Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Защо ,всяка жена трябва да има красиво бельо.. Сря 24 Фев 2010, 16:42 | |
| И кои са най-честите извинения за пренебрегването му Извинение 1: Само моделките изглеждат добре с красиво бельо Извинение 2: Красивото бельо струва много пари Извинение 3: Не съм секси-тип Извинение 4: Бельо – какво толковаДа изглеждаш добре е резултат от това да се чувстваш добре. Увереността не идва от перфектните крака или от размера на талията, а отвътре. При секси-бельото не става въпрос за пари, а за усещане. В този смисъл, марката няма значение, а това как се чувствате. Разбира се, може да намерите много “горещи” модели на съвсем прилични цени. Не само дантеления сутиен може да бъде секси – понякога още по-секси са момчешки тип боксерки и камизолка. Това, което се иска от вас е да установите коя е онази част от тялото ви, която искате да подчертаете. Бельото е първото нещо, което слагате върху тялото си и последното, което сваляте – дребен факт, който има огромно значение за това, с какво усещане започвате и приключвате деня. Освен това, усещането за нежен сатенен допир до тялото ще ви дава усещане за лукс цял ден, да не говорим за игривото пламъче в очите ви, които ще ги кара да греят... Поне пробвайте!Какво е вашето предпочитание относно бельото? Съобразявате ли се с фигурата си при неговата покупка или взимате моделчето,което най-много ви е впечатлило?
Може да покажете моделите,които ви допадат, цветове,модели..десени.. | |
|
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Защо ,всяка жена трябва да има красиво бельо.. Сря 24 Фев 2010, 16:47 | |
| - Цитат :
- Извинение 2: Красивото бельо струва много пари
Това пък е най-глупавото извинение. изобщо не е така. Но е факт, че наистина има жени които го използват като извинение.
Аз се съобразявам и с това дали ще ми стои добре и трябва наистина да ми хареса много.
Иначе за модели... предпочитам изчистени и всъщност най много обичам памучно бельо или ако не е памучно да няма никакви дантели защото имам чувствителна кожа и дантелата ми дразни. | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Защо ,всяка жена трябва да има красиво бельо.. Сря 24 Фев 2010, 17:05 | |
| | |
|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Защо ,всяка жена трябва да има красиво бельо.. Вто 28 Дек 2010, 00:42 | |
| За да има самочувствието на жена е задължително да има.Дантела или не,усещането да погалиш кожата си с нещо красиво и да погледнеш с други очи на себе си е незаменимо.Комфорта е друг.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Защо ,всяка жена трябва да има красиво бельо.. | |
| |
|