AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Интервюююююююю

Go down 
+28
черна роза
ФАРФОЛИНКА
Де-Жа-Вю
Radiana
Сузито
AVAna
Marcy
Ms SMITH
Gti
Сапфира
gganeva
Принцеса
Caliente
snowflak3
Lavender
evita
Никита
natali
Божествена
sahara
desi slava
Любов
ШОКОЛАД
BilyAna
T.N.T
VODNA
Фрина
Lady Marmalad
32 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next
АвторСъобщение
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

Интервюююююююю - Page 11 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyВто 11 Авг 2009, 22:20

T.N.T написа:
Абе...на колко си години..тва не разбрах Very Happy

ама си и тииииииииииииии Интервюююююююю - Page 11 992290 ... момичето си е писало под аватара Интервюююююююю - Page 11 267748 ...Да не са всички като мен Интервюююююююю - Page 11 936603
Върнете се в началото Go down
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyВто 11 Авг 2009, 22:36

Фрина написа:
T.N.T написа:

ама си и тииииииииииииии Интервюююююююю - Page 11 992290 ... момичето си е писало под аватара Интервюююююююю - Page 11 267748 ...Да не са всички като мен Интервюююююююю - Page 11 936603
И като мен.. Интервюююююююю - Page 11 267748

Виж ако бях на 24 щях да си пиша..ама ...сега айде нема нужда.. Интервюююююююю - Page 11 630188
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

Брой мнения : 6735
Регистриран : 17.04.2009
Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyВто 11 Авг 2009, 22:40

Крис написа:
Фрина написа:
T.N.T написа:

Виж ако бях на 24 щях да си пиша..ама ...сега айде нема нужда.. Интервюююююююю - Page 11 630188
..на 34 ли.. ли си Twisted Evil
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyВто 11 Авг 2009, 22:40

Фрина написа:
T.N.T написа:

аааааааа..то пишело Laughing ..не съм добре geek
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

Брой мнения : 2011
Регистриран : 13.04.2009
Послание : Някъде там........

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 20:11

Фрина написа:
Ще ти задам някои въпроси, които зададох и на Шоколадка...

Еви!!!

1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...?
Да, много искам да знам какво усещането като скочиш с бънджи, а и също така искам да знам какво е да пилотираш самолет, болид на формула 1 и чесно казано ми се иска да видя и аз Луната
2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?
От много неща ме е страх. Страх ме е от тъмното, от светкавици и гръмотевици, страх не от това да не се случи нещо лошо на някой от семейството ми.
Чесно казано незнам дали има полезен страх, оюе по-малко как трябва да се казва.

3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?
Чесно казано не мога да дам точно определение
4.Кое е любимото ти чувство?
Чувството да обичаш и да бъдеш обичан - та нали то върти света
5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"?
Да, той е
6. Вярваш ли в Бог?
Вярвам до някаква степен
7. Какво мислиш за преражданията?
Вярвам в прераждането чесно казано. По друг начин не мога да си обясня " Дежа вю-тата", които още от малка имам
8. Какво разбираш под "задгробен живот"?
Може би един по-добър живот
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 20:14

T.N.T написа:

На 26, но виждам, че вече си разбрал Cool

Някой друг ще пита ли нещо, ако не да избирам следващия. Лейдито май не е заинтересована много от мен - другите ги опсипа с въпроси, а на мен и един не зададе Laughing Laughing Laughing
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 21:24

T.N.T написа:
Крис написа:
Фрина написа:
T.N.T написа:

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
на толкова ли съм
affraid Laughing
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 21:25

Крис написа:
T.N.T написа:
Крис написа:
Фрина написа:
T.N.T написа:

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
на толкова ли съм
affraid Laughing
lol!
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 21:27

Еви, мерси за хубавите отговори! Интервюююююююю - Page 11 992290
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 21:29

Ева,ако искаш кани някой..да не се задържа играта..
то се видя ,че май това са въпросите.. Интервюююююююю - Page 11 992290
Lady Marmalad
Модератор
Модератор
Lady Marmalad

Брой мнения : 4992
Регистриран : 11.04.2009
Послание : В разни кръстословици!

