Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 02:12
desi slava написа:
Аз каня Шоколад
Благодаря!
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 02:17
natali написа:
И така Шоколадке ...
С какво никога не би се разделила - мноооого труден въпрос! Ще отговоря принципно! - с принципите си!!! Какво харесваш и какво не харесваш в хората - Харесвам истинските лица на хората и презирам простотията,защото тя ни води към низките страсти! А ти харесваш ли се - Да! Взискателна съм,знам си косурите,но се харесвам,защото мога да признавам грешките си и да се променям! Обичаш ли шоколад - току-що изядох един...МНОООООГО обичам шоколад! Опиши се накратко какъв човек си! - строга ,но справедлива! Коректна,предана,любвеобилна...(мога и още,но ще прозвучи нескромно!)
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 02:29
sahara написа:
Шоколадче,...
1.За какво мечаеш? - за моята домашна сладкарница... 2.Имаш ли много приятели? - не... не успявам да се разпилявам сред многото...Но! Има много хора ,с които ми е изключително приятно да общувам...(благодаря, за което) 3.С кой от двата пола се разбираш по-добре?- с мъжете...жените сме много противоречиви! Обожавам обаче женски партита - бъра-бъра-бъра-хи-хи-ха-ха... 4.Имаш ли някакво хоби?- понякога правя нещо в къщи...обшивам си пердетата с декорации, правя си ароматизатори от портокалови корички...шия си възглавнички...но хоби...Може би сладкишите - правя ги и черпя наред!!! Разтоварвам се,докато правя кекс!... 5.На какво последно се смя от сърце?- ...ами...май не е последното,но ще ви разкажа ,за какво се сетих... На мъжа ми му беше излязла пъпка на челото и той ме обвини ,че съм му сложила рогче! Аз го попитах -" А боли ли те?". А той ми отговори -" Не ме боли,обидно ми е!"
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 02:35
Шоколадче!!!!!
Кое е любимото ти чувство? Какво мислиш за изневярата? А какво е изневярата по принцип?
Как се запозна с мъжа ти? Тпй ли е "Любовта на живота ти"?
Това за сега..
Приятна вечер!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 02:57
Фрина написа:
Шоколадче!!!!! ...
Кое е любимото ти чувство? - Обичам да се чувствам спокойна!!! По принцип съм нервен човек и когато ми е спокойно,значи всичко е наред!!! Какво мислиш за изневярата? А какво е изневярата по принцип? - Ненавиждам я,но се уча да не я осъждам!!! А изневярата по принцип е ЛЪЖА, ПРЕДАТЕЛСТВО, ОБИДА...НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ...Изневеряват слабите...,тези,които не могат да признаят и осъзнаят какво им липсва! А ако знаят и изневеряват,не са достатъчно силни,за да го променят!!! Да! Изневерите са факт,но ЗАЩО?! Защо не си решаваме проблемите,без да се нараняваме...Защо все нещо не ни достига?...(да,знам,аз съм наивен идеалист!!!).... Как се запозна с мъжа ти? Той ли е "Любовта на живота ти"?- Мъжът ми беше приятел на пиедестал за бившото ми гадже! То ни запозна,а мъжът ми си ме взе!!! ДА! Той е мъжът на живота ми- той е моят най-добър приятел, съдник,наставник,любим и любовник...Той е най-добрият баща за децата ми...С него искам да живея живота си и да броим заедно бръчките си...
Благодаря,Фрина!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 11:15
ШОКОЛАД написа:
Фрина написа:
Шоколадче!!!!! ...
Кое е любимото ти чувство? - Обичам да се чувствам спокойна!!! По принцип съм нервен човек и когато ми е спокойно,значи всичко е наред!!! Какво мислиш за изневярата? А какво е изневярата по принцип? - Ненавиждам я,но се уча да не я осъждам!!! А изневярата по принцип е ЛЪЖА, ПРЕДАТЕЛСТВО, ОБИДА...НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ...Изневеряват слабите...,тези,които не могат да признаят и осъзнаят какво им липсва! А ако знаят и изневеряват,не са достатъчно силни,за да го променят!!! Да! Изневерите са факт,но ЗАЩО?! Защо не си решаваме проблемите,без да се нараняваме...Защо все нещо не ни достига?...(да,знам,аз съм наивен идеалист!!!).... Как се запозна с мъжа ти? Той ли е "Любовта на живота ти"?- Мъжът ми беше приятел на пиедестал за бившото ми гадже! То ни запозна,а мъжът ми си ме взе!!! ДА! Той е мъжът на живота ми- той е моят най-добър приятел, съдник,наставник,любим и любовник...Той е най-добрият баща за децата ми...С него искам да живея живота си и да броим заедно бръчките си...
Благодаря,Фрина!
Прекрасно!!!!
Благодаря ти!!!!
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 11:24
Аз докато намеря време да седна на компютъра и повечето от въпросите, които бях намислила..вече са зададени. Трябва да помисля сериозно,какво да те питам Шоколад....
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 11:50
Въпросите ми към Шоколад. Дано ,да не повторя някой,на който вече си отговорила..
Имаш ли талисман? Вярваш ли в това,че съдбата на човек е предопределена и каквото му е "писано" ,това ще го сполети... независимо от това ,какво прави и какво се стреми да промени? Колко пъти си склонна да простиш направена грешка от приятел/ка? Би ли потъпкала достойнството си,в името на любовта? В кое отношение си мънииичкооо егоист? Кое ястие приготвяш перфектно,а с кое не се справяш много добре? При първа среща ,какво ти прави по-силно впечатление,на кое обръщаш по-голямо внимание.. външният вид на човека или количеството на умствения "багаж"?
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 19:46
Крис написа:
Въпросите ми към Шоколад. Дано ,да не повторя някой,на който вече си отговорила..
Имаш ли талисман?- Мнннеее!!! Вярваш ли в това,че съдбата на човек е предопределена и каквото му е "писано" ,това ще го сполети... независимо от това ,какво прави и какво се стреми да промени?- Не!!! Напротив! Вярвам,че това какво правим и какво не е важно в живота ни! Вярвам,че постъпките са ни като бумеранг - всичко се връща!!! Колко пъти си склонна да простиш направена грешка от приятел/ка?-Прощавам,но не забравям! Не съм злопаметна,но си водя бележки,един вид...взимам си поуката...създавам си мнение... Би ли потъпкала достойнството си,в името на любовта?- Може би единствено любовта слагам преди принципите си!!! Давам сърце и душа,за човека,който обичам!!! В кое отношение си мънииичкооо егоист? - сигурно в много повече отношения,отколкото дори осъзнавам!!! Но аз и друг път съм казвала,че според мен егоизъм не е лоша дума!!! Стига да не злоупотребяваме,разбира се,със значението на думата!!! Кое ястие приготвяш перфектно,а с кое не се справяш много добре? - ох,ами без да скромнича,но аз съм много добър кулинар!!! И все пак,най-добра съм в сладкишите,а не ми се получава с рибките!!! При първа среща ,какво ти прави по-силно впечатление,на кое обръщаш по-голямо внимание.. външният вид на човека или количеството на умствения "багаж"? - и на двете разбира се...и не само...Обичам естествените хора,а не позите...обичам усмихнатите,с чувство за хумор,възпитаните...Всичко ми прави впечатление веднага...И мисля,че така се получава при повечето хора! Първият поглед е много по-обхватно понятие,отколкото си мислим...просто не си даваме сметка колко много неща са ни направили впечатление веднага! Осъзнаваме по-късно!!!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:03
Шоколад !
Вярваш ли в Бог?
Какво мислиш за преражданията?
Какво разбираш под "задгробен живот"?
Разтълкувай в практичен план мисълта на Галилео Галилей (във връзка с Механиката, по-късно доразвито от Нютон) - "Това, което печелим в сила, губим в скорост" ...
Страстта или нежността са по-важни за теб в една връзка?
Ще мисля пак...
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:15
1.Кой е най-радостния момент в живота ти? 2.Кога си истински щастлива? 3.Кое е нещото,което те кара винаги да се усмихваш? 4.Коя е несбъднатата ти мечта? 5.Какво искаш да видиш след години,като се обърнеш назад? 6.Най-голямата ти страст е.......? 7.Твоята лоша черта (според теб) е......? 8.Имаш ли любим цитат,фраза или мисъл? 9.Липсва ли ти нещо (или някого)?
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:15
1-Ако имаше вълшебна пръчица,какво би направила? 2-Доволна ли си от живота? 3-Мислиш ли се за щастлив човек и човек,който е успял в живота? 4-От какво си лишена и кое ти липсва най много? 5-Мислила ли си някога,ако беше мъж как би живяла? 6-Харесва ли ти живота в чужбина или би искала да живееш в БГ.? 7-Влияеш ли се от чуждо мнение? 8-Разчиташ ли на другите или се оправяш сама на всякъде? 9-Оптимист,Реалист или Песимист си? 10-Смяташ ли,че си лишена от нещо в името на брака и децата?
Lady Marmalad Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:16
Твоята най-съкровена мечта е? Би ли приела, ако ти се предложи работа като танцьорка в нощен бар, която да е много добре платена, например 2000лв месечно? Има ли нещо, което искаш да промениш в характера си? Ако има, какво е то? Кое е най-забавното ти изживяване? Има ли човек, който да знае абсолютно всичко за теб и да те подкрепя във всяко отношение? Ако има, кой е той? Какво мислиш за смъртта? Има ли нещо откачено, което да ти се иска понякога да направиш? Ако има, дай пример. Вярваш ли в Бог? Някой или нещо, което мразиш? Кой е най-големият компромис, който си правила? Смисълът на живота за теб е...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:21
Малееее, Лейдииииииииииииии.... какво правиш, бе човек!!!!!!!!!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:25
Отивам да пуша....
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:47
Фрина написа:
Шоколад !
Вярваш ли в Бог? - Да!!! Но ,както казва Ботев,..."Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата..."
Какво мислиш за преражданията? - това е далеч от моята философия...не го разбирам...
Какво разбираш под "задгробен живот"? - и това не разбирам! Мисля,че хората си измисляме подобни неща,за да сме по-спокойни пред смъртта...
Разтълкувай в практичен план мисълта на Галилео Галилей (във връзка с Механиката, по-късно доразвито от Нютон) - "Това, което печелим в сила, губим в скорост" ... - ХМ...Силата е енергия,а за скоростта ни е нужна енергия...Ще перифразирам така..."Винаги пази сили за връщане" - в живота се стремим към върхове...Но един връх не е само изкачване...не можем да останем там сами завинаги...Трябва да имаме сили и за връщане,защото иначе ще се наложи да се спуснем по инерция...и да повлечем лавина...
Страстта или нежността са по-важни за теб в една връзка? - Аз лично обичам страстно...Такъв ми е характера... -огън и жупел!!! Не че ми липсва нежност,но предпочитам страстта,заради стихийното усещане! Хубаво е,когато Ураганът Любов те върти и засмуква...подхвърля и прегръща...
Фрина ,Благодаря за интересните въпроси! Хвърли ме в размисъл!
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 20:55
Айде и аз....
1. За какво би завидяла "благородно" на някого? 2. Умът или сърцето те управляват? 3. Съжаляваш ли за нещо в живота си? 4. Коя година си? 5. Любим цвят. 6. Имаш ли пороци? Какви? 7. Къде искаш да отидеш на екскурзия? Защо?
....за сега това!
Lady Marmalad Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Чет 23 Юли 2009, 21:58
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 00:29
Lady Marmalad написа:
Защо се смееш?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 01:03
1...би ли сложила на аватара.себе си 2...какво мислиш за татусите 3...защо пишеш тук 4..кога последно..каза..Писна ми 5..как се обличаш....любими цветове 6...Чувал съм много начини една жена да се влюби в даден мъж.при теб как беше...банкова сметка,физика,чувство за хумор/избери едно от трите/рядко се случва 3 в 1 7..пушила ли си трева 8...любима музика и филми 9...какво готвиш най-добре 10...какво мислиш за човека ..задал въпросите
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 01:13
T.N.T написа:
1...би ли сложила на аватара.себе си 2...какво мислиш за татусите 3...защо пишеш тук 4..кога последно..каза..Писна ми 5..как се обличаш....любими цветове 6...Чувал съм много начини една жена да се влюби в даден мъж.при теб как беше...банкова сметка,физика,чувство за хумор/избери едно от трите/рядко се случва 3 в 1 7..пушила ли си трева 8...любима музика и филми 9...какво готвиш най-добре 10...какво мислиш за човека ..задал въпросите
а на мен какви въпроси !!!!!!!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 01:16
Фрина написа:
T.N.T написа:
а на мен какви въпроси !!!!!!!
теб те познавам..трай
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 02:59
От кой лексикон преписа въпросите???
Lady Marmalad написа:
1.Кой е най-радостния момент в живота ти?- няма най-...Има много... 2.Кога си истински щастлива?- Постоянно,просто понякога съм И тъжна! 3.Кое е нещото,което те кара винаги да се усмихваш?-коте 4.Коя е несбъднатата ти мечта?- "Шоколад" 5.Какво искаш да видиш след години,като се обърнеш назад?- усмивки,звезди в очите,детски смях! 6.Най-голямата ти страст е.......?- мъжът ми 7.Твоята лоша черта (според теб) е......?- критична 8.Имаш ли любим цитат,фраза или мисъл?- червен, "Не прави това,което не искаш да ти се случи" 9.Липсва ли ти нещо (или някого)?- И да ми липсва, временно е!!!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 03:06
"Lady Marmalad" 1Ако имаше вълшебна пръчица,какво би направила? - бих си направила още дузина вълшебни пръчици! 2-Доволна ли си от живота?- ДА 3-Мислиш ли се за щастлив човек и човек,който е успял в живота?- ДА 4-От какво си лишена и кое ти липсва най много?- Липсва ми един скъп приятел,от който ме лиши животът!!! 5-Мислила ли си някога,ако беше мъж как би живяла?- Не съм,но сигурно ще съм бохем,поливащ жените с ласки и вино! 6-Харесва ли ти живота в чужбина или би искала да живееш в БГ.?-НЕ,не съм патриот,но си обичам родината! 7-Влияеш ли се от чуждо мнение?- От чуждото НЕ,от това,на близките ми -ДА 8-Разчиташ ли на другите или се оправяш сама на всякъде?- Разчитам,слава богу! Не съм отшелник! 9-Оптимист,Реалист или Песимист си?- Философ!!! 10-Смяташ ли,че си лишена от нещо в името на брака и децата?- Всичко си струва!!!
Последната промяна е направена от ШОКОЛАД на Пет 24 Юли 2009, 03:13; мнението е било променяно общо 1 път
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 03:13
"Lady Marmalad"
Твоята най-съкровена мечта е?- "Шоколад" Би ли приела, ако ти се предложи работа като танцьорка в нощен бар, която да е много добре платена, например 2000лв месечно?-Не,срамежлива съм! Има ли нещо, което искаш да промениш в характера си? Ако има, какво е то?- Имам какво още да уча, а не да променям! Кое е най-забавното ти изживяване?- Няма най-...Има много,и се надявам да има още! Има ли човек, който да знае абсолютно всичко за теб и да те подкрепя във всяко отношение? Ако има, кой е той?- Незнам,не съм поставяла големи изпитания! Какво мислиш за смъртта?- Факт! Има ли нещо откачено, което да ти се иска понякога да направиш? Ако има, дай пример.-Да работя в резерват за диви животни! Вярваш ли в Бог?- Не и в църковния! Някой или нещо, което мразиш?- Не мразя! Мразя омразата! Кой е най-големият компромис, който си правила? - Щом съм го направила,значи не е бил толкова голям! Смисълът на живота за теб е...- Любовта!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 03:19
Божествена написа:
Айде и аз....
1. За какво би завидяла "благородно" на някого?- на Хемингуей,заради пътуванията,таланта,преживяванията и къщата с котките! 2. Умът или сърцето те управляват?- Умът! Той може да управлява и сърцето! 3. Съжаляваш ли за нещо в живота си? - Да,но няма да кажа! 4. Коя година си?- 1979 5. Любим цвят. Червен 6. Имаш ли пороци? Какви?- Ако не броим цигарите и виното, - манияк на тема чистота! 7. Къде искаш да отидеш на екскурзия? Защо?- В Испания! заради това
Благодаря!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 03:40
"T.N.T"
1...би ли сложила на аватара.себе си- Да,за малко! 2...какво мислиш за татусите - Обичам ги,имам!!! 3...защо пишеш тук - Форумът ми е като дете! Исках го ,преди да започна да пиша в него! Исках цветно място,за интелигентни и положителни хора!!! Обичам ви!!! 4..кога последно..каза..Писна ми- Днес,Писна ми от злобата! 5..как се обличаш....любими цветове - нестандартно, не робувам на моди и клишета! Нося мъжки бермуди с бял потник,или циганска пола,която мете улицата...имам и рокли ( оная с голия гръб,нали знаеш! ) Обичам червеното,но гардеробът ми е цветен! 6...Чувал съм много начини една жена да се влюби в даден мъж.при теб как беше...банкова сметка,физика,чувство за хумор/избери едно от трите/рядко се случва 3 в 1 Чувството за хумор!+физиката и...(другите не си ги посочил) 7..пушила ли си трева- да и мнооооооого драйфах!!! 8...любима музика и филми- Обичам испанското кино и особено Алмодовар,а музика...различна през различно време...ще ти пусна нещо накрая! 9...какво готвиш най-добре- сладкиши! 10...какво мислиш за човека ..задал въпросите - ах тииииии! - мисля,че си добър!!! лаконичен,упорит...нежен!!!(стига ти толкова!)
Поздрав за теб!!!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 12:06
Шоколадче, много интересна и смислена интерпретация на мисълта на Галилей!!!
А за страсттта... знаех си аз
Благодаря !!!!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 12:27
Шоко..благодаря за отговорите
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 12:29
T.N.T написа:
а НА МЕН НЕ МИ БЛАГОДАРИ НА ВРЕМЕТО.... кАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ...!хЕМ АЗ СЕ ЧЕРВИХ, ДОКАТО ОТХОВАРЯХ
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 12:30
Фрина написа:
T.N.T написа:
а НА МЕН НЕ МИ БЛАГОДАРИ НА ВРЕМЕТО.... кАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ...!хЕМ АЗ СЕ ЧЕРВИХ, ДОКАТО ОТХОВАРЯХ
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:15
Аз ви БЛАГОДАРЯ!!! Айдееее,искам още,че ми е много драго!!!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:18
Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх?
Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:43
леле мале каква хубава тема сме си били открили. Искам да ви кажа, че много се радвам, че я намерих тази тема и да си призная, представях си всеки един от вас точно по начина по който отговаряте на въпросите. Искам да знаете, че страшно много ви обичам всичките и може да звучи глупаво, но наистина ви чувствам всички много близки. Докато нямах комп и нет бях като болна, защото не знаех нищо за вас. ОБИЧАМ ВИ
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:49
"Фрина"
Има ли предизвикателство, което искаш да усетиш...? - Да,бих искала да изживея нещо като Сървайвър! Интересно ми е дали ще мога да се справя! Останалите предизвикателства са към характера и действията ми!
От какво те е страх? Мислиш ли, че всеки страх може да бъде преодолян... ? Какво трябва да е "името" на "полезния страх"? Какво е вредн страх? От много неща се страхувам,разбира се - остриета,височина,болести...Не съм сигурна,че е възможно да преодолеем всичките си страхове,струва ми се нечовешко! Може би полезният страх се нарича предпазливост! Вредният страх може да разболее душите ни!- паника,истерия,лудост!...
Какво е суета? А суетност? Едно и също ли е?- Едно и също е,според мен! Суетата може да лежи върху високомерие или комплекси! И в двата случая не е полезно за здравето!!! Това е един вид робство! Да се оставяме суетността ни да ни води за носа е глупаво!!! И не говоря за естествения стремеж да изглеждаме добре и да правим добро впечатление,а за болната нужда да се покажем!!!
Пак страхотни въпроси!!!
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:51
evita написа:
леле мале каква хубава тема сме си били открили. Искам да ви кажа, че много се радвам, че я намерих тази тема и да си призная, представях си всеки един от вас точно по начина по който отговаряте на въпросите. Искам да знаете, че страшно много ви обичам всичките и може да звучи глупаво, но наистина ви чувствам всички много близки. Докато нямах комп и нет бях като болна, защото не знаех нищо за вас. ОБИЧАМ ВИ
Ето! За това говорих на ТНТ в един от въпросите му!!!
Любов Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:56
ШОКОЛАД написа:
evita написа:
Ето! За това говорих на ТНТ в един от въпросите му!!!
Страхотно!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:56
evita написа:
Както много пъти съм казвала... Любовта е винаги взаимна!!!!
Много ни липсваше, Евита!!!!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:57
Шоколадче, отново прекрасни отговори!!! Приятно е така...
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 15:58
и вие много ми липсвахте. Дано да няма повече такива дълги раздели
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 16:02
Шоколадче, да те питам сега ... какво мислиш за моята максима "Любовта е винаги взаимна. Несподелената Любов не е Любов" ?
Любов Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 16:07
Шоколад,благодаря за отговорите на моите въпроси
Няма да задавам повече въпроси,защото останалите са те питали за всичко ,което ме интересува.
evita АVAзарибен
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 16:09
Крис написа:
Шоколад,благодаря за отговорите на моите въпроси
Няма да задавам повече въпроси,защото останалите са те питали за всичко ,което ме интересува.
Именно поради тази причина аз не съм попитала нищо. Друго не се сещам за сега да питам
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 17:29
Фрина написа:
Шоколадче, да те питам сега ... какво мислиш за моята максима "Любовта е винаги взаимна. Несподелената Любов не е Любов" ?
Мдаааа,няма по-хубаво от споделената любов!!! НО!!! Любовта е чувство,което може да съществува и едностранно! Да обичаш е действието,и то пак е индивидуално! Според мен умението да обичаш,независимо дали си също толкова обичан,е велико!!! В твоята максима има противоречие! Думата Любов не се самоизключва, само защото не е взаимна! Тя е факт! Вярвам в сродните души и пожелавам щастието всеки да ги има до себе си! Това е най-силната любов!!! Но любовта си е любов,независимо дали е споделена или не! (мое мнение)
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 17:42
Мерси, Шоколадче ... Някой път ще си кажа теорията по въпроса
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 19:24
Шоколадче, какво мислиш за максимата "Това, коеото е било, не е било. Това, което ще бъде, няма да бъде. Това, което е, това е."... Трябва ли човек да се абстрахира от миналото и бъдещето? Вярно, че бъдещето го творим сега, а миналото дава отражение.... Какво мислиш....?Трябва ли да се отпуснем само в настоящето....
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 19:35
Фрина написа:
Шоколадче, какво мислиш за максимата "Това, коеото е било, не е било. Това, което ще бъде, няма да бъде. Това, което е, това е."... Трябва ли човек да се абстрахира от миналото и бъдещето? Вярно, че бъдещето го творим сега, а миналото дава отражение.... Какво мислиш....?Трябва ли да се отпуснем само в настоящето....
Горещо ми е сега,ще помисля...
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 21:44
Ако искаш не отговаря на това... Не върви в жегите... Дай примери от световното кино за красоив мъж
ШОКОЛАД админ
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 21:47
Фрина Модератор
Заглавие: Re: Интервюююююююю Пет 24 Юли 2009, 21:49