AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Интервюююююююю | |
|
+28черна роза ФАРФОЛИНКА Де-Жа-Вю Radiana Сузито AVAna Marcy Ms SMITH Gti Сапфира gganeva Принцеса Caliente snowflak3 Lavender evita Никита natali Божествена sahara desi slava Любов ШОКОЛАД BilyAna T.N.T VODNA Фрина Lady Marmalad 32 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| | | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 21:57 | |
| И най-красивияяяяя | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 22:04 | |
| е тВа е!!!! Напълни ми очите....Жалко, че е жега | |
| | | Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 13:51 | |
| Шоко май днес трябва да каниш друг | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 13:57 | |
| | |
| | | evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 14:44 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 16:56 | |
| Каня .... Lavender! После ще си задам и въпросчетата!!! | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 17:04 | |
| Lavender, Какво е за теб любовта? Има ли благородна лъжа? Вярваш ли в задгробния живот? А в прераждането? Ако вярваш в прераждането, какво мислиш ,че си била в предишния си живот? Би ли простила изневяра? А би ли изневерила? Ако приемаш изневярата за нещо ,което би простила.. ще простиш ,ако е предизвикана от моментна страст или ако има дори вложени чувства...? Вярваш ли в Бог? | |
| | | Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:14 | |
| Ето ме,на линия съм! Сега прочетох,че ще съм на "пангара" 3 дни, ще се постарая да съм редовна,за да отговарям на въпросите! - Крис написа:
- Lavender,
Какво е за теб любовта? Има ли благородна лъжа? Вярваш ли в задгробния живот? А в прераждането? Ако вярваш в прераждането, какво мислиш ,че си била в предишния си живот? Би ли простила изневяра? А би ли изневерила? Ако приемаш изневярата за нещо ,което би простила.. ще простиш ,ако е предизвикана от моментна страст или ако има дори вложени чувства...? Вярваш ли в Бог? -Любовта е смисълът на живота ми! -Да!Дори напоследък се убеждавам,че има благородна лъжа, когато се налага да излъжа децата си или поне едното,с благородна цел. -Да,смятам,че след смъртта на тялото,душата продължава живота си на друго ниво до следващо прераждане и така израства. -Не мисля,че имам някаква конкретна представа за това каква съм била в предишен живот.Надделява представата ми за настоящия живот и немога да си се представя като някой друг. -Преди години съм смятала,че не бих простила изневяра,но факта,че имам семейство и деца промени гледната ми точка.Преценявам приоритетите си и дори бих простила.Можеби,всъщност,тъй като не съм попадала в такава ситуация,до сега. -По начало съм моногамна.За момента не допускам,че бих изневерила,но знае ли човек какви изненади ще му поднесе живота.... -Мисля,че съм склонна да простя изневяра,ако е на сексуална основа.Ако има и чувства,т.е. мъжа ми е влюбен в друга,то и да му простя,за което не съм сигурна,семейния ни живот вече няма да е същия,отношенията между нас биха се променили... -Вярвам в Бог,но по собствен си начин,не съм силно набожна.Не мисля,че човек трябва да спазва някакви строги закони или да извършва някакви ритуали,за да вярва в Бог и тя/вярата да му помага и да му служи за опора в живота. | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:16 | |
| 1...автобиография | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:21 | |
| Лавандулке,
От какво се страхуваш? Как си почиваш? Какво обичаш да ядеш и да пиеш? Коя черта на харектера си харесваш и коя не? Как заспиваш? С каква музика купонясваш? А с каква релаксираш?(пусни по нещо за пример) Коя е една от любимите ти книги? А коя прочете последно? .... | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:26 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:28 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:54 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Лавандулке,
От какво се страхуваш? Как си почиваш? Какво обичаш да ядеш и да пиеш? Коя черта на харектера си харесваш и коя не? Как заспиваш? С каква музика купонясваш? А с каква релаксираш?(пусни по нещо за пример) Коя е една от любимите ти книги? А коя прочете последно? .... -Въпреки,че на моменти обичам уединението,ме е страх от самотата. -Почивам си,когато съм сама,с книга,с хубава музика,пред компютъра също,когато малкото спи,а голямото не ми се пречка. -Обичам да ям плодове,сладичко,храната,която приговям с желание... -За пиене-кафе,твърд алкохол в последните години не ми се допива,напоследък съм на вино,предимно червено,бяло не бях пила 3-4 г.,до миналото лято.Излиза,че най-много пия вода,кафе и чай. -Харесвам в себе си това,че съм организирана за важните неща,отговорна съм,оф-незнам какво друго,трудно ми е да мисля,може да е от жегата.Не харесвам това,че лесно ми се скапва настроението и ме държи дълго,проявявам дребнавост,което мноооого ме дразни ,Мисля,че под влияние на лошо настроение,на моменти не показвам любовта си към близките и това не ми харесва.... -Заспивам...лесно,с книга,без книга,различно. -Купонясвам с любима музика,зависи от компанията..... https://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY-За релакс https://www.youtube.com/watch?v=V6k1VdgNeKEhttps://www.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=Q7sIzWKHGwQ&feature=related-Любима книга-"Отбой в полунощ" на Уилям Уортън -Последно прочетох "Никога не ме оставяй" на Кадзуо Ишигуро,направо ме разтърси и потресе...но аз обичам да преживявам книгите,които чета. Май отговорих на тези,имам чувството,че пиша от 3 часа | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 19:59 | |
| | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 21:27 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Съб 25 Юли 2009, 22:35 | |
| И аз благодаря! а това - Цитат :
- "Никога не ме оставяй" на Кадзуо Ишигуро
си го набелязах!!! | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 01:26 | |
| - T.N.T написа:
....абее..мнооооооого общо тва ..бееееееее ..години нещо..сем положение Ехххх! Годинки-Христова възраст Омъжена от 7 г.,с две щерки, на есен ще имам ученичка, другата скоро проходи Малко късогледа и пеех в хора ! Нещо друго,ама питай конкретно, че не мога да си изсмукам от пръстите... | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 01:28 | |
|
Последната промяна е направена от T.N.T на Нед 26 Юли 2009, 01:29; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 01:28 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- И аз благодаря! а това
- Цитат :
- "Никога не ме оставяй" на Кадзуо Ишигуро
си го набелязах!!! Заслужава си! Между другото автора е писал "Остатакът на деня", по който имаше филм,с Антъни Хопкинс и Ема Томпсън. | |
| | | evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 18:40 | |
| Такаааа, айде и аз малко да те потормозя Имаш ли си някое верую, по което се движиш напред? Как се запознахте с мъжът ти? Как би постъпила, ако се съмняваш, че твой много близък човек(примерно брат или сестра) прави неща зад гърба ти, които биха те злепоставили, но имаш само догатки, но не и факти? Мислили ли сте с мъжа ти да "работите" до мъжко? Ми за сега друго не се сещам | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 19:20 | |
| - evita написа:
- Такаааа, айде и аз малко да те потормозя
Имаш ли си някое верую, по което се движиш напред? Как се запознахте с мъжът ти? Как би постъпила, ако се съмняваш, че твой много близък човек(примерно брат или сестра) прави неща зад гърба ти, които биха те злепоставили, но имаш само догатки, но не и факти? Мислили ли сте с мъжа ти да "работите" до мъжко?
Ми за сега друго не се сещам -Замислих се! Не!Нямам верую,в което да намирам упование.Сетих се,едно време,като бях ученичка пишехме по лексиконите,кой е твоя девиз? Сигурно тогава съм писала,но нямам спомен какъв е бил! -С мъжо се запознахме на един таван,мойта приятелка,учехме заедно,ме заведе у тях,а там в стаята на брат й,таванската, се бяха събрали той и негови приятели,мъжо беше сред тях.Тогава не станахме гаджета,чак след няколко години.През това време сме се срещали на купони,но когато се свалихме пак беше на същия таван! -Ако попадна в тази ситуация...незнам,трудно ми е да преценя,може би ще говоря първо с друг близък човек,който познава и двете страни,за да разбера дали наистина човека ми прави "мръсно",незнам....без факти,ако разговарям директно с човека,рискувам да го нараня,но...зависи от конкретната ситуация. - ...амииии,за сега не,всъщност ние нямаме проблем с женските,не ни е фикс идея да имаме мъжко,аз отдавна съм се примирила с тази идея,че нямам момче и вече не съм сигурна,че го искам.А ако е рекъл Господ за трето,пак каквото дойде! Евита развесели ме с последния въпрос. | |
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:03 | |
| 1.Какви са приоритети те ти? 2.Кои са сбъднатите ти мечти? 3.Какво може да те изкара извън релси? 4.Какво би променила в поведението си? 5.Смяташ, че алкохола и наркотицита са...
| |
| | | | Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:05 | |
| 1. Какво е за теб безумно съществуване? 2. Толерантна ли си? 3. Кой философски въпрос си задаваш най-често и какво си отговаряш? 4. Кое е забранено в секса? (Може да говориш и по принцип.) 5. Какви са възгледите ти - възпитание, образование, любов, работа, гражданско съзнание....? Всичко! | |
| | | evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:06 | |
| - Lavender написа:
- evita написа:
- Такаааа, айде и аз малко да те потормозя
Имаш ли си някое верую, по което се движиш напред? Как се запознахте с мъжът ти? Как би постъпила, ако се съмняваш, че твой много близък човек(примерно брат или сестра) прави неща зад гърба ти, които биха те злепоставили, но имаш само догатки, но не и факти? Мислили ли сте с мъжа ти да "работите" до мъжко?
Ми за сега друго не се сещам -Замислих се! Не!Нямам верую,в което да намирам упование.Сетих се,едно време,като бях ученичка пишехме по лексиконите,кой е твоя девиз? Сигурно тогава съм писала,но нямам спомен какъв е бил! -С мъжо се запознахме на един таван,мойта приятелка,учехме заедно,ме заведе у тях,а там в стаята на брат й,таванската, се бяха събрали той и негови приятели,мъжо беше сред тях.Тогава не станахме гаджета,чак след няколко години.През това време сме се срещали на купони,но когато се свалихме пак беше на същия таван! -Ако попадна в тази ситуация...незнам,трудно ми е да преценя,може би ще говоря първо с друг близък човек,който познава и двете страни,за да разбера дали наистина човека ми прави "мръсно",незнам....без факти,ако разговарям директно с човека,рискувам да го нараня,но...зависи от конкретната ситуация. - ...амииии,за сега не,всъщност ние нямаме проблем с женските,не ни е фикс идея да имаме мъжко,аз отдавна съм се примирила с тази идея,че нямам момче и вече не съм сигурна,че го искам.А ако е рекъл Господ за трето,пак каквото дойде!
Евита развесели ме с последния въпрос. Чесно казано, надявах се да постигна този ефект | |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:07 | |
| 1. Би ли отишла да живееш другаде, ако ти направят неустоимо предложение? 2. През кой сезон се чувстваш най-добре? 3. За какво нямаш време? 4. Има ли вещ, от която с радост бе се лишила? 5. Коя част от деня ти е любима? | |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:08 | |
| 1.Какво е за теб любовта? 2.Какви са плановете ти за в бъдеще? 3.Искаш ли още едно дете? 4.Има ли нещо което би ни било интересно да научим за теб? | |
| | |
| | | evita АVAзарибен
| А сега се сетих - Как всъщност се казваш? Използвате ли с мъж ти галени наименования един към друг? Липсва ли ти нещо за да бъде животът ти още по-щастлив? Какво те разплаква? | |
| | | evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:10 | |
| | |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:11 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:19 | |
| Лейди т'ва колко по 10 са??? Ще оговоря на всички,но малко по-късно,че ще излизам с децата. До после! | |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Нед 26 Юли 2009, 21:25 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 02:35 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 02:56 | |
| - Lady Marmalad написа:
- 1.Какви са приоритети те ти?
2.Кои са сбъднатите ти мечти? 3.Какво може да те изкара извън релси? 4.Какво би променила в поведението си? 5.Смяташ, че алкохола и наркотицита са...
-На първо място е семейството ми-децата и мъжа ми;после идват близките-родителите,приятелите;после е работата и се надявам след майчинството да успея да се реализирам в нещо смислено,което ще е един от приоритетите ми,но не и на първо място. -Сбъднати мечти са концертите на любимите ми групи,които успях да видя на живо и които ще продължавам да виждам,също и екскурзиите,които си правим с мъжо и децата из България. Понякога и дребни неща ме изкарват извън релси,но принципно несправедливостта ме вбесява и човешкия егоизъм и глупост. -Ако можех,щях да променя факта,че се ядосвам за глупости и бих била по весел човек. -За алкохола-в умерени количества съм за.За наркотиците смятам,че са доста голям проблем.Не съм се сблъсквала от близо с това,но се надявам да възпитам така децата си,че да знаят защо са опасни да нямат потребност да опитват... | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:03 | |
| Ееееехххххх,Лавандуло! Личи си ,че сме една зодия! | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:10 | |
- 1.Къде срещна половинката си /моля разкажи с подробности/
2.Харесва ли ти града,в който живееш 3.Как те оценяват близките ти 4.Мислиш ли, че зодията има значение за характера на човек 5.Какво ти липсва 6.С какъв цвят бельо си в момента 7.Смяташ ли, че любовта е до време 1.Вече отговорих на Евита,та ще разкажа за момента,когато се свалихме.Отивах на гости на мойта приятелка,в която се запознахме,и го срещам на улицата,той оставил брат й,като пред това го водил у тях да им оправя бойлера.Като се видяхме ми каза,че щял да дойде по-късно за да почерпи,че миналия ден му се беше родила племенничка.По-късно дойде с едни баклавички .... ,вечерта ме изпрати.След известно време разбрах,че сутринта,когато отишъл да вземе брата на приятелката ми,чул,че ще идвам у тях и пак казал,аз ще дойда да почерпя,за да се види с мен.Абе,не е много интересно,сега като го прочетох! 2.На моменти хич не ми харесва,като минавам през дупките и децата ми дишат прахта от колите,минаващи по неасфалтираната ни улица,но принципно-да. 3.Предполагам,че положително 4.До известна степен-да,но и гена е доста решаващ. 5.Повече истински приятели. 6.Бял. 7.Незнам. | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:12 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Ееееехххххх,Лавандуло! Личи си ,че сме една зодия!
По к'во,бе? Не съм чела твойте отговори! | |
| | | ШОКОЛАД админ
| | | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:37 | |
- 1. Какво е за теб безумно съществуване?
2. Толерантна ли си? 3. Кой философски въпрос си задаваш най-често и какво си отговаряш? 4. Кое е забранено в секса? (Може да говориш и по принцип.) 5. Какви са възгледите ти - възпитание, образование, любов, работа, гражданско съзнание....? Всичко! 1.Безумно съществуване,хм.......,може би безумство е когато устояваш някои свои принципи,но с цената да загубиш близък или семейство,защото живота не е черен и бял,а в много степени сив. 2.Надявам се,старая се! 3.Напоследък в повече ми идва битовизма,та не съм философствала много........ 4.Насилствения секс,в смисъл не по желание, и този по задължение също. 5.Смятам,че възпитанието е важно и че го имам в достатъчна степен.Образование също.Но не бих задължила децата си да учат висше образование,ако не го искат.Ще съм доволна,ако ги възпитам така,че да имат желание да се образоват,или поне да научават нови неща.Мечтая си да имам работа,която ще ми е приятна за вършене и ще ме развива по някаккъв начин,но не съм я намерила още.
Последната промяна е направена от Lavender на Пон 27 Юли 2009, 04:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:38 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 03:47 | |
- 1. Би ли отишла да живееш другаде, ако ти направят неустоимо предложение?
2. През кой сезон се чувстваш най-добре? 3. За какво нямаш време? 4. Има ли вещ, от която с радост бе се лишила? 5. Коя част от деня ти е любима? Продължавам да "боря" въпросите! 1.Да,но само със семейството и децата. 2.Пролетта и най-вече,когато е топло. 3.Да си поддържам къщата винаги чиста 4.Бих засилила нанякъде прахосмукачката,ако не се налагаше да я ползвам. 5.Нощта. | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 04:04 | |
- 1.Какво е за теб любовта?
2.Какви са плановете ти за в бъдеще? 3.Искаш ли още едно дете? 4.Има ли нещо което би ни било интересно да научим за теб? 1.Любовта за мен е най-важна,движещата сила в живота!Дори и да имаме разочарование,стремежът към любовта ни кара да продължаваме напред. 2.Планирам почивка на море,след една седмица.Средата на август планирам ремонт.През септември планирам стягане на първокласничката.За по-далечно бъдеще-ще видим... 3.Ако не бяха финансовите пречки нямаше да се колебая и щях да искам,но засега-не. 4.Чак пък интересно,но ето нещо,мразя теснотията и често "отнасям" по нещо по пътя си ,като бързам съм схваната в ръцете,колко чаши и чинии съм изчупила, онзи ден,вместо да подам лъжичката с храна на детето,я поднесох към устата на мъжо ,ама така е,като слушам пет човека,какво ми говорят. | |
| | | Lavender AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 04:18 | |
| - evita написа:
- А сега се сетих - Как всъщност се казваш?
Използвате ли с мъж ти галени наименования един към друг? Липсва ли ти нещо за да бъде животът ти още по-щастлив? Какво те разплаква? -Казвам се Росица. -Не,за мен е непривично да използвам такива,не ми идва на езика.Мъжо използваше разни варианти на "пиле",най-често "пипо",но сякаш постепенно отпадна. -Ако не бяха ежедневните битовизми,които ме дразнят щях да съм по-щастлива.Липсва ми мъжо,когато е зает много в работата и не остава време за нас. -Книга,филм,забележка от близък,като ме жегне и не мога да се спра-голям рев,от малка съм така. | |
| | | evita АVAзарибен
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Пон 27 Юли 2009, 19:54 | |
| Роси, благодаря ти за отговорите. Друго за сега не с е сещам да питам | |
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 12:22 | |
| днес ли ще се кани друга жертва | |
| | | Любов Модератор
| | | | Lady Marmalad Модератор
| Заглавие: Re: Интервюююююююю Вто 28 Юли 2009, 12:27 | |
| еми тогава като се пояни..нека покани друга жертва | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Интервюююююююю | |
| |
| | | | Интервюююююююю | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|