| Кога се чувствам красив/а? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Кога се чувствам красив/а? Пон 31 Авг 2009, 02:51 | |
| Кое,какво,кой ни кара да излъчваме красота? И ЗАЩО,разбира се? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Пон 31 Авг 2009, 03:12 | |
| Да,ама аз искам да изпаднеш в подробности! Не вярвам когато си рошава и мръсна,да разчиташ на любовта да те разкраси с вълшебната си пръчица! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Пон 31 Авг 2009, 03:27 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Пон 31 Авг 2009, 03:29 | |
| А такаааааа,можело и с подробности значиииии!!! Следващия ,моля!!! | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Пон 31 Авг 2009, 11:47 | |
| Какво да пиша?! Ние с Крис сме от един калибър , каквото пише тя и аз го казвам... Ако ми дойде друго на ум ще кажа | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Съб 26 Сеп 2009, 23:08 | |
| Много неща ме карат да се чувствам красива! Ще дам пример-отивам на фризьор,сменям си прическата-цвят,дължина, подстрижка-всичко! Излизам с усмивка,с голямо самочувствие! И не-никой от хората,които срещам по улиците не знае,че аз съм променена и току що излязла от фризьорския салон,но аз имам усещането,че всички знаят! Така е и с нова дреха,с хубав маникюр! Доброто настроение също ме кара да се чувствам красива! Милия жест и целувката от мъжа ми,преди да излезе за работа сутринта! Похвалата на учителката,че сина ми е възпитан и умен! Неща,за които само аз зная,но ме карат да съм щастлива и усмихната, а това ме прави красива! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Вто 29 Сеп 2009, 03:51 | |
| Когато спортувам,се чувствам ужасно красива! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Вто 29 Сеп 2009, 11:12 | |
| Вътрешното удовлетворение на първо място, не мога да се чувствам красива отвън,когато душевността ми е шепа прах останала от мърсотията на ежедневието или конфронтациите ми,борбите ми за съхранение и съществуване,жадуваната почивка след препускането с бясна скорост из чувствата на околните и емоциите им.След един одобрителен поглед върху себе си на фона на релаксираща музика или "нахранена"душевно с де що ми е скъпо-от книгите до смеха през сълзи,глътка свеж въздух и аромат на авокадо от пушещо наргиле....прошепнато "обичам те' ,стегнат жартиер и неистово желание в очите му... ВСИЧКО! Чиста кожа,безупречни дрехи,аксесоари...до най-малката подробност,грижливо подбрани епитети,усещане за стойност и стремеж за допир ..... Много ,много детайли..събрани в човешка длан-усещането да си Жена,обичана ,независима- КРАСИВА.Това е. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Вто 29 Сеп 2009, 11:55 | |
| Ms SMITH, настръхнах като те четох... Не знам какво друго да кажа ... | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Вто 29 Сеп 2009, 17:15 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Вто 29 Сеп 2009, 20:40 | |
| | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? Нед 11 Окт 2009, 18:57 | |
| ...когато вътрешно съм удовлетворена!!! Независимо за какво се отнася...вътрешно като се чувствам комфортно, то неминуемо се отразява и на външността ми! За безупречната кожа, чистите и непременно удобни дрехи, лек и нежен аромат, лъснати обувки, увереност и огромна усмивка няма да говоря... А и като добавя погледите казващи ..."божествена си..." или романтичен разговор с мъжо... как да не почувствам красива!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кога се чувствам красив/а? | |
| |
|
| |
| Кога се чувствам красив/а? | |
|