Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Колко време от съзнателния си живот сте отделили в изучаване на себе си? Чет 30 Юли 2009, 20:28 | |
| Интересно ми е при вас как е?Аз от както се помня съм се интересувала от себе си .Още немога да овладея изкуството да се гледам отстрани.Но доста често съм се замисляла за отрицателните и положителните страни в моя характер.И как мога да работя за добро върху себе си.От както се помня все съм си имала бележник с цели,честно сега си нямам ,но ще го подновя. До този въпрос ме наведе мисълта:Самопознанието е началото на себевладеенето. | |
|
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Колко време от съзнателния си живот сте отделили в изучаване на себе си? Вто 13 Окт 2009, 17:35 | |
| Постоянно се самоизучавам... Не спирам да се наблюдавам и изумявам от себе си. В мен живеят много хора, различни за всяка ситуация. Изучавам си и чертите от характера доколкото това е възможно и лошите ги осъвършенствам... Понякога не успявам. Но това съм си аз все пак - и с лоши и с хубави черти. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Колко време от съзнателния си живот сте отделили в изучаване на себе си? | |
| |
|