AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Разкажете за странните хора, около вас!

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

Разкажете за странните хора, около вас! Empty
ПисанеЗаглавие: Разкажете за странните хора, около вас!   Разкажете за странните хора, около вас! EmptyСря 05 Авг 2009, 11:45

Знам, че странно е относително понятие и все пак...
С какво са ви странни хората, които срещате, които ви заобикалят?

Питам ви, защото аз ежедневно срещам няколко такива странни хора.
В парка има една бабичка, която цяла година ходи с една грейка с качулка и качулката е на главата и - винаги! И в тази жега пак е с качулката. Ходи си из парка ей така.
Другата странна бабичка, която виждам всеки ден в нашия парк има едно кученце - пекинез. Завързала му незнам колко панделки, стои до нея на пейката, храни го с лъжичка, сресва го, говори му, гледа си го като бебе.
Имаше и едно момиченце, около 4-5-годишно. Ходише при малките деца, мислехме си първоначално, че иска да им се радва, но то идваше с целта да им бръкне в очите. Ужас!
Един ден го заплашихме с полиция и взе, че изчезна момиченцето от парка. Никой незнаеше нищо за него. А беше прилично облечено, изглеждаше си нормално.
Изобщо нашия парк е пълен със странни хора. drunken

Тааа, ако и вие срещате такива - разкажете! Very Happy
Върнете се в началото Go down
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас!   Разкажете за странните хора, около вас! EmptyСря 05 Авг 2009, 17:11

Ха,супер!!! Ще разказвам и ще чета с удоволствие! cheers
Принцеса
AVAФен
AVAФен
Принцеса

Брой мнения : 1410
Регистриран : 26.04.2009
Послание : някъде там

ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас!   Разкажете за странните хора, около вас! EmptyНед 09 Авг 2009, 12:30

Разказвам веднага, ние живеем в малък град и се познаваме почти всички, има една майка , всеки ден излиза с детето на вън, странното което е , един път беше загубила детето и обикаляше целия център в истерични крясъци, как се беше случило нокй неразбра, намери детето, следвашия случай с тази същата жена , беше извела детето в страхотен порой, , така и не ми стана ясно къде го беше повела, но знам че седеше под навесите на къщите и молеше всеки к ойто мине да им даде чадър, включително и мен, ако знаете колко жал ми стана тогава за детето.На мен лично м и е странна тази личност, някакси странно поведение има.
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас!   Разкажете за странните хора, около вас! EmptyНед 09 Авг 2009, 17:10

Срещала съм в нет пространството един много странен за мен човек,
но той не е в моето обкражение ,нито дори в страни от моето обкражение..
и слава на Бога! Laughing

Иначе ,всеки си има своите малки странности,
които може би за него са съвсем нормално нещо.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете за странните хора, около вас!   Разкажете за странните хора, около вас! Empty

Разкажете за странните хора, около вас!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Усмихнати хора!
» ПИЛЕШКА СУПА ЗА ДУШАТА
» Нека тук да споделим на кои хора се възхищаме ?
» Добрата новина е ,че вече има хора,които използват повече от 10% от мозъка си.
» Защо си мисля ,че на повечето хора нещо им е объркана ценностната система ?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Да си поговорим на воля-
Идете на: