| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+22Алекса KENGA черна роза chopy78 Talasym bubale4e Бебсън evita Сузито VODNA Radiana AddictedSunny Сапфира natali T.N.T Ms SMITH desi slava gergana1958 ШОКОЛАД Никита Фрина Любов 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 20 Авг 2010, 20:23 | |
| Здравейте момичета! Наглеждам ви за бързо и бягам да прибирам детето от градината. Как сте,какво правите? Аз сега нямам изобщо свободно време и ми е много кофти,че немога да ви навестявам честичко. Надявам се това положение да се оправи в най-скоро време! Липсвате ми много! (е тук трябва да има прегръдка...) Дано успея после да се появя пак! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 20 Авг 2010, 20:33 | |
| Привет! Момичета...излизам в заслужена и желана почивка...От утре ще си топим и крачетата, и гъзетата в морето...ще си пълня долнището на банския с пясък и ще държа горнището, за да не ми го грабнат вълните...Ще пия бира, мента, мастика с чадърчета и в семпла компания... Надявам се да не ви липсвам много...отдъхнете си, развихрете си...Купоните са позволени, мили деца! Целувки! Чаооооо!!! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 20 Авг 2010, 21:18 | |
| | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 01 Сеп 2010, 01:43 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 02 Сеп 2010, 13:32 | |
| Здравейте! Водна, аз ако не беше казала, сигурно нямаше да я позная. Тя нали и манекенка е... Така че... Ох, нямам търпение да започнат новите серии . Крис, какво да ти кажа... Българска му работа... Отврат... | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 07 Сеп 2010, 14:09 | |
| | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 07 Сеп 2010, 14:37 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 07 Сеп 2010, 15:08 | |
| Да е жив и здрав! Да расте силен и усмихнат ! Много весели игри ! Щастие! Незабравимо весело изкарване на празника! Шоколад, ще очакваме снимки! Тортата? Ти ли ще я правиш? Ако е така, и нея да покажеш | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 07 Сеп 2010, 18:44 | |
| Шоко, и тук да кажа... да ти е живо и здраво детенцето! Бъдете щастливи цялото семейство! Нямам търпение да покажеш тортата и вкусотиите които си приготвила за празника! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 07 Сеп 2010, 20:08 | |
| Много ви благодаря! Прегръщам ви всички! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 09 Сеп 2010, 00:15 | |
| Шоко,да ви е живо и здраво момченцето! Много да ви радва и слуша! Весело детство и незабравими моменти му пожелавам! Здраве и късмет на семейството ви! Извинявам се за закъснението! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| |
| |
Никита Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Сеп 2010, 12:55 | |
| Добро утро и от мен! ТНТ, много се радвам, че ни навести! Приятно ми стана да видя, че си писал . Как си ти? Как е Теди? Ще стане ли спортистка от нея? Никита, ! Приятен, ползотворен и слънчев ден от мен! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 16 Сеп 2010, 18:05 | |
| Фриии...Никита Добре съм..само където сложих очила..Теди още тренира..няма спирка ..аз също ,,,,иначе нищо ново ..вие как сте | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Сеп 2010, 14:40 | |
| ТНТ, и ние искаме Теди да спортува , но още е малък. Като стане на 4-ри мислим да го запишем на някакъв спорт. Ще решим какъв. Иначе, всичко е нормално. Теди от август ходи на градина, където му харесва и са малко дечица. Колко е хубаво детето ти да ходи с ентусиазъм на градина, а не да е уплашено и стресирано… Поздрави на всички! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Сеп 2010, 14:48 | |
| Здрасти,Фри!Как си?Теди как е? Хубаво сте решили за спорта. Ние също сме "За" и от другата седмица ще ходи на плуване. Само да му спре напълно кашлицата! И от мен приятен и хубав ден на всички! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 17 Сеп 2010, 17:13 | |
| Здрасти, Никита! Добре сме. онзи ден се бях шашнала, че Теди кашляше през нощта (нали имаше сополки от няколко дни)... Та си останах в къщи и го водих на лекар. Но всичко било наред. И вчера пак беше на градина. .. вчера беше добре. Почти не кашляше... Да се оправя, че другата седмица ще става на три . Мислим да си ходим до Бургас и да празнуваме там ... Хубаво е плуването. Най-предпочитания от мен спорт. . Теди, обаче се страхува от водата, та май няма да е плуване при нас. А да рита топка , това не е за него . Едногодишните ритат по добре от него , никакъв интерес просто . Ама каквото го влече, това . Той се интересува живо от тенис и кара татко си да го учи и не се уморява да се пробва. | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 20 Сеп 2010, 09:44 | |
| Ихааа...Честито Крис! Радвам се,че си успяла да намериш нещо! Да ти е лека работата!Успех! Приятен ден на всички! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 20 Сеп 2010, 10:46 | |
|
ДОБРО УТРО! Благодаря ти ,Никита! Лек и спорен ден и на теб!!!
| |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 20 Сеп 2010, 12:26 | |
| Добро утро и от мен! Крис, много се радвам, че си си намерила работа. И то близо до вас! Късмет! Желая ти да ходиш на работа с удоволствие ! Както се казва, лека и доходна! В тази връзка, упорито се говори, че ще местят цялото централно управление в другия край на София… Единственото ми предимство, най-важното, че сега пътувам само с метро и ми отнема само 20-на минути… Пътувала съм с два транспорта и просто не ми се мисли… А вече имаме и дете… А как не ми се търси нова работа… Как не ми се преживява отново този кошмар… | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 21 Сеп 2010, 02:46 | |
| Ееее,браво ! Честита годишнина, да сте живи и здрави и все така да се обичате и уважавате! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 21 Сеп 2010, 11:35 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 21 Сеп 2010, 15:16 | |
| Здравейте! Радвам се да те видя, Гери! ПОздравления, ТНТ! Все така да се обичате! Поздрави и причтен ден! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 21 Сеп 2010, 20:46 | |
| Т.N.T.,Честита годишнина! Още многоооо по толкова да изкарате заедно, да се обичате и желаете все така! А като черпиш купи ли подарък на жената,а? Гери,здравей!Радвам се да те видя!Как си? Фри,и вие как сте? Аз преди малко се прибрах от работа и съм скапана направо. А трябва и да правя нещо за ядене...ужас направо... Пожелавам на всички хубава вечер! | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 22 Сеп 2010, 19:36 | |
| Благодаря момичета | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 26 Сеп 2010, 23:55 | |
| Здравейте момичета!
Благодаря добре съм...
Изпратих си гостите и вече сме сами с дядото.
Старите ни създават проблеми,но така ни било писано.
Вие как сте? | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 27 Сеп 2010, 11:10 | |
| Добро утро! Гери,радвам се,че си добре! Със старите хора е така за съжаление... по-зле са и от малките деца,ама какво да ги правим... ще се грижим за тях - това е. Търпение му е майката! Аз отивам да водя детето на градинка. Приятен и хубав ден на всички! | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Сря 29 Сеп 2010, 20:17 | |
| Здравей, мила Никита! Как си? Ние бяхме в Бургас близо седмица. Празнувахме там третия рожден ден на нашето юначе. И така . Сега се приготвям да си тръгеам от работа .. Поздрави и целувки! Почти не сте писали | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 30 Сеп 2010, 12:19 | |
| Здравейте, мили мои. Как сте? Много ми е мъчно за вас, но така са се стекли нещата около мен, че вече половин година нямаме нет вкъщи. Накратко да ви кажа за нас - добре сме. Малкия ходи на ясла вече втора година, без проблеми. Аз се върнах на работа, даже вече и повишение имам. Мъж ми и той си смени работата. нещата алко по малко се нареждт. да ви кажа ика ми се вече да омислим за второ детенце, защото не искам виктор да е сам, но също така имаме известни притеснения все още, по-точно таткото де и така, днес съм почивка и се докопах до лаптопа на зълва ми, така че днес ще съм тук известно време. Липсвате ми страшно много, но не знам кога пак ще мога да ви "видя". Целувки на всички от мен | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 01 Окт 2010, 11:04 | |
| | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 01 Окт 2010, 11:05 | |
| evita,радвам се за решението ви. Не се колеайте ,а действайте! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 01 Окт 2010, 20:38 | |
| Еве,радвам се да те видя! И на нас ни липсвате всички,които изчезнахте от хоризонта! Честито за повишението!Още такива да получиш! Радвам се да чуя,че сте добре! А решението ти е супер...ДЕЙСТВАЙ! Все ще прилъжеш мъжо! Навестявай ни когато имаш възможност! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 07 Окт 2010, 09:46 | |
| Здравей Крис! Съжалявам за неуредиците с интернета!Дано всичко се оправи по-бързо! Новата работа как е?Свикна ли вече? Изчезвам,че ще закъснея за работа! Приятен ден на всички! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 07 Окт 2010, 11:03 | |
| ДОБРО УТРО! Никита ,свикнах вече ..с новата работа. Много приятно се работи там,шефовете са супер.. малко е тежичко физически ,че дигаме тежки каси със сурови меса, но се справям някак си. Проблема не е в самото дигане на тежко по принцип, а в хроничните ми болки в кръста и гръбнака. Това ми тежи,не мога да спя спокойно,но скоро ще ходя на лекар..да видя , какво ще ми кажат. Лека работа! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 08 Окт 2010, 01:38 | |
| О Крис,ясно ми е за какво става дума,щом работиш при месо. Но вземай мерки,с тези болки не стой.И като не се наспиваш... Абе гадна ситуация,но дано се разреши скоро! Радвам се,че колектива е добър!Така се работи спокойно. Аз отивам да сложа детето да спи и нищо чудно да заспя с него. Лека вечер на всики! | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 08 Окт 2010, 12:47 | |
| Добро утро | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 08 Окт 2010, 20:53 | |
| Ооооо Сузииии,радвам се да те видя! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 09 Окт 2010, 11:45 | |
| Добро утро ! | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 09 Окт 2010, 11:47 | |
| Криси, честито!
Започналаси работа.
Вземай мерки за кръста.Много си млада и още мноооого ще ти трябва.
Радостно е ,че си попаднала на добър колектив! Успех!
| |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
|
| |
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|