| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 11 Авг 2009, 22:20 | |
| - T.N.T написа:
- Абе...на колко си години..тва не разбрах
ама си и тииииииииииииии ... момичето си е писало под аватара ...Да не са всички като мен | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 11 Авг 2009, 22:36 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 11 Авг 2009, 22:40 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 11 Авг 2009, 22:40 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 20:11 | |
| - Фрина написа:
- Ще ти задам някои въпроси, които зададох и на Шоколадка...
Еви!!!
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Да, много искам да знам какво усещането като скочиш с бънджи, а и също така искам да знам какво е да пилотираш самолет, болид на формула 1 и чесно казано ми се иска да видя и аз Луната 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? От много неща ме е страх. Страх ме е от тъмното, от светкавици и гръмотевици, страх не от това да не се случи нещо лошо на някой от семейството ми. Чесно казано незнам дали има полезен страх, оюе по-малко как трябва да се казва. 3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? Чесно казано не мога да дам точно определение 4.Кое е любимото ти чувство? Чувството да обичаш и да бъдеш обичан - та нали то върти света 5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"? Да, той е 6. Вярваш ли в Бог? Вярвам до някаква степен 7. Какво мислиш за преражданията? Вярвам в прераждането чесно казано. По друг начин не мога да си обясня " Дежа вю-тата", които още от малка имам 8. Какво разбираш под "задгробен живот"? Може би един по-добър живот | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 20:14 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 21:24 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 21:27 | |
| Еви, мерси за хубавите отговори! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Сря 12 Авг 2009, 22:28 | |
| - evita написа:
- Лейдито май не е заинтересована много от мен - другите ги опсипа с въпроси, а на мен и един не зададе
глупости няма такова нещо но просто започнах работа и нямам никакво време сега влизам на две три да прочета и бягам събота и неделя ще имам повече време и тогава ще наваксвам | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 00:04 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 00:40 | |
| Такааааа, много се колебая кого да поканя. Иска ми се да поканя няколко човека, но трябва да е само един. И така.......... избирам Никита, ей сега ще й пратя ЛС | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 12:25 | |
| Никита.. Като какъв човек се определяш?Коя черта на характера си ,цениш най-много?Какво не искаш да наследят децата ти от теб?Вярваш ли в Бог?Какво мислиш за изневярата?..Ако някога изневериш ,би ли си признала.. следвайки максимата "Признат грях,е половин грях!"?Какви качества трябва да притежава един човек , за да го приемеш близо до себе си ,като приятел?Мислиш ли ,че мъжкото приятелство е по-силно и по-истинско от това на жените?Това е ..после пак | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 15:06 | |
| - Крис написа:
- Никита..
Като какъв човек се определяш?--Като откровен човек..казвам това,което мисля в очите на хората.Също така и импулсивна личност-реагирам не чак прибързано,но почти веднага...(в някои случаи това не ми помага ) Коя черта на характера си ,цениш най-много?-Волята Какво не искаш да наследят децата ти от теб?-Не искам детето ми да наследи от мен импулсивния ми характер,но за съжаление той май е точно такъв... Вярваш ли в Бог?-Вярвам,че има някаква сила,която определя и променя много неща,но немога да я нарека Бог.Въпреки това не съм атеист. Какво мислиш за изневярата?..-Това според мен е най-глупавото нещо,което може да се направи.Мисля,че когато човек е решил вече са предприеме тази стъпка,той вече е загубим голяма част от достойнството си,губи доверието на човека до него.Колкото и да се старае човек да запази нещо скито,то винаги излиза на яве. Ако някога изневериш ,би ли си признала.. следвайки максимата "Признат грях,е половин грях!"?-Не мисля,че ще се случи,но ако случайно това стане ще си призная и не заради максимата,а за да не ми тежи това...необичам тайните неща... Какви качества трябва да притежава един човек , за да го приемеш близо до себе си ,като приятел?-Най-вече да е искрен...лицемерието го "отсвирвам" автоматично Мислиш ли ,че мъжкото приятелство е по-силно и по-истинско от това на жените?-Не не мисля...и мъжете си правят мръсотии като нас...все пак и те са хора...
Това е ..после пак | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 16:43 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 16:50 | |
| Никита, как се запозна с мъжа си? | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 16:57 | |
| Ето и няколко въпросчета от мен Искаш ли да имаш още деца и колко разбира се? Мъжът ти ли е голямата ти любов? Коя зодия си? Има ли нещо, за което много мечтаеш, но все още не се осъществило? Кои е най-големият ти страх? Какво би направила, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, обаче е било от тези за една нощ и край. В смисъл станало е случайно, без да го планувал и даже за него всичко е забравено, но все пак ти разбираш. Как ще постъпиш? Мислила ли си един ден ти да определяш какво да учи детето ти или ще го оставиш той сам да избере, дори да си сигурна, че не това е най-доброто за него? Айде стига толко, после пак | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 18:54 | |
| 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? 2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?
3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е? 4.Кое е любимото ти чувство? 5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"? 6. Вярваш ли в Бог?
7. Какво мислиш за преражданията?
8. Какво разбираш под "задгробен живот"? 9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие? | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 18:57 | |
| Пусни 3 песни, които харесваш много! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 18:57 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 19:13 | |
| - evita написа:
- Ето и няколко въпросчета от мен
Искаш ли да имаш още деца и колко разбира се?Разбира се,че искам да имам и още деца,и то много...може би 4-5...но за съжаление вече ми е малко късно за това и малко съжалявам,че съм закъсняла толкова Мъжът ти ли е голямата ти любов?Сега вече да... ученическите страсти не ги считам за голяма любов... Коя зодия си?Риби Има ли нещо, за което много мечтаеш, но все още не се осъществило?Да си живеем само ние тримата Кои е най-големият ти страх?Да не се случи нещо с малкия и мъжът ми Какво би направила, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, обаче е било от тези за една нощ и край. В смисъл станало е случайно, без да го планувал и даже за него всичко е забравено, но все пак ти разбираш. Как ще постъпиш?Първоначално мисля че ще ме заболи много,най-вероятно и ще се ядосам страшно(пък може и някой да яде бой ),но мисля че ще ми мине.Но ще трябва многоооо да се потруди да си върне доверието ми. Мислила ли си един ден ти да определяш какво да учи детето ти или ще го оставиш той сам да избере, дори да си сигурна, че не това е най-доброто за него?Не,не съм мислила по този въпрос,но най-вероятно няма да му се меся...нека той сам реши какво и какъв иска да бъде.Мога да му дам само някои съвети...нищо повече
Айде стига толко, после пак | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 19:33 | |
| - Фрина написа:
- 1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Мисля че в момента усещам най-голямото предизвикателство - да си направим къщата сами
2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?Страх...в буквален смисъл имам страх от вода...нищо че съм Риби .Мисля,че всеки страх може да бъде преодолян с подходящата намеса."Името на полезния страх" според мен е предпазливост,а на вредния - мания
3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?Суетата има много значения и симоними,едно от които е суетност.Суетата е всичко това: суетливост, празнота, лекомислие, каприз, пустота, безсмислие, безсмисленост, пустословие, тщеславие, снобизъм, превзетост, вятърничавост, дребнавост, лекота суетене, суетня външен блясък славолюбие, самохвалство
4.Кое е любимото ти чувство?Спокойствието 5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"?Вече да... 6. Вярваш ли в Бог?Вярвам в силата,която ни помага...незнам дали това е Бог или нещо друго
7. Какво мислиш за преражданията? Че съществува прераждане и човек си носи кръста винаги с него...прераждането не го променя
8. Какво разбираш под "задгробен живот"?Място и време,където може и да си починем,след като сме извървели начертаният ни път 9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие?Бих работила с удоволствие нещо свързано с фотографията и фотошопа...примерно във фото студио или рекламна агенция | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 19:39 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 20:07 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 20:09 | |
| | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 23:32 | |
| Дари, мерси за отговорите. | |
|
| |
evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 13 Авг 2009, 23:32 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 00:00 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 12:46 | |
| Ето малко и от мене Как обичаш да се разтоварваш в свободното си време Обичаш... Мразиш.... Има ли нещо кожето не ти достига да си напълно щастлива Какво беше като малка Коя ти е неосъществената мечта А осъществена имаш ли Харесваш ли се и би липроменила нещо във външния си вид ако имаше възможност Екстремна личност ли си или по-спокойна Ако попаднеш на самотен остров и трябва да избираш между 3 неща-кои ще са те и защо Обичаш ли да гледаш филми и в какъв жанр А книги да четеш Когато сте заедно-цялото семейство как се забавлявате Дано не съм се повторила,за сега толкова | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 13:33 | |
| Ето Нат моите отговори... - natali написа:
- Ето малко и от мене
Как обичаш да се разтоварваш в свободното си време Много обичам да съм сред природата,там се разтоварвам най-добре.Разтоварвам се също и като шия гоблена си,но май не ми остава време за него в последно време...с този фотошоп... Обичаш... Искреността Мразиш.... Лъжата Има ли нещо кожето не ти достига да си напълно щастлива Май само спокойствие в момента Какво беше като малка Много кротко и срамежливо дете...срам ме беше да отида да поискам нещо от комшиите като ме пратеше майка. За разлика от сега...Нито съм кротка,нито срамежлива... Коя ти е неосъществената мечта Да отида на голяма екскурзия на екзотични места А осъществена имаш ли Да си имам собствена къща Харесваш ли се и би ли променила нещо във външния си вид ако имаше възможност Да,харесвам се,но не и в този си вид.Просто трябва да смъкма колограми,но ми е мног трудно Екстремна личност ли си или по-спокойна Екстремна,импулсивна личност Ако попаднеш на самотен остров и трябва да избираш между 3 неща-кои ще са те и защо Първо - да има вода,че без нея лошо.Второ - да има начин да си направя дом,че аз съм си домошар.И трето - семейството ми да е при мен.Друго мисля че не ми трябва. Обичаш ли да гледаш филми и в какъв жанр Да,обичам и гледам почти всички жанрове.Много обичам социални филми и комедии А книги да четеш И това обичам,макар че нямам много време за това.Обичам като чета да няма никой край мен и да ми е спокойно,а това скоро не се е случвало... В момента почнах да чета "Документът Катей" на Ерик Лустбадер Когато сте заедно-цялото семейство как се забавлявате Много обичаме да ходим на разходки,в къщи се борим с дребчо,играем си на негови игрички,четем книжки,рисуваме. А бе общо взето се вдетеняваме...
Дано не съм се повторила,за сега толкова
Последната промяна е направена от Никита на Пет 14 Авг 2009, 20:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 15:21 | |
| Ето и моите въпроси: Какъв е цветът на очите ти? Избухлива ли си? Какво гледаш първо в един мъж? Ревнива ли си? А смяташ ли че ревността може да разруши любовта? Кое е най-важното за теб в този живот? Кое е любимото ти място в къщи?
Това е от мен ! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 20:11 | |
| | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 14 Авг 2009, 22:32 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 02:50 | |
| 1..коя ти е любимата храна..и коя мразиш 2..нарисувай се с думи 3..семейно положение..абе автобиография направо | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 03:15 | |
| - T.N.T написа:
- 1..коя ти е любимата храна..и коя мразиш Не съм капризна никак в яденето,ни по принцип съм "мръвкалана"...така съм свикнала от дете.Обожавам пълнени чушки и пълнени тиквички.Мразя... ...по-точно необичам морска храна,шоколад,кисели и лютиви неща
2..нарисувай се с думи Висока 160,с изрусена,вече почти средно дълга коса(естествено си е светло кестенява със сив отенък),със зелени очи,правилни черти на лицето и вече не толкова правилни на тялото... 3..семейно положение..абе автобиография направо Женена щастливо от 11 години,с едно момченце на 3 години и 7 месеца,което чакахме прекалено дълго,но си е заслужавало....В момента без работа в къщи...и това почва да ме дразни...нищо,че имам работа за целия китайски народ Обичам да правя снимки,макар и не много сполучливи,да шия гоблени,за които не ми остава сега много време и да работя с Фотошоп
Може да питаш и още... | |
|
| |
gganeva Фотошоп терминатор
Брой мнения : 70 Регистриран : 03.05.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 03:20 | |
| И аз искам да задам 3 въпроса Надявам се да не са много трудни 1 - От къде черпиш вдъхновение за Фотошоп работите си? 2 - Знаеш ли къде се намира "Порт Артур"? 3 - Кой е въпросът, който очакваше да те попитаме? | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 03:22 | |
| 4..от къде си 5.. моя брак е 12 г..почти като твоя.. може ли да се каже ,че с годините връзката ..става навик..а романтиката..по-малко..секса като преди ли е..всеки ден... 6..каква музика слушаш и какви книги четеш..филми които те вълнуват | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 03:28 | |
| | |
|
| |
gganeva Фотошоп терминатор
Брой мнения : 70 Регистриран : 03.05.2009
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 03:44 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 04:04 | |
| Браво..за музиката..и при мен е табу ..от къде си и на колко години си | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 15 Авг 2009, 12:12 | |
| | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009