Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 00:31
Я да сипя по едно...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 01:36
Наздраве ..ама не пия.....един фреш може
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 01:45
Da ne si bolen? Как така не пиеш бира , ще получиш глоба
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 08:22
Бебсън написа:
Da ne si bolen? Как така не пиеш бира , ще получиш глоба
Не съм близвал алкохол от много месеци Прекалено много давам за качетвена храна и хранителни добавки..за да си позволя да си развалям режима с няколко чаши алкохол Нали тренирам
Ама ти пий бира ,де..няма проблем
пп..може да съм превъртял..време ми беше
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 11:43
Брейййййййй.... превъртял си А къде са другите? Крис, Фрина, Никита, Шоки, Авана? Хелоу
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 04 Юни 2011, 13:49
Здрасти ! тук съм ,влизам и излизам, защото вас ви няма и не бих искала ,да си говоря сама. ТНТ,само така ,няма да се излагаш я.., за какво ти е да пиеш алкохол. Много мразя мъж ,да ми вони на бъчва..ужас!!!! Бебс,как си ,какво правиш?
Аз мили мои работя,настроението ми значително се е подобрило , с идването на топличкото и слънчицето. С нищо ново нямам да ви се похваля, освен че вече сме приети в детската градинка. Ще си стоим в яслите /слава Богу/ до 12 септември и след това вече ще се преместим. Хубавото е,единствено това ,че няма да ми отнема време и пари, да се водим и взимаме чак от Смирненски. Тук ,ми е на пет минути път и това е прекрасно. Обаче не ми е ясно ,как ще се пренастроим и аз и той , с новата обстановка. Той ,с новия персонал ,аз ..със доста по-мизерната обстановка и със непрекъснатото искане на пари и консумативи.. Още от сега ни започнаха с 25 лв за книжки. септември ще взимаме нов килим,разни неща за децата и Бог знае още какво..
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 05 Юни 2011, 12:37
Оооо, свиквай с изнудването...Ние плащахме за ламинат, за килими, за чаршафи, за масички, за каквото се сетиш. Отделно от това истинските неща за децата - книжки, играчки, мин. вода и боички. За масичките например, които са една дъска талашит с 4 крачета, ни взеха по 50 лв. на човек, а на една масичка стоят 3 деца - значи излиза тя по 150 лева??? Не ми се вярва Но така е, няма как Заминавам извън града, пожелавам ви хубав ден!!!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 05 Юни 2011, 15:16
Добро утро..много спите.. а аз се връщам от тренировка
KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 06 Юни 2011, 12:16
Добро утро и успешна седмица
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 07 Юни 2011, 10:34
Бебсън написа:
Оооо, свиквай с изнудването...Ние плащахме за ламинат, за килими, за чаршафи, за масички, за каквото се сетиш. Отделно от това истинските неща за децата - книжки, играчки, мин. вода и боички. За масичките например, които са една дъска талашит с 4 крачета, ни взеха по 50 лв. на човек, а на една масичка стоят 3 деца - значи излиза тя по 150 лева??? Не ми се вярва Но така е, няма как Заминавам извън града, пожелавам ви хубав ден!!!
Да ,неприятно е ..много,да те цедят и то за неща,за които не е необходимо да ти искат пари.
Добро утро! ТНТ,хубав аватар.... Отивам на работа,днес изобщо не ми се ходи ,но кой ме пита
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 08 Юни 2011, 08:26
Добро утро
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 09 Юни 2011, 01:52
Добра вечер
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 09 Юни 2011, 01:59
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 09 Юни 2011, 11:52
Здравейте и от мен. МНого ме мързи напоследък. Все се каня да седна да пиша и все отлагам. Не съм ви и прочела даже ... Аз сигурно ще съм си в болничен дълго. Интересно, че свиквам с бездействието. но действително всяко усилие после ми се отразява и имам болки... Сега, за капак съм хванала една кашлица и се треса из къщи... Инче, вече усещам бебчето . Както в началото като рабрах, че съм бременна едва ли не се стреснах, сега така свикнах с идеята за второ бебче и се умилявам... Сега ще се върна една две страници да видя какво става с вас. ( първо реших да пиша, защото си нямам доверие , да не ме домързи после пак да пиша ) На пръв прочит сам да кажа ТНТ, изглеждаш страхотно - изчистен и як
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 09 Юни 2011, 12:14
Тъй, сега ви прочетох, то не че много сте писали, де ...
Крис, радвам се, че Влади е преодолял сценичната треска и се е представил отлично. Браво на момченцето. Мисля, че си постъпила правилно да се скриеш, ще ше да се разконцентрира детето... Честито и за приемането в градината. Мисля, че бъро ще свикне, стига да му хареса. Децата са много адаптивни . Как е каката, пубертета? овладява ли се ?
ТНТ, сега прочетох, че дори не пиеш, за да поддържаш форма ... Какво да ти кажа, струва си , както споменах, резултата си струва. Да му мисли жена ти сега как да те опазва ... Как е Теди ? Тренира ли? Уче ли се? Бебс, детенцето ти стабилизира ли се след боледуването? Как сте?
Авана, не си писала скоро ! Как е твоята принцеса? А ти? Стабилизира ли се вече?
Никита, много се затъжих, мила, но явно проблема ти с нета продължава
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 09 Юни 2011, 23:21
Има много за чистене..снимката лъже ..доста съм "по-голям"..но е вярно ,че от Нова година съм -10 кг Теди тренира като луда..и ме цеди финансово то не бяха дрехи..не би чудо..излизаме за едно..връщаме се с десет ..днес дори до сутиен опря..казах НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ..казах и-Като ти купя първата превръзка...тогава сутиен Завърши с успех-5.40..за спортист е добре Да споделя..чета една много добра книга..препоръчвам-Ловецът на хвърчила-Халед Хосейни
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 10 Юни 2011, 11:17
Добро утрооооо! Как сте?
ТНТ,дъщеря ти на колко беше? Амииии,със сутиена не се занимавай ти, нека да го обсъдят по женски с мама! А пък за дрехите ,ще те цеди и правилно , нали си е госпожица..,а ти си тати Ще даваш пари ,сега ще й е достатъчно , а след време ,когато порасте още.., няма да е вече достатъчно , колкото и да даваш ,все ще й е малко.. На жените ,трлудно може да се угоди..
ФРИ,радвам се да те прочета мила. Бях се затъжила вече Малко е кофти това,че кашляш и имаш болки .. дано се стабилизираш бързо и тази кашлица да изчезне. И аз кашлям вече две седмици,не ме боли нищо , нито се чувствам зле..,но откъде се напъвам толкова не ми е ясно. И направо вече се изнервям,обаче си дъня количката и сладоледчето и не ми пука.. Ако ще, да ми минава. Иначе с каката се справям криво-ляво, трудно е ,но нямам какво да направя. Ще трябва просто да се примиря и да гледам да не залитне в неправилна посока, за да не се стига до неприятни ситуации. Жалко ,че баща й го няма,ако беше тук , вероятно нямаше да е чак толкова зле, че от него има страх..макар и малко..
Никита ,къде си мила,да не ни забравиш? този проблем с нета ,не го ли преодоляхте вече? Жалко,дано по-бързо се оправите , че ни липсваш! Авана,ти как си? Останалите...КЪДЕ СТЕ?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 10 Юни 2011, 18:18
Крис на 10 г е..носи 38 номер обувки Вчера и купих дънки,маратонки ,тениски..уж имала нужда...днес разбирам от майка и,,че Теодора ме е излъгала...въобще няма нужда от тях и има доста
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 11 Юни 2011, 11:32
Аз ти казах,жените никога не смятат , че имат достатъчно .. и все им се иска още... А, тя вече е една малка госпожица, която вероятно държи да изглежда добре и няма да те жали финансово.. Ще те цеди винаги ,когато има възможност.. ТНТ,твоята на десет носи 38 размер , моята на 14 ..40-ти
Деца,пожелавам ви лек ден и утре сладка почивка! Аз ,отивам на работа .
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 00:51
Привет Изчетох ви, но нямам време за писане, малкият отново е болен. Научих и лоша новина, свързана с приятелка, и съвсем затънах в мрачни мисли. Толкова съм зле, че гледам Шоуто на Канала, май така се казваше По-голяма тъпня не съм виждала скоро.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 08:03
Бебсън написа:
Привет Изчетох ви, но нямам време за писане, малкият отново е болен. Научих и лоша новина, свързана с приятелка, и съвсем затънах в мрачни мисли. Толкова съм зле, че гледам Шоуто на Канала, май така се казваше По-голяма тъпня не съм виждала скоро.
Ха..целия Канал е такъв
Крис..не знам..мен ме заболява главата като пазарувам с тях..направо ми става лошо,не се майтапя.Как може в голям магазин да ми стоиш 1 час при козметиката и перилните препарати/аз се подпирам на количката и само сумтя/и да не избираш нищо..а покрай енергийните напитки или щандовете за месо да минаваш на бегом Не е честно някакси
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 09:25
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 13:23
Такива сме жените ТНТ,загадъчни и необясними.., в държанието си.. И аз стоя по един час при перилните и козметиката..,а при месото и енергийните много не се задържам.., с тази разлика ,че винаги избирам нещо и го взимам,никога не пропускам. И моят мъж лееекинко се изнервя ,когато излизаме семейно по магазините, започва по някое време да се препотява,да тропа от крак на крак.. и накрая сумтенето и пуфтенето му става нетърпимо. Вече рядко ходим заедно за дрехи или неща ,които се купуват и избират по женски.
Бебсън,уф..много съжалявам ,че пак са ви нападнали болести и мрачни новини! Пожелавам ви ,да се оправяте бързо и физически и психически!
За днес имах големи планове ,но както и предполагах още от снощи , времето ще е кофти и май ще стоим вкъщи затворени. Вече е 10 часа ,а още няма и помен от слънцето.. много ме е яд!!!!!
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 17:15
Здравейте слънчица! Днес имам възможност да се добера до нет и да ви нагледам. За съжаление все още нямам интернет,но не съм ви забравила!!! Надявам се тези дни да се реши проблема ми със смяната на доставчика. Много ми липсвате да знаете!!! Фри,нали ти казах,че всичко ще е наред - вече усещаш бебчо,само тази кашлица да се махне,че да не се напъваш. И щом се налага ще си стоиш в къщи.Повече спокойствие и почивка. Крис,ти си герой направо - сама с един тийнейджър и малко дете.. Няма как да контролираш каката какво прави,дано тя сама се предпазва. Бебс...,охх...това дете...да се оправя по-бързо,че се измъчихте и двамата. Съжалявам за неприятните новини,но целия живот е много гаден. ТНТ,и този момент наближава...превръзки,сутиени...неизбежно е... А жените сме си такива..аз затова си ходя сама на пазар,че да не ми мрънкат.. Ани,вие как сте с малката?Много се надявам да сте много добре !!!
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Нед 12 Юни 2011, 21:56
Охоооо Никита ,радвам се ,да те прочета миличка! Дано скоро се оправи проблема с нета ти и вече да си по-често сред нас. И ти ни липсваш,много ..много...
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 13 Юни 2011, 01:47
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 13 Юни 2011, 11:09
Добро утро! ТНТ,подскачаш а, имаш енергия за изразходване, вероятно..
Вчера излезнахме ,отидохме до подлеза и както миналия път ..пак ни заваля дъжда. Поне този път свърших нещо полезно ,въпреки ,че не си направих желаната разходка. Исках да си взема някои неща,но пак Лилия беше щастлива от покупките , които направихме. На мен ,си взех само един клин-панталон къс,за вкъщи и нищо друго.. Те ,парите за шопинг пак ще свършат и ще се окаже , че и този път нищо няма да си взема. на Влади му бяха излезли някакви пъпки,мазах ги с Финистил ,позачезнаха , тази сутрин пак са се появили и са канцентрирани само по вътрешната страна на едната ръчичка и на колянцето на едното краче.. Много странна работа. Утре ,ще си сменя смените ,за да го заведа на лекар. Стига толкова време самолечение, цяла седмица и не му минават. Сега ,като видях ,че са станали повече и ще ми е притеснено целият ден , а и утре как ще изкарам не ми е ясно. Някяква алергия е вероятно ,но от какво..? Лек ден!
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 13 Юни 2011, 11:44
Крис, моята щерка прави алергична реакция от насекоми - като я ухапе на едно място, и стават групички от пъпки по цялото тяло. Да не е нещо такова? И направо се вижда как избиват, без да е нахапана...
Никита, чакаме те Дано тези дни си дойдеш вече
ТНТ, сумтенето не помага , даже увеличава още повече желанието на жената да виси пред щанда, хихихихи Оставяй жените и си отивай при твоите продукти, като си напазаруваш, те още ще са там, на същото място
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пон 13 Юни 2011, 16:13
Бебс..аз моите ги вземам от нета..нямам време да пазарувам...кога ще пием бира
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 01:10
Бирата нали не от нета я купуваш
Нека да оздравее дребчото, ще пием
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 02:17
Бебсън написа:
Бирата нали не от нета я купуваш
Нека да оздравее дребчото, ще пием
Само нея..НЕ
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 03:28
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 11:25
Добро утроооооо! Как сте?
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 16:59
Влизам пак в болница с малкия. Черно ми е пред очите.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Вто 14 Юни 2011, 18:08
Бебсън написа:
Влизам пак в болница с малкия. Черно ми е пред очите.
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 15 Юни 2011, 01:11
Еееееее,Бебсън ..стига де!
Никита Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 15 Юни 2011, 01:41
Бебс,да се оправя бързо малкия и да не се разболява повече!!!! Аз вече имам НЕТ,УРАААА!!!
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 15 Юни 2011, 11:09
Добро утро! Никита ,радвам се ,че имаш нет Тая нощ ,пак не можах да спя, нещо ми е нервно и притеснено ,въпреки че няма за какво. сутринта съм станала в 5 .30..луда работа. Стисках очите ..стисках ,ама не можах да заспя и станах. лилия пък викнала в 6 ч една приятелка , да й прави косата. Нищо не направиха ,сплетоха две плитки отстрани и ги закопчаха с фиби.. То ,това и аз можех да й го направя. Вчере стой на скайпа до нощите , сутринта се сетила да й гладя ленения панталон.., ама налепила ютията с нещо черно, а кажете ,как се глади бял панталон , с налепена ютия.. Ей ,много загубено дете.. за всичко друго ще се сети ,само не и за важните неща. Ако беше казала снощи ,да й оправя панталона , щях навреме да си изчистя ютията и нямаше сутринта да се мотам , да се изнервям и пак да се караме. Отивам първа смяна ,така ме боли корема и кръста , че направо не ми се ходи. Имам желание ,да си лежа цял ден и да почивам. Лек ден, на всички!!!
Никита Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Сря 15 Юни 2011, 22:51
Крис,освен сутрин да си пишем...и аз ставам в 5.30 Не се ядосвай на Лили,нали ги знаеш в тази възраст. Знам,че ти е трудно с двете деца и мислиш за толкова неща, така че е нормално да си притеснана и изнервена. Как е корема и кръста сега?Още ли те болят? А какво стана с малчо?Той добре ли е?
Фри,ти как си мила?
ТНТ,явно си работар или на тренировка.
Ани,как сте двете с малката сладурана?
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 08:51
Ники..права си..работа и фитнес...тези три неща
Добро утро
Никита Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 09:19
Добро утро и от мен!
Фрина Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 10:54
Добро утро !
Никита, много се радвам, че се завърна. Направо се бях депресирала. МНого ми липсваше !. Как сте иначе? Как е малчо? Слуша ли? Бебсън, много неприятна новина . стискам палци бързо да се оправи дететнцето. Крис, ти си майка героиня, дръж се ! ТНТ, мдаааа дръж се за тези три неща ! Авана, загуби се. Драсни два реда ! как сте?
Аз, да ви се оплача кашлям все още като луда. Не си спомням някога така да съм кашляла безспир . Особено вечер е ужас ! Суха кашлица, която през деня е много рядко , а вечер силна. Вече ходих два пъти да ме преслушват, нищо нямало. Да следя да не вдигна температура... Добре поне, че не получавам контракции от напъването. Измъчих се, да ви кажа , а и ме е страх да не се влоша... За капак, Теди си е в къщи от няколко дни, че нещо му се е възпалила пишката и я лекуваме. А той, палав, неполушен тия дни ... Вчера отидохме с него да видим в Люлин сестра ми ( аз с маска). Оперираха я миналата седмица. ( та бяха едни притеснения)Изписаха я в понеделник. Възстановява се баничко. Добре, че майка ми е при нея . Много хубаво си изкараме, но аз изглежда се пресилих ( носех плодове, чантата на теди с вода, моята чанта с какво ли не и тежък чадър...) и ме наболяваше корема после
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 14:06
Дано скоро си дойдем, малкият се подобрява, пу-пу
Любов Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 15:16
Добър ден! Бебс,радваш ме с поста си,хубаво е , че се подобрява малкото. Прибирайте се по скоро вкъщи.
Никита,ами ...да си пишем рано сутрин.., като нямаме време по друго време..
ТНТ,само така ,работа и тренировки .. тези 3 неща.. ,третото да не е най отзад.., ще ги редуваш равномерно..
Фрина ,мила..не се претоварвай де, ти пък ..още нещо не можа ли да вземеш ,да носиш? Почивай си повечко и се пази!!!
Аз днес съм на ръба на лудостта. Влади е с конюктивит,обадиха ми се от яслите , да си го взимам ,ама Лилито я нямаше вкъщи , а нямаше и телефон в нея .... Та направо се побърках ,как ще я открия , та да й оставя Влади да го гледа. Добре ,че срещнах едни деца от нейния клас , та те ми дадоха телефона на нейната приятелка . Така я намерих ,иначе .. , какво щях да правя не ми е ясно... Никита ,питаш ме за кръста и корема ..ами още си ме болят, нали знаеш женски истории.. Хвърлих си един душ сега,оправих къщата и отивам да работя. Днеска е голяма жега ,направо не се търпи,за половин час излезнах и станах вир .вода. Лек ден, деца и умната!
Никита Модератор
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Чет 16 Юни 2011, 22:46
Охх,само като ви чета и ми става зле... стига с тези болести деее Бебс,чудесно е,че се оправяте вече и да не сте посмели да се разболявате! А да не говорим за болници!!! Фри,пази се миличка.Внимавай с тежкото!!! Тази кашлица гадна толкова трудно минава. И аз бях лепнала една такава - само вечер...нито ти можеш да спиш,нито около тебе народа. Крис,Влади от яслата ли лепна конюктивита? А щом болките при теб са женски истории,няма страшно притесних се да не е нещо по-сериозно,че то ние с тази работа и тези тежести... ТНТ,я вземи махни работата,че не ме кефи нещо в тази комбинация... Замести я с нещо друго.
ДА ви кажа ние сме добре в къщи за сега(да чукам на дърво или незнам на какво) В детската градина имат варицела в групата и са в карантина до 23.06. Моят дребния не е карал никаква шарка и се надявам да вземе да се ошари,че дае докато е по-малък. Ама каквото стане. Само мен много ме болят краката,вечер се чудя къде да ги дяна...все едно съм стъпала на въглени така горят. Мъча се да сваля и още килограми,ама нещо нестава - зациклих на едно място,а много ми пречат Но не съм се отказала де. Мисля да пробвам ето това че с гладуване нестава с тази натоварена работа
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 17 Юни 2011, 01:35
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 17 Юни 2011, 10:53
Добро утро!
Никита,вероятно не е от яслите , защото там нямало деца с това в момента. Както и да е,не е толкова тежко , колкото казаха,че имал чак гной в очите.. Аз откакто съм го взела ,не е имал проблем , даже тази сутрин не са му залепнали, а само леко подути клепачите. Взех му капки и слагам редовно, ще се оправи детето,няма къде да ходи.
Добре е ,че поне сега каката е вкъщи ,не е на училище, че ако беше ,кой щеше да го гледа? Ужас,както сега сме само две на работата, как щях да се справя със ситуацията ? Кофтито е,че нещо и мен ми сълзят очите от тази сутрин... дали няма и аз да се заразя? Сложих си капки ,дано да нямам проблем!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Пет 17 Юни 2011, 22:35
Добра вечер
Бебсън AVAЛюбист
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 18 Юни 2011, 18:41
Здравейте! Дойдохме си вече. Изцедена съм като лимон, всичко ми е еднакво. Нямам сили да изляза да изпуша дори една цигара...не че малкият ще ме остави, дори в тоалетната не ме пуска.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Заглавие: Re: ЛЯТО идва СПАМА не почива! тема 21 Съб 18 Юни 2011, 21:03
Браво Бебс ..аз па съм с бронхит..ама сега се връщам от тренировка