Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Страхуват ли се възрастните от децата? Сря 27 Май 2009, 12:12 | |
| - Цитат :
- Виждали сте животни, нали? Какво правят когато ги е страх – нападат!
Човекът е най-висшето животно. Ако проследим поведението му ще забележим, че възрастните най-често демонстрират сила и нападат децата (си) – за щастие не физически, а само с викове, крясъци и закани. Защо? Животните нападат когато ги е страх.Защо възрастните човешки екземпляри нападат непорасналите човешки такива? От страх? Или? Какво мислите по темата?Заинтригуваме. Posted by LeeAnn as Нашите деца и ние! | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: Страхуват ли се възрастните от децата? Сря 27 Май 2009, 16:00 | |
| - Крис написа:
- Не е от страх,по-вероятно да е от безсилие...
Аз например съм опитала какво ли не,за да си справя кротко и мирно с пубертета на дъщеря си..не ми се отдава.. Май съм безсилна пред мръщенето,капризите,сръдните,мързела и отговарянето... Затова започвам да викам..не,че се гордея ... Много си права. Макар че и безсилието е вид страх - страх, че нещата не са под наш контрол... | |
|
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Страхуват ли се възрастните от децата? Чет 28 Май 2009, 14:36 | |
| аз определено викам и крещя по детето ми не от страх а отнерви Когато с добро не стане се ядосвам и започвам да викам | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Страхуват ли се възрастните от децата? Пет 19 Фев 2010, 13:15 | |
| - BilyAna написа:
- Крис написа:
- Не е от страх,по-вероятно да е от безсилие...
Аз например съм опитала какво ли не,за да си справя кротко и мирно с пубертета на дъщеря си..не ми се отдава.. Май съм безсилна пред мръщенето,капризите,сръдните,мързела и отговарянето... Затова започвам да викам..не,че се гордея ... Много си права. Макар че и безсилието е вид страх - страх, че нещата не са под наш контрол... Много си права,нещата не са под мой контрол.. и да наказвам,да викам и да бия ..все тая. Когато отсрещната страна ,си е настъпала ушите..няма да се получи.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Страхуват ли се възрастните от децата? | |
| |
|