AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! | |
|
+3ШОКОЛАД Do not disturb me Савана 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Сря 15 Апр 2009, 20:39 | |
| Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш!
НЯКОЙ ЩЕ МИ ГО РАЗТТЪЛКУВА ЛИ! ПРОЧЕТОХ ГО В ПОДПИСА НА КАРМЕЛИТА И СЕ ЗАМИСЛИХ | |
| | | Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 39 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 00:30 | |
| Аз го разбирам,отиваш на врачка,научваш бъдещето си и няма да те е страх от него. Това разбира се,ако е казала добри неща.
Или,лекарят ти е поставил правилно лечение,знаеш,че ще се оправиш.
Ще следя и за други предположения. | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 00:49 | |
| Това ми звучи много наивно ( знам ,че Карамелита няма да се засегне,надявам се)! Според мен е точно обратното! Страшно е ,когато знаеш какво искаш!!! Страшно е да предполагаш,че може и да не ти се случи това,което искаш! Страшно е,защото не всичко зависи от нас!... Неизвестното затова е неизвестно и то не зависи от нашите желания! Това не значи,че не трябва да гоним амбициите си!!! Неизвестното не е страшно за глупците,за тези които не се стремят и не се целят в нищо! На тях им все едно!... | |
| | | evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 01:31 | |
| Че то ти може да знаеш какво искаш и пак да те е страх | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 01:47 | |
| - evita написа:
- Че то ти може да знаеш какво искаш и пак да те е страх
Точно така е! | |
| | | Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 01:59 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Това ми звучи много наивно ( знам ,че Карамелита няма да се засегне,надявам се)!
Според мен е точно обратното! Страшно е ,когато знаеш какво искаш!!! Страшно е да предполагаш,че може и да не ти се случи това,което искаш! Страшно е,защото не всичко зависи от нас!... Неизвестното затова е неизвестно и то не зависи от нашите желания! Това не значи,че не трябва да гоним амбициите си!!! Неизвестното не е страшно за глупците,за тези които не се стремят и не се целят в нищо! На тях им все едно!... Благодаря за това мнение!!!!!!!! Аз също си мисля така! и в момента определено умирам от страх от неизвестността, която ме очаква. Тази мисъл днес ми дойде като гръм от ясно небе и реших, че има някакво логично обяснение, което не ми идва на ум заради свръхизнервеността ми в този период и за това реших да питам вас Интересно ми е и Карамелчето да каже какво е видяла в тази мисъл | |
| | | Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 02:03 | |
| И аз да се изкажа Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш!Това,според мен няма много смисъл! Аз знам много добре какво искам,не ме е страх от това,че е възможно да не се случи, точно каквото искам! А страх от неизвестното имам Да! Ще ви дам един много прост пример,който разбира се важи само за мен: Та значи дойде време да раждам секцио,понеже не знаех какво е операция(не в буквалния смисъл) всичко съм чела и гледала материали сумати по този въпрос та бях на ясно дори какви инструменти ще използват хирурзите! Но не от това ме беше страх,даже изобщо , а дали всичко ще е наред дали ще боли толкова много колкото се говори,как ще е детето ми и т.н(дали ще се събудя и така) Ако пак ми предстои секцио няма да ме е страх от неизвестното,защото то вече е известно за мен! | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 02:41 | |
| - Цитат :
- Неизвестното не е страшно за глупците,за тези които не се стремят и не се целят в нищо! На тях им все едно!...
За мен е по глупаво да се страхуваш от неизвестността.Защо трябва да се страхуваш при условие ,че е неизвесно?Страхът е пречка за преодоляването на проблемите. А и исках да ви споделя,че и аз не намирам смисъл в казаното,но това не означава категорично ,че то няма смисъл,има вариант просто още да не сме го намерили. | |
| | | CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 15:39 | |
| Скоро споделих едни свои страхове с една позната която е на възраста на майка ми,не съм търсила кой знае какъв смисъл,но тези думи ми харесаха и ми помогнаха да се почувствам по-добре,страх ме е от неизвестното и от това какво може да стане,а смисъла на казаното,който аз намерих е че когато знаеш какво искаш,просто се бориш за него с всички сили,пък да става каквото ще,така или иначе каквото трябва ще се случи,и не бива да се страхуваме от това което ни очаква,защото този страх няма да промени нищо,просто думи казани на място,това не значи че за всеки те трябва да значат нещо,преди не са значили нищо и за мен,но в даденият момент ми дойдоха идеално | |
| | | CARAMEL АVAприятел
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 15:40 | |
| - Gti написа:
-
- Цитат :
- Неизвестното не е страшно за глупците,за тези които не се стремят и не се целят в нищо! На тях им все едно!...
За мен е по глупаво да се страхуваш от неизвестността.Защо трябва да се страхуваш при условие ,че е неизвесно?Страхът е пречка за преодоляването на проблемите. А и исках да ви споделя,че и аз не намирам смисъл в казаното,но това не означава категорично ,че то няма смисъл,има вариант просто още да не сме го намерили. Така е,но е глупаво да се стахуваме и от смърта,макар и да знаем че е неизбежна,ама се страхуваме нали | |
| | | CARAMEL АVAприятел
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! Чет 16 Апр 2009, 15:44 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Това ми звучи много наивно ( знам ,че Карамелита няма да се засегне,надявам се)!
Според мен е точно обратното! Страшно е ,когато знаеш какво искаш!!! Аз съм наивна......... Много ясно че не съм се засегнала............ но тук не мога да се съглася,защо да е страшно когато знаеш какво искаш,напротив,трябва да знаеш какво искаш,за да се бориш за него и да го постигаш,ако не знаеш ще се луташ в нищото,тогава за какво ще се бориш??? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! | |
| |
| | | | Неизвестното не е страшно,ако знаеш какво искаш! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|