AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Вто 01 Дек 2009, 05:10 | |
| Любовта ни е дадена,за да бъдем по-добри... Сродните души...много обичам митът на Платон За любовта...Намерим ли сродната си душа , ставаме богоравни... | |
| | | октим AVATурист
Брой мнения : 183 Регистриран : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Вто 01 Дек 2009, 17:11 | |
| Шоколад защо не подълбаеш малко по надълбоко? | |
| | | ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Вто 01 Дек 2009, 18:28 | |
| Въртим, въртим и все до сродни души стигаме. Любовта не ни е дадена. Любовта е извоювана и заслужена. По пътя към нея ставаме добри, лоши, прави, криви, щастливи... Понякога и само сини сливи. Не вярвам в сродните души като нещо КОЕТО Е или като нещо само и единствено в любовта. Ако е така, то 99.99% от хората няма да ги срещат, защото ще са на другия край на Земята. Не искам да вярвам, че сродната ми душа е зноен чернокож от Намибия. Не искам да вярвам и че сродната ми душа е само една. Срещаме хора, къде случайно, къде не толкова.... и те СТАВАТ наши сродни души. Дали приятели, познати или възлюбени. Стават такива, защото докосват струни от душите ни. Дали ще останат зависи от всичко между нас, не от предначертаното. Сродните души срещаме където сме. Ей туй си мисля пред чаша кафе с мъркаща писана в краката... И тя ми е сродна душа! | |
| | | октим AVATурист
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Пет 04 Дек 2009, 23:29 | |
| - ШОКОЛАД написа:
Сродните души...много обичам митът на Платон За любовта...Намерим ли сродната си душа , ставаме богоравни... Не шоколад, ние раздавайки любов създаваме сродните си души и така чрез тях променяме кармата си. Така се променя карма приживе: Положителните - хубавите спомени за нас съхранени в душите на другите това е енергията която ни прави праведни и ни издига в божествената иерархия!! Това е смисъла на живота - да оставим хубави спомени!!! | |
| | | октим AVATурист
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Пет 04 Дек 2009, 23:42 | |
| - ФАРФОЛИНКА написа:
- Въртим, въртим и все до сродни души стигаме.
Любовта не ни е дадена. Любовта е извоювана и заслужена. По пътя към нея ставаме добри, лоши, прави, криви, щастливи... Понякога и само сини сливи. Не вярвам в сродните души като нещо КОЕТО Е или като нещо само и единствено в любовта. Ако е така, то 99.99% от хората няма да ги срещат, защото ще са на другия край на Земята. Не искам да вярвам, че сродната ми душа е зноен чернокож от Намибия. Не искам да вярвам и че сродната ми душа е само една. Срещаме хора, къде случайно, къде не толкова.... и те СТАВАТ наши сродни души. Дали приятели, познати или възлюбени. Стават такива, защото докосват струни от душите ни. Дали ще останат зависи от всичко между нас, не от предначертаното. Сродните души срещаме където сме. Ей туй си мисля пред чаша кафе с мъркаща писана в краката... И тя ми е сродна душа! Много хубав и точен пост, но най ми хареса емоционалноста!! Мога ли да те наричам Фаро? | |
| | | ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Съб 05 Дек 2009, 04:27 | |
| Ако ме чувстваш като Фаро - заповядай Не съм била там.... | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... Сря 09 Дек 2009, 20:55 | |
| Аз не знам някъде в теориите за сродните души да се говори за такива, само в ЛЮБОВТА... Сродни души можеш да срещнеш в някой живот като свой приятел, майка... а в друг, като любим... Може и въобще да не срещнеш някоя сродна душа в конкретния живот... Да, може да е в Намибия в този живот и да не се срещнете ... Но, ще се срещнеш с други сродни души, с които си решила преди да се родиш... Има Кръг от сродни души... Така го разбирам | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... | |
| |
| | | | Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|