Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
о Крис липсваше ни, как мина почивката , дай снимки
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
о Крис липсваше ни, как мина почивката , дай снимки
И вие ми липсвахте много!
Не мина както бях планувала. Само два дни времето беше хубаво,останалите пет дни валеше,всичко беше мокро. Стояхме затворени във вилата,децата пощуряха..изнервиха се..ужасно беше. Поне мъжете си починаха,всеки ден ходиха за риба. Имаше някаква авария и водата ту идваше ту спираше.. абе не беше жадуваната почивка. Снимки направихме малко,предимно на децата. Утре ще ви пусна да видите,ако съм по-добре, че се върнах болна в Пловдив. Ужасни болки в гърлото и висока температура.
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Неприятно ми е да чуя, че не е била жадуваната почивка... ... Все пак, човек така се надява предварително на тази няколко дни... ама какво да се прави...
Ние изкарахме добре.. Времето беше хубаво. Първата седмица бяхме на село и теди удя на воля, а аз почивах... Втората седмица дойде татко му и бяхме в Бургас. Времето беше хубаво и ходихме всеки ден на плаж. Теди отново не искаше да излиза от водата и целият плаж го чуваше , когато е навън
Накрая, обаче вече ми омръзна и исках да си идвам... Човек иска да си дойде на мястото, както се казва...
Никита Модератор
Браво Фрина...развам се че си успяла да си починеш малко... и детето си е поиграло на воля а я кажи сега какъв тоалет купи за сватбата и какъв цвят направи косата...
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Хи-хи... Забелязала си, значи ... Търсех рокля, но не намерих... Взех си една блуза, от онези, ефирните, тънички... Цветовете са тъмно синьо, бяло и черно... Взех си и черна пола и черни сандали с мого висок ток .... Косата трябваше да е червена, но е малко по-тъмна. Сигурно след няклко миения ще стане по-светла. Не се престраших да си взема по-ярък цвят, като този от аватара ми , така, че ... това е положението... До сватбата може и по-червена да я направя, ще видим
Никита Модератор
Ееее ти съмняваш ли се в мене... ...как няма да забележа... имаш още време да решиш за косата... а цвета на косата на аватара ти е направо страхотен...
Фрина Модератор
Мдаааа, и на мен ще ми отива , защото съм си по природа рижава и цвета на лицето ми предразполага този цвят... Любимия, обаче... не си признава, но мисля, че ме предпочита руса...Макар да казва, че ме харесвал всякак... Та затова не се престраших... ....Нямам подходяща снимка, където да си личи какъв цвят ми е сега косата...Щях да ти покажа..
Фрина Модератор
Никита, ти как си? ще ходите ли някъде вие? Как е момченцето ти?
Благодаря Фрина,добре сме всички в къщи Мислим към края на месеца на отидем за една седмица на Елена там най-добре си почивам... А малкия в момента е при баба си,че днес имахме бригада на къщата а с него нестава да се работи...след малко ще ходим да го вземаме..
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..