ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Липсва ли ни въображение? Съб 12 Сеп 2009, 18:03 | |
| Предлагам да се развихрим тук!!! Без задръжки и табута...Да погледнем ежедневието си със затворени очи и да действаме както ни се иска (въображаемо),без да се съобразяваме с никой и нищо! Ще ви дам начален тласък с изказването,което ме вдъхнови за темата! - Radiana написа:
- Оплаквам се,че снощи едно детенце отскубна от косата на Маги,кичурче коса,
после удари с играчка друго дете,а майката се хилеше като луда. И такааа,какво бихте искали да направите в подобна ситуация? Как бихте реагирали,ако ви паднат напълно задръжките!? | |
|
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Липсва ли ни въображение? Съб 12 Сеп 2009, 18:06 | |
| ОТИВАМ И ДИРЕКТНО ЩЕ СЕ СКАРАМ НА МАЙКАТА, КАКВО Е ТОВА ВЪЗПИТАНИЕ И ЗАЩО ТЯ НЕ ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ, АКО ТРЯБВА И ДО БОЙ БИХ СТИГНАЛА | |
|
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: Липсва ли ни въображение? Чет 24 Сеп 2009, 11:39 | |
| Едно от нещата което ми липсва е въображението..
Всичко е точко ,премерени или идея на друг аз мога да харесам или не.... | |
|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Липсва ли ни въображение? Пон 12 Окт 2009, 23:02 | |
| Не бих искала да напиша това,което бих направила...ако нямах задръжки... най-вече заради хиленето й,не заради липсата на възпитание у детето й,или проблемното му развитие на база отсъствие на родителски контрол! | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Липсва ли ни въображение? | |
| |
|