AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...

Go down 
+4
VODNA
Любов
ШОКОЛАД
Фрина
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyВто 01 Дек 2009, 05:10

Любовта ни е дадена,за да бъдем по-добри...
Сродните души...много обичам митът на Платон За любовта...Намерим ли сродната си душа , ставаме богоравни...
Върнете се в началото Go down
октим
AVATурист
AVATурист
октим

Брой мнения : 183
Регистриран : 26.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyВто 01 Дек 2009, 17:11

Шоколад защо не подълбаеш малко по надълбоко?
ФАРФОЛИНКА
AVATурист
AVATурист
ФАРФОЛИНКА

Брой мнения : 168
Регистриран : 12.04.2009
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyВто 01 Дек 2009, 18:28

Въртим, въртим и все до сродни души стигаме.
Любовта не ни е дадена. Любовта е извоювана и заслужена. По пътя към нея ставаме добри, лоши, прави, криви, щастливи... Понякога и само сини сливи.
Не вярвам в сродните души като нещо КОЕТО Е или като нещо само и единствено в любовта. Ако е така, то 99.99% от хората няма да ги срещат, защото ще са на другия край на Земята. Не искам да вярвам, че сродната ми душа е зноен чернокож от Намибия. Не искам да вярвам и че сродната ми душа е само една. Срещаме хора, къде случайно, къде не толкова.... и те СТАВАТ наши сродни души. Дали приятели, познати или възлюбени. Стават такива, защото докосват струни от душите ни. Дали ще останат зависи от всичко между нас, не от предначертаното. Сродните души срещаме където сме.
Ей туй си мисля пред чаша кафе с мъркаща писана в краката... И тя ми е сродна душа!
октим
AVATурист
AVATурист
октим

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyПет 04 Дек 2009, 23:29

ШОКОЛАД написа:

Сродните души...много обичам митът на Платон За любовта...Намерим ли сродната си душа , ставаме богоравни...
Не шоколад, ние раздавайки любов създаваме сродните си души и така чрез тях променяме кармата си. Така се променя карма приживе: Положителните - хубавите спомени за нас съхранени в душите на другите това е енергията която ни прави праведни и ни издига в божествената иерархия!! Това е смисъла на живота - да оставим хубави спомени!!!
октим
AVATурист
AVATурист
октим

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyПет 04 Дек 2009, 23:42

ФАРФОЛИНКА написа:
Въртим, въртим и все до сродни души стигаме.
Любовта не ни е дадена. Любовта е извоювана и заслужена. По пътя към нея ставаме добри, лоши, прави, криви, щастливи... Понякога и само сини сливи.
Не вярвам в сродните души като нещо КОЕТО Е или като нещо само и единствено в любовта. Ако е така, то 99.99% от хората няма да ги срещат, защото ще са на другия край на Земята. Не искам да вярвам, че сродната ми душа е зноен чернокож от Намибия. Не искам да вярвам и че сродната ми душа е само една. Срещаме хора, къде случайно, къде не толкова.... и те СТАВАТ наши сродни души. Дали приятели, познати или възлюбени. Стават такива, защото докосват струни от душите ни. Дали ще останат зависи от всичко между нас, не от предначертаното. Сродните души срещаме където сме.
Ей туй си мисля пред чаша кафе с мъркаща писана в краката... И тя ми е сродна душа!

Много хубав и точен пост, но най ми хареса емоционалноста!! Мога ли да те наричам Фаро?
ФАРФОЛИНКА
AVATурист
AVATурист
ФАРФОЛИНКА

Брой мнения : 168
Регистриран : 12.04.2009
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyСъб 05 Дек 2009, 04:27

Ако ме чувстваш като Фаро - заповядай Smile Не съм била там....
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 EmptyСря 09 Дек 2009, 20:55

Аз не знам някъде в теориите за сродните души да се говори за такива, само в ЛЮБОВТА... Rolling Eyes Сродни души можеш да срещнеш в някой живот като свой приятел, майка... а в друг, като любим... Може и въобще да не срещнеш някоя сродна душа в конкретния живот... Да, може да е в Намибия в този живот и да не се срещнете Very Happy sunny ... Но, ще се срещнеш с други сродни души, с които си решила преди да се родиш... Има Кръг от сродни души...

Така го разбирам scratch albino
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...   Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ... - Page 2 Empty

Любовта е винаги взаимана. Несподелената ЛЮБОВ, НЕ Е ЛЮБОВ...
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Само ЛЮБОВТА е истинска
» Не винаги е така, както изглежда
» Може ли секса да бъде буквар за любовта?
» ЛЮБОВ ИЛИ ЕГО?
» Намирате ли винаги положителен смисъл на негативните събития?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Философия на ежедневието-
Идете на: