AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Чет 03 Дек 2009, 18:39 | |
| Аз лично много ме интригуваше въпросът за щастието ,смисълът,любовта.Много се чудех кое е по-вярно,че любовта деца не храни или ,че стастието с пари не се купува.Е, май и двете са верни.Вие сещатели се за такива въпроси,които ви вълнуваха?Отговорихте ли си? ......... | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Чет 03 Дек 2009, 19:02 | |
| Ще ви се стори смешно и може би преувеличено, но когато бях млада (еееех ) ме вълнуваха същите въпроси, които не ми дават мира и сега- за живота, за любовта, за хората, за несправедливостите и за това какво мога да направя по въпроса...?! Бях начинаещ философ-мераклия, съучениците ми ме гледаха странно, учителите ми се радваха, и имах само една приятелка,която и до днес ми казва " Помниш ли какъв сухар беше?!" | |
| | | Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Чет 03 Дек 2009, 21:23 | |
| Еееех, младост... Естествено, че любовта ме вълнуваше. Тя и сега ме вълнува, ама малко по-различно. Много често се питах на къде отива света? Питах се дали ще бъда добра майка? Чудех се какво е това да създадеш семейство? ....и разни такива. | |
| | | октим AVATурист
Брой мнения : 183 Регистриран : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Пет 04 Дек 2009, 02:16 | |
| Целият ми живот е един низ от трудности - защо? Защо съм се докосвал до смъртта многократно и винаги сме се разминавали - докога? С какво заслужих привилегията да контактувам с божественото? Защо съм се родил, като е могло да упражня свободната си воля и да не го правя!! Защо главата ми е пълна с въпроси и толкова малко отговори? | |
| | | Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Вто 15 Дек 2009, 02:30 | |
| От всякакъв характер,толкова много бяха,че едва успявах да им намеря отговор.. Защо животът избира хората,които трябва да порастнат преждевременно,вместо те самите да имат това право...? Защо обстоятелствата са били чудесно извинение за развоя на толкова много събития? Защо след борбите победите са винаги по-сладки? Защо и защо не?(От последното имам много и болезнени спомени) И.тн.т....доволна съм,че на тези години намерих отговорите им и което е по-важно-те ме устройват! | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Сря 06 Яну 2010, 13:38 | |
| Интересни въпроси,обаче аз по-коро исках да разбера до какви прозрения стигнахте по тях ,след години размишления.Ако някой иска да сподели ще съм ви много благодарна ШОКОЛАД какво научи за живота, за любовта, за хората, за несправедливостите и за това какво мога да направя по въпроса...?! Божествена ,е какво е да създадеш семейство,разбрали?На къде отива света?А дали си добра майка,ако си ,не се съмнявам в това. октим е как си отговаряш на всичко това: - Цитат :
- Целият ми живот е един низ от трудности - защо?
Защо съм се докосвал до смъртта многократно и винаги сме се разминавали - докога? С какво заслужих привилегията да контактувам с божественото? Защо съм се родил, като е могло да упражня свободната си воля и да не го правя!! Защо главата ми е пълна с въпроси и толкова малко отговори? Ms SMITH ще споделиш ли с нас защо животът избира хората,които трябва да порастнат преждевременно,вместо те самите да имат това право...? Защо обстоятелствата са били чудесно извинение за развоя на толкова много събития? Защо след борбите победите са винаги по-сладки? Защо и защо не? Благодаря предварително за вашите откровения,за това ,че ви има и за това ,че имам възможността да науча нещо от вас. | |
| | | октим AVATурист
Брой мнения : 183 Регистриран : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? Нед 10 Яну 2010, 00:54 | |
| Ако ти отговоря, какво ще ти помогне това! А теб какво те интересува в момента? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? | |
| |
| | | | Кои са въпросите които ви вълнуваха като по-млади? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|