AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Да избягаш от себе си... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Да избягаш от себе си... Съб 13 Фев 2010, 20:13 | |
| Имате ли нужда от промяна,да избягате от себе си,поне за малко?
Ако спите прекалено много или пък прекалено малко, ако храната не ви е вкусна, ако разговорите не са ви интересни, ако работата ви досажда или пък сте се отдали изцяло и само на нея, ако не сте се смели от сърце през последните няколко месеца (години). Ако не ви доставя удоволствие ходенето по заведения, театри, опери, а в същото време не ви се стои и у дома (или пък не желаете изобщо да напуснете дома си) ... този списък и сами можете да го продължите... и си отговорете сами ... Имате ли нужда от промяна? | |
| | | Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Пон 15 Фев 2010, 15:48 | |
| - Крис написа:
- Имате ли нужда от промяна,да избягате от себе си,поне за малко?
[ в момента имам нужда напоследък не искам да съм това което съм | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Пон 15 Фев 2010, 18:34 | |
| Макар ,че живота ми е точно такъв,какъвто го искам.. често се "хващам",че имам желание да избягам някъде, където да остана поне за час ...сама със себе си. Имам нужда от почивка,от тишина и от това, да съм в състояние да чуя мислите си. | |
| | | Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Чет 18 Фев 2010, 02:58 | |
| Не,не искам да бягам.Обичам промяната,разнообразието,но в момента нямам възможност за кой знае какво. | |
| | | Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Чет 18 Фев 2010, 03:37 | |
| От промяна имам нужда само в една насока... Честно казано ми се ще малко повече смелост да имам... и искам да се променя в тази насока. Но не искам да бягам от нищо дори за малко. | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Чет 18 Фев 2010, 03:47 | |
| Промяната е действие! Глагол! Да, постоянно имам нужда от промени- те ме зареждат, разнообразяват! Но и аз ,като Лудото сърце, не искам да бягам, най-вече от себе си не искам да бягам! | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... Нед 07 Мар 2010, 12:03 | |
| Защо да искам да бягам от себе си?!Толкова усилия полагам ежедневно да се изграждам.. Имам нужда от промени ,затова и си ги създавам,ако аз не успея ги поставям като задачка на друг ... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Да избягаш от себе си... | |
| |
| | | | Да избягаш от себе си... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|