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСря 12 Авг 2009, 22:28

evita написа:
Лейдито май не е заинтересована много от мен - другите ги опсипа с въпроси, а на мен и един не зададе Laughing Laughing Laughing
глупости
няма такова нещо
но просто започнах работа
и нямам никакво време
сега влизам на две три да прочета и бягам Rolling Eyes
събота и неделя ще имам повече време
и тогава ще наваксвам
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 00:04

Lady Marmalad написа:
evita написа:
Лейдито май не е заинтересована много от мен - другите ги опсипа с въпроси, а на мен и един не зададе Laughing Laughing Laughing
глупости
няма такова нещо
но просто започнах работа
и нямам никакво време
сега влизам на две три да прочета и бягам Rolling Eyes
събота и неделя ще имам повече време
и тогава ще наваксвам

Интервюююююююю - Page 11 992290
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 00:40

Такааааа, много се колебая кого да поканя. Иска ми се да поканя няколко човека, но трябва да е само един. И така.......... избирам Никита, ей сега ще й пратя ЛС
Никита
Модератор
Модератор
Никита

Брой мнения : 4507
Послание : някъде и навсякъде

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 01:48

evita написа:
Такааааа, много се колебая кого да поканя. Иска ми се да поканя няколко човека, но трябва да е само един. И така.......... избирам Никита, ей сега ще й пратя ЛС
Благодаря ти Еве за поканата! Интервюююююююю - Page 11 992290
На вашите "въпроси" съм... Интервюююююююю - Page 11 267748 Интервюююююююю - Page 11 789138
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 12:25

Никита..

Като какъв човек се определяш?
Коя черта на характера си ,цениш най-много?
Какво не искаш да наследят децата ти от теб?
Вярваш ли в Бог?
Какво мислиш за изневярата?..
Ако някога изневериш ,би ли си признала..
следвайки максимата "Признат грях,е половин грях!"?

Какви качества трябва да притежава един човек ,
за да го приемеш близо до себе си ,като приятел?

Мислиш ли ,че мъжкото приятелство е по-силно и по-истинско от това на жените?

Това е ..после пак Интервюююююююю - Page 11 992290
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 15:06

Крис написа:
Никита..

Като какъв човек се определяш?--Като откровен човек..казвам това,което мисля в очите на хората.Също така и импулсивна личност-реагирам не чак прибързано,но почти веднага...Laughing(в някои случаи това не ми помага Laughing )
Коя черта на характера си ,цениш най-много?-Волята
Какво не искаш да наследят децата ти от теб?-Не искам детето ми да наследи от мен импулсивния ми характер,но за съжаление той май е точно такъв...Laughing
Вярваш ли в Бог?-Вярвам,че има някаква сила,която определя и променя много неща,но немога да я нарека Бог.Въпреки това не съм атеист.
Какво мислиш за изневярата?..-Това според мен е най-глупавото нещо,което може да се направи.Мисля,че когато човек е решил вече са предприеме тази стъпка,той вече е загубим голяма част от достойнството си,губи доверието на човека до него.Колкото и да се старае човек да запази нещо скито,то винаги излиза на яве.
Ако някога изневериш ,би ли си признала..
следвайки максимата "Признат грях,е половин грях!"?
-Не мисля,че ще се случи,но ако случайно това стане ще си призная и не заради максимата,а за да не ми тежи това...необичам тайните неща...
Какви качества трябва да притежава един човек ,
за да го приемеш близо до себе си ,като приятел?
-Най-вече да е искрен...лицемерието го "отсвирвам" автоматично Wink Laughing
Мислиш ли ,че мъжкото приятелство е по-силно и по-истинско от това на жените?-Не не мисля...и мъжете си правят мръсотии като нас...все пак и те са хора...Laughing Laughing Laughing

Това е ..после пак Интервюююююююю - Page 11 992290
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 16:32

Благодаря! Very Happy
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 16:43

Крис написа:
Благодаря! Very Happy
Надявам се да си доволна от отговорите... Wink Laughing Laughing Laughing
...ако ли не... Rolling Eyes ще се поправя...ще отговарям пак... Razz
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 16:50

Никита, как се запозна с мъжа си? I love you
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 16:57

Ето и няколко въпросчета от мен

Искаш ли да имаш още деца и колко разбира се?
Мъжът ти ли е голямата ти любов?
Коя зодия си?
Има ли нещо, за което много мечтаеш, но все още не се осъществило?
Кои е най-големият ти страх?
Какво би направила, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, обаче е било от тези за една нощ и край. В смисъл станало е случайно, без да го планувал и даже за него всичко е забравено, но все пак ти разбираш. Как ще постъпиш?
Мислила ли си един ден ти да определяш какво да учи детето ти или ще го оставиш той сам да избере, дори да си сигурна, че не това е най-доброто за него?

Айде стига толко, после пак Laughing
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 18:54

1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...?
2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?

3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?
4.Кое е любимото ти чувство?
5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"?
6. Вярваш ли в Бог?

7. Какво мислиш за преражданията?

8. Какво разбираш под "задгробен живот"?
9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие?
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 18:57

Пусни 3 песни, които харесваш много! I love you
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 18:57

Фрина написа:
Никита, как се запозна с мъжа си? I love you
Мииии как... Rolling Eyes ...просто се познаваме от деца... Laughing Laughing Laughing
Бащите ни са приятели от преди ние да се появим на бял свят
и незнам съдба ли е или нещо друго...стана така,че станахме семейство... Wink Laughing Laughing Laughing
А нещата тръгнаха от там,че мъжът ми дойде да ме покани да станем кумове на негов приятел.
Сватбата беше на 28 юни,а ние обявихме че се женим на 17 август Embarassed
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:13

evita написа:
Ето и няколко въпросчета от мен

Искаш ли да имаш още деца и колко разбира се?Разбира се,че искам да имам и още деца,и то много...може би 4-5...но за съжаление вече ми е малко късно за това и малко съжалявам,че съм закъсняла толкова
Мъжът ти ли е голямата ти любов?Сега вече да...Wink ученическите страсти не ги считам за голяма любов...Laughing
Коя зодия си?Риби
Има ли нещо, за което много мечтаеш, но все още не се осъществило?Да си живеем само ние тримата Laughing
Кои е най-големият ти страх?Да не се случи нещо с малкия и мъжът ми
Какво би направила, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, обаче е било от тези за една нощ и край. В смисъл станало е случайно, без да го планувал и даже за него всичко е забравено, но все пак ти разбираш. Как ще постъпиш?Първоначално мисля че ще ме заболи много,най-вероятно и ще се ядосам страшно(пък може и някой да яде бой Wink ),но мисля че ще ми мине.Но ще трябва многоооо да се потруди да си върне доверието ми.
Мислила ли си един ден ти да определяш какво да учи детето ти или ще го оставиш той сам да избере, дори да си сигурна, че не това е най-доброто за него?Не,не съм мислила по този въпрос,но най-вероятно няма да му се меся...нека той сам реши какво и какъв иска да бъде.Мога да му дам само някои съвети...нищо повече Laughing

Айде стига толко, после пак Laughing
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:33

Фрина написа:
1. Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? Мисля че в момента усещам най-голямото предизвикателство - да си направим къщата сами
2. От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?Страх...в буквален смисъл имам страх от вода...нищо че съм Риби Laughing .Мисля,че всеки страх може да бъде преодолян с подходящата намеса."Името на полезния страх" според мен е предпазливост,а на вредния - мания

3. Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?Суетата има много значения и симоними,едно от които е суетност.Суетата е всичко това: суетливост, празнота, лекомислие, каприз, пустота, безсмислие, безсмисленост, пустословие, тщеславие, снобизъм, превзетост, вятърничавост, дребнавост, лекота
суетене, суетня
външен блясък
славолюбие, самохвалство

4.Кое е любимото ти чувство?Спокойствието
5. Мъжът ти ли е "Любовта на живота ти"?Вече да... Wink Laughing
6. Вярваш ли в Бог?Вярвам в силата,която ни помага...незнам дали това е Бог или нещо друго

7. Какво мислиш за преражданията? Че съществува прераждане и човек си носи кръста винаги с него...прераждането не го променя

8. Какво разбираш под "задгробен живот"?Място и време,където може и да си починем,след като сме извървели начертаният ни път
9. Ако можеше да избираш сега професия, каква работа би ти харесвало да работиш? Би изпитвала удоволствие?Бих работила с удоволствие нещо свързано с фотографията и фотошопа...примерно във фото студио или рекламна агенция Wink Laughing
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:39

Фрина написа:
Пусни 3 песни, които харесваш много! I love you

Интервюююююююю - Page 11 789138 Интервюююююююю - Page 11 789138 Интервюююююююю - Page 11 789138 Интервюююююююю - Page 11 789138 Интервюююююююю - Page 11 789138 Интервюююююююю - Page 11 789138
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:45

Бравос, Никита! Яка мадама си тиии cheers ! Интервюююююююю - Page 11 992290 Интервюююююююю - Page 11 10767
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:49

Фрина написа:
Бравос, Никита! Яка мадама си тиии cheers ! Интервюююююююю - Page 11 992290 Интервюююююююю - Page 11 10767
...верно якаааааааааа...баяяяяяяя килаааааааааа Интервюююююююю - Page 11 936603 Интервюююююююю - Page 11 630188 Интервюююююююю - Page 11 630188 Интервюююююююю - Page 11 630188
Любов
Модератор
Модератор
Любов

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 19:49

Никита написа:
Крис написа:
Благодаря! Very Happy
Надявам се да си доволна от отговорите... Wink Laughing Laughing Laughing
...ако ли не... Rolling Eyes ще се поправя...ще отговарям пак... Razz
Laughing Сладурано,много съм доволна даже... Интервюююююююю - Page 11 992290
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 20:07

Никита написа:
Фрина написа:
...верно якаааааааааа...баяяяяяяя килаааааааааа Интервюююююююю - Page 11 936603 Интервюююююююю - Page 11 630188 Интервюююююююю - Page 11 630188 Интервюююююююю - Page 11 630188

Щъ бия! Стига простотиии !!! Интервюююююююю - Page 11 773235 Който не тее виждал ще си създаде грешно мнение за теб, красавице... Не е хубаво така Интервюююююююю - Page 11 992290
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 20:09

Фрина написа:

Щъ бия! Стига простотиии !!! Интервюююююююю - Page 11 773235 Който не тее виждал ще си създаде грешно мнение за теб, красавице... Не е хубаво така Интервюююююююю - Page 11 992290
Добре де...добре... Wink Laughing Laughing Laughing
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 23:32

Дари, мерси за отговорите.
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyЧет 13 Авг 2009, 23:32

Никита написа:
Фрина написа:

А ти къде си я виждала та знаеш да те питам аз
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 00:00

evita написа:
Дари, мерси за отговорите.
Пак заповядай! Интервюююююююю - Page 11 992290

evita написа:
Никита написа:
Фрина написа:

А ти къде си я виждала та знаеш да те питам аз
Интервюююююююю - Page 11 630188
най-вероятно на снимки... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
natali
Фотошопър
Фотошопър
natali

Брой мнения : 3871
Послание : Там....където всичко е възможно

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 12:46

Ето малко и от мене Very Happy
Как обичаш да се разтоварваш в свободното си време
Обичаш...
Мразиш....
Има ли нещо кожето не ти достига да си напълно щастлива
Какво беше като малка
Коя ти е неосъществената мечта
А осъществена имаш ли
Харесваш ли се и би липроменила нещо във външния си вид ако имаше възможност
Екстремна личност ли си или по-спокойна
Ако попаднеш на самотен остров и трябва да избираш между 3 неща-кои ще са те и защо
Обичаш ли да гледаш филми и в какъв жанр
А книги да четеш
Когато сте заедно-цялото семейство как се забавлявате

Дано не съм се повторила,за сега толкова Интервюююююююю - Page 11 992290
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 13:33

Ето Нат моите отговори...Интервюююююююю - Page 11 267748

natali написа:
Ето малко и от мене Very Happy
Как обичаш да се разтоварваш в свободното си време Много обичам да съм сред природата,там се разтоварвам най-добре.Разтоварвам се също и като шия гоблена си,но май не ми остава време за него в последно време...с този фотошоп... Laughing
Обичаш... Искреността
Мразиш.... Лъжата
Има ли нещо кожето не ти достига да си напълно щастлива Май само спокойствие в момента Rolling Eyes
Какво беше като малка Много кротко и срамежливо дете...срам ме беше да отида да поискам нещо от комшиите като ме пратеше майка.LaughingLaughingLaughing За разлика от сега...Нито съм кротка,нито срамежлива...Razz
Коя ти е неосъществената мечта Да отида на голяма екскурзия на екзотични места
А осъществена имаш ли Да си имам собствена къща
Харесваш ли се и би ли променила нещо във външния си вид ако имаше възможност Да,харесвам се,но не и в този си вид.Просто трябва да смъкма колограми,но ми е мног трудно Crying or Very sad
Екстремна личност ли си или по-спокойна Екстремна,импулсивна личност
Ако попаднеш на самотен остров и трябва да избираш между 3 неща-кои ще са те и защо Първо - да има вода,че без нея лошо.Второ - да има начин да си направя дом,че аз съм си домошар.И трето - семейството ми да е при мен.Друго мисля че не ми трябва.
Обичаш ли да гледаш филми и в какъв жанр Да,обичам и гледам почти всички жанрове.Много обичам социални филми и комедии
А книги да четеш И това обичам,макар че нямам много време за това.Обичам като чета да няма никой край мен и да ми е спокойно,а това скоро не се е случвало... LaughingLaughingLaughing
В момента почнах да чета "Документът Катей" на Ерик Лустбадер
Когато сте заедно-цялото семейство как се забавлявате Много обичаме да ходим на разходки,в къщи се борим с дребчо,играем си на негови игрички,четем книжки,рисуваме.
А бе общо взето се вдетеняваме...LaughingLaughingLaughing

Дано не съм се повторила,за сега толкова Интервюююююююю - Page 11 992290

Последната промяна е направена от Никита на Пет 14 Авг 2009, 20:12; мнението е било променяно общо 1 път
snowflak3
АVAприятел
АVAприятел
snowflak3

Брой мнения : 371
Регистриран : 30.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 15:21

Ето и моите въпроси:
Какъв е цветът на очите ти?
Избухлива ли си?
Какво гледаш първо в един мъж?
Ревнива ли си?
А смяташ ли че ревността може да разруши любовта?
Кое е най-важното за теб в този живот?
Кое е любимото ти място в къщи?

Това е от мен ! afro
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 20:11

snowflak3 написа:
Ето и моите въпроси:
Какъв е цветът на очите ти? [b]Зелен
Избухлива ли си? Много често да
Какво гледаш първо в един мъж? Определено не визията му.Това доколко мога да разговарям с него и на какви теми
Ревнива ли си? Не...нямам причини Wink Laughing Laughing Laughing
А смяташ ли че ревността може да разруши любовта? Да,смятам.Ревноста е болестно състояние и обикновенно причинява много злини.
Кое е най-важното за теб в този живот? Да имам човек до себе си,на когото мога да разчитам безрезервно
Кое е любимото ти място в къщи? Пред компютъра... Wink Laughing Laughing Laughing

Това е от мен ! afro

Благодаря за въпросите!!! Интервюююююююю - Page 11 267748
snowflak3
АVAприятел
АVAприятел
snowflak3

Брой мнения : 371
Регистриран : 30.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyПет 14 Авг 2009, 22:32

Никита написа:
snowflak3 написа:
Ето и моите въпроси:
Какъв е цветът на очите ти? [b]Зелен
Избухлива ли си? Много често да
Какво гледаш първо в един мъж? Определено не визията му.Това доколко мога да разговарям с него и на какви теми
Ревнива ли си? Не...нямам причини Wink Laughing Laughing Laughing
А смяташ ли че ревността може да разруши любовта? Да,смятам.Ревноста е болестно състояние и обикновенно причинява много злини.
Кое е най-важното за теб в този живот? Да имам човек до себе си,на когото мога да разчитам безрезервно
Кое е любимото ти място в къщи? Пред компютъра... Wink Laughing Laughing Laughing

Това е от мен ! afro

Благодаря за въпросите!!! Интервюююююююю - Page 11 267748

Благодаря Никита Интервюююююююю - Page 11 992290
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 02:50

1..коя ти е любимата храна..и коя мразиш
2..нарисувай се с думи
3..семейно положение..абе автобиография направо
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:15

