AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Разкажете за странните хора, около вас! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Разкажете за странните хора, около вас! Сря 05 Авг 2009, 11:45 | |
| Знам, че странно е относително понятие и все пак... С какво са ви странни хората, които срещате, които ви заобикалят? Питам ви, защото аз ежедневно срещам няколко такива странни хора. В парка има една бабичка, която цяла година ходи с една грейка с качулка и качулката е на главата и - винаги! И в тази жега пак е с качулката. Ходи си из парка ей така. Другата странна бабичка, която виждам всеки ден в нашия парк има едно кученце - пекинез. Завързала му незнам колко панделки, стои до нея на пейката, храни го с лъжичка, сресва го, говори му, гледа си го като бебе. Имаше и едно момиченце, около 4-5-годишно. Ходише при малките деца, мислехме си първоначално, че иска да им се радва, но то идваше с целта да им бръкне в очите. Ужас! Един ден го заплашихме с полиция и взе, че изчезна момиченцето от парка. Никой незнаеше нищо за него. А беше прилично облечено, изглеждаше си нормално. Изобщо нашия парк е пълен със странни хора. Тааа, ако и вие срещате такива - разкажете! | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас! Сря 05 Авг 2009, 17:11 | |
| Ха,супер!!! Ще разказвам и ще чета с удоволствие! | |
| | | Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас! Нед 09 Авг 2009, 12:30 | |
| Разказвам веднага, ние живеем в малък град и се познаваме почти всички, има една майка , всеки ден излиза с детето на вън, странното което е , един път беше загубила детето и обикаляше целия център в истерични крясъци, как се беше случило нокй неразбра, намери детето, следвашия случай с тази същата жена , беше извела детето в страхотен порой, , така и не ми стана ясно къде го беше повела, но знам че седеше под навесите на къщите и молеше всеки к ойто мине да им даде чадър, включително и мен, ако знаете колко жал ми стана тогава за детето.На мен лично м и е странна тази личност, някакси странно поведение има. | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас! | |
| |
| | | | Разкажете за странните хора, около вас! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|