| Тренират ли децата ни? | |
|
+8Божествена Ms SMITH ШОКОЛАД Marcy Lavender Фрина Любов T.N.T 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Съб 18 Дек 2010, 01:11 | |
| След една седмица за син колан | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Пон 20 Дек 2010, 11:05 | |
| Я кажи за системата с коланите за невежите Моята дъщеря ходеше на модерни танци миналата година, когато беше на 5г., но не й хареса и спря. Пролетта започна да тренира плуване и не е спирала дори и сега, през зимата, ще продължи. Структурата на тялото й е чудесна, енергията й - неизчерпаема Нямам амбиции да стане професионалист в нито един спорт, важното е да изпитва удоволствие и да тренира тялото си. Но един спорт май не е достатъчен за нея и ще търся нещо още по-изтощаващо Исках народни танци, но тя не дава и дума да се чуе, може би ще се насочи към таекуон-до или киокушин (дали правилно ги написах ) | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Пон 20 Дек 2010, 19:10 | |
| Бебсън..син колан и позволява вече да се състезава и да ходи по турнири Тренира ...киокушин..най-бруталното карате ...в началаото много се изморяваше..но сега все едно не е тренирала..станала е като пружинка.Няма да ти казвам по колко коремни и лицеви прави В началото си правихме разни спаринги с нея..но вече не мога | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 01:48 | |
| Браво Ти, доколкото разбирам, си навътре в бойните изкуства. Кажи ми, моля, какво гледат треньорите, за да вземат някое дете да тренира? Или нищо не гледат? Мъжът ми иска да запише дъщеря ни, но понеже трудно преживя това, че не я взеха в една наистина добра група за пеене, не ми се иска пак да я отхвърлят. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 02:04 | |
| На първо място да има детето желание..това гледат ..още в първите дни..седмици... на тренировка се познава... | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 10:12 | |
| Мерси | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 10:34 | |
| Вярно,че имаше периоди Теодора/дъщеря ми / в които искаше да се откаже..не за друго ..а понеже след занималня...веднага отива на тренировка..и нямаше време да играе с децата пред блока..аз и обясних какво печели и какво губи от играта пред блока и тва да тренира...разбра..минало е вече ..по-късно разбрах ,че тези "приятелчета" са я навивали да се откаже. Никога не бих позволил тя да тренира насила.Дори сега на моменти ме плаши...с голямо желание ходи и 15 мин преди другите е в залата А тренировките наистина са тежки..много момчета се отказват Зимата даже имат тренировки навън в снега ..по 2 часа..само по кимона ...ама щом и харесва да тренира...винаги ще я подкрепям...щом в училище е добре с оценки и дисциплина | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 10:48 | |
| Явно си е намерила мястото, щом с такава страст тренира. Браво! Току-виж, това се окаже пътят й в живота. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Вто 21 Дек 2010, 11:16 | |
| Aбе аз не искам много да и става пътя на живота..щото профи каратистите нямат много добра походка..иначе откакто започна да тренира..рязко дръпна на ръст и се стегна | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Чет 13 Яну 2011, 16:24 | |
| Т.Н.Т браво на щерката! От тук нататък само успехи! Аз да си похваля герджето... Дъщеря ми мина в по-горна възрастова група в народните танци. На Коледния концерт ни изненада приятно, в един от танците,които представят, в началото се играе соло от едно момиче, и после се включват две момчета,след което и голямата група. Е,оказа се,че Кали е избрана да играе соло, а ние не знаехме,тя не се беше похвалила. Определено мога да кажа и,че тя много бързо хваща нови хора и има чувство за ритъм. | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Съб 22 Яну 2011, 16:58 | |
| Чувството е супер, нали? То е по-сладко даже от собствения ти успех в нещо. Браво! Пожелавам ви все повече такива успехи! | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Пет 11 Фев 2011, 01:29 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Ооо,задължително трябва да тренират децата! На моят син съм запланувала плуване,бокс(естествено) и езда! Е, няма да го спра и от футбол,само да иска!
Шоколадче, защо не плануваш и ски?! Невероятен спорт! Сега работя като ски учителка и всеки изминал ден в планината ме е яд, че малкия не е с мен там горе. Чудесно е там, красиво, чист въздух, слънце по цял ден и съчетано със спорт е супер за нашите деца. Работя точно с дестки градини. Във вашата детска иматели ски? | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Пет 11 Фев 2011, 01:47 | |
| Малкия тренира футбол, защото това има в детската градина. Възнамерявам да го кача на ски тази година и да го науча да плува. Като свърши сезона ще го заведа да се катерим, много харесвам този спорт. Разбрах, че има стени в НСА и зала Бонсис. Много искам, и аз, да се запознае с някое източно бойно изкуство. Възнамерявам с него да осъществия и някои мои мечти, като да яздим заедно примерно. Въпреки, че с мама си говорим, че е роден гимнастик. Вашите деца гледат ли телевизия с главата надолу? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Бебсън AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? Пет 11 Фев 2011, 14:09 | |
| Утре дъщеря ми е на първото си състезание по плуване Разбира се, по-скоро са за пълнеж на басейна и за самочувствие, но за нея е много, много важно, че е избрана! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тренират ли децата ни? | |
| |
|
| |
| Тренират ли децата ни? | |
|