AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| С любов....за ДЪНКИТЕ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: С любов....за ДЪНКИТЕ Пет 26 Фев 2010, 13:15 | |
| Не е голяма изненада, че дрехите от деним ще са модерни през новия сезон, след като бяха на мода и през миналата пролет. Джинсовите дрехи са удобни и практични и са любимото ежедневно облекло на мнозина от нас.
Новото за пролет 2010 е, че ще е модерно да се обличаме изцяло в деним. С показаното на дефилетата дизайнерите разбиха клишето, че не е особено стилно да носим джинси с джинсова риза, джинсова пола с джинсово сако, джинсова рокля с джинсово яке и т.н. Много модерни ще са къси джинсови рокли с волани: В комбинация с дълги ботуши и колани в каубойски стил.Интересно е и съчетанието на деним с дантела в някои от моделите: Източник: http://prittywomanstyle.blogspot.com/Харесвате ли облеклата от ДЕНИМ? Както виждаме,те никога не излизат от мода.. единственото,което се променя през годините е това,че стават още по-красиви и по-носени.. | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ Пон 15 Мар 2010, 15:29 | |
| Хайде де..покажете ,какви моделчета ви допадат Носите ли поли от този плат,какви? Къси,дълги..с волани ,прави или ... Аз харесвам много класическия модел дънки, допадат ми светлите цветове,не обичам черни и тъмно сини. Предпочитам със средно ниска талия,да не са дълбоки, нито пък прекалено плитки. Не харесвам да са с бродерии,нито от варен плат. Тези, с многото джобове,не са ми по вкуса изобщо, дзиповете по възможност да присъстват единствено на важното място Поли носех едно време,когато бях ученичка. Обожавам тесните,късите и тези на волани, с дължина задължително една педя под дупето На тези ми години обаче,вече няма да ме видите с подобен род поличка, предадох щафетата на дъщеря ми. Сега тя носи,аз й завиждам благородно. | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ Пон 15 Мар 2010, 18:16 | |
| | |
| | | Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ Пон 15 Мар 2010, 20:09 | |
| | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ Пон 15 Мар 2010, 21:37 | |
| | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ Нед 08 Авг 2010, 03:41 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: С любов....за ДЪНКИТЕ | |
| |
| | | | С любов....за ДЪНКИТЕ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |