VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ПОРЪЧАЙ СИ...РЕЦЕПТА Сря 17 Мар 2010, 19:20 | |
| Момичета, каква ви е технологията за гладък крем карамел и колко часа го държите във фурната? Тези дни смятам да се пробвам, досега не съм правила и ще съм ви много благодарна, ако ме посветите в тайните на крем карамела. | |
|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ПОРЪЧАЙ СИ...РЕЦЕПТА Сря 17 Мар 2010, 19:28 | |
| Тайната е да не заври водата!!! На около 150-180 градуса печеш и внимаваш да не заври водата! Аз лично карамелизирам кафява захар, а в млечната смес смес добавям или кафе, или есенции от ром или лимон! Успех ! | |
|
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ПОРЪЧАЙ СИ...РЕЦЕПТА Сря 17 Мар 2010, 19:41 | |
| Благодаря, Шоколад! А колко време печеш? Горе-долу... | |
|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ПОРЪЧАЙ СИ...РЕЦЕПТА Сря 17 Мар 2010, 19:52 | |
| Около час и половина! Докато хване коричка! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ПОРЪЧАЙ СИ...РЕЦЕПТА | |
| |
|