| "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" | |
|
+4Любов Do not disturb me Бочка ШОКОЛАД 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Пон 13 Апр 2009, 18:19 | |
| Това е римска сентенция! Какво мислите?! | |
|
| |
Бочка АVAприятел
Брой мнения : 432 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Пон 13 Апр 2009, 18:21 | |
| Мисля, че винаги трябва да съм готова за война. А аз по принцип искам мир. Ама като мразя да ме настъпват...... Те май римляните друго са имали предвид, ама... друг път. | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 39 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 00:54 | |
| Значи,че се крие лош замисъл в тоз,който я предлага. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 01:02 | |
| Аз го разбирам така!... Трябва да се борим за желанията си,за душевния и физически мир... Означава да си готов да жертваш,да дадеш,да рискуваш... Означава,че може и да загубиш... При всяко положение се изисква мъдрост,дипломатичност,самоувереност,сила,... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 11:20 | |
| | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 14:42 | |
| Точно така мисля и аз. За всичко се борим, от най-малкото ни нужно на ден, до глобални каузи, като мирът. И за да постигнем каквото и да било е необходимо да преминем през битки и жертви за него. Смисълът е много дълбок и много правилен! | |
|
| |
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 17:18 | |
| Да може и така,но също и като двойна игра Този който предлага мир,да крие нещо за заблуда на противника. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 17:20 | |
| - Do not disturb me написа:
- Да може и така,но също и като двойна игра
Този който предлага мир,да крие нещо за заблуда на противника. Това е част от интелекта! Но не бива да забравяме достойнството! А подлостта не е част от него! | |
|
| |
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 17:46 | |
| Съгласна Шоколадче. Бях чела някъде,също и ''Ако искаш мир,готви се за партньорство'' ..малко извън темата,та това имах предвид,за подлост и двойна игра | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 18:38 | |
| Нещо като затишие пред буря,така ми звучи на мен Ако искаш мир и спокойствие,ще се наложи да минеш през какво ли не,за да си го извоюваш | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Вто 14 Апр 2009, 20:43 | |
| Философското шоколадче* го е разбрало както го разбирам аз. Бих добавила и нещо от вътрешната борба - ако искаш да си в мир със себеси, ще трябва да минеш през огън и жупел докато го постигнеш. * Философското шоколадче е подобно на философския камък. Не прави злато, но сипе златни мисли. Съвремените алхимици се стремят за мултиплицирането му, но засега то е единствено. | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" Сря 15 Апр 2009, 01:19 | |
| Всеки ден водим някакви битки- било леки,било не чак толкова, било с околните,семейството,съседа и себе си ако щете,но всяка една битка и победа води до удовлетворение та за мен това е смисъла на тази мисъл | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" | |
| |
|
| |
| "АКО ИСКАШ МИР,ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА" | |
|