AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Липсва ми..... | |
|
+4Lavender Ms SMITH Любов AVAna 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Липсва ми..... Пон 06 Дек 2010, 04:07 | |
| Незнам има ли такава тема, но пускам тук една, за да изброя хората, които много ми липсват
| |
| | | AVAna админ
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 06 Дек 2010, 04:10 | |
| natali Ms SMITH Lavender ФАРФОЛИНКА mmilityy gergana1958 bubale4e Сузито ЗАХАР Gti VODNA Lady Marmalad това са на първо четене | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 06 Дек 2010, 04:20 | |
| Аз няма да ги изброявам ,че списването ми ,ще е ужасно дълго. Само ще кажа,че всички много ,ама наистина много ми липсват и се уморих да им го казвам,клавиатурата ми се изтърка от мрънкането ми... Ще се радвам,ако намират временце,пък макар и малко и да ни навестяват, или поне една снимка да оставят ,та да не ги забравим напълно. Знам ,че времето на всички ни е кът,работа,деца ,домакински задължения.. Грехота е обаче,хората направили това място да се откажат така лесно.. Като казвам направили ,не визирам само админа и модераторите,а всички онези, с които започнахме всичко...,с които се забавлявахме и разтоварвахме заедно. Защото,когато дойдох тук,в мига ,в който влязох заобичах форума и всички го знаете.. ..аааа Фрина ,знае най-добре ,за какво точно говоря..
Последната промяна е направена от Крис на Пон 06 Дек 2010, 04:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 06 Дек 2010, 04:22 | |
| Абе ..на първо четене ти си за такъв здрав бой,че...ама 'айде,че празници идват.. Йела да тъ циелуна и да бягам. Всичките шъ додат,недей да страдаш.Само дръж фронта по сериозно и не се цепи от колектива,че пак ше ми разстроите Крисана,а тя е такава душа ..знаеш Липсва ми...еееех...липсва ми... | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 06 Дек 2010, 04:24 | |
| - Крис написа:
- Аз няма да ги изброявам ,че списването ми ,ще е ужасно дълго.
Само ще кажа,че всички много ,ама наистина много ми липсват и се уморих да им го казвам,клавиатурата ми се изтърка от мрънкането ми... Ще се радвам,ако намират временце,пък макар и малко и да ни навестяват, или поне една снимка да оставят ,та да не ги забравим напълно. Знам ,че времето на всички ни е кът,работа,деца ,домакински задължения.. Грехота е обаче,хората направили това място да се откажат така лесно.. Като казвам направили ,не визирам само админа и модераторите,а всички онези, с които започнахме всичко...,с които се забавлявахме и разтоварвахме заедно. Защото,когато дойдох тук,в мига ,в който влязох заобичах форума и всички го знаете.. ..аааа Фрина ,знае най-добре ,за какво точно говоря.. Ето аз какво казах... | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Вто 07 Дек 2010, 11:48 | |
| | |
| | | AVAna админ
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Вто 07 Дек 2010, 15:04 | |
| | |
| | | Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 08 Дек 2010, 00:47 | |
| Видях си тук името.....радвам се,че сте се сетили за мен! Истината е,че наистина отдавна не бях влизала, а в последно време понадниквам за бързо , но ще се постарая да съм по-редовна,до колкото ми позволява времето. | |
| | | AVAna админ
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 08 Дек 2010, 01:09 | |
| | |
| | | Marcy AVATурист
Брой мнения : 132 Регистриран : 12.04.2009 Age : 53
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 08 Дек 2010, 01:48 | |
| Връщам сеееееее!
Умилих се до сълзи...чувството, че има "непознати" хора, които си спомнят за мен и им липсвам...неописуемо...приятно е...
Благодаря ви за емоциите. Ще взема да се засрамя и да се върна с някой кулинарен конкурс. | |
| | | Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 08 Дек 2010, 01:49 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| | | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пет 17 Дек 2010, 02:38 | |
| ФАРФОЛИНКААААААААААААААААААААААААА!ЛИПСВА МИ!МНОГО! | |
| | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Съб 08 Яну 2011, 13:33 | |
| Липсват ми всички! Липсва ми времето, което прекарвах тук и всички, с които го споделях. Липсва ми духа! Надявам се да дойде време, в което ще се заредят много нови емоции и съпреживявания между форумците, както беше "едно време"... липсва ми! | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Съб 08 Яну 2011, 14:00 | |
| ВОДНА написа: - Цитат :
- Липсва ми духа!
А! Точно!!!!Водна,духът си отиде ,заедно с тези , които изчезнаха яко дим... Другите им стана безинтересно и те ФРЪЦ...след тях... Радвам се,че има раздвижване.. Явно всички влизат и следят... има ли повече хора ,пише ли се нещо..влизат и те .. Няма ли движение..никой не пише..
Та,по темата продължавам! Липсва ми възможността ,да се радвам на нови комплекти, в галериите ви!!! Ама ,много ми липсва!!! И трябва да знаете ,че те са уникални! Защо? Ами защото ,по другите форуми за аватари и комплекти, се взима една картинка,разпарчетосва се на две,за аватар и подпис. Турва се рамка и малко блестящо и хоп ,комплекта готов. А тук,се търси едното ,после се търси другото,за да си паснат едно с друго.. Влага се идея,замисъл,обработва се.. и това е уникалното, поне по мое мнение. | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 10 Яну 2011, 13:47 | |
| - Крис написа:
- ВОДНА написа:
- Цитат :
- Липсва ми духа!
А! Точно!!!! [i]Водна,духът си отиде ,заедно с тези , които изчезнаха яко дим... Другите им стана безинтересно и те ФРЪЦ...след тях... Радвам се,че има раздвижване.. Явно всички влизат и следят... има ли повече хора ,пише ли се нещо..влизат и те .. Няма ли движение..никой не пише..
Kрис,това поведение учудва ли те? Мен никак.Хората се уморяват...някои в по-голяма степен и това е напълно разбираемо. Колкото повече време минава,толкова по-тихо става.Хората и да са тук не е същото и никога няма да бъде.За жалост или за радост,не знам. Едно е сигурно-никой не иска да си губи времето в скука,а и почти не останаха ентусиасти,които да разпалват огъня.Лозунга-"От нас зависи!"лежи измъчен под снега,който вали нон-стоп във форума и агонизира,а цялата история около възкъсването на духа е изчерпана и изтерзана .Остава надеждата у някои и "следенето"на развоя..и това е вид активност,нали? | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 10 Яну 2011, 14:42 | |
| Ами...Смити,знам ,че думите ,които написа ..са много вярни!!! На никой не му се скучае....,ама този форум беше и Е уникална идея...,зад която застанах и тялом и духом!!! Аз ще съм тук,пък който иска да ходи другаде.. Рано или късно, хората ще оценят това място,защото то е прекрасно!!! - Цитат :
- ...цялата история около възкъсването на духа е изчерпана и изтерзана
Не ,не е..ще видиш! Та,лозунга"От нас зависи"..още е в сила и го развявам високо, над главата си! | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Вто 11 Яну 2011, 20:14 | |
| Не е задължително нещата да са както преди! Може и да са нови! От нас зависи,разбира се! Това е почти творчески процес... И трябва да обичаме това, което правим! Аз ще развея моя лозунг "Винаги си струва!" Никой не е длъжен,момичета, никой НЕ НИ е длъжен! Важно е това, което е важно за нас! | |
| | | Любов Модератор
| | | | VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Чет 13 Яну 2011, 03:29 | |
| Винаги си струва! Разбира се! Може да е ново-то вече е ново и много по-добро от преди. Но ми липсват онлайн 12 потребители, които джиткат яко по клавиатурата и се заливат дружно от смях, а после си звънят по телефоните и се канят в Предаването.... Това е! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Чет 13 Яну 2011, 12:49 | |
| Браво!Браво!Гръмки опровержения!...Докажете на какво сте способни! П.П.Не ми липсва никой. | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 26 Яну 2011, 22:53 | |
| | |
| | | AVAna админ
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Чет 27 Яну 2011, 01:51 | |
| А аз ако знаете за кой съм се сетила Фифи перото | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Съб 18 Юни 2011, 11:54 | |
| Много хора ми липсват, жалко че изоставиха писането във форума , на заден план.. И Шокото и Смитито ..много ми липсват!!!! | |
| | | Любов Модератор
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Пон 24 Окт 2011, 23:43 | |
| Сърцето ,на форума...ми липсва!!!!! Бие все по-бавно.., скоро ще е нужно, да му пратим електрошок Ами сериозно,всеки от вас , който е писал тук,с когото сме се забавлявали ... липсвате ми ,много ,много.... Липсват ми нови галерии...,новите ви профили...
Много кофти стана ,като си представя какво прекрасно място сътворихме , с общи сили ..и каква пустиня е сега..,направо ми иде да заплача... Както и да е.! | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Липсва ми..... Сря 26 Окт 2011, 12:40 | |
| Така е мила Крис ! Като си спомня пък за галериите... с каква наслада и жажда съм разглеждала галериите на всяка една от нас... като си спомня и ентусиазма, който аз самата имах Беше прекрасно изживяване, наистина... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Липсва ми..... | |
| |
| | | | Липсва ми..... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|