T.N.T написа:
1..коя ти е любимата храна..и коя мразиш Не съм капризна никак в яденето,ни по принцип съм "мръвкалана"...така съм свикнала от дете.Обожавам пълнени чушки и пълнени тиквички.Мразя...Rolling Eyes ...по-точно необичам морска храна,шоколад,кисели и лютиви неща
2..нарисувай се с думи Laughing Висока 160,с изрусена,вече почти средно дълга коса(естествено си е светло кестенява със сив отенък),със зелени очи,правилни черти на лицето и вече не толкова правилни на тялото...Laughing Laughing Laughing
3..семейно положение..абе автобиография направо Женена щастливо от 11 години,с едно момченце на 3 години и 7 месеца,което чакахме прекалено дълго,но си е заслужавало...Wink.В момента без работа в къщи...и това почва да ме дразни...нищо,че имам работа за целия китайски народ Laughing Обичам да правя снимки,макар и не много сполучливи,да шия гоблени,за които не ми остава сега много време и да работя с Фотошоп Laughing
Може да питаш и още... Laughing Laughing Laughing
gganeva
Фотошоп терминатор
Фотошоп терминатор
gganeva

Брой мнения : 70
Регистриран : 03.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:20

И аз искам да задам 3 въпроса Smile Надявам се да не са много трудни Smile
1 - От къде черпиш вдъхновение за Фотошоп работите си?
2 - Знаеш ли къде се намира "Порт Артур"?
3 - Кой е въпросът, който очакваше да те попитаме? Smile Wink
http://www.photo-cult.com/freemode
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:22

4..от къде си
5.. моя брак е 12 г..почти като твоя..
може ли да се каже ,че с годините връзката ..става навик..а романтиката..по-малко..секса като преди ли е..всеки ден...
6..каква музика слушаш и какви книги четеш..филми които те вълнуват
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:28

gganeva написа:
И аз искам да задам 3 въпроса Smile Надявам се да не са много трудни Smile
1 - От къде черпиш вдъхновение за Фотошоп работите си? Ами то в повечето случай си идва само,ама има и случаи,в които получавам и помощ Laughing
2 - Знаеш ли къде се намира "Порт Артур"? Това не го знам къде се намира...ама знам къде е "Порт Роал" Razz Wink Laughing Laughing Laughing
3 - Кой е въпросът, който очакваше да те попитаме? Smile Wink На колко си години Wink
Много ти благодаря за въпросчетата!
Надявам се да съм отговорила правилно... Wink Laughing Laughing Laughing
gganeva
Фотошоп терминатор
Фотошоп терминатор
gganeva

Брой мнения : 70
Регистриран : 03.05.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:31

Благодаря ти Smile Wink
http://www.photo-cult.com/freemode
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 03:44

T.N.T написа:
4..от къде си
5.. моя брак е 12 г..почти като твоя..
може ли да се каже ,че с годините връзката ..става навик..а романтиката..по-малко..секса като преди ли е..всеки ден... Отределено става навик,но все още си я има тръпката..ако и тя стане навик,тогава е много лошо.Романтиката си зависи от хората...моят мъж не е чак от романтичните...Laughing Laughing LaughingА колкото до секса - еее не е както преди 11 години всеки ден,ама си е все толкова качествен... Wink
6..каква музика слушаш и какви книги четеш..филми които те вълнуват Слушам Българска музика,ретро и метъл...чалгата е табу Wink Чета почти всички видове книги ...в моимента чета "Документът Катей" от Ерик Лустбадер.Филми - социални и комедии
T.N.T
СПОРТЕН ГУРУ
СПОРТЕН ГУРУ
T.N.T

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 04:04

Браво..за музиката..и при мен е табу
..от къде си и на колко години си
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 12:12

T.N.T написа:
Браво..за музиката..и при мен е табу Благодаря! Интервюююююююю - Page 11 789138
..от къде си и на колко години си От Стара загора ,ама явно пъпа ми като малка е хвърлен някъде в Балкана
(май е Елена Razz ) Wink Laughing Laughing Laughing и съм на 43 години

Ако има още питай,че ще викам вече друг да идва... Laughing Laughing Laughing
Lavender
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Lavender

Брой мнения : 568
Регистриран : 25.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 19:08

Никита кога ще каниш друг?
Да знам,дали има време да се включа? Wink
Никита
Модератор
Модератор
Никита

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 EmptyСъб 15 Авг 2009, 23:14

Lavender написа:
Никита кога ще каниш друг?
Да знам,дали има време да се включа? Wink
Имаш време...утре ще каня друг... Wink Laughing Laughing Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Интервюююююююю   Интервюююююююю - Page 11 Empty

Интервюююююююю
Върнете се в началото 
Страница 11 от 18Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Игри на форума-
Идете на: