| ЗАЩО???? | |
|
+8Gti Марчелина VODNA Сузито evita ШОКОЛАД Любов Принцеса 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 14:38 | |
| Защо според вас има хора който винаги се изтъкват, хвалят се за всичко и изобщо не се замислят дали човека отсреща се вълнува от тези неща? Надявам се да сте ми разбрали идеята Задавам този въпрос, защото имам една позната която се хвали за всичко. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 14:47 | |
| - Крис написа:
- Така си вдигат самочувствието..чувстват се по-интересни.
поне така си мисля аз. Има една поговорка.. Умря циганката дето го хвалеше.. та започна сам. е хубаво де толкова ли не се усещат че са досадни направо много ме изнервят подобен тип хора абе трай си , а ако те питат си кажи. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 16:56 | |
| Защото имаме нужда да избиваме комплекси! | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 17:49 | |
| И аз съм на мнение, че по този начин избиват някакви комплекси | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 18:09 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Защото имаме нужда да избиваме комплекси!
Съгласна съм! Точно това мислих да напиша още сутринта, но се опасявах да не ме захапете | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 28 Апр 2009, 21:57 | |
| - Сузито написа:
- ШОКОЛАД написа:
- Защото имаме нужда да избиваме комплекси!
Съгласна съм! Точно това мислих да напиша още сутринта, но се опасявах да не ме захапете Тук не захапваме! Тук обсъждаме различните гледни точки. По темата: За такива хора винаги съм си мислила, че искат да убедят себе си колко им е добре и колко им е хубаво всичко. Правят го за себе си по-скоро, за собствено самочувствие. Най-вероятно дадох определение на фразата "Избиват комплекси". | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 00:45 | |
| [quote="VODNA"] Най-вероятно дадох определение на фразата "Избиват комплекси". [/quo Мисля че си много права | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 01:38 | |
| Аз също споделям мнението,че такива хора избиват комплекси! Просто са несретници,иска им се да е така и не убеждават толкова отсрещния,колкото себе си! В един момент може би започват да си вярват,знам ли Но определено и мен ме дразнят и избягвам да общувам с такива-"АЗ"-ове | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 18:36 | |
| Сигурно е от комплекси,ама не ви ли дразнят повече тия дето вечно се оплакват? | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 18:43 | |
| - Gti написа:
- Сигурно е от комплекси,ама не ви ли дразнят повече тия дето вечно се оплакват?
Днес точно съм като носна кърпичка! Който ми е звъннал,е все, за да се оплаче и......малко съм изнервена! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 18:48 | |
| оффффффф и мен ме дразнят такива хора дето постоянно се хвалят все им е добре нямат пробелми но..................съм 20000% че не е така просто казват и показват само хубавите неща от живота си а защо го правят....незнам сигурно за да им завиждат.... както повечето сте казали-избиват комлекси | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 19:26 | |
| Защото така се чувстват значими, защото така избиват комплексите си... ето такива неща А понякога хората се хвалят за да не разберат другите че се чувстват зле. Но мен по принцип малко повечко ме дразнят вечно ревящите... то хубаво да се оплакваш, но има хора които само това правят и във всяко нещо откриват само лошотията. Примерно ще ти каже ох боли ме корема, а не виж колко е хубаво времето навън. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Сря 29 Апр 2009, 20:41 | |
| Много сте прави, колкото са дразнещите тези дето се хвалят, толкова са и тези дето не виждат хубавото в живот, и двата типа хора са ми странни, н о тези дето само се хвалят ме побъркват тотално. | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Пет 01 Май 2009, 10:43 | |
| Мисля,че такива хора се чувстват недооценени и трябва постоянно всеки да се интересува от тях.Вид комплекс е според мен.На такива им пускам дакела и пилето от рекламите на бтв и ги пращам в 3-та глуха. Предпочитам друг да ме похвали а не сама да се издигам в очите на слепите | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? Вто 16 Мар 2010, 16:21 | |
| А защо има хора, които се оплакват непрекъснато, в този ред на мисли ? Хора, всякакви... Ако те дразни, избягваш я и толкоз | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЗАЩО???? | |
| |
|
| |
| ЗАЩО???? | |
|