| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|
+19Radiana Принцеса октим desi slava AVAna Марчелина Сапфира ШОКОЛАД T.N.T evita Сузито gergana1958 Ms SMITH Никита natali Любов Фрина Божествена VODNA 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 25 Фев 2010, 13:33 | |
| Добро утро! Лек и приятен ден на всички! Никита, къде се губиш? Затъжих се | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 25 Фев 2010, 13:35 | |
| Ехеее Крис,страхотна закуска! Как си,как за децата? | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 25 Фев 2010, 13:39 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 25 Фев 2010, 13:44 | |
| Никита, на работа съм ... Но още чакам да ме понатоварят малко, че накрая ще вземат да ме изгонят порадили липса на достатъчно работа ... А нещата стават много бавно и зависят от 1000 отдела... После пък, сигурно ще спя тук, а сега стоя като в бюджетно предприятие през социализма | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 25 Фев 2010, 13:57 | |
| Тази бюрокращина няма да изчезне скоро,май все по-голяма става. А ревяха,че при бай Тошо била голяма ,че то сега е по-лошо И при нас е ужас...съкрашават още персонал,тези дето остават ги правят на 6 и 4 часа... а им се спира тока от работа...ужас направо | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 12:05 | |
| Добро утро и тук! Заповядайте кафенце | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 12:36 | |
| Никита,добро утро! - Цитат :
- Как си,как за децата?
Добре сме,Влади е здрав Лилито също Аз снощи не съм спала,боляха ме очите,лепнала съм конюктивит. Едни сърбежи ,сълзене..ужасно е.. Сутринта ,рано ..рано ходих до аптеката ,да си взема капки за очи,но вече не ги давали без рецепта и взех само Борова вода, за промивка. Ще видя,кога някой ще може да гледа Влади та да ида на лекар. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 13:06 | |
| Оххх Крис,знам какво е...и аз го бях лепнала преди време и то незнам от къде както се гримирах изведнъж ме заболя окото, все едно,че ми влезна нещо вътре Дано ти мине бързо,че е много гадно и внимавай да не заразиш Влади и Лили | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 13:20 | |
| Никита,и аз не знам откъде го хванах, като от известно време много не излизам вънка. Влади го разхожда кака му,аз се занимавам с домакинството вкъщи през това време. Ръцете ми са винаги чисти,непрекъснато са ми във вода..
Прочетох ,че конюнктивитът е възпаление на окото, като причините за това са многобройни,конюнктивитите са често срещаното заболяване и почти всеки трети човек в даден етап от живота си, страда от това заболяване.. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 13:54 | |
| Същата работа и при мен...да се чуди човек като отидох на лекар ме пита дали детето ходи на градина, ама той не ходеше още,такаче не е от него-незнам от къде дойде Най често се предава от децата в детските градини и училищата Важното е да се оправиш,че не е приятно хич | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 26 Фев 2010, 14:18 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 01 Мар 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 01 Мар 2010, 19:11 | |
| Честита Баба Марта на всички! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Чет 04 Мар 2010, 01:04 | |
| Честит 3-ти март!!! Да има здраве, радост и мир!!! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 08 Мар 2010, 14:53 | |
| Честит 8-ми март,мили дами!!! Бъдете нежни, красиви,вдъхновени и прекрасни! Бъдете себе си! Нека да имате много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки ваш ден!!! | |
|
| |
октим AVATурист
Брой мнения : 183 Регистриран : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 08 Мар 2010, 16:29 | |
| Честит празник момичета! Пожелавам ви здраве и осъзнато щастие! Никога да не губите способноста си да вдъхновявате, тоест да бъдете Жени! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 08 Мар 2010, 16:56 | |
| Приятно празнуване на всички дами днес! Октим, благодаря ти за пожеланията ! Приятно празнуване и на теб с любимата жена | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 08 Мар 2010, 21:14 | |
| Честит и весел празник на всички! МНОГО положителни емоции и подаръци ви пожелавам! | |
|
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 08 Мар 2010, 22:17 | |
| Честит 8 март! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 09 Мар 2010, 14:56 | |
| Добро утро,момичета!!!Как сте днес,в тази снежна приказка навън,макар,че приказка не е точната дума Заповядайте кафенце,скоро не съм ви черпила Приятен ден ви желая,изпълнен с много усмивки | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 09 Мар 2010, 16:01 | |
| | |
|
| |
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Вто 09 Мар 2010, 17:11 | |
| Здравейте!Как сте в това време?Аз хич не съм доволна,че сме закотвени вкъщи от времето,няма мърдане. | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 13 Мар 2010, 14:06 | |
| ДНЕС СИ ИМАМ ДВАМА РОЖДЕННИЦИ,ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ТЯХНО ЗДРАВЕ | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Принцеса AVAФен
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 13 Мар 2010, 16:16 | |
| | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 19 Мар 2010, 14:36 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 19 Мар 2010, 14:44 | |
| Чудесен повод за празнуване, Крис! Честит рожден ден на Влади! Да е жив и здрав! Да расте силен, як , умен и весел! Да има щастливо детство и много късмет!
