AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Смятате ли, че Вашето мнение е важно?

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Marcy
AVATурист
AVATурист
Marcy

Брой мнения : 132
Регистриран : 12.04.2009

Смятате ли, че Вашето мнение е важно? Empty
ПисанеЗаглавие: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? EmptyНед 11 Окт 2009, 12:58

Аз смятам. Мисля, че и Вие също.
Вече има български панел за анкети, който се интересува от нашето мнение. Всички знаете, че това е една доста добре развита система в напредналите страни. В България е прохождаща. За мен е особено приятно, че някои производители се интересуват от моето мнение като клиент. Предлагам Ви да се присъедините и Вие. Регистрацията е възможна само чрез препоръка от член на панела. Който желае, нека ми изпрати на Лично Съобщение: Име, Фамилия, е-мейл адрес. Аз ще го препоръчам на панела и той ще получи официална покана от тях.
За да бъда максимално честна - има символичен паричен еквивалент.
Върнете се в началото Go down
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? EmptyНед 11 Окт 2009, 15:06

Аз лично не разбрах за какво ми е на мен да ми включват името в този панел? study Не разбирам!scratch
Какво мое мнение е важно за тях, защо? И кои са те? Фирма ли са, агенция за прочване ли са, какво са? Не ми стана ясно, Марси! Ако можеш да дадеш някакъв линк или по-подробно да обясниш за какво иде реч, ще съм ти благодарна. Very Happy
Marcy
AVATурист
AVATурист
Marcy

Брой мнения : 132

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? EmptyНед 11 Окт 2009, 16:26

Панелът на JTN е Он-лайн общност, която позволява на нейните членове да споделят своето мнение за нови продукти и услуги на пазара, като вземат
участие в нашите Он-лайн маркетингови проучвания.
Какво е важно за Вас? Какви продукти предпочитате и защо? Каква цена според Вас e подходяща? Коя опаковка е по-подходяща за даден продукт?
Вашето членство в нашият Панел дава възможност на фирмите и компаниите производители да разберат какво мислите за техните продукти, като по този начин Вашето мнение ще има огромно значение за разработването на по-добри услуги и продукти.

VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? EmptyНед 11 Окт 2009, 16:44

Еее, това е вече информация! Very Happy
Пиша ти ЛС! Да видим до колко е важно мнението ми като потребител! Razz
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

Брой мнения : 3246

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? EmptyНед 11 Окт 2009, 18:59

Стига да не само лъжовна политика на дадена фирма...
И дано да се взима под внимание...
Иначе не - какъв е смисъла?!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че Вашето мнение е важно?   Смятате ли, че Вашето мнение е важно? Empty

Смятате ли, че Вашето мнение е важно?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или
» Смятате ли ,че все пак идва момент ,в който спираме да се развиваме?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Да си поговорим на воля-
Идете на: