега ще си направя чайче и закуска. И при мен е тихичко,моят спи от нощна При нас пак заваля сняг! | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 13:08 | |
| Не искам повече сняг!!! Вчера качих във фейса клипче как изкачваме баира до нашата къща, направо си е екстремно преживяване , стара съм вече за такива емоции | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 15:25 | |
| Оооо,Криссс,да се оправяш бързо! Аз лятото падах на работа и бях посиняла яко и ужасно ме болеше...много е гадно | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 15:27 | |
| Мерси! Оф,не ми е ясно как ще работя днес, много неприятна ситуация.. То .. не ми стига ,че всичко ме боли.., ами сега и допълнително болежки си докарах! | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 15:44 | |
| Тука ли е било спама, обърках се вече, мислех, че в Панаира. | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 16:27 | |
| А там какъв е смисъла на темата?
Тук ще си драскам де.... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 16:30 | |
| Там ,си показваме и се хвалим една на друга ,с какъв "тоалет " сме се преоблекли. Демек,какъв профил сме си спретнали.. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Дек 2010, 23:24 | |
| Крис, съжалявам за падането, дано бързо мине. Един път преди много години падах дълго по едни стълби с мобифон в задния джоб, от онези големи тухли, после имах точен син отпечатък на д-то Do not disturb me, може ли да се запознаем? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Дек 2010, 00:33 | |
| Ясно Крисче, мерси...докато влезна пак в час, така ще е. Само дано не се лутам повече.... Беби, може разбира се, колкото повече приятели, толкова по добре. Приятно ми е, Силвия се казвам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Дек 2010, 00:37 | |
| - Бебсън написа:
- Крис, съжалявам за падането, дано бързо мине.
Един път преди много години падах дълго по едни стълби с мобифон в задния джоб, от онези големи тухли, после имах точен син отпечатък на д-то
То не е хубаво да се смеем, ама и аз скоро така се изтърсих на работа, при нас е хлъзгаво има и машини, не знам ако бях залитнала повече да отида на някоя. А и все ми е тясно, все се удрям и имам синини навсякъде, ако ме види някой, ще каже, че ям бой вкъщи. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Дек 2010, 02:17 | |
| Силве, и на мен ми е приятно, аз съм Ася Какво работиш, та е хлъзгаво? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
|
| |
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|