Честито и на теб , Крис!!!
Приятен и весел празник!Как мислите да празнувате днес? | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 19 Мар 2010, 17:45 | |
| Приятно изкарване, Крис! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 19 Мар 2010, 20:58 | |
| Аууу Крис!Да ти е живо и здраво детенцето! Много да ви слуша и радва,да има спокойно и весело детство! Не се ядосвай за тортата...какво толкова,нали ще се реже и яде... Приятно изкарване ви пожелавам! За ВладиЗа мама | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пет 19 Мар 2010, 21:48 | |
| Крис страхотен повод за празнуване имате!!! Да ти е живо и здраво момчето,да расте много умен,послушен и усмихнат,много да ви радва и детството му да е изпълнено само със слънчеви и забавни дни!!! Много целувки за момчето Честит празник и на твоята майка,много здраве и щастие й пожелавам!!! Ох и ние другия месец ще правим 2год,Влади и моята маймунка са наборчета А ще ходите ли на ясла Крис,аз мисля след рожд.ден да я пускам мойта хубавица да видим как ще тръгнат нещата | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 20 Мар 2010, 12:12 | |
| НИКИТА,НАТАЛИ благодаря от сърце и на вас за прекрасните пожелания!!!
Прекарахме празника чудничко, Влади обаче се превъзбуди повечко и почти цялата нощ не спа. Много се стряскаше на сън и плачеше. Защо така,не ми е ясно..не се е уплашил от нищо
Натали,аз съм пуснала молби в две ясли още , когато навърши една годинка, но няма свободни места. Все ме прехвърлят от месец на месец.. Трябваше да тръгне последно месец март, но пак остава за следващия прием май месец.
Сега уж се опитват да ни помогнат за приемането ,но ще видим... не се надявам много. | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Съб 20 Мар 2010, 16:37 | |
| Крис,радвам се че сте прекарали страхотно. А малкия явно наистина се е превъзбудил и затова не е спал спокойно. Ники го прави същото,когато е в това положение...просто са много емоционални Дано се уреди и въпроса с яслата на дребния..нека да ходи при децата | |
|
| |
Никита Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 04:33 | |
| Момичета, знаете ли дали свърши сериала по Нова "Династията на Тюдорите"? | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 13:00 | |
| Аз не съм го следила Водна,нямам идея дори... | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 13:37 | |
| Крис, да ти е жив и здрав Влади! Да расте здраво и усмихнато дете! Моите момичета направиха 2 години един ден преди Влади, изобщо не знаех че той е на 19-ти. Със сигурнот няма да забравям рождения му ден. | |
|
| |
natali Фотошопър
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 16:38 | |
| Привет милички как сте! Ние се гласим за разходка,макар,че хич не ми се излиза с това тъпо главоболие Крис как сте с Влади,оправяте ли се,а на него какво му е точно,да не е зъб или ви избиха,защото ние сме още назад Водна честито и на твоите момичета,със малко закъснение,много усмивки и щастливо детство И моята майка е на 18,мале много рожденици има тоя месец Хайде да ставам да се обличаме,приятен и много положителен ден от мен!!! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 18:33 | |
| - natali написа:
Крис как сте с Влади,оправяте ли се,а на него какво му е точно,да не е зъб или ви избиха,защото ние сме още назад И моята майка е на 18,мале много рожденици има тоя месец Хайде да ставам да се обличаме,приятен и много положителен ден от мен!!! Натали,не ни излизат зъби,просто настина онзи ден явно. В майка бяха спряли климатиците и аз покрай работата не се усетих да ги включа. То ,не че беше студено,но в нас още сме с климатик ,работещ на 25 градуса. Може да се е изнежил и това,да е дало отражение.
НАТАЛИ,ЧЕСТИТО И НА ТВОЯТА МАЙКА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Нед 21 Мар 2010, 21:21 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
| |
| |
VODNA Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 22 Мар 2010, 02:10 | |
| Благодаря ви, момичета! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 22 Мар 2010, 12:35 | |
| Добро утро!!!! как сте? Вчера времето беше супер,много се забавлявахме в парка с Влади. Ритахме топка,тичахме на воля ..насладихме се напълно на топлото време, след тия студени зимни дни. Вчера нямаше температура,беше по-добре. Даже докато бяхме в парка,нослето не му течеше, само два-три пъти го бърсах..., но не знам защо ,вкъщи тече като чешма. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! Пон 22 Мар 2010, 13:45 | |
| Приятен и ползотворен ден на всички! Крис, радвам се, че Влади вече няма температура! Да оздравява бързо, миличкото!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
| |
|
| |
| Пишете и се веселете, със СПАМ-а ведро погледнете! | |
|