Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: За цветята..мъжете и жените... Пон 01 Мар 2010, 18:40 | |
| Подареното цвете, е за жената приятна емоция.. букет от вълнение,изненада ... Няма жена на света ,която да не се радва ,когато и подаряват цветя. Забързани в трудното ежедневие ние понякога забравяме за това. Най-краткия път до сърцето й, може да се окаже просто да й подарим букет цветя. Това трябва да става неочаквано.. Не е нужно да се чака някаква причина, за да подариш цветя на жена. Цветята подарени без причина и повод за жените, са с по голяма значение, тъй като, са пълна изненада. Жените обичат разнообразието от цветя. Купувайки рози трабва да се съобразим, че съществуват различни цветове: червени, розови, прасковени, жълти, бели. Може да подарим огромно количество цветя с различни оттенъци. Ако не разбираме от цветя мажем да се доверим на профисионалист. Сега има много цветарски магазини с добри специалисти флористи , които могат да ви дадът добър съвет при покупка.Кога ,за последен път получихте красив букет от вашите половинки? Подаряват ли ви често цветя или само за празник? Съобразяват ли се с вашите предпочитания относно вид цвете и любим цвят или взимат букета ,по своя преценка? | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: За цветята..мъжете и жените... Вто 02 Мар 2010, 02:32 | |
| Сама си купувам цветята! Повечето са в саксийки, но обожавам и нукетчета, особено пролетни и диви! Трели, те не са мъртви, щом се отглеждат за радост! Аз лично не понасям поголомното кършене на храстите , например! Но от магазина обичам! И от разсадниците- те за това се отглеждат! | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: За цветята..мъжете и жените... Вто 02 Мар 2010, 02:34 | |
| Ами аз така ги възприемам. Затова не обичам букети. | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: За цветята..мъжете и жените... Вто 02 Мар 2010, 13:30 | |
| - Treli_kardia написа:
- Аз не обичам мъртви цветя и слава Богу той не ми подарява букети...
Mдааа, и аз така го възприемам ... Но обичам много цветни градини И поляни с диви цветя Искам цветна градинааааа Да видим дали ще ми подари някога моя любим | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: За цветята..мъжете и жените... | |
| |
|