| "Цената на истината" по Нова тв | |
|
+10Принцеса Caliente desi slava VODNA snowflak3 Сузито ШОКОЛАД Любов Фрина Божествена 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 17:22 | |
| Чухте ли за него? Гледах рекламата. Заинтригува ме. Въпросите ще са убийствени. Хайде тук да го коментираме | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 17:23 | |
| Кога започва? И от колко часа ще го дават? | |
|
| |
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 17:29 | |
| | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| |
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:19 | |
| Даа,ще го гледам с интерес... и на мен рекламата ми направи силно впечатление, ще бъде интересно,убедена съм. | |
|
| |
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:22 | |
| - Крис написа:
- Даа,ще го гледам с интерес...
и на мен рекламата ми направи силно впечатление, ще бъде интересно,убедена съм. Такива въпроси им задаваха пикантни! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:28 | |
| - Крис написа:
- Да,ще е много забавно..,
но участието ще е приятно само за хората ,които не крият нещо.. Трябва да си много смел и открит човек , за да се подложиш на всичко това.. О, да. Иначе тези, който са премълчали по нещо от близките си ще се пържат. Но те сами са избрали да отидат там. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:33 | |
| Аз не успях да вникна в това,какъв всъщност е регламента на играта... Задават им въпроси и чрез детектор на лъжата ,разбират дали казват истината..така ли? И само това ли е? | |
|
| |
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:39 | |
| Това пише ... ...В поредица от епизоди ще бъдат задавани лични въпроси на обикновени хора, които преди това са преминали през тест с детектор на лъжата (полиграф). Те трябва да отговорят с истината, за да спечелят 200 000 лева. По време на играта на участника ще бъдат зададени 21 въпроса, които постепенно ще стават все по-лични. Ако играчът отговори честно, преминава към следващия въпрос. За всяка поредица от въпроси, на които той отговоря честно, ще спечели съответна сума. Ако играчът отговори на всичките 21 въпроса честно, според полиграфа, то той печели голямата награда 200 000 лева. След всеки въпрос напрежението в студиото ще се покачва. Ще продължи ли участникът, за да спечели повече пари или ще се откаже, за да не разкрие отговора на поредното неудобно питане? Не са нужни специални знания, нито физическа подготовка, а още по-малко атрактивен външен вид. Нужно е само да кажете истината... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 03 Сеп 2009, 18:47 | |
| Мдаааааааа,ще е интересно. Мерси Божествена! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Сря 09 Сеп 2009, 01:04 | |
| Аз май повечко се дразня на подобни интригантствания! | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Сря 09 Сеп 2009, 01:46 | |
| ще го видим утре какво ще е | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| |
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 10 Сеп 2009, 01:25 | |
| Ами не! Разказвай! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 10 Сеп 2009, 01:54 | |
| Ох...типичните страсти като в Острова на изкушението!!! Драми,драми,драми... | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 10 Сеп 2009, 02:40 | |
| оф гледах го и аз, ама като че ли ми тъпей | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 10 Сеп 2009, 11:26 | |
| Гледах го! Беше ми страшно неприятно,до къде стигна тази женав стремежа си да спечели тези мижави пари.. Казвам мижави,защото не си струват цената,която платиха родителите й.. сълзите в очите на баща й..в замяна на парите..луда работа.
И имах чувството ,че мъжът й само се правеше ,че знае за някои тези нейни тайни,за да смекчи унижението й пред родителите ..незнам,но ми изглежда ,че много я обича и тя не го заслужава.
А днешното предаване ,ще е още по страшно. Ще видим какво ще стане.. | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| |
| |
desi slava AVAФен
Брой мнения : 1296 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 11 Сеп 2009, 10:32 | |
| - Крис написа:
- Гледах го!
Беше ми страшно неприятно,до къде стигна тази женав стремежа си да спечели тези мижави пари.. Казвам мижави,защото не си струват цената,която платиха родителите й.. сълзите в очите на баща й..в замяна на парите..луда работа.
И имах чувството ,че мъжът й само се правеше ,че знае за някои тези нейни тайни,за да смекчи унижението й пред родителите ..незнам,но ми изглежда ,че много я обича и тя не го заслужава.
А днешното предаване ,ще е още по страшно. Ще видим какво ще стане.. И аз съм на същото мнение, чак ми стана жал за баща й, той май доста трудно го понесе целия се изпоти | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 11 Сеп 2009, 12:14 | |
| А снощното предаване беше ужасно.. Ако е истина това ,което каза за родителите си и за приятеля на майка си.. направо не й завиждам на живота,който е водела. Но,няма начин да не е истина ,след като е проверено с детектора. Учуди ме само накрая на предаването,как всички се гушнаха задружно..и се поздравиха,поне така ми се стори че стана,защото Влади пак не ме остави да гледам спокойно цялото предаване.
Не знам ,но хората са животни според мен, пак ще повторя,струва ми се глупаво да вадиш пред цяла България кирливите ризи на семейството си ,заради едни пари. | |
|
| |
Caliente АVAприятел
Брой мнения : 400 Регистриран : 27.07.2009 Age : 34 Послание : In Your Mind
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 11 Сеп 2009, 14:20 | |
| - Крис написа:
- А снощното предаване беше ужасно..
Ако е истина това ,което каза за родителите си и за приятеля на майка си.. направо не й завиждам на живота,който е водела. Но,няма начин да не е истина ,след като е проверено с детектора. Учуди ме само накрая на предаването,как всички се гушнаха задружно..и се поздравиха,поне така ми се стори че стана,защото Влади пак не ме остави да гледам спокойно цялото предаване.
Не знам ,но хората са животни според мен, пак ще повторя,струва ми се глупаво да вадиш пред цяла България кирливите ризи на семейството си ,заради едни пари. В случая с жената от снощи аз съм на мнение че "кирливите ризи" на това семеиство имаха нужда да бъдат извадени, за да се разбере в крайна сметка чрез детектор на лъжата кой крив и кой прав. И кой всъщност е виновен за нечовешкото отношение към тази жена и за нелекия и живот. Защото всеки си има своята истина и гледна точка, но наследниците на това семейство имат правото да знаят правилната такава. | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 11 Сеп 2009, 14:36 | |
| Права си,да..верно е ,че е нужно да се разбере каква е истината,но на цената на какво..?!?! Аз съм от този тип хора,които държат всичко в семейството да е "отворена книга",но в същото време държа,нещата да се изясняват по между ни..вътре в семейството. Дори и за 500 хиляди лева,не бих отишла в предаване ,за да изяснявам това ,което ме мъчи или наранява.
Иначе...това предаване задоволява напълно нуждите на българина ,да гледа сеир | |
|
| |
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Нед 13 Сеп 2009, 17:07 | |
| Леле...аз чак сега се включвам. Не очаквах да са такива въпросите....чак толкова извратени са някои.
Тези хора са луди...или прекалено алчни - не знам! Никога не бих отишла толкова далече. КРИС много си права, всичко трябва да се изяснява вътре в семейството... И за сейра си мноооого права - българина това обича. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Вто 29 Сеп 2009, 19:53 | |
| МИ НЕ МИ ХАРЕСВА НО ГО ГЛЕДАМ ,МНОГО ИНТРИГИ , МНОГО НЕЩО | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Вто 29 Сеп 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Вто 29 Сеп 2009, 22:29 | |
| Крис ми кажи ми по това време какво да се гледа аз по скоро ги слушам, защото или съм тук или си преспивам детето но просто не предлагат нищо за гледане точно в този час | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Сря 30 Сеп 2009, 01:33 | |
| Абсолютен бълвоч! Нямам думи просто! Гася телевизора,но не го гледам! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| |
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Сря 30 Сеп 2009, 02:22 | |
| Страшно ми става като гледам и си мисля до къде може да стигне човек за да спечели някакви пари. Струва ли си всичко това,всички унижения на който са подложени близките и децата на участниците. Как ще ти мине през акъла да убиеш жена си или съпруга си, почнеш ли да мислиш тези неща,по-добре се разведи. Жалко е,и страшно... | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Чет 01 Окт 2009, 23:39 | |
| По-грозно шоу ..не съм гледал | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 02 Окт 2009, 11:27 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Нед 11 Окт 2009, 18:09 | |
| | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв Пет 13 Ное 2009, 14:49 | |
| Грубичко... В Гърция го спряха защото явно им дойде в повече... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Цената на истината" по Нова тв | |