| Вярвате ли в единствения? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Вярвате ли в единствения? Пон 15 Фев 2010, 18:47 | |
| Вярвате ли,че човека с когото живеете е единствения,че сте направили правилния избор и не съжалявате за което? Вярвате ли,че за всеки от нас има "половинка" и трябва непременно да я срещнем? Какво мислите за идеалистите,които предпочитат да остареят сами,ако не могат да срещнат идеалния за тях? Има ли изобщо идеални,до къде стигат възможностите ви за компромиси с "неидеалността" на партньора? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Пон 15 Фев 2010, 21:03 | |
| Криси съжалявала ли си някога за избора,който си направила? | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Вто 16 Фев 2010, 00:08 | |
| Аз вярвам в единствения. Но не вярвам в идеалния... просто защото няма такова понятие. Вярвам в правилният избор. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Вто 16 Фев 2010, 04:49 | |
| Вярвам,че от мен зависи да вярвам... Вярвам в него, тук и сега...Вярвам обаче, че не просто сме се срещнали, ами и взаимно се развиваме...Сякаш сме два остри камъка, които колкото повече се блъскат един в друг, толкова повече си пасват... Правилен избор??? Не искам да съм направила правилният избор! Направих моят!!! избор! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Вто 16 Фев 2010, 12:55 | |
| - Пипилота написа:
- Криси съжалявала ли си някога за избора,който си направила?
Не! Никога не съм съжалявала,че съм направила точно този избор!!! Може би ,не се изразих правилно, ще използвам думите на ШОКОЛАД: " Не искам да съм направила правилният избор! Направих моят избор!" | |
|
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Вто 16 Фев 2010, 15:48 | |
| Аз съм доволна от избора,който съм направила, не че няма моменти,когато съм хипер ядосана и започвам да се съмнявам в него(избора). Много различни сме и винаги с различно мнение по въпроса,за почти всичко спорим и това понякога ме изморява,имайки предвид,че съм малко преуморена покрай бебчо и малко..недоспала.. | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Вто 16 Фев 2010, 22:46 | |
| - Цитат :
- Вярвате ли,че човека с когото живеете е единствения,че сте направили правилния избор и не съжалявате за което?
Да,направила съм правилен избор.Засега е единствения,след време може да не бъде,кой знае?!Не съжалявам и не бих съжалявала за решенията си! - Цитат :
Вярвате ли,че за всеки от нас има "половинка" и трябва непременно да я срещнем? Да категорично. - Цитат :
Какво мислите за идеалистите,които предпочитат да остареят сами,ако не могат да срещнат идеалния за тях? Въпрос на избор. - Цитат :
Има ли изобщо идеални,до къде стигат възможностите ви за компромиси с "неидеалността" на партньора? Има идеални,защото ние си ги моделираме по свой вкус,но за да е уникална една творба тя задължително трябва да носи у себе си скрит недостатък.Това я прави съвършена за мен. | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Сря 17 Фев 2010, 14:51 | |
| - Ms SMITH написа:
-
- Цитат :
- Вярвате ли,че човека с когото живеете е единствения,че сте направили правилния избор и не съжалявате за което?
Да,направила съм правилен избор.Засега е единствения,след време може да не бъде,кой знае?!Не съжалявам и не бих съжалявала за решенията си! - Цитат :
Вярвате ли,че за всеки от нас има "половинка" и трябва непременно да я срещнем? Да категорично. - Цитат :
Какво мислите за идеалистите,които предпочитат да остареят сами,ако не могат да срещнат идеалния за тях? Въпрос на избор. - Цитат :
Има ли изобщо идеални,до къде стигат възможностите ви за компромиси с "неидеалността" на партньора? Има идеални,защото ние си ги моделираме по свой вкус,но за да е уникална една творба тя задължително трябва да носи у себе си скрит недостатък.Това я прави съвършена за мен. Моето мнение се припокрива почти напълно с това на Ms SMITH,с изключение на това ,че аз смятам ,че няма идеални. | |
|
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 02:25 | |
| Благодаря ви за изчерпателните отговори. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 03:31 | |
| А ние? Единствени ли сме за човека до нас? Кое ни прави неповторими? Признайте си! | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 05:48 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- А ние? Единствени ли сме за човека до нас? Кое ни прави неповторими? Признайте си!
Начина ми на мислене,освен,че съм много ,много секси. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 06:53 | |
| Да, особено гласът ти! Душичка! Добре, че те познавам, за да знам, че наистина си призна! | |
|
| |
Gti АVAприятел
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 12:02 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Да, особено гласът ти! Душичка! Добре, че те познавам, за да знам, че наистина си призна!
Аз пък реших,че ще ме скастриш :"Не преовиличавяй!". И ти си душичка,много ми повдигна настроението.Благодаря. | |
|
| |
Пипилота AVATурист
| |
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 15:40 | |
| Трели, мисля че няма от какво да се срамуваш! Има с какво да се гордееш! Пипилота, страаашна комбинация! Браво! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 20:24 | |
| Наричам го „Моя любим” и го обичам „единствено и вечно”… Така го чувствам… Нарича ме, „моя любима” и ме обича „единствено и вечно”… И аз знам че е така, не защото няма други жени. …Аз съм неговата любима, не защото съм най-интересната и красива жена на света… А защото аз съм аз и той е той, защото каквото чувствам аз, това и той… Защото ме обича и проявява нежност, въпреки странностите ми, които биха подразнили всеки друг…Когато след като се изкъпя, стоя с шапка на главата половин ден… Когато се навличам когато лягам да спя и слагам шапка понякога… Проявява търпимост към всяка моя натрапчива тревожност… Това за сега… ааааа, и предпочита да говри с мен за Формула 1. Аз пък, от своя страна научих всичко необходимо, за да мога да говоря разпалено за тази негова любима тема… и ако това не е любов
Последната промяна е направена от Фрина на Чет 18 Фев 2010, 21:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Чет 18 Фев 2010, 20:29 | |
| Фри,разчувствах се от поста ти... | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| |
| |
Сапфира AVAЛюбист
| |
| |
Пипилота AVATурист
| Заглавие: Re: Вярвате ли в единствения? Пет 19 Фев 2010, 02:00 | |
| - Крис написа:
- Фри,разчувствах се от поста ти...
Да,и аз! Много точно написано...и истинско.. | |