AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+22Алекса KENGA черна роза chopy78 Talasym bubale4e Бебсън evita Сузито VODNA Radiana AddictedSunny Сапфира natali T.N.T Ms SMITH desi slava gergana1958 ШОКОЛАД Никита Фрина Любов 26 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:09 | |
| Добре съм Никита, пратих децата на детска градина и релаксирам днес, че довечера съм нощна смяна. Иначе да се похваля - завърших семестъра вече, минаха всички изпити Един дерт по-малко имам за лятото | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:12 | |
| Браво на теб! Успяла си да се справиш и с ученето при всичките тези задачки! Сега наистина трябва да си починеш. И аз от първи излизам 10 дни в отпуск и мисля да релаксирам, доколкото може да стане това с детето де | |
| | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:14 | |
| Нали знаеш, винаги си мислим че няма да се справим, но човек се справя с всичко, което му дойде до главата, независимо колко трудно изглежда отстрани
| |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:17 | |
| Да,така е! Оставям те за малко,че ще ми изгори яденето. | |
| | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:18 | |
| | |
| | | desi slava AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:19 | |
| Аз ще си пусна едно филмче да изгледам Лек и спорен ден на всички | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 13:46 | |
| Лек ден и от мен! | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 28 Юни 2010, 16:32 | |
| Привет! Деси, много се радвам, че всичко при теб е наред и имаш с какво да се похвалиш . Ще се радвам по-често да ни навестяваш! Поздрави и целувки на всикчи! | |
| | | gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 29 Юни 2010, 11:14 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 29 Юни 2010, 12:09 | |
| Добро утро,Гери! Как си?Как е Али?Свикна ли с градинката? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 29 Юни 2010, 18:33 | |
| Привет ! Как сте,какво правите? Да ви кажа ,че може и да не започвам работа,ако мъжо ми се премести при един друг работодател ... Обектите ще са почти винаги външни и няма да има кой да ми помага при воденето на Адко на яслите. Затова,май ще си стоя вкъщи още известно време,но това не е последното ни решение.. Ще се разбере,ще помислим за варианти ... Емо е с висока кръвна захар,приеха го в болница ,за пълни изследвания..и тн. Май ще стои там 3-4 дни,дано не е повече. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 29 Юни 2010, 19:02 | |
| Здравейте! Крис, надявам се Емо скоро да се стабилизира . Ох, този стрес…
Какво да ти кажа, въпросът с работенето на пълен работен ден и градините ( а после и училището) с децата е много сложен… Ние също мислим в различни посоки и все в задънена улица. Нито един вариант не е добър… | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 30 Юни 2010, 11:20 | |
| Добро утро! Крис,благодаря за закуската и кафето! Стискам палци мъжът ти да се оправи бързо, надявам се да е моментно състояние тази захар. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 02 Юли 2010, 19:53 | |
| Здравей Крис! Как си?Как е положението в къщи? Да ви кажа,че аз изчезвам за няколко дни,отивам на гости на мама. | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 03 Юли 2010, 10:57 | |
| Добро утроЧ
как сте в това студено време? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 03 Юли 2010, 14:49 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 04 Юли 2010, 19:03 | |
| Ехоооо ,има ли някой? Фринааа,къде си,не те засичам мила ?!? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 04 Юли 2010, 19:05 | |
| Здравей,Крис! Май само двете сме. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 04 Юли 2010, 19:08 | |
| Точно прочетох за Емо - не се тревожи,може и да е само времемнно това и да се повлияе от лекарствата. А диабета може и от всичко да се "отключи",най-вече от стрес,а то сега както е спокойно на всички... | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 04 Юли 2010, 19:11 | |
| - Никита написа:
- Точно прочетох за Емо - не се тревожи,може и да е само времемнно това и да се повлияе от лекарствата.
А диабета може и от всичко да се "отключи",най-вече от стрес,а то сега както е спокойно на всички... О Никита ,привет! Не те видях миличка ,че си тук Как си? Да ,определено е от стрес ,проблема при Емо. надявам се да е временно и да отшуми,с помоща на лекарствата и повечко спокойствие. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 05 Юли 2010, 11:02 | |
| - Никита написа:
- Дано отшуми по-бързо!Лошото сега е,че трябва да спазва стриктна диета - надявам се че са му казали и обяснили какво да прави.
Добро утро!!! Трябва да спазва диета,ама ще видим колко ще е стриктен. Вече яде диня и пи бира.. ,а му казаха ,да не го прави. Като малките деца е,оплаква се ,че е болен..ама му е слаб ангела да се въздържа от нещата ,които са му забранени. Уж обеща ,че от понеделник/демек от днес/,започва да се пази. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 10 Юли 2010, 00:37 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 10 Юли 2010, 13:50 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 10 Юли 2010, 22:35 | |
| Добра вечер! Така е НИКИТА,ежедневните задължения ..женските край нямат. Всичко нас чака,блазе им на тези жени ,чийто мъже им помагат.., моят ич го няма в това отношение. И аз прах ,готвих..пържих едни кюфтета с картофена салатка, а уж гювечета щях да правя ,отказах се. Ще пасирам сега и една супичка ...картофена с моркови,лук и тиквички,каквото стане,все ще го изядем. Ако не ни хареса на нас ,Влади ще си я хапне ,той поне обожава супи. | |
| | | Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 12 Юли 2010, 01:03 | |
| Здравейте! Скоро не съм наминавала. Имам много работа и от там не мога да влизам. А къщи съвсем. Поздрави и целувки! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 12 Юли 2010, 11:05 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 14 Юли 2010, 13:28 | |
| Здравейте,сладурки! Как сте,какво правите? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 15 Юли 2010, 10:23 | |
| Добро утро ! Никита,добре сме,благодаря! Вчера ходих на интервю за работа,но не ме устройва работното време ,иначе ме харесаха и вероятно щях да започна веднага. Даже ми дадоха време да си помисля,но няма да стане,отказвам се. | |
| | | gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 15 Юли 2010, 10:57 | |
| Добро утро!
Криси, не съжалявай ще намериш друга! | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 15 Юли 2010, 13:37 | |
| Добро утро Крис,Гери!Аз съм втова смяна тази седмица и сутрин имам малко време да се разпиша тук. Пък и дребния е на гости на баба си... Крис,все ще излезне нещо,мила,не се съжалавай ! Важното е теб да те устройва. Гери,как сте?Как е малката хубавица? | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 17 Юли 2010, 09:26 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 17 Юли 2010, 11:52 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 20 Юли 2010, 16:07 | |
| Как сте момичета в това тежко време? При нас не се диша направо! Много е задушно. Излизахме с малкия малко преди обяд и се прибрахме вир вода. Сега в банята и после в леглото. | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 22 Юли 2010, 14:58 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 23 Юли 2010, 10:52 | |
| Добро утро !!!! Как си, НИКИТА? | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 23 Юли 2010, 13:26 | |
| Добро утро,Крис! За сега съм добре,детето и то е добре( да не чува дявола), понеделник ще е на градина вече. Почина си малко от началото на месеца и вече е ред да ходи. Таткото ни нещо е малко болен,някакъв вирус се мъчи да го събори, всички на работата му били болни,дано само не зарази дечко И наче всичко е постарому. Вие как сте в къщи? Приятен и хубав ден на всички! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 23 Юли 2010, 17:41 | |
| Стискам палци тати да се оправи бързо и вируса да не нападне и малчо.
Ние как сме..? Повали ни варицелата,от днес сме под карантина,до другия петък... как ще издържи малчо ,толкова време вътре не ми се мисли. Каката изми и подготви терасата ,следобед ще си играят двамата там. Добре е поне,че всички от семейството сме я карали тази шарка, та поне за Лилито ми е спокойно. Освен това ,преди време Влади беше паднал и си беше ударел устичката, вероятно е ударил и предните зъби ,защото от началото на тази седмица , на единият от тях значително му се промени цвета. Много ми е притеснено,заведох го на зъболекар ,каза да го наблюдавам . Ако откаже да отхапва с предните зъби или се оплаква от болка , когато пие по студено или топло да го заведа отново на преглед. Щели да го отворят.. ,ами той едва ли ще стои да му го отварят зъба с машинката..изключено е,да стои мирен. | |
| | | Любов Модератор
| | | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Юли 2010, 01:01 | |
| - Крис написа:
- Привет!
Еййй,все се разминаваме... Здравей,Крис! Как е Влади с тази шарка?А зъбчето? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Юли 2010, 12:30 | |
| | |
| | | Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 26 Юли 2010, 19:51 | |
| Здравейте! Май никой не се появява тук освен мен и Крис? Ама пък двете си пишемммм... Крис,не се тревожи,ще се оправи детенце. Душица малка!Колко ли го сърби горкото? Ние не сме карали още никаква шарка и взех да се притеснявам малко... Май е по-добре да ги изкарат докато са по-малки,ама...когато-тогава. Отивам вече да си прибирам детенцето от градинката. Днес е за първи ден след 25 дни почивка и хич не му се ходеше горкото | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 27 Юли 2010, 11:10 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
| | | | Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |