| Въпросите,които крадат от съня ми! | |
|
+6CARAMEL Фрина Любов Ms SMITH VODNA ШОКОЛАД 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Въпросите,които крадат от съня ми! Вто 03 Ное 2009, 23:01 | |
| Кои са въпросите,които не ви дават мира? Тези,които ви държат будни до късно вечер? Тези,които сякаш нямат отговор...? | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Вто 10 Ное 2009, 03:00 | |
| Дали по дяволите не съм осиновена? | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Вто 10 Ное 2009, 12:32 | |
| Чак основание нямам, но определено ме карат да се замислям върху това. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Вто 10 Ное 2009, 12:52 | |
| Аз пък се пробуждам и се тeрзая... Не направих достатъчно! трябваше да съм по дейна, да не чакам, да не се предоверявам (лошото е, че и моят любим е копие на мен що се касае до личностни качества... Което в случая не върши работа...) Толкова време детето вдигаше на моменти много висока температура... Наистина трябваше да потърсим и друго мнение... А аз си мислех, че лекаркаа на детето контролира нещата.... Детето е добре Слава Богу! Но просто за друг път трябва да си отварям повече очите... | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Вто 10 Ное 2009, 16:32 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Пет 13 Ное 2009, 11:21 | |
| | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Съб 14 Ное 2009, 18:15 | |
| Понякога ми се случва да мисля преди да заспя... Прехвърлям нещата от работата - премислям дали е можело още нещо да направя и как точно да го направя...особено ако се отнася за някоя сделка. Занимават разни въроси за бъдещето... Хубавато е, че не винаги мисля - просто лягам и отнасям! Понякога колкото и да премислям то става обратното! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Съб 14 Ное 2009, 20:27 | |
| - Крис написа:
- Аз ли не разбирам хората..или те мен...?
Понякога хората говорят на различни езици...А друг път всеки говори със себе си и не чува какво му казва другия ... | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Пон 16 Ное 2009, 02:22 | |
| Почти винаги лягам и заспивам. Случва се обаче да легна и да мисля,да мисля... Терзае ме мисълта след като Маги порастне,къде и какво ще работя, имам някакви идеи,но не са обмислени в детайли. Мисля си и за Гошко,иска да учи в Пловдивската англ.гимназия, ще имаме ли възможност да плащаме неговото обучение. Ей такива въпроси ме мъчат. | |
|
| |
октим AVATурист
Брой мнения : 183 Регистриран : 26.11.2009
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Съб 28 Ное 2009, 00:40 | |
| Всички ви вълнуват много сериозни въпроси, наистина! Но повярвайте ми след време ще ви се сторят незначителни! Водна и какво, ако си осиновена??? | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Пон 30 Ное 2009, 02:57 | |
| - октим написа:
- Всички ви вълнуват много сериозни въпроси, наистина! Но повярвайте ми след време ще ви се сторят незначителни!
Дааам. Така е. Вече ме вълнуват далеч по-сериозни неща! | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! Пон 30 Ное 2009, 22:39 | |
| Октим, лошо е когато някои неща отиват в графа "незначителни", а накрая се оказва, че са били далеч по-важни от друго. Грешки-човешки.... - Цитат :
- Така или иначе, каквото и да правят родителите ни, аквото и да не се струва тяхното поведение... Те ни обичат безрезервно и това е непроменимо...
В огромната част от случаите. Но има и обратното. Всяко правило си има изключения. Да не говорим, че понякога обичта е неправилно поднесена или изобщо неизнесена... От какво бяга моя сън? Хиледи въпроси и питанки, премислянки и чуденки... Винаги си правя план за другия ден, който краде като за световно. Даже си и споря... Напоследък въпросите ми са прекалено натоварващи, неприятни и лични. Да, не ми дават мира... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпросите,които крадат от съня ми! | |
| |
|
| |
| Въпросите,които крадат от съня ми! | |
|