AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Тактични ли сте ,спрямо мъжете? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Сря 24 Фев 2010, 15:59 | |
| Кои са нещата,които не умеете да задържате в себе си.. спрямо мъжете?Аз например,не умея да бъда тактична. Казвам си всичко... Което ми е на сърцето,това ми е и на устата. Повечето мъже ,не обичат да им се показват грешките или недостатъците. Обичат да чуват думи,които галят ушето.. Да ,ама не аз искам , да знаят какво представляват и при нужда да се поправят. Мъжа,трябва да е стълб в обществото и за семейството си, мразя мъже,които са изтъкани от грешки,комплекси или мързел... | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Сря 24 Фев 2010, 17:36 | |
| За кои мъже говорим, Крис? За нашите си /тъй като повечето тук сме омъжени/ или за мъжете изобщо? Защото, струва ми се, има разлика. | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Сря 24 Фев 2010, 18:01 | |
| За мъжете изобщо Водна..не само спрямо нашите. Защото все пак имаме и познати или добри приятели мъже/ някои жени, имат и такива/,освен съпрузи. | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Сря 24 Фев 2010, 21:12 | |
| Аз зададох въпроса, Крис, защото моето отношение е различно към моя мъж, от това към всички други мъже. Но така или иначе се старая да съм тактична с всички, без значение мъже или жени, особено ако не сме сами. Не обичам да злепоставям хората. Но например мога да кажа на мъжа ми, че се държи като идиот, докато на друг мъж, било то и добър приятел, още повече ако е семеен, не бих си позволила подобна забележка. Затова и питах. | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Нед 28 Фев 2010, 14:47 | |
| | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Вто 02 Мар 2010, 02:54 | |
| Да, определено съм тактична. | |
| | | Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Сря 03 Мар 2010, 03:13 | |
| Опитвам се да съм тактична с всички,без значение мъж или жена.На моя не му спестявам нищо,защото ако си премълчавам системно изведнъж ще избухна. | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Съб 06 Мар 2010, 23:41 | |
| Aз, както и научих скоро - Цитат :
- Човек може да бъде прям и в същото време да се изразява така,че откровенността му да причини минимална болка.
съм многооооооо тактична,но в същото време и безкрайно откровена.А пък и аз бях убедена ,че всъщност откритостта би ми била по полезна в контактите ми с хората! И в книгата "Изкуството да общуваш прочетох: - Цитат :
- Откритостта не е цел сама по себе си ,а произтича от истинска загриженост за качеството на взаимните контакти.
и много ми хареса тази мисъл . | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? Нед 07 Мар 2010, 11:45 | |
| Особено съм тактична и с моят -и с чуждите ...по моя си начин.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тактични ли сте ,спрямо мъжете? | |
| |
| | | | Тактични ли сте ,спрямо мъжете? | |
|
Similar topics | |
|