AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или | |
|
+9mmilityy milka Принцеса Radiana Савана Сузито Никита Любов edna_jena 13 posters | Автор | Съобщение |
---|
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 10:28 | |
| за вас той спомогна да ги увеличите? На мен лично май ми ги поизмести доста щом стигнах до там,че с приятелка от съседния блок да си пиша в скайпа вместо да изляза и да се видим на по кафе. Вярно е,че и чрез нета намерих много виртуални приятелчета от цяла България и от чужбина,които иначе не бих срещнала.При вас как е? | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 11:30 | |
| Нета си е голяма краста,но не може да ми замени срещите с приятелите ми и близките. Колкото и да си общувам с тях в чата,друго си е като се видим... А за виртуалните приятели си права,edna_jena,и аз си намерих доста приятели чрез него. Но ми се ще и да не са само виртуални... | |
| | | Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 13:22 | |
| - Никита написа:
- Нета си е голяма краста,но не може да ми замени срещите с приятелите ми и близките.
Колкото и да си общувам с тях в чата,друго си е като се видим... А за виртуалните приятели си права,edna_jena,и аз си намерих доста приятели чрез него. Но ми се ще и да не са само виртуални... Съгласна съм с теб Никита,аз по същия начин! Имам виртуални приятели, но си излизам всеки божи ден да си пия кафе с приятелки и когато е лошо времето полудявам, защото сме свикнали всеки ден да излизаме на кафенце! В краен случай грабваме децата независимо колко е студено и отиваме в ресторанта до нас и пак се срещаме,или пък си ходим по гости така изкарахме цялата зима Следователно отговарям ,че интернет не може да замести истинските приятели | |
| | | Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 13:27 | |
| Хм! Не бих казала "измести" По скоро интернет ми създава друг свят, в който ми е приятно Аз честно казано нямам смесване на реалните и виртуланите "приятели"; Тези, с които съм си била винаги, с които съм общувала без интернет са си такива и сега Никой от тях не е влезнал във виртуалния ми свят! От друга страна имам много виртуални "приятелства" Като се замисля реално от тях имам създадени РЕАЛНИ приятелства с поне 6-7 човека /по скоро добри познанства, защото за мен думата приятелство има друга стойност/ Честно казано трудно бих се разделила, с който и да е от двата ми свята! | |
| | | Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 14:20 | |
| Не не бих казала,поне при мен е така. Имам си приятели,с който излизам на кафе,разходка,жив контакт, имам обаче и незнам дали могат да се нарекат приятели,хората,с който общувам в нета,макар че ми се иска да се срещна наживо с тях. Другото,което ми е странно,мойте близки немогат да приемат увлечението ми по-писането във разни форуми,не че ми пука де,от тяхното мнение | |
| | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пон 27 Апр 2009, 19:36 | |
| Ми не бих казала че ми ги измести, ходя на кафе и на вън толкова често колкото го правех и преди. | |
| | | milka AVAгост
Брой мнения : 44 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Stara Zagora
| | | | mmilityy АVAприятел
Брой мнения : 478 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Варна
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Чет 30 Апр 2009, 16:30 | |
| Не мога да кажа, че нет-а измести реалните срещи, поне за мен де.Аз продължавам да си се виждам редовно с приятелите си.А нет-а го използвам за контактувам с хора като вас, които са от други градове или държави, за нови запознанства, също за информация.А скайпа го ползвам само за уговорки или прехвърляне на файлове пак с приятели. | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Чет 30 Апр 2009, 19:10 | |
| Не! Нета не ми е изместил реалните срещи ни най-малко. Продължавам да се срещам с хората, с които съм се срещала винаги. А и едно чаткане по клавиатурата, изобщо не ми задоволява нуждата да си бъбря с някого. | |
| | | ЗАХАР AVAЛюбист
Брой мнения : 720 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : на земята
| | | | Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 38 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Пет 01 Май 2009, 16:54 | |
| Ми не ми е изместил реалните познанства. Но пък срещнах страхотни приятели в мрежата,и си представям срещите с тях. Малко ме е бъз,да си призная | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или Вто 16 Мар 2010, 17:47 | |
| Сещам се за един филм с Брус Уилис – „Двойници”, който гледах наскоро…
„Хората живеят живота си от разстояние, в безопасността на собствените си домове , чрез роботи двойници – секси и физически съвършени механични репродукции на тях самите.” Всеки си има такъв двойник, който вместо самия човек излиза, ходи на работа, всели се. Чисто физически, докато самия човек го управлява мисловно, седейки на стол в къщи с жици на главата. „Светът е идеален – в него няма престъпност, болка, страх и последствия. „ В същото време човек пак преживява всичко, само не тялом…
„Когато първото убийство след години разтърсва тази утопична картина, агентът на ФБР Гриър (Брус Уилис) открива огромна конспирация и трябва да остави двойника си, за да рискува сам живота си за разкриването на мистерията.”
Стана ми много странно и някак логично… ииииии жалко…. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или | |
| |
| | | | Смятате ли,че нета измести реалните срещи и контакти или